-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
οι turbo x λαμπτοπ ειναι καλοι?μου φτιαχνουν εναν στο πλαισιο με ζορικες
δυνατοτητες.καλοί είναι, απλώς φρόντισε να έχεις μεγάλη εγγύηση (2χρ.)
Ένας γνωστός μου με turbo-x λάπτοπ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την on-board camera. Βάζει τους driver της, τη βρίσκει και μετά ξαναχάνεται...
Με αυτό φυσικά δεν υπονοώ ότι είναι κλασσικό σύμπτωμα των turbo-x, έχε το πάντως υπ' όψιν σου αν σου παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο.δεν χρησιμοποιω τετοια πραγματα.
βασικα τον πηραμε για ιντερνετ κ επιπλεον επειδη μ αρεσουν τα παιχνιδια στρατηγικης τον φορτωσαμε με πολυ καλα πραγματα κ ισως τα καλυτερα αν αναλογιστεις οτι μας κοστισε 1700ε.(σπεσιαλ τιμη διοτι διευθυντρια ειναι νονα).17αρα οθονη.Ρε μάστορα αυτό δεν είναι λαπτοπ. Αυτό είναι ντουλάπι με οθόνη.
Δεν τα παίρνεις με το κιλό τα φορητά. Πάρε πάρε τι άλλο να βάλω μαντάμ. Φορητό με 17άρα δεν είναι. Μάλλον μεταφέρσιμο.
Για μένα φορητά είναι εώς 14 άντε βαριά 15'.Εγώ αυτά τα build2order δεν τα πολυ-εμπιστεύομαι. Οσο και καλά να είναι Τoshiba ή Dell ή Sony δεν είναι.-
Τα μειονεκτήματα τους η ποιότητα κατασκευής-συναρμογής, η έλλειψη σωστού σχεδιασμού μέσα (ο κατασκευαστής δεν είναι μαλάκας που το κάνει) με άμεση συνέπεια την υψηλή θερμοκρασία σημαντικότατο για τα φορητά ιδίως το καλοκαίρι.
Τα πλεονεκτήματα, βάζεις ότι θέλεις (αχταρμά που λέμε στην Καβάλα), πολύ καλή υποστήριξη από το Πλαίσιο.Με 1700 ευρώ έπαιρνες πολύ καλό φορητό ΕΠΩΝΥΜΟ πάντως.
Κοινώς ΙΜΟ έκανες μαλακία.
-
κ συ λαλακια δεν εκανες που πηρες κιτροεν κ εδωσες 13λιαρικα?
ξες τι επωνυμο αμαξι επαιρνες με αυτα?ναι υπάρχει διαφορά .... εγώ δεν είχα τα γκαφρα του STi σου και είπα άσε ΡΕ δεν παίρνω ΨΥΓΕΙΟ θα δώσω 20χ. να πάρω το ΣΕ.
-
το ψυγειο μου ειναι αινοξ της μιλε.Γερμανικό?
το ξεφτυλίσαμε...άντε καλοδούλευτος. Το καλό είναι ότι θα έχεις καλή υποστήριξη από το πλαίσιο. Φημίζεται για αυτό. Και το νέο μου desktop από το πλαίσιο το πήρα. Πόσα χρόνια εγγύηση σου δίνουν? Σημαντικότατο στα φορητά γιατί οι ζημίες τους κοστίζουν ΠΟΛΥ...αν και εσύ δεν πολυέχεις ανάγκη αλλά λέμε τώρα ρε καρντάσι.
-
Χθες το απόγευμα αγόρασα αυτή τη βάση για τον φορητό. Και πολύ άργησα. Είμαι και ψηλός και για να δω την οθόνη έπρεπε να διπλώσω στα δύο
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες το απόγευμα αγόρασα αυτή τη βάση για τον φορητό. Και πολύ άργησα. Είμαι και ψηλός και για να δω την οθόνη έπρεπε να διπλώσω στα δύοπολύ καλή και κάνει δουλειά.
την έχω 2 χρόνια στο laptop. -
για όσους δε γνωρίζουν, άνοιξε Ε-shop point στην Καλλιθέα. Επιτέλους να βολευόμαστε κι εμείς οι νοτιοπροαστίτες
-
καλύτερα να μην το γνωρίζουμε...
-
πώς (αν) γίνεται σ'ένα pda με windows mobile 5.0 να φτιάξεις shortcut στα programs σ'ένα πρόγραμμα που βρίσκεται στην κάρτα μνήμης ?
edit: και κανά καλό site να 'αγοράσω' προγράμματα για pda ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλύτερα να μην το γνωρίζουμε...Aσε μας ρε εγκάθετε που έχεις αγοράσει και μετοχές από το Πλαίσιο.
Χωρίς πλάκα, εγώ ανήκω στην κατηγορία των ευχαριστημένων από το e-shop.
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ότι πήγα πίσω μία μητρική πλακέτα αγορασμένη μόλις μια μέρα πριν, με σκοπό να την αντικαταστήσω, επειδή δε μου έκανε. Πήγα στο Χαλάνδρι ενώ την είχα πάρει από τη Στουρνάρη, τη δίνω πίσω στον υπάλληλο, έριξε μια ματιά μέσα για να δει αν είναι εντάξει και προχωράμε.
Του λέω ποια θέλω να πάρω και μου απαντάει πως με αυτή υπάρχει δυστυχώς πρόβλημα με τον προμηθευτή (Abit) και πως θα αργήσει αρκετά να έρθει (πάνω από μήνα).
Συγνώμη, του λέω, αλλά το ίδιο μεσημέρι (λίγες ώρες πριν) έκανα τηλεφωνική παραγγελία για τη συγκεκριμένη για να την παραλάβω από τη Στουρνάρη και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα είναι εκεί.
Μου απαντάει δυστυχώς μόλις ενημερώθηκε το σύστημα, και μάλιστα τώρα την έχουν βγάλει και από το site.
Τι κάνουμε τώρα? Η επόμενη στη σειρά μητρική με τα χαρακτηριστικά που ήθελα ήταν στη διπλάσια τιμή.
Οπότε κάποια στιγμή εκεί που έψαχνε, γυαλίζει το μάτι του και γυρνάει την οθόνη προς το μέρος μου. 'Βλέπετε εδώ που λέει διαθέσιμη 1 στο Χαλάνδρι'? Μάλλον είναι κάποια δεσμευμένη, αλλά δε φαίνεται ούτε στην αποθήκη. Αφήστε μου 5 λεπτά καιρό να μιλήσω με κάτω κι αν δεν υπάρχει πρόβλημα είναι δική σας.'Και φυσικά έφυγα από εκεί με μια Abit AB9 παραμάσχαλα (αυτή που ήθελα).
Θεωρώ πως θα μπορούσαν να μη με έχουν εξυπηρετήσει έτσι, και απλά να με παρέπεμπαν σε κάποιο ακριβότερο μοντέλο.
-
ο καθένας έχει τις εμπειρίες του...
-
Σαφώς.
Και θα προσθέσω πως ούτε από το Πλαίσιο έχω δικές μου κακές εμπειρίες. Χρησιμοποιώ και τα 2 (και όχι μόνο) για τις αγορές μου.
-
Kaspersky...βρηκα αυτο το link αλλα δεν μπορω να κατεβασω απο megaupload http://www.megaupload.com/?d=59MT9NS5
Ας το κατεβασει καποιος να μας πει εαν κανει δουλεια
το password για το αρχειο ειναι Password : http://www.digitalantic.com[/list] -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Kaspersky...βρηκα αυτο το link αλλα δεν μπορω να κατεβασω απο megaupload http://www.megaupload.com/?d=59MT9NS5Ας το κατεβασει καποιος να μας πει εαν κανει δουλεια
το password για το αρχειο ειναι Password : http://www.digitalantic.com[/list]Το Kaspersky (Internet Security) το χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια και δεν το αλλάζω με κανένα.
Μετά την τελευταία 'αναστάτωση' -όσοι το είχαν σπασμένο ξέρουν τι λέω... -έβαλα και την τελευταία έκδοση.
Και φυσικά για παν ενδεχόμενο έχω και μια ντουζίνα 'keys' για όποιον ενδιαφέρεται... -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Kaspersky...βρηκα αυτο το link αλλα δεν μπορω να κατεβασω απο megaupload http://www.megaupload.com/?d=59MT9NS5
Ας το κατεβασει καποιος να μας πει εαν κανει δουλεια
το password για το αρχειο ειναι Password : http://www.digitalantic.com[/list]Το Kaspersky (Internet Security) το χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια και δεν το αλλάζω με κανένα.
Μετά την τελευταία 'αναστάτωση' -όσοι το είχαν σπασμένο ξέρουν τι λέω... -έβαλα και την τελευταία έκδοση.
Και φυσικά για παν ενδεχόμενο έχω και μια ντουζίνα 'keys' για όποιον ενδιαφέρεται...Για το Kaspersky Internet Security 6;;;
(Ετοιμαζόμουν να βάλω antivir και Kerio, ετοιμαζόμουν να το αγοράσω κιόλας... Αλλά αν υπάρχει και τρίτη λύση, δεν θα πω όχι... )
-
-
δεν εχω ηχο σε βιντεο του youtube (και αλλων sites), oυτε με τον firefox οθτε με τον IE....
τι μπορει να φταιει?
τα ηχεια δουλεουν κανονικα.
-
Κατά τα άλλα έχεις ήχο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατά τα άλλα έχεις ήχο;Όχι, ανακάλυψε ότι δουλεύουν κανονικά τα ηχεία απ' το super duper διαγνωστικό του Linux...
Χρόνια πολλά μάγκες!
(Το πρώτο μου post για το 2007, μάλλον λίγο μαλακισμένο, αλλά τέτοια ώρα, και καλά είναι!)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατά τα άλλα έχεις ήχο;ναι εχω ηχο κανονικα.
-
Yποθέτω πως με reboot δεν έστρωσε;
Για τρέξε τα διαγνωστικά του dx για ήχο...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]