-
Ο φορητός μου Fujitsu - Siemens 1650Α αν και μόνο έντεκα μηνών και με προσεκτική και λίγη χρήση, εδώ και μέρες μου έβγαζε κάτι προβλήματα με τη σύνδεση στο δίκτυο.
Το πήγα στο Sevice της αντιπροσωπείας (ταχύτατη στην εξυπηρέτηση, μέσα σε μια ημέρα εκλέχθηκε και παραγγέλθηκε το ανταλλακτικό) μου είπαν ότι ήταν πρόβλημα στη κάρτα δικτύου, αλλά επειδή είναι ενσωματωμένη στη μητρική θα αλλαχτεί ολόκληρη.
Ευτυχώς εντός εγγύησης.Αλλά κάπου εδώ κάτι δε μου αρέσει. Στο κουτί του υπολογιστή κάποιο φυλλάδιο που είχε μέσα, αναφέρει εγγύηση δύο ετών. Στο service που το πήγα μου είπαν ότι η εγγύηση είναι για ένα χρόνο μόνο.
Γνωρίζει κανείς τι καθεστώς υπάρχει σε αυτές τις συσκευές για τις εγγυήσεις; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Go Linux
Εννοεις οτι τα win ειναι καλυτερα?
Υπαρχει περιπτωση να μπηκε κανεις και να σου εβαλε κωδικο?
Καμμια!
Εχει μονο ενα account.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο φορητός μου Fujitsu - Siemens 1650Α αν και μόνο έντεκα μηνών και με προσεκτική και λίγη χρήση, εδώ και μέρες μου έβγαζε κάτι προβλήματα με τη σύνδεση στο δίκτυο.
Το πήγα στο Sevice της αντιπροσωπείας (ταχύτατη στην εξυπηρέτηση, μέσα σε μια ημέρα εκλέχθηκε και παραγγέλθηκε το ανταλλακτικό) μου είπαν ότι ήταν πρόβλημα στη κάρτα δικτύου, αλλά επειδή είναι ενσωματωμένη στη μητρική θα αλλαχτεί ολόκληρη.
Ευτυχώς εντός εγγύησης.Αλλά κάπου εδώ κάτι δε μου αρέσει. Στο κουτί του υπολογιστή κάποιο φυλλάδιο που είχε μέσα, αναφέρει εγγύηση δύο ετών. Στο service που το πήγα μου είπαν ότι η εγγύηση είναι για ένα χρόνο μόνο.
Γνωρίζει κανείς τι καθεστώς υπάρχει σε αυτές τις συσκευές για τις εγγυήσεις;πόσους σταυρούς πήρε;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να μπηκε κανεις και να σου εβαλε κωδικο?
Καμμια!
Εχει μονο ενα account.
μπές ως root και άλλαξε δές τι γίνεται με τον κωδικό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μπές ως root και άλλαξε δές τι γίνεται με τον κωδικό
Ως root μπαινει μια χαρα...
Θα δοκιμασω τωρα να αλλαξω τον κωδικο, μπας και...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
TΠΤ! Τα ιδια............
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
TΠΤ! Τα ιδια............
μια και μπαίνεις ως root απενεργοποίησε το autologin
θυμάσαι να εγκατέστησες τίποτα ή να πείραξες καμιά ρύθμιση την τελευταία φορά??
-
λοιπόν, μου ειπαν για καποιο τρομεροο προγραμμα που σε βοηθαει να φτιάχνεις τη βιβλιογαφια σε papers kai reports ονοματι End note.
Εκανα search για κανα τορρεντ αλλα δε σταθηκα τυχερος. το εχει κανενας;;;
-
ψαχνω τροπο να μετατρεψω ταινια dvd σε .mpg format.. υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια και να ειναι ευκολο στη χρηση του απο εναν που 'δεν ασχολειται'?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μια και μπαίνεις ως root απενεργοποίησε το autologin
θυμάσαι να εγκατέστησες τίποτα ή να πείραξες καμιά ρύθμιση την τελευταία φορά??
Θα προσπαθησω!
Δεν πειραξα τπτ! Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
λοιπόν, μου ειπαν για καποιο τρομεροο προγραμμα που σε βοηθαει να φτιάχνεις τη βιβλιογαφια σε papers kai reports ονοματι End note.Εκανα search για κανα τορρεντ αλλα δε σταθηκα τυχερος. το εχει κανενας;;;
Εαν τα 240$ που κανει σου φαινονται ακριβα, γιατι δε χρησιμοποιεις καποιο open-source αντιστοιχο;
Εγω χρησιμοποιω LaTeX, και το LyX ειναι ενα πολυ καλο frontend για αυτο. Η βιβλιογραφια, καθως και χιλιαδες αλλα features (cross-references, τυπογραφικα features...) ειναι 'integral' στη λογικη του LaTeX.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ψαχνω τροπο να μετατρεψω ταινια dvd σε .mpg format.. υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια και να ειναι ευκολο στη χρηση του απο εναν που 'δεν ασχολειται'?Αν εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν πριν κανά χρόνο, μπορείς απλά να αλλάξεις τις καταλήξεις των αρχείων από .vob σε .mpg και μετά να τα κάνεις join σε ένα αρχείο. Ίσως υπάρχει και vob join πρόγραμμα, google-αρέ το, οπότε κάνεις πρώτα join όλα τα .vob σε ένα αρχείο και μετά του αλλάζεις την κατάληξη σε .mpg
ΥΓ. Δομικά τα .vob δεν είναι ακριβώς όπως τα .mpg αλλά η παραπάνω διαδικασία δουλεύει αν θέλεις απλώς να βλέπεις την ταινία.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ψαχνω τροπο να μετατρεψω ταινια dvd σε .mpg format.. υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια και να ειναι ευκολο στη χρηση του απο εναν που 'δεν ασχολειται'?
Αν εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν πριν κανά χρόνο, μπορείς απλά να αλλάξεις τις καταλήξεις των αρχείων από .vob σε .mpg και μετά να τα κάνεις join σε ένα αρχείο. Ίσως υπάρχει και vob join πρόγραμμα, google-αρέ το, οπότε κάνεις πρώτα join όλα τα .vob σε ένα αρχείο και μετά του αλλάζεις την κατάληξη σε .mpg
ΥΓ. Δομικά τα .vob δεν είναι ακριβώς όπως τα .mpg αλλά η παραπάνω διαδικασία δουλεύει αν θέλεις απλώς να βλέπεις την ταινία.
Στο http://www.doom9.org/ υπαρχουν διαφορα guides για αυτο παντως -- κατω απο το Guides -> DVD Backup.
Νομιζω οτι το πιο δημοφιλες για αυτες τις δουλεις στα παραθυρια ειναι το virtualdub, αλλα κατι μπορει να γινει και με το VLC.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν εξακολουθούν να ισχύουν όσα ίσχυαν πριν κανά χρόνο, μπορείς απλά να αλλάξεις τις καταλήξεις των αρχείων από .vob σε .mpg και μετά να τα κάνεις join σε ένα αρχείο. Ίσως υπάρχει και vob join πρόγραμμα, google-αρέ το, οπότε κάνεις πρώτα join όλα τα .vob σε ένα αρχείο και μετά του αλλάζεις την κατάληξη σε .mpg
Στο http://www.doom9.org/ υπαρχουν διαφορα guides για αυτο παντως -- κατω απο το Guides -> DVD Backup.
Νομιζω οτι το πιο δημοφιλες για αυτες τις δουλεις στα παραθυρια ειναι το virtualdub, αλλα κατι μπορει να γινει και με το VLC.
ευχαριστω για τις απαντησεις! θα το ψαξω, αλλα να σας ενημερωσω γιατι ακριβως το θελω..
εχουμε ενα ξενοδοχειο και θελουμε ενα καναλι να παιζει ταινιες.. οχι payperview και τετοια.. απλα να παιζει συνεχεια..
υπαρχει, λοιπον, ενας 'player' με σκληρο δισκο, ο οποιος παιζει αρχεια .mpg.. αυτο που θελουμε, λοιπον, να γινει, ειναι να παιρνουμε ενα dvd και να μπορουμε να το μετατρεψουμε στο format που θα μπορει να δεχτει αυτο το 'box'..
θα δοκιμασω να κανω join vob και υστερα να το μετονομασω, να δω τι παιζει..
thanks! -
Τελικα ολα οκ!
Μπηκα ως root και αλλαξα το αρχειο με τα PATH γιατι καπου τα εχω κανει σκατα! Τα εκανα ολα σχόλια και ολα οκ!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελικα ολα οκ!Μπηκα ως root και αλλαξα το αρχειο με τα PATH γιατι καπου τα εχω κανει σκατα! Τα εκανα ολα σχόλια και ολα οκ!
το λίνουξ έχει το καλό ότι μπορείς να το χαλάς και να το φτιάχνεις όσο θες
(αν ξέρεις τι κάνεις )
Ελευθερία απόλυτη ρεεεέ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το λίνουξ έχει το καλό ότι μπορείς να το χαλάς και να το φτιάχνεις όσο θες
(αν ξέρεις τι κάνεις )
Καλα, εγω μαλλον μονο θα το χαλαω!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τι καθεστώς υπάρχει σε αυτές τις συσκευές για τις εγγυήσεις;πόσους σταυρούς πήρε;
1650
-
Αποζημίωση της Sony για το λογισμικό που εγκαθιστούσαν κρυφά τα μουσικά cd που ανύποπτοι έπαιζαν στους υπολογιστές τους.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/6314443.stmΗ εταιρεία έχει συμφωνήσει να πληρώσει, λέει ότι αφαιρεί το λογισμικό αλλά (σύμφωνα με μαρτυρίες) μόνο αν βάλεις μια άλλη έκδοση. Το τζάμπα τέρμα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
1650
Ταιριάζει και με τη χρονολογία γέννησής σου ΡΕ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]