-
Ποια η γνωμη σας ???????
-
Ποια η γνωμη σας ???????
-
Ποια η γνωμη σας ???????
-
γιατι,ειναι οριστικο?........
-
καλα χριστουγενα σε ολους.....
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ !!!! .....Κ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Κ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΑΠΟΨΗ Κ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2007, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΗΚΟ !! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ....? ΜΕ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ... ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ... (ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ...? ) ΕΠΙΤΕΛΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ Κ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ!!!!! ...
-
Κατάλαβα πως αυτό είναι το οριστικό πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατάλαβα πως αυτό είναι το οριστικό πρόγραμμα.Σωστά κατάλαβες Νάσο, αυτό είναι.
-
Γιατι μονο μια Ριτσωνα φετος...?
-
Ο χρήστης kostas_salonica έγραψε:
Γιατι μονο μια Ριτσωνα φετος...?Ναι. Δε λες πάλι καλά που άφησαν επτά αναβάσεις και δε τιμώρησαν τα παλιόπαιδα για την αποχή τους (Οι μόνοι που κάτι έκαναν, είναι οι συμμετέχοντες στις αναβάσεις) .
-
Αυτό που είδα με χαρά είναι η επιστροφή της ανάβασης Πιτίτσας στο πρόγραμμα των αναβάσεων μετά από πολλά χρόνια (νομίζω περίπου στα δέκα).
Ωραία ανάβαση, δυναμόμετρο αφού υπάρχει μεγάλη υψομετρική διαφορά μεταξύ εκκίνησης και τερματισμού.
Παλιότερα και πανέμορφο μέρος, μετά το κάψανε και ησυχάσανε.
Από την τελευταία Πιτίτσα έχω αν πάω σε ανάβαση.
Δυστυχώς δεν έχουν αλλάξει πολύ προς το καλύτερο τα πράγματα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γιατι μονο μια Ριτσωνα φετος...?
Ναι. Δε λες πάλι καλά που άφησαν επτά αναβάσεις και δε τιμώρησαν τα παλιόπαιδα για την αποχή τους (Οι μόνοι που κάτι έκαναν, είναι οι συμμετέχοντες στις αναβάσεις) .
Αν η μείωση των αγώνων είναι προς ώφελος της αναβάθμισης της 'ποιότητάς' τους, τότε είμαι υπέρ και για πρωτάθλημα 6 αγώνων, όπως αρχικά ανακοινώθηκε...Επίσης κάτι ακούστηκε για μείωση του παραβόλου συμμετοχής...Ξέρει κανείς κάτι;....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
...Επίσης κάτι ακούστηκε για μείωση του παραβόλου συμμετοχής...Ξέρει κανείς κάτι;....Μακάρι αλλα δεν το βλέπω.
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
...Επίσης κάτι ακούστηκε για μείωση του παραβόλου συμμετοχής...Ξέρει κανείς κάτι;....
Μακάρι αλλα δεν το βλέπω.
200 αναβασεις 200 πιστα 230 ραλλυ σπριντ αλλα πλεον 3 φορες την ειδικη αντι για 2, εγω αυτα ξερω.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
...Επίσης κάτι ακούστηκε για μείωση του παραβόλου συμμετοχής...Ξέρει κανείς κάτι;....
Μακάρι αλλα δεν το βλέπω.
200 αναβασεις 200 πιστα 230 ραλλυ σπριντ αλλα πλεον 3 φορες την ειδικη αντι για 2, εγω αυτα ξερω.
μηπως κανουν και δωρο τη διαμονη?
-
Ευχομαι να ναι όπως τα λέει ο Λευτέρης αλλα φοβάμαι γιατι η ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ μας έχει συνηθήσει σε άλλου είδους εκπλήξεις...
-
Οι αναβασεις ηταν 300€ και κατεβηκαν στα 200€.
Η πιστα ηταν 0€ και η συμμετοχη ανεβηκε στα 200€.
Τα σπριντ ηταν 170€ και πηγαν στα 230€(αυτο δεν το γνωριζω 100%),
την διαμονη οι περισσοτερες λεσχες την προσφεραν δωρεαν την προηγουμενη ημερα(Σαββατο), εκτος απο 1 ή 2 λέσχες.
Για τα ράλι όμως γιατι δεν ακουγετε τίποτα??? -
α βρήκαν από που θα βγουν τα σπασμένα, απο τα σπριντ ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
α βρήκαν από που θα βγουν τα σπασμένα, απο τα σπριντ ?Νικο υποτιθεται οτι τα σπριντ θα ειναι 3 ειδικες απο του χρονου αντι για δυο που ηταν μεχρι τωρα, ισως γιαυτο να γινεται και η αυξηση.
Και για τα ραλλι νομιζω οτι υπαρχει αυξηση αλλα δεν θυμαμαι ποσο.
Ισως επειδη οι αναβασεις ειναι σιγουρη πηγη εσοδων τις μειωσαν γιατι τι 100 συμμετοχες με 300 ευρω τι 150 με 200 ευρω. -
Epitelous skeftikan kai mia fora me emporiko tropo..... pws auksisoun ta kerdh tous kai tha krathsoun ton pelath euxaristimeno
Προγραμμα αγωνων 2007