-
Eιναι λογικο να σερνεται η κωλο-DSL??? (οι ταχυτητες επεσαν απο 80 σε 30!)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eιναι λογικο να σερνεται η κωλο-DSL??? (οι ταχυτητες επεσαν απο 80 σε 30!)Την ίδια απορία είχα και γω xenos... Ρίξε μια ματιά λίγο πιο πάνω...
-
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
@__dmitspan__ και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο...Από 5-1 έως 14-1 (σήμερα) η IP μου παραμένει ίδια. Νομίζω ότι 9 μέρες είναι ικανό διάστημα για να αποδείξει ότι τουλάχιστον η Forthnet δεν κάνει στα καλά καθούμενα αλλαγές της IP.
Δε διαφωνώ Νάσο, αυτό εξαρτάται απ'τον πάροχο, αλλά κατά το μέγιστο των περιπτώσεων είναι να αλλάζει συχνά η ip. Εμένα πχ με οτενετ αλλάζει τουλ. 1 φορά την ημέρα, άλλες φορές μου πετάει τη σύνδεση το ρουτερ κι άλλες όχι σαν να μην έχει συμβεί τπτ. Συνήθως το καταλαβαίνω απ'το msn που ξαναμπαίνει μόνο του, τα άλλα προγράμματα όμως dc++ και bitcomet σπάνια επηρεάζονται
-
xenos,AlexV, σε speedtest τι πιάνετε;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
@__dmitspan__ και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο...
Από 5-1 έως 14-1 (σήμερα) η IP μου παραμένει ίδια. Νομίζω ότι 9 μέρες είναι ικανό διάστημα για να αποδείξει ότι τουλάχιστον η Forthnet δεν κάνει στα καλά καθούμενα αλλαγές της IP.
Δε διαφωνώ Νάσο, αυτό εξαρτάται απ'τον πάροχο, αλλά κατά το μέγιστο των περιπτώσεων είναι να αλλάζει συχνά η ip. Εμένα πχ με οτενετ αλλάζει τουλ. 1 φορά την ημέρα, άλλες φορές μου πετάει τη σύνδεση το ρουτερ κι άλλες όχι σαν να μην έχει συμβεί τπτ. Συνήθως το καταλαβαίνω απ'το msn που ξαναμπαίνει μόνο του, τα άλλα προγράμματα όμως dc++ και bitcomet σπάνια επηρεάζονται
Μήπως να αλλάζατε provider;
-
ένα καλό Prog για να εκτυπώνω ετικέτες τις οποίες κολλώ στα cds-dvds?
αυτό με τα έτοιμα templates του Corel Paintshop εκτυπώνει λάθος. -
To αγαπημένο μου:
http://www.gpsoftuk.com/download.asp -
κάποιο μαγαζί να το 'αγοράσουμε' ;
ψάχνω αλλά δεν βρίσκω στην λίστα μου...
edit: κάτι βρήκα ...με απογοήτευσες πρόεδρε...ΔΕΝ έδωσες λύση. Εχεις χάσει την φόρμα σου.
-
ASTALAVISTA baby.
(με κανένα καλό αντιβιοτικό ενεργό όμως)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ASTALAVISTA baby.(με κανένα καλό αντιβιοτικό ενεργό όμως)
τώωωωωωωωωωωωωραααααααααααααα!!!
-
Έχει κανείς από εδώ μέσα Macbook Pro; Σκέφτομαι να χτυπήσω το φθηνότερο που μπορώ να βρω, (Macbook Pro 15 inch, 2.16GHz Intel Core 2 Duo, 1GB memory, 120GB hard drive1, 6x double-layer SuperDrive, ATI Mobility Radeon X1600 graphics with 128MB SDRAM).
Επίσης, μήπως γνωρίζετε καταστήματα που να πουλάνε φορητούς Mac στην χώρα μας; Στο MediaMerkt υπάρχουν apple;
-
Κάποιος φορουμάς τον πήρε από mediamarkt
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο MediaMerkt υπάρχουν apple;Ναί, έχουν.
-
Ευχαριστώ πολύ. Την Δευτέρα (αν έχω αναρρώσει) θα κάνω μια βόλτα από το Φαληρικό Δέλτα να δω τι παίζει από τιμές.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ. Την Δευτέρα (αν έχω αναρρώσει) θα κάνω μια βόλτα από το Φαληρικό Δέλτα να δω τι παίζει από τιμές.ετοιμασου να δωσεις λεφτα (2000+)
το μηχανημα ειναι πολυ δυνατο (αν και πιστευω οτι το 13.3 macbook ειναι πιο καλο σε σχεση τιμη/αποδοση)
εξαρταται βεβαια απο το τι θες να κανεις με το μηχανημα
-
Βασικά δεν θα ήθελα να ξεπεράσω κατά πολύ το κατώφλι των 2000. οι επίσημες τιμές της rainbow είναι 2300+, αλλά ελπίζω σε σημαντικά καλύτερες προσφορές σε καταστήματα.
Αλήθεια, γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατόν να προσθέσω RAM εκ των υστέρων; Το συγκεκριμένο φορητό μπορεί να το αγοράσει κανείς με 1Giga, 2 (+162 Ευρώ), ή 3(+702 Ευρώ), αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου περισσεύουν χρήματα για παραπάνω μνήμη. Το ίδιο και με τον σκληρό. Με 96 Ευρώ επιπλέον παίρνεις 160GB (αντί για 120) και με 189 Ευρω επιπλέον παίρνεις 200Giga, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να ξεπεράσω με τίποτα τα 2.100-2.200 Ευρώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
xenos,AlexV, σε speedtest τι πιάνετε;το δικό μου σε 768άρα...
TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e
click START to begin
14/01/2007 13:56:44
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 167.00Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 661.91kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To αγαπημένο μου:
http://www.gpsoftuk.com/download.aspκι αυτό εκτυπώνει άλλα αντι άλλων...
δεν είναι κ πολύ βολικό...
-
14/01/2007 14:01:38
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 170.55Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 625.35kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the link
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]