-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παιδιά πως ρυθμίζουμε ένα πρόγραμμα να μην ξεκινά κατά την εκκίνηση των windows. Συγκεκριμένα εγκατέστησα το Nokia PC suite και το ### μου εμφανίζει εικονίδιο στη γραμμή δίπλα στο ρολόι μόλις ανοίξω τον υπολογιστή.START --> RUN --> γραφεις MSCONFIG και πατας enter....
Ανοιγει το προγραμματακι... πας στο tab που λεει STARTUP και βρισκεις εκει στην λιστα το εν λογω προγραμμα και το ξεκλικαρεις...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ τον Βελισσάριο και τον Γιώργο, μόνο που....... εμένα κανένα δεν μου έκανε!Κάτι δεν πάει καλά (με εμένα μάλλον)... Δεν πειράζει, θα το αγοράσω! Ή θα βάλω antivir-kerio να τελειώνει η υπόθεση!
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά!
Είμαι παπ@@@@@@@ρας!!!!!
Και βέβαια δούλεψε!!!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά και ιδιαίτερα τον Βελισσάριο, για την 2η παρέμβαση!
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Tazio ανοιξε το προγραμμα και κοιταξε αν στο > ειναι τσεκαρισμενο.Παιδιά πως ρυθμίζουμε ένα πρόγραμμα να μην ξεκινά κατά την εκκίνηση των windows. Συγκεκριμένα εγκατέστησα το Nokia PC suite και το ### μου εμφανίζει εικονίδιο στη γραμμή δίπλα στο ρολόι μόλις ανοίξω τον υπολογιστή.
START --> RUN --> γραφεις MSCONFIG και πατας enter....
Ανοιγει το προγραμματακι... πας στο tab που λεει STARTUP και βρισκεις εκει στην λιστα το εν λογω προγραμμα και το ξεκλικαρεις...
Ευχαριστώ παιδιά ο ένας πιο ενημερωτικός ο άλλος με πιο γρήγορη λύση.
-
Αγόρασα μια LCD τηλεοραση 32 ιντσες ευρυγωνια αλλά δεν έχω μεινει ικανοποιημενος από την εικονα της.Το πιο πιθανο είναι οτι δεν εχω καλο σημα από την κεραια.Με την παλια τελεοραση η εικονα ήταν ικανοποιητικη στα περισσότερα καναλια τωρα ομως δεν εχω ευκρινεια δηλαδη η εικονα πιξελιαζει θα μπορουσα να το πω.Τι μπορω να κανω?θελω καποια ειδικη κεραια ενισχυτη?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αγόρασα μια LCD τηλεοραση 32 ιντσες ευρυγωνια αλλά δεν έχω μεινει ικανοποιημενος από την εικονα της.Το πιο πιθανο είναι οτι δεν εχω καλο σημα από την κεραια.Με την παλια τελεοραση η εικονα ήταν ικανοποιητικη στα περισσότερα καναλια τωρα ομως δεν εχω ευκρινεια δηλαδη η εικονα πιξελιαζει θα μπορουσα να το πω.Τι μπορω να κανω?θελω καποια ειδικη κεραια ενισχυτη?Για τα πιξελιασματα, μπορεις ανετα να ριξεις το φταιξιμο στην ποιοτητα εκπομπης των ελληνικων καναλιων. Βλεπεις... εσυ πηρες HDTV για να δεις ελληνικο προγραμμα χαμηλοτατων αναλυσεων.
Περαν των πιξελιασματων αμα εχεις προβλημα, βαλε κανα ενισχυτη σηματος... -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αγόρασα μια LCD τηλεοραση 32 ιντσες ευρυγωνια αλλά δεν έχω μεινει ικανοποιημενος από την εικονα της.Το πιο πιθανο είναι οτι δεν εχω καλο σημα από την κεραια.Με την παλια τελεοραση η εικονα ήταν ικανοποιητικη στα περισσότερα καναλια τωρα ομως δεν εχω ευκρινεια δηλαδη η εικονα πιξελιαζει θα μπορουσα να το πω.Τι μπορω να κανω?θελω καποια ειδικη κεραια ενισχυτη?Τι ανάλυση έχει η τηλεόραση που πήρες; Στις 32 ίντσες υπάρχουν τηλεοράσεις με μεγάλη διαφορά στην ανάλυση, αυτές δε που έχουν μικρή ανάλυση όντως pixel-ιάζουν την εικόνα. Αντίστοιχα και για τηλεοράσεις άλλου μεγέθους.
Είναι πάντως γεγονός ότι οι LCD οθόνες δουλεύουν καλύτερα με ψηφιακό σήμα, παρά με αναλογικό. -
ΗD LCD WXGA 1366 X 768 PHILIPS 32 αυτα είναι τα βασικα χαρακτηριστικα της.Την ειχαν προσφορα στα 699 Ε όλες οι αλυσιδες ηλεκτρικων την τελευταια εβδομαδα,
ετυχε και χάλασε η παλια μου και επειδη την είχαν προσφορα και δεν ήθελα να δωσω πάρα πολλά λεφτα πηρα αυτην
πως μπορω να εχω ψηφιακο σημα? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
έχει κανείς το us robotics 9107 και να του έχει περάσει το τελευταίο firmware? Το έχω κατεβάσει από εδώ αλλά δε λέει να το περάσει μου λέει ότι αυτό το αρχείο (USR9107B.bin) δεν περιέχει το κατάλληλο λογισμικό γι'αυτό το ρουτερ !
Μήπως το Β σημαίνει annex B = ISDN?
Το ξέρω αυτό, ISDN έχω, το πρόβλημα είναι ότι το ρουτερ δεν δέχεται αρχείο αναβάθμισης (επίσημο) για Annex B, βγάζει σφάλμα, ενώ του βάζω για Annex A και την κάνει την αναβάθμιση, με αποτέλεσμα τώρα να έχω ένα ρουτερ off αφού εγώ έχω isdn
-
Δλδ ουσιαστικά τo flashαρες με αναβάθμιση για pstn, και τώρα δεν δουλεύει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δλδ ουσιαστικά τo flashαρες με αναβάθμιση για pstn, και τώρα δεν δουλεύει;ναι! και με το easy configurator και μέσω web gui το δοκίμασα, τπτ! Ενώ παλιά όταν το αγόρασα είχε annexA firmware και του έβαλα το τότε Annex B μια χαρά χωρίς πρόβλημα.
-
Τι γίνεται όταν ένας δίσκος από NTFS μετατρέπεται ξαφνικά σε RAW και δεν μπορεί να διαβαστεί από τα Windows?
Προσπαθώ με το GetDataBack αλλά δε δείχνει να κάνει δουλειά...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ναι! και με το easy configurator και μέσω web gui το δοκίμασα, τπτ! Ενώ παλιά όταν το αγόρασα είχε annexA firmware και του έβαλα το τότε Annex B μια χαρά χωρίς πρόβλημα.
Δλδ είναι αγορασμένο annex a, το έκανες annex b, και τώρα που του πέρασες update για annex b ξανά, δεν παίζει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ναι! και με το easy configurator και μέσω web gui το δοκίμασα, τπτ! Ενώ παλιά όταν το αγόρασα είχε annexA firmware και του έβαλα το τότε Annex B μια χαρά χωρίς πρόβλημα.
Δλδ είναι αγορασμένο annex a, το έκανες annex b, και τώρα που του πέρασες update για annex b ξανά, δεν παίζει;
δεν του πέρασα update για Annex B γιατί ΔΕΝ το δέχεται! Κάτι λέει το αρχείο δε του κάνει. Πέρασα δοκιμαστικά όμως το Annex A update και το πέρασε κανονικά, όμως δε δουλεύει γιατί έχω ΙΣΔΝ
-
Λογικό δεν είναι; Η διαφορά μεταηύ annex a και b δεν είναι μόνο στο firmware.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λογικό δεν είναι; Η διαφορά μεταηύ annex a και b δεν είναι μόνο στο firmware.μα εδώ λέμε ότι το συγκεκριμένο ρούτερ υποστηρίζει και τα 2 με μια αλλαγή firmware !!! και μάλιστα κατέβασα απ'το μαμα site δες και το link παραπάνω
-
Σόρρυ αν είναι βλακώδες αυτό, αλλά πού το λέει ότι υποστηρίζει εναλλαγή από pstn-->isdn με αλλαγή μόνο του firmware;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σόρρυ αν είναι βλακώδες αυτό, αλλά πού το λέει ότι υποστηρίζει εναλλαγή από pstn-->isdn με αλλαγή μόνο του firmware;http://www.usr-emea.com/support/s-prod- ... &prod=9107
-
Επειδή εγώ έχω το 9108, εσύ επιλέγεις το firmware που είναι αγορασμένο το router. Δεν μπορείς να βάλεις σε pstn firmware από isdn. To αγοράζεις έτσι όπως το θέλεις, είτε annex a είτε annex b.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:sorry:Τι γίνεται όταν ένας δίσκος από NTFS μετατρέπεται ξαφνικά σε RAW και δεν μπορεί να διαβαστεί από τα Windows?
Προσπαθώ με το GetDataBack αλλά δε δείχνει να κάνει δουλειά...
-
Πώς μετατράπηκε;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]