-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν συνδεσω τον 2ο υπολογιστη του δικτυου με το μοντεμ της DSL (win xp sp2), θα μπορει να δινει internet στον αλλο που θα δουλευει linux?
Φυσικα....
Απλα ενεργοποιεις το Internet sharing στα windows, και στο linux βαζεις default gateway τα windows!
Ολα οκ!!!
-
Ρε παιδια, στο λινουξ παιζει κανα remote assistance, μπας +βοηθησει κανενας χριστιανος?
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://realvnc.com/μαλλον δεν ζηταει κατι τετοιο
αν θες internet μεσω win δες αυτο (ειναι για mandrake αλλα θα δουλεψει λογικα)
http://www.linuxforums.org/forum/mandri ... ridge.html
-
όχι, αυτό ζήτησε, ώστε να μπορεί κάποιος άλλος να δει το pc του και να το χειριστεί.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
όχι, αυτό ζήτησε, ώστε να μπορεί κάποιος άλλος να δει το pc του και να το χειριστεί.για να το λες εσυ
-
Δες εδώ:
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ρε παιδια, στο λινουξ παιζει κανα remote assistance, μπας +βοηθησει κανενας χριστιανος?δεν το λέω εγώ. ο xenos το ζήτησε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η κοινότητα των απανταχού Applάκηδων μόλις απέκτησε ένα νέο μέλος! Για την ώρα, δεν ξέρω τι μου γίνεται, θα μάθω όμωςΤο πες και το έκανες....Καλοδούλευτο!!!
-
Με γειά Χρήστο!
-
ιντερνετ μεσω αλλου Η/Υ: το καταφερα! (Βασικα μονο του εκανε ολη τη δουλεια )
Λεω αν γινεται καποιος να συνδεθει στο δικο μου πσ και να κανει χειρισμους απο αλλο πσ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://realvnc.com/Μηπως για λινουξ δεν ειναι free?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά, το ρούτερ είναι το Speedtouch 585(i) v6) δεν έχει καν usb θύρα, οπότε μάλλον το 2ο εικονίδιο δεν είναι από uPNP (ούτε είχα εγκαταστήσει παλιότερα κανένα usb modem).Δεν αντέχω άλλο Το 2ο εικονίδιο δεν λέει να φύγει με τίποτα (δεν θεωρώ λύση το ξετσεκάρισμα της εμφάνισής του) , αν και είδα ότι κάποιες στιγμές εξαφανίζεται, αλλά μετά εμφανίζεται πάλι.
Παραθέτω ss να δείτε κι εσείς (το 1ο ss δειχνει σε ποια σύνδεση αντιστοιχεί το 2ο εικονίδο, και το 2ο ss τις ιδιότητές της - οι ρυθμίσεις της είναι κενές):
ΥΓ. Το βασικό μου πρόβλημα είναι πως δεν αναβοσβήνουν οι οθονίτσες σύμφωνα με την ροή των data, αλλά στο είνα εικονίδιο είναι μόνιμα σβηστές και στο άλλο μόνιμα αναμμένες)
πρώτον οτι δεν είναι usb δεν σημαίνει οτι δεν είναι PnP
δεύτερον εγώ απενεργοποιημένο έχω το Internet Connection στο show icon blabla
απενεργοποίησε το και δες αν μετά αναβοσβήνει το εικονίδιο που έχει μείνει ανάλογα με τη ροή data -
Παιδιά, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Από χτες το βράδυ προσπαθώ να βρω τα κατατόπια, και αυτό είναι το πρώτο μήνυμα από το μηλαράκι μου. Μέχρι στιγμής το μόνο που κατάφερα είναι να συνδέσω το internet, αλλά σιγά σιγά, θα μεταφέρω τα πάντα από το Desktop στο φορητό ώστε να καθαρίσει το γραφείο μου.
BTW, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω για πώληση την οθόνη (LG 1915s) και το ασύρματο πακέτο πληκτρολόγιο/οπτικό ποντίκι της Logitech. Stay tuned!
Υ.Γ. 1) Γράφω από τον firefox, μια και το Safari για κάποιο λόγο δεν ανοίγει την σελίδα του forum. Θα το κοιτάξω μόλις βρω χρόνο.
Υ.Γ. 2) Ναι, Ikar, τα πάτησα όλα τα κουμπάκια αλλά δεν έγιναν και πολλά πράγματα. Αυτό το μήνυμα 'this computer will self-destruct in 5 minutes' που μου έβγαλε όταν τα πάτησα όλα μαζί δεν το πολυκατάλαβα.
-
τα λεμε μετα απο 6 λεπτα!
καλη φαση παντως.. τελευταια φορα που ειχα κοιταξει τα μυστηρια αυτα μηχανηματα, ειχαν risc επεξεργαστες και τετοια..
για γραψτε καμμια πληροφορια γι αυτα..
το λειτουργικο απο σταθεροτητα τι λεει?
πρεπει να ειναι εμπειρια! -
ειναι απιστευτα. Χρησιμοποιησα ενα για να κανω μια εργασία (κοινώς μονο κειμενογράφος). Δεν ειχε μεγαλη ονομαστική ταχύτητα (1,8 αν θυμαμαι καλά) και πήγαινε πολύ καλύτερα από το ιντελ λαπτοπ μου με τα ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα.
το επομενο λαπτοπ μου θα ειναι apple. πολύ καλή αγορα να το χαίρεσαι.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ειναι απιστευτα. Χρησιμοποιησα ενα για να κανω μια εργασία (κοινώς μονο κειμενογράφος). Δεν ειχε μεγαλη ονομαστική ταχύτητα (1,8 αν θυμαμαι καλά) και πήγαινε πολύ καλύτερα από το ιντελ λαπτοπ μου με τα ιδια πανω κατω χαρακτηριστικα.το επομενο λαπτοπ μου θα ειναι apple. πολύ καλή αγορα να το χαίρεσαι.
Μαλλον το Intel λαπτοπ σου ειναι κακοεγκατεστημενο και τιποτε παραπανω. Θελει μια σωστη εγκατασταση. Στο λεω γιατι εδω στην δουλεια καθημερινα ενας συναδελφος και γω εχουμε σχεδον το ιδιο hardware, απλα αυτος εχει apple. Αυτος παει ποιο αργα σαφεστατα... Ισως ποιο βαρυ το OS X? Ισως η Rosseta που τρεχει ακομα για λογους συμβατοτητας? Το θεμα ειναι πως αργει και προσπαθουμε να καταλαβουμε γιατι...
Παντως, το wifi των macbook ειναι προβληματικοτατο... πολλα disconnects και ανεξηγητες καθυστερησεις... και η apple δεν τους εχει δωσει ακομα drivers ποιο νεους... μπας και στρωσει. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υ.Γ. 1) Γράφω από τον firefox, μια και το Safari για κάποιο λόγο δεν ανοίγει την σελίδα του forum. Θα το κοιτάξω μόλις βρω χρόνο.
Υ.Γ. 2) Ναι, Ikar, τα πάτησα όλα τα κουμπάκια αλλά δεν έγιναν και πολλά πράγματα. Αυτό το μήνυμα 'this computer will self-destruct in 5 minutes' που μου έβγαλε όταν τα πάτησα όλα μαζί δεν το πολυκατάλαβα.
Δεν ανοίγει το Safari; από Safari γράφω μόνιμα στον iMac
10.4.9 λειτουργικό δεν έχει; δεν πιστεύω να πέρασες και τα ελληνικά
-
Mac με φορτωμένα linux πάνω και άντε γειααααα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τελευταια φορα που ειχα κοιταξει τα μυστηρια αυτα μηχανηματα, ειχαν risc επεξεργαστες και τετοια..τώρα πιά ο χαρακτηρισμός risc/cisc δεν κρατάει και πολύ νερό... άσε που είναι αδύνατο να χαρακτηρίσεις τους επεξεργαστές των 3-4 τελευταίων γενεών ως risc ή cisc...
άσε που η apple δεν παίρνει πια επεξεργαστές από την ibm. τώρα πιά core/core2 από την intel.
και καλά κάνει, γιατί πολύ πατάτα ο g5 της ibm ρε παιδάκι μου και πολύ ψηλά το τουπέ η ibm... ορίστε μας...
-
Όχι, παρόλο που ήταν μέσα στο πακέτο.
Αλήθεια, πως εγκαθιστάς προγράμματα; Για παράδειγμα, ενώ εγκατέστησα τον firefox, και τον βγάζει στο dock, όταν κάνω restart έχει χαθεί και πρέπει να τον ξαναπεράσω από το εικονίδιο εγκατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας
Νιώθω όπως 15 χρόνια πριν, με τα πρώτα μου windows. Δεν γνωρίζω βασικά πράγματα...
Υ.Γ. Το Safari δούλεψε, αλλά έχω συνηθίσει τον firefox με συγκεκριμένα extensions. Άσε που η αλεπού έχει και ενσωματωμένο ορθογραφικό έλεγχο. Τέλος πάντων, το βραδάκι που θα έχω περισσότερο χρόνο και όρεξη, θα περάσω το bootcamp και μάλλον θα αγοράσω το parallel (μου το συνέστησαν ανεπιφύλακτα από ένα μαγαζί apple) και θα αρχίσω να μεταφέρω προγράμματα και εφαρμογές. Σε μια εβδομάδα ελπίζω να έχω μπει πλήρως στο κλίμα ώστε να μπορέσω να ξεφορτωθώ εντελώς το desktop.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]