-
Και παλι ευχαριστω!
Αυτο το τελευταιο πολυ καγκουρικο βρε παιδι μου...
-
Αληθεια απο κοστος συντηρησης πως παει;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αληθεια απο κοστος συντηρησης πως παει;Τα περισσότερα ανταλλακτικά είναι ΓΕΝΙΚΩΣ φθηνά, εκτός από πολύ συγκεκριμένα κομμάτια. Επιπλέον, έχει το καλό ότι το εργοστάσιο παράγει ακόμα καινούρια ανταλλακτικά και δεν προβλέπεται να σταματήσει σύντομα (ΜΕΓΑΛΟ πλεονέκτημα της Μερκ αυτό, βρίσκεις τα πάντα εύκολα). Το μόνο που χρειάζεσαι πέρα απο αυτό, είναι καλό μάστορα. Αν το αποφασίσεις, πμ και θα σου βρώ έναν, κάπου εδώ γύρω τριγυρνάνε ένας μηχανικός κι ένας ηλεκτρολόγος που το κατέχουν το άθλημα
-
Κατι εχει παρει το αυτι μου για αυτους...
Αν ανεβει το budget μαλλον θα κινηθω προς την 190.
Θα ενημερωσω μεσω του θεματος σχετικα. -
Αν είναι να πιάσεις τα δεκα χιλιάρικα,τότε βρες ενα ΜΙΑΤΑ πρώτης γενιας και τέλειωσες.
-
Ακόμα και με 8 χιλιάρικα μπορεί να βρει ένα miata na σε πολύ καλή κατάσταση. Επειδή το τελευταίο διάστημα οδηγάω μία Ε30 318is και το δικό μου miata μπορώ να πω το miata είναι πολύ πιο ευχάριστο αλλά και πολύ πιο εύκολο για κάποιον αρχάριο όπως εγώ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν είναι να πιάσεις τα δεκα χιλιάρικα,τότε βρες ενα ΜΙΑΤΑ πρώτης γενιας και τέλειωσες.Με δέκα χιλιάρικα έχεις έτοιμη 190Ε 2.6 και ένα εξάμηνο βενζίνες
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ακόμα και με 8 χιλιάρικα μπορεί να βρει ένα miata na σε πολύ καλή κατάσταση.Για track-day car, φαντάζομαι και με λιγότερα, καθώς μπορεί να κάνει υποχωρήσεις σε θέματα εμφάνισης (κανένα χτυπηματάκι, σκισμένη κουκούλα κλπ). Οπότε μένουν και ρέστα για κλουβί.
Το πρόβλημα είναι πως κουβαλάς τα εξτρα ζαντολάστιχα.
-
και τι γίνεται όταν πρέπει να δηλώσεις το μοτέρ;
μέχρι πόσα κυβικά επιτρέπονται; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το πρόβλημα είναι πως κουβαλάς τα εξτρα ζαντολάστιχα.Λύση by dimsabas: Δύο στο πορτπαγκάζ και δύο στην θέση του συνοδηγού!
-
Α γεια σου! Φοράς 4 ημισλίκ (τα οποία χρησιμοποιείς και στο δρόμο) και κουβαλάς άλλες 4 ζάντες, με μεταχειρισμένα για λιώσιμο. Τη μισή μέρα λυσσάς για χρόνους και μόλις βαρεθείς, έχεις 4 μεταχειρισμένα (=περί τα 200 χλμ με το πλάι μέσα στην πίστα) για drift ! Αθήνα-Βόλος μέσα στην πίστα των Μεγάρων σε μερικές ώρες!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν είναι να πιάσεις τα δεκα χιλιάρικα,τότε βρες ενα ΜΙΑΤΑ πρώτης γενιας και τέλειωσες.
Με δέκα χιλιάρικα έχεις έτοιμη 190Ε 2.6 και ένα εξάμηνο βενζίνες
5-8 η αγορα
- 4 τουλάχιστον η μετατροπή για 2,3
9-12 χιλιάρικα και έχεις 2,3-16,συμφωνα με τις δικές σου τιμές
Πώς θα γίνει 2,6-16 και εξαμηνο βενζίνες;
-
Αν μου φτασουν τα λεφτα για Miata θα το παρω. Ειναι το μονο σιγουρο.
Τωρα τελευταια μου αρεσουν οι μαουνες. Βρηκα σε αγγελια μια 520 του 1990.
Μηπως ξερει κανεις ποιον κινητηρα φοραει;
Μηπως ειναι τεραστιο και δε θα με βολεψει;
Ξερει κανεις απο οδικη συμπεριφορα τι λεει;
Εχει 200.000χλμ. Θα αντεξει ο κινητηρας.Σας ευχαριστω για τη βοηθεια.
-
24βάλβιδος straight-6 2λιτρος απόδοσης 150 αλόγων με ροπή 18,6 κιλά @ 4700σαλ.
είναι η Ε34 βάρους 1540 κιλών.
έχει 200.000 χλμ για 17 χρόνια έχουμε περίπου 12.000 τον χρόνο. Καλά είναι εάν δεν είναι γυρισμένη.
πόσο την βρήκες;
-
Με 1540 κιλά,κάθε δύο γύρους θα αναβεις φρενα και κάθε τέσσερις θα αλλάζεις λάστιχα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
24βάλβιδος straight-6 2λιτρος απόδοσης 150 αλόγων με ροπή 18,6 κιλά @ 4700σαλ.είναι η Ε34 βάρους 1540 κιλών.
έχει 200.000 χλμ για 17 χρόνια έχουμε περίπου 12.000 τον χρόνο. Καλά είναι εάν δεν είναι γυρισμένη.
πόσο την βρήκες;
2.500
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με 1540 κιλά,κάθε δύο γύρους θα αναβεις φρενα και κάθε τέσσερις θα αλλάζεις λάστιχαδεν έχει κακή αναλογία κιλών ανα ίππο (10,2) Αντρέα όμως!
και μόνο που θα ακούγεται ο straight-6 κινητήρας μου φτάνει εμένα.
το μόνο κακό είναι ότι μιλάμε για 17 ετών αμάξι με ότι αυτό συνεπάγεται. (πολλά τα χρόνια)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με 1540 κιλά,κάθε δύο γύρους θα αναβεις φρενα και κάθε τέσσερις θα αλλάζεις λάστιχαΛεπτομερειες !!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με 1540 κιλά,κάθε δύο γύρους θα αναβεις φρενα και κάθε τέσσερις θα αλλάζεις λάστιχα
δεν έχει κακή αναλογία κιλών ανα ίππο (10,2) Αντρέα όμως!
και μόνο που θα ακούγεται ο straight-6 κινητήρας μου φτάνει εμένα.
το μόνο κακό είναι ότι μιλάμε για 17 ετών αμάξι με ότι αυτό συνεπάγεται. (πολλά τα χρόνια)
Τα χρόνια του δεν μου λένε τίποτα εμένα Σαββα (ο 'μακαρίτης' μου είναι 22 και κοτσανάτος),το ίδιο και τα κιλά ανα ίππο,όπου εαν φτανουν σε αυτον που το οδηγει σε εμένα περισσεύουν
Αλλά,η μάζα αυτη μέσα στην πίστα,θα δημιουργεί μεγάλη καταπόνηση σε,φρενα,λάστιχα και αναρτησεις.Επίσεις μεγάλες κλίσεις στις στροφές και δυσκολία στη μεταφορα φορτίου στα σικέιν
Δεν πιστευω ότι θα μπορέσει να το κρατησει και να το ευχαριστιέται σαν τρακντει-καρ
Αν μου λεγε ότι θα το αγοραζε για 'βολτίσιο' δεν θα είχα καμμία αντίρρηση.Μου αρεσει άλλωστε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο -
το θέλει για track day car;
δεν κάνει...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
Alfa 75 vs BMW 3series E30 (guest star Corolla AE86)