-
Πχ ο default media player δεν παίζει πολλά είδη αρχείων. Δοκίμασα με το VLC αλλά έκλεινε μόνο του πολλές φορές όταν έψαχνα μέσα στο βίντεο σύροντας τη μπάρα.
Το Open Office 2.0 δεν δείχνει σωστά τους πίνακες σε αρχεία του word.
Η 64μπιτη έκδοση που δοκίμασα στο desktop με Athlon64 είχε προβλήματα στο να βρει οδηγούς για τις συσκευές.
Ανεξαρτήτως έκδοσης, στη 17άρα TFT δεν μπορώ να αλλάξω με τίποτα το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης ώστε να βλέπω το ίδιο με αυτό που έχω ρυθμίσει στα windows. Μόνο 60 Hz λοιπόν.
Ο Firefox είναι πιο ασταθής από αυτόν των windows. Συχνά κλείνει χωρίς προφανή αιτία.
Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον Flash Player, μια πιο πρόσφατη έκδοση τουλάχιστον για να βλέπω κανένα βιντεάκι στο YouTube.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πχ ο default media player δεν παίζει πολλά είδη αρχείων. Δοκίμασα με το VLC αλλά έκλεινε μόνο του πολλές φορές όταν έψαχνα μέσα στο βίντεο σύροντας τη μπάρα.Το Open Office 2.0 δεν δείχνει σωστά τους πίνακες σε αρχεία του word.
Η 64μπιτη έκδοση που δοκίμασα στο desktop με Athlon64 είχε προβλήματα στο να βρει οδηγούς για τις συσκευές.
Ανεξαρτήτως έκδοσης, στη 17άρα TFT δεν μπορώ να αλλάξω με τίποτα το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης ώστε να βλέπω το ίδιο με αυτό που έχω ρυθμίσει στα windows. Μόνο 60 Hz λοιπόν.
Ο Firefox είναι πιο ασταθής από αυτόν των windows. Συχνά κλείνει χωρίς προφανή αιτία.
Δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον Flash Player, μια πιο πρόσφατη έκδοση τουλάχιστον για να βλέπω κανένα βιντεάκι στο YouTube.
... κατά τα άλλα . . . μια χαρά
Όσες φορές έχω αναγκαστεί να βάλω Linux στο μηχανηματάκι μου . . .(το έχω κάνει μόνο όταν έχει απαιτηθεί από κάποια δουλειά . .. ) δε βλέπω την ώρα να ελευθερώσω το partition
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πχ ο default media player δεν παίζει πολλά είδη αρχείων. Δοκίμασα με το VLC αλλά έκλεινε μόνο του πολλές φορές όταν έψαχνα μέσα στο βίντεο σύροντας τη μπάρα.Το Open Office 2.0 δεν δείχνει σωστά τους πίνακες σε αρχεία του word.
-
βαλε mplayer (υπαρχει στα ρεπο) και οτι αλλο χρειαζεται (plugins κλπ)
-
σωζεις σε λαθος φορματ γι αυτο (το .odt ειναι iso)
το προβλημα δεν ειναι του ΟΟ αλλα του κλειστου φορματ της microsoft που χρησιμοποιεις
3)δεν εχω 64bit δεν ξερω
4)αν δεν θες να παιξεις με γραμμη εντολων και xorg.conf δοκιμασε Αυτο (σσ δεν το εχω δοκιμασει)
5)δεν ξερω (τα μονα προβληματα που εχω με τον FF σχετιζονται με το beta Flash 9 που εχω)
6)Τα παραπoνα σας στην Adobe που τον Flash 9 τον καθυστερει (ακομα ειναι beta) αν ενδοιαφερεσε ψαξε για .deb του beta
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο λαπτοπ είχα 2 partitions. Το C και το D. To ένα 25 γίγα και το άλλο 50.
Στο C είχα το λειτουργικό (Win Xp GR) από τα ghost cds της Τoshiba. Aπό μόνο του είχε φτιάξει 2 partitions χωρίς να τα θέλω. Προσπάθησα να βάλω τα αγγλικά professional με sp2 και να περάσω μετά τους drivers ξεχωριστά και το μόνο που κατάφερα ήταν να τα περάσω στο D και να χω 2 λειτουργικά.πώς μπορώ να τα σβήσω ΟΛΑ και να βάλω σε ένα partition τα Χp Pro ENG?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο C είχα το λειτουργικό (Win Xp GR) από τα ghost cds της Τoshiba. Aπό μόνο του είχε φτιάξει 2 partitions χωρίς να τα θέλω. Προσπάθησα να βάλω τα αγγλικά professional με sp2 και να περάσω μετά τους drivers ξεχωριστά και το μόνο που κατάφερα ήταν να τα περάσω στο D και να χω 2 λειτουργικά.πώς μπορώ να τα σβήσω ΟΛΑ και να βάλω σε ένα partition τα Χp Pro ENG?
αφού κάνεις backup ό,τι έχεις και δεν έχεις, εγκαθιστάς και τρέχεις το partition magic. Σβήνεις το D, και στη συνέχεια κάνεις extend το
ώστε να καλυφθεί όλος ο ελευθερος χώρος, δλδ να χεις στο c όλο τον σκληρό. Μη ξεχάσεις να πατήσεις apply για να εφαρμοσθούν οι αλλαγές Καλή τύχη και πρόσεξε ΜΗΝ κλείσεις τον υπολογιστή ή το ρεύμα κατά τη διαδικασία αυτή οκ??
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αφού κάνεις backup ό,τι έχεις και δεν έχεις, εγκαθιστάς και τρέχεις το partition magic. Σβήνεις το D, και στη συνέχεια κάνεις extend τοώστε να καλυφθεί όλος ο ελευθερος χώρος, δλδ να χεις στο c όλο τον σκληρό. Μη ξεχάσεις να πατήσεις apply για να εφαρμοσθούν οι αλλαγές Καλή τύχη και πρόσεξε ΜΗΝ κλείσεις τον υπολογιστή ή το ρεύμα κατά τη διαδικασία αυτή οκ??
Αυτό, ή βγάζεις το δίσκο, τον βάζεις σ' ένα εξωτερικό κουτί, του αλλάζεις τα φώτα και τον ξαναβάζεις, άδειο και καθαρό πλέον και περνάς τα XP.
-
Παίζει να βρούμε serial για το digimoto για ppc;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αφού κάνεις backup ό,τι έχεις και δεν έχεις, εγκαθιστάς και τρέχεις το partition magic. Σβήνεις το D, και στη συνέχεια κάνεις extend το
ώστε να καλυφθεί όλος ο ελευθερος χώρος, δλδ να χεις στο c όλο τον σκληρό. Μη ξεχάσεις να πατήσεις apply για να εφαρμοσθούν οι αλλαγές Καλή τύχη και πρόσεξε ΜΗΝ κλείσεις τον υπολογιστή ή το ρεύμα κατά τη διαδικασία αυτή οκ??
το σκέφτηκα να το κάνω ...θα το δοκιμάσω.
Thnx -
Εμενα το partition magic δεν μου 'ενωνε' τα 2 partitions και τα καταφερε το paragon patition manager...
-
Ρε παιδιά, μια βοήθεια σας παρακαλώ...
Αντιγράφω ενα DVD και είμαι στη φάση του back up..... (με DVD Shrink 3.2 ) και γύρω στο 6% μου βγάζει το εξης μήνυμα....
**DVD Shrink encountered an error and cannot continue.
Failed to read file 'D:'
Παρουσιάστηκε σφάλμα δεδομένων (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού).**
Τι συμβάινει, ξέρει κανείς ???
-
Για καθάρισε λίγο το δίσκο dvd-πηγή...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ρε παιδιά, μια βοήθεια σας παρακαλώ...Αντιγράφω ενα DVD και είμαι στη φάση του back up..... (με DVD Shrink 3.2 ) και γύρω στο 6% μου βγάζει το εξης μήνυμα....
**DVD Shrink encountered an error and cannot continue.
Failed to read file 'D:'
Παρουσιάστηκε σφάλμα δεδομένων (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού).**
Τι συμβάινει, ξέρει κανείς ???
Γρατζουνισμενο/βρωμικο dvd?
-
απο τι εταιρεια ειναι η ταινια?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εμενα το partition magic δεν μου 'ενωνε' τα 2 partitions και τα καταφερε το paragon patition manager...το κατεβάζω...
κι εμένα δεν μου τα ενώνει... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για καθάρισε λίγο το δίσκο dvd-πηγή...Αν ηταν αυτό το πρόβλημα ομως, τότε δε θα έπαιζε το DVD, ετσι δεν είναι???
-
Εμένα μου έχει τύχει να παίζει, και στο backup να μην κάνει τπτ...
-
ok έβγαλα άκρη με το laptop αλλά με άλλο τρόπο. Πλέον φορά XP Pro english SP2.
ευχαριστώ πάντως
-
γνώμες για το:
http://www.shopcenter.gr/home.php ?? -
Ανέκδοτα ή Η/Υ?
Ας το βάλω εδώ και κρίνετε από μόνοι σας. Πάντως η νεολαία είναι εντελώς πειραγμένη.
http://www.youtube.com/watch?v=vS46kNxi ... ed&search=
-
Ολο καθυστερημενα τα βλέπεις εσυ...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]