-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για το φαι να σας πω δεν ξερω γιατι όταν εφτασα εγω είχαν εξαφανιστει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Κατι κοκκαλακια ειχαν μεινει (πότε πρόλαβαν σε 95 λεπτα βρε παιδι μου)Στο διόρθωσα, τώρα είναι εντάξει.
Και δεν ανταλλάξαμε δώρα, εγώ του πήγα δώρο. Πες tazio παιδί μου (sic) τι δώρο σου έφερα. Πες κι εσύ Βαρβάρα.
Πείτε και στον pasxos ποιο ήταν το δώρο του.
Πάω για ύπνο γιατί πονάνε τα κόκκαλά μου (ξέχασα να πάρω και για τα σκυλιά να πάρει).
-
Την επομενη φορα στην Funis 2 δωρα...
1ο δωρο ενα Navigator με προεπιλεγμενες διαδρομες(απο σπιτι της Καλυβια κ τουμπαλιν)
2ο δωρο ενα ξυπνητηρι το οποιο θα ειναι αυτοματο,δηλαδη θα βαραει τουλαχιστον 2 ωρες πριν απο καθε συναντηση του φορουμ.
-
Το φαί αηδία, με βάλανε και έκατσα δίπλα σε ένα βρωμοΓαλλάκια με σάξο, και κοντά σε 2 βρωμοΓαλλάκιδες με κλιό! Απέναντι ήταν ο Χρήστος (Λάππας) που έλεγε ότι το ΒΜΙ τον βγάζει παχύσαρκο.....και προσπαθούσα να ανοίξω το καπάκι του πηγαδιού να αυτοκτονήσω! Το αποκορύφωμα ήταν ο οπτέριος που έλεγε ότι μέχρι πέρυσι δεν είχε επαφή με την πίστα......και γυρνάει με το μιάτα, λες και έχει φάει καμιά δεκαετία εκει μέσα! Επίτηδες το κάνατε ρε όλοι να μου σπάσετε τα νεύρα? Μόνο με τα παιδιά (Ζευγάρι)που καθόντουσαν απέναντι μου (δεν θυμάμαι νικ ρε γμτ) είπαμε 2 κουβέντες χωρίς να μου μαμήσουν την ψυχολογία!
Ευτυχώς που πήρα ένα δωράκι απο τον FabiaWRC και γλυκάθηκα κάπως! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Ο Λέφος και ο VAN HORTON κάθησαν μακρυά και δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε όπως στον καφέ, next time.
Ο Μαντ μαξ, Βάκγνερ κλπ δεν κάτσανε απλά μακριά....αλλά σε άλλο τραπέζι, αφού το μεγάλο είχε γεμίσει!
Να ευχαριστήσω ξανά τον Ολύμπιο που μου είπε τον τρόπο να έρθω γιατί ο Τάτσιος θα με έστελνε με την βοήθεια του ΚΟΥΚ στο Λαύριο!
Πάσχε 4 λίτρα λάδι σου είχε πάρει ρε!
Funis, εσύ άργισες 10 λεπτάκια στο τετράγωνο και βρήκες κόκκαλα....εγώ έφτασα 8.20 και ξαφνικά εμφανίζει ο μπεεεερπ (Bagus) μαι πιατέλα με κόκκαλα.....αφού βρηκες και πιάτα εσύ καλά είναι! Καθόμουνα δίπλα στον Ταύρο και με έκρυβε με τις στιβαρές του πλάτες!
Θα σας πω ένα μυστικό...ο Πάσχος δεν έρχεται γιατί φοβαται μην τον τσαγιάσω! Του είπα ότι θα έρθω με το άστρα αλλά και πάλι δεν ήρθε....μα καλά ούτε άστρα δεν περνάει!
-
Στελιο, next time φιλε! Φτιαξαμε βλεπεις το λομπυ των γερμανων στην αλλη ακρη!
Χαρηκα που τα ξαναειπαμε παιδια, χαρηκα πολυ που γνωρισα τα υπολοιπα μελη της μπριζολοπαρεας και γενικα νιωθω υπεροχα οσο σκεφτομαι την τρομερη γαλακτος που εφαγα!! Αν δεν ειχα φαει τοσο αργα για μεσημερι θα ειχα εξαφανισει και τα κοκκαλα...
Κορυφαιο το φαγητο γενικα...!Καλες γιορτες σε ολες και ολους και καλη χρονια να εχουμε!
ΥΓ. Funis, να κανονισουμε tour για το 'Perfume'
ΥΓ2. Νικολα, το Μ5 πεταει και... κελαηδαει -
Δύστηχώς είχα πήξει στη δουλειά και δεν μπόρεσα να έρθω....ελπίζω να περάσατε καλα!
-
ratanplan απεναντι το ζευγαρι που λες ηταν ο μανος or cavalino!
-
ΜΠΕΡΠ!
Άψογη παρέα και πολύ καλό φαγητό. Τι άλλο να θέλει κανείς;
Χάρηκα που γνώρισα μέλη που δεν είχα γνωρίσει στα τελευταία track-day, παίδες όντως να το κάνονίζουμε πιο συχνά!
-
MΠΕΕΕΕΡΠ...
Εν ολίγοις...
Ωραία ήταν. Γνωρίσαμε νέα πρόσωπα. Δεν μιλήσαμε όμως με όλους (κρίμα). Ανεκτήκαμε τη φάτσα του rantanplan. Η Funis άργησε. Και δε φτάνει αυτό, ζάλισε και τον Κούκο με τα αιτήματά της. O Κοyk ΔΕΝ ήρθε με την BMW (για όσους αναρωτιούνται, δείτε το θερμόμετρο). Η μπριζόλα άπαιχτη. Το γιαούρτι απαιχτότερο (sic). Τα δώρα του Ολύμπιου απαιχτοτερότερα (sic x 2). Η δήλωση της Βαρβάρας στο τέλος όλα τα λεφτά. Η επιγραφή στην TSού τα λέει όλα (και βέβαια θα δημοσιευτεί η φωτό, πρέπει όμως να το παζαρέψω με τους άλλους μοντεράτορες, γιατί ο TSyele με απειλεί). Οι φωτό θα έρθουν κάποια στιγμή μέσα στις μέρες. Η ατάκα της βραδιάς από γκαρσόνι σε ερώτηση φορουμά 'για τους 4Τ?' 'Ακολούθα τον δίσκο'.
Αυτάαααα....
ΥΓ. Σε κάποια χώρα (νομίζω Ουγγαρία) θεωρείται αγένεια το να μη ρευτείς μετά το φαγητό, σημαίνει ότι δεν έφαγες καλά. Οπότε...
ΜΠΕΕΕΕΡΠ!!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γιατί άραγε εμείς γυρίσαμε πρώτοι?γιατι ισως καποιοι να ειχαν βραδυνες αθλοπαιδιες
-
Για άλλη μια φορά ήταν πολύ ωραία!
38 άτομα, η 2η μεγαλύτερη παϊδοσύναξη του Φόρουμ!
Χάρηκα που γνώρισα νέα πρόσωπα.
Ηρωες οι papagalos και tt που ήρθαν από Τρίπολη και Πάτρα!!!
Λάππας, MAD_MAX, Wagner, Insane, _ (!!:) ), nikolai.....μάλλον θα ξεχνάω κάποιον!!! Πολύ χάρηκα....Αντε και στην επόμενη...
ΥΓ Στην ΑΟ είχαν σταματήσει μαύρη Mercedes και την πήγαιναν με alarm συνοδεία!!! Μαλλον για υπερβολική ταχύτητα...
ΥΓ Καλά. Ας κάνει ότι βλέπω κανένα μοτέρ σπασμένο και θα σου εξηγήσω!! Που έχεις και αιτήματα!!!
-
... ποτε δε σταματατε να με εκπλησετε..
ο πατερας ανησυχος να φροντισει ολα τα παιδια του, ο νικολας γνωστος εγκαθετος, αργει παντα για να κανει εντυπωση (μιας και λογω οχλαγωγιας δεν ακουγεται το μπουμκαρ του), εφερε και κατι ψευτοδωρακια μηπως εξιλεωθει και μετα εκανε pr..
για το ηχοσυστημα του κουκου, το πρωτο βημα βρεθηκε (πανελακι για τριδρομο, ειπαμε)..
χμ.. τι αλλο...
ο ταζιος ηταν σοβαρος (:ysterical:) επειδη συνοδευοταν...
πρεπει επειγοντως να κανει δωρο στον εαυτο του navigator, γιατι πηγε να χαθει στο ισιωμα!
Για τον τρουλη, τι να πουμε.. .καμμενος κι αυτος..
Γιατρε! με ενα μπλοκε ξεκιναει και μετα χανεται η μπαλα.. Σε ερωτηση - δε - προς τον ΒΑΣΙΛΗ για μοτερ, ειδα μια λαμψη στα ματια του, αλλα διεψευσε κινησεις... (πιθανοτατα εχει ηδη αγοραστει και ειναι τελωνειο, να βγει μαζι με το μπλοκε του στελιου)..
Κατα τα αλλα χαρηκα πολυ που με γνωρισατε, δεν τρεχει και τιποτα που δε μιλησαμε, μη τα ισοπεδωνουμε και ολα! να κραταμε λιγο και τους τυποι!
Μια χαρα, παμε και στα επομενα! -
Ντάφυ, έπρεπε να δεις τον Τρούλη όταν του είπα ότι ο Βασίλης μου έχει πει κάποιες βελτιώσεις για την 318 αλλά δεν του τις λέω!!!
Γύρισαν τα μάτια του!!! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η δήλωση της Βαρβάρας στο τέλος όλα τα λεφτά.Την έχασα αυτή (τη δήλωση)! Τι είπε, τι είπε?
Κώστα, δεν είναι η Ουγγαρία.
-
Η δήλωση της Βαρβάρας στο τέλος όλα τα λεφτά.
Την έχασα αυτή (τη δήλωση)! Τι είπε, τι είπε?
Κώστα, δεν είναι η Ουγγαρία.
Δίπλα ήσουν ρε Νικόλα και δεν το άκουσες? Γμτ μην δίνεις ρε συ αφορμή για σχόλια...
Ποια χώρα είναι?
-
Aααααααααα ..... ωραία περάσαμε, φάγαμε, φάγαμε .... φάγαμε καλά ήταν !
Γνωρίσαμε κι άλλους φορουμίτες, είχαμε πολύ γέλιο ... και φωτογραφίεςΟ tm άξιος ... είχε κάτσει δίπλα στα Μ5 ... original premium
-
Μια και είπε ο ΒΑΣΙΛΗΣ για τον tm, να μην ξεχάσω να ζητήσω συγνώμη από τον Ντάφι που δεν πήρα τελικά τηλ... Sorry pal...
-
Γμτ....Μετά από πολύ καιρό εμπύρετος γρίπη...Δεν την πάλεψα να έρθω... ... Next time...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δίπλα ήσουν ρε Νικόλα και δεν το άκουσες? Γμτ μην δίνεις ρε συ αφορμή για σχόλια...Α οκ, τότε θα την άκουσα. Νόμισα πως ήταν άλλη ατάκα που είπε έξω, όταν φεύγαμε.
(Δεν ξέρω ποια χώρα είναι, πάντως όχι η Ουγγαρία).
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Γμτ....Μετά από πολύ καιρό εμπύρετος γρίπη...Δεν την πάλεψα να έρθω... ... Next time...Σπύρο, σε έψαχνα... Περαστικά βρε συ...
-
Δίπλα ήσουν ρε Νικόλα και δεν το άκουσες? Γμτ μην δίνεις ρε συ αφορμή για σχόλια...
Α οκ, τότε θα την άκουσα. Νόμισα πως ήταν άλλη ατάκα που είπε έξω, όταν φεύγαμε.
(Δεν ξέρω ποια χώρα είναι, πάντως όχι η Ουγγαρία).
Mέσα στο μαγαζί την είπε όταν φεύγαμε.
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...