-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Yποθέτω πως με reboot δεν έστρωσε;Για τρέξε τα διαγνωστικά του dx για ήχο...
τα ετρεξα και δειχνει οτι 'περναει' ηχος. Δλδ, στα γραφικα που εχει η καρτα ηχου για τις ρυθμισεις της, δειχνει να ανεβοκατεβαινουν οι μπαρες οταν παιζει καποιο βιντεο απο το youtube. Αλλα δεν ακουγεται τιποτα.
-
Κατά τα άλλα ακούς κανονικά μουσική;
Τρέξε το dxdiag, (στο 'εκτέλεση' γράφεις dxdiag) και κάνε τα τεστ στο tab ήχος και στο μουσική.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατά τα άλλα ακούς κανονικά μουσική;Τρέξε το dxdiag, (στο 'εκτέλεση' γράφεις dxdiag) και κάνε τα τεστ στο tab ήχος και στο μουσική.
τα περασε κανονικα τα τεστ.
-
Γιατί δεν δοκιμάζεις να βγάλεις τους οδηγούς και να τους ξαναπεράσεις;
Είναι και νωρίς γμτ και δεν λειτουργώ ακόμα.
-
μετα απο τις καταρες μου ο ηχος επανηλθε!
-
Τι έκανες τλκ;
-
τιποτα!
πηγα να απεγκαταστησω τους drivers, αλλα λεω ας δοκιμασω μια τελευταια φορα πριν το κανω.... Ε, και δουλεψε απο μονο του!
-
-
Και ο αγιος φοβέρα θελει !!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ε, και δουλεψε απο μονο του!To youtube.com ειναι Ιταλικό από όσο ξερω...
Bill33 Χρόνια σου πολλά και καλή χρονιά συνφιατιστι μου..
-
ερώτηση προς ψηφιακοφωτογραφικομηχανομανιακούς και γνώστες:
edit: Η συνέχεια με την παρακάτω απάντηση εδώ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ερώτηση προς ψηφιακοφωτογραφικομηχανομανιακούς και γνώστες:αυτή τι λέει σαν κατασκεύασμα? Ποιότητα εικόνας? Φακός? Είναι σταθερό το ζουμ ή μόνο σε τρίποδο μπορείς να βγάλεις? Θεωρείται dslR ? Αν ναι, μπορώ να του βάλω φακό Nikon που έχω σε μια dslr αναλογική ?
Για την μηχανή αυτή δεν έχει δημοσιευτεί ακομη κάποιο τεστ από γνωστο site...Είναι σίγουρα οικονομική στην τιμή,αλλά με προβληματίζει οτι δεν έχει σταθεροποιητή εικόνας, ενω έχει 10x ζουμ...Τι εννοείς αν θεωρείται ή όχι dSLR? Μια κάμερα είναι ή δεν είναι dSLR και αυτή δεν είναι. Πάντως παίρνει κι αλλους φακούς Kodak
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Kaspersky...βρηκα αυτο το link αλλα δεν μπορω να κατεβασω απο megaupload http://www.megaupload.com/?d=59MT9NS5
Ας το κατεβασει καποιος να μας πει εαν κανει δουλεια
το password για το αρχειο ειναι Password : http://www.digitalantic.com[/list]Το Kaspersky (Internet Security) το χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια και δεν το αλλάζω με κανένα.
Μετά την τελευταία 'αναστάτωση' -όσοι το είχαν σπασμένο ξέρουν τι λέω... -έβαλα και την τελευταία έκδοση.
Και φυσικά για παν ενδεχόμενο έχω και μια ντουζίνα 'keys' για όποιον ενδιαφέρεται...Για το Kaspersky Internet Security 6;;;
(Ετοιμαζόμουν να βάλω antivir και Kerio, ετοιμαζόμουν να το αγοράσω κιόλας... Αλλά αν υπάρχει και τρίτη λύση, δεν θα πω όχι... )
Φίλε Βελισάριε, παίζει τίποτα μ' αυτό ή μας έφτιαξες και τώρα μας γειώνεις;
-
velissarios,thnx!
Μολις εβαλα το kaspersky I.S. 6! -
έχει κανείς το us robotics 9107 και να του έχει περάσει το τελευταίο firmware? Το έχω κατεβάσει από εδώ αλλά δε λέει να το περάσει μου λέει ότι αυτό το αρχείο (USR9107B.bin) δεν περιέχει το κατάλληλο λογισμικό γι'αυτό το ρουτερ !
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
velissarios,thnx!
Μολις εβαλα το kaspersky I.S. 6! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει κανείς το us robotics 9107 και να του έχει περάσει το τελευταίο firmware? Το έχω κατεβάσει από [ur=http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?loc=grec&prod=9107]εδώ [/url] αλλά δε λέει να το περάσει μου λέει ότι αυτό το αρχείο (USR9107B.bin) δεν περιέχει το κατάλληλο λογισμικό γι'αυτό το ρουτερ !Μήπως το Β σημαίνει annex B = ISDN?
-
Ευχαριστώ πολύ τον Βελισσάριο και τον Γιώργο, μόνο που....... εμένα κανένα δεν μου έκανε!
Κάτι δεν πάει καλά (με εμένα μάλλον)... Δεν πειράζει, θα το αγοράσω! Ή θα βάλω antivir-kerio να τελειώνει η υπόθεση!
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά!
-
Παιδιά πως ρυθμίζουμε ένα πρόγραμμα να μην ξεκινά κατά την εκκίνηση των windows. Συγκεκριμένα εγκατέστησα το Nokia PC suite και το ### μου εμφανίζει εικονίδιο στη γραμμή δίπλα στο ρολόι μόλις ανοίξω τον υπολογιστή.
-
Tazio ανοιξε το προγραμμα και κοιταξε αν στο > ειναι τσεκαρισμενο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]