-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ερώτηση χαζή, η αντιστοίχιση του domain που έχω και του πισιού μου πώς γίνεται;
Δέσμευσα ένα domain πριν ένα μήνα. Το site απ' όπου το αγόρασα επιτρέπει online διαχείριση του domain. Ένα από αυτά είναι η δυνατότητα forwarding: βάζεις την IP που θες να 'δείχνει' και το domain παραπέμπει εκεί.
Υποθέτω ότι κι εσύ έχεις αυτήν τη δυνατότητα. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ερώτηση χαζή, η αντιστοίχιση του domain που έχω και του πισιού μου πώς γίνεται;
Δέσμευσα ένα domain πριν ένα μήνα. Το site απ' όπου το αγόρασα επιτρέπει online διαχείριση του domain. Ένα από αυτά είναι η δυνατότητα forwarding: βάζεις την IP που θες να 'δείχνει' και το domain παραπέμπει εκεί.
Υποθέτω ότι κι εσύ έχεις αυτήν τη δυνατότητα.αρκεί να έχει static ip ή να κάνει forward ένα τύπο account δυναμικής ip πχ drdino.no-ip.info
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με το διαγνωστικό εργαλείο της εταιρείας του δίσκου. Ή με το ίδιο πρόγραμμα που γράφω παραπάνω.Μάνο, σ'ευχαριστώ. Τελικά μάλλον έκανα δουλειά με το Easy Recovery Pro, βρήκε το file structure του δίσκου αν και ήταν fubar. Βέβαια χάθηκαν οι ονομασίες και οι θέσεις κάποιων φακέλων, με αποτέλεσμα στο backup που πήρα, να δημιουργήσει ένα φάκελο με ονομασία LOSTFILE και εκεί μέσα ένα σωρό από υποφακέλους με ονόματα DIR# όπου # αύξοντες αριθμοί από το 0 έως το 340 περίπου (τόσοι ήταν οι υποφάκελοι). Και μέσα σε αυτούς διάσπαρτα τα αρχεία που σώθηκαν (με κάποια - ελάχιστα ευτυχώς - file errors βέβαια).
Καλά να πάθω για να προσφερθώ - ουσιαστικά ορίστηκα εθελοντής - να βοηθήσω την πρώην να κάνει backup & format, απόγευμα παραμονής Πρωτοχρονιάς...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με το διαγνωστικό εργαλείο της εταιρείας του δίσκου. Ή με το ίδιο πρόγραμμα που γράφω παραπάνω.
Μάνο, σ'ευχαριστώ. Τελικά μάλλον έκανα δουλειά με το Easy Recovery Pro, βρήκε το file structure του δίσκου αν και ήταν fubar. Βέβαια χάθηκαν οι ονομασίες και οι θέσεις κάποιων φακέλων, με αποτέλεσμα στο backup που πήρα, να δημιουργήσει ένα φάκελο με ονομασία LOSTFILE και εκεί μέσα ένα σωρό από υποφακέλους με ονόματα DIR# όπου # αύξοντες αριθμοί από το 0 έως το 340 περίπου (τόσοι ήταν οι υποφάκελοι). Και μέσα σε αυτούς διάσπαρτα τα αρχεία που σώθηκαν (με κάποια - ελάχιστα ευτυχώς - file errors βέβαια).
Καλά να πάθω για να προσφερθώ - ουσιαστικά ορίστηκα εθελοντής - να βοηθήσω την πρώην να κάνει backup & format, απόγευμα παραμονής Πρωτοχρονιάς...
Πίκραααααααααα....
-
Η χαζομάρα ήταν ότι έσκασε ο δίσκος μόλις ξεκίνησα να παίρνω backup.
Τι είπατε? Maxtor?
Πάει πίσω μέσα στην εγγύηση και για αλλαγή με Seagate πάραυτα.
Για τα αρχεία δε με νοιάζει, αφού δε χάθηκαν πολλά, ας κάτσει να τα βάλει σε σειρά εκείνη.
-
Η χαζομάρα ήταν ότι έσκασε ο δίσκος μόλις ξεκίνησα να παίρνω backup.Τι είπατε? Maxtor?
Για τα αρχεία δε με νοιάζει, αφού δε χάθηκαν πολλά, ας κάτσει να τα βάλει σε σειρά εκείνη.
-
Η χαζομάρα ήταν ότι έσκασε ο δίσκος μόλις ξεκίνησα να παίρνω backup.Τι είπατε? Maxtor?
Πόσες φορές να έχω πει μακρυά από maxtor?
δε πειράζει το καλό είναι ότι τα βρήκες αν κι εγώ είχα πάθει παρόμοια ζημιά από δικιά μου βλακεία και το GetDataBack έκανε τη σωστή δουλειά, βρήκε δλδ και τα κανονικά ονόματα των αρχείων
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πόσες φορές να έχω πει μακρυά από maxtor?Μαζί με τις δικές μου πρέπει να μαζεύουμε ένα μύριο, Δημήτρη. Ελα όμως που δεν τον είχα πάρει εγώ...
-
... μικρος εισαι...
θα μαθεις! -
Πόσες φορές να έχω πει μακρυά από maxtor?
Μαζί με τις δικές μου πρέπει να μαζεύουμε ένα μύριο, Δημήτρη. Ελα όμως που δεν τον είχα πάρει εγώ...
Ρε παιδιά, κι εγώ έχω αγοράσει έναν maxtor και μάλιστα επίσης στην κοπέλα μου... Λέτε να τον αντικαταστήσω όσο ακόμα δουλεύει, με έναν seagate για να αποφύγουμε τα χειρότερα;;;
-
μόνο άμα έχεις τάσεις εκδίκησης αγοράζεις στην κοπέλα σου maxtor
Νάσο καλό θα ήταν να την προτρύνεις να κάνει backup πιο συχνά, όχι τπτ άλλο αλλά σε σχέση με άλλους δίσκους, oi maxtor δεν προειδοποιούν όταν είναι να χτυπήσουν.
-
μόνο άμα έχεις τάσεις εκδίκησης αγοράζεις στην κοπέλα σου maxtorΝάσο καλό θα ήταν να την προτρύνεις να κάνει backup πιο συχνά, όχι τπτ άλλο αλλά σε σχέση με άλλους δίσκους, oi maxtor δεν προειδοποιούν όταν είναι να χτυπήσουν.
Μλκία ρε γαμώ το, όταν είχα πάρει εγώ maxtor, ήταν απ' τους πλέον αξιόπιστους. Παρασύρθηκα... Και το σκεφτόμουν να της πάρω έναν καινούριο δίσκο προχτές που της έκανα το format, αλλά λέω μετά, σιγά, μια χαρά είναι ο δίσκος... Τέλος πάντων, το ότι είναι maxtor δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα την παίξει, ε; Δηλαδή, μπορεί και να τη βγάλει, σωστά; Ή μπα; Να τον αλλάξω προληπτικά;
(Καλά, τι κάνουμε τέτοια ώρα ξύπνιοι;;; Νόμιζα ότι θα είμαι ο μόνος που βρίσκεται εδώ μέσα τόσο νωρίς...)
-
Τι είπατε? Maxtor?
Πάει πίσω μέσα στην εγγύηση και για αλλαγή με **Seagate **πάραυτα.Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη...
-
εμένα πάντως οι WD τόσα χρόνια δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα...δεν μου έχει χτυπήσει κανένας και ποτέ.
Seagate έχω έναν εξωτερικό 250αρι και είναι μια χαρά.
Έχω ακούσει και από άλλους για τους μάξτορ αλλά εν ήξερα ότι είναι τόσο παθητικοί... -
ακόμα κι οι σκληροί είναι παθητικοί τελικά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ακόμα κι οι σκληροί είναι παθητικοί τελικάείναι αμερικάνικοι μην ανησυχείς...
-
...
...
αρκεί να έχει static ip ή να κάνει forward ένα τύπο account δυναμικής ip πχ drdino.no-ip.info
Ερώτηση: όταν έχεις dynamic ip από τον internet provider σου, κάθε πότε 'πέφτει' η σύνδεση και δίνεται καινούργια ip; Πολλές φορές την ημέρα - μία την ημέρα -μία την εβδομάδα;
-
...
...
αρκεί να έχει static ip ή να κάνει forward ένα τύπο account δυναμικής ip πχ drdino.no-ip.info
Ερώτηση: όταν έχεις dynamic ip από τον internet provider σου, κάθε πότε 'πέφτει' η σύνδεση και δίνεται καινούργια ip; Πολλές φορές την ημέρα - μία την ημέρα -μία την εβδομάδα;
Με dsl μιλάμε πάντα; Αν όλα τα πράγματα λειτουργούν σωστά στον ΟΤΕ και στον παροχέα υπηρεσιών, τότε το ip σου αλλάζει ΜΟΝΟ όταν κάνεις αποσύνδεση και επανασύνδεση. Διαφορετικά, κρατάς το ίδιο όσο είσαι συνδεδεμένος.
-
...
...
αν το κάνεις για...rapidshare απλά βγες και ξαναμπες...classic πλέον σε όλους.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με dsl μιλάμε πάντα; Αν όλα τα πράγματα λειτουργούν σωστά στον ΟΤΕ και στον παροχέα υπηρεσιών, τότε το ip σου αλλάζει ΜΟΝΟ όταν κάνεις αποσύνδεση και επανασύνδεση. Διαφορετικά, κρατάς το ίδιο όσο είσαι συνδεδεμένος.Ναι, με DSL μιλάω. Ήθελα να δω αν αξίζει να κάνω forward το domain που έχω στην dynamic IP που έχω. Αν πρέπει να ενημερώνω μόνο όταν κάνω αποσύνδεση, έχει καλώς.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]