-
Είπαμε δρόμο ΡΕ.
-
Γιατί είμαστε παρόντες ρε, όχι σαν και σένα που είσαι φάντασμα.
Αλλά βέβαια, πίσω από την 'ανωνυμία του διαδικτύου' είναι εύκολο να μιλάς για άλογα και λάδια.
-
Ειρηνη τεκνα μου....Ειρηνη.
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Νίκο, πραγματικός ήρωας ο papagalos, που τόλμησε να εμφανιστεί δίχως το γαλακτομπούρεκο (από τον Κανατά;)Που το κατάλαβες ότι θα ήταν απο τον κανατά????? και που τον ξέριες τον κανατά????? εγώ πάντως έτρωγα γαλακτομπούρικα για μέρες.... τώρα γιατί δεν φάγαται εσείς είναι άλλη ιστορία.....
-
Λοιπόν, photoshop μπήκε στο pc μου (τρέμετε! ), αλλά οι μόνες που προλαβαίνω να βάλω αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται 'συννεφάκια' και είναι βεβαίως οι καλύτερες και από τις πιο χαρακτηριστικές της βραδιάς...
Για τη δεύτερη έχω απειληθεί με ban...
ΘΑΑΑΑΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ...
-
Aυτη η παντόφλα κανει για τα πόδια του φασούλα ρεε..
Ε τον κακομοίρη τον ταζιο..
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόν, photoshop μπήκε στο pc μου (τρέμετε! ), αλλά οι μόνες που προλαβαίνω να βάλω αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται 'συννεφάκια' και είναι βεβαίως οι καλύτερες και από τις πιο χαρακτηριστικές της βραδιάς...Για τη δεύτερη έχω απειληθεί με ban...
ΘΑΑΑΑΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ...
Αυτος ο τρομαγμενος.....
Διπλα στη Barbie με την παντοφλα..... ειμαι εγω.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aυτη η παντόφλα κανει για τα πόδια του φασούλα ρεε..Ναι ο @@στης ο μπουκλάκιας διάλεξε και μεγάλο νούμερο.
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
Νίκο, πραγματικός ήρωας ο papagalos, που τόλμησε να εμφανιστεί δίχως το γαλακτομπούρεκο (από τον Κανατά;)
Που το κατάλαβες ότι θα ήταν απο τον κανατά????? και που τον ξέριες τον κανατά????? εγώ πάντως έτρωγα γαλακτομπούρικα για μέρες.... τώρα γιατί δεν φάγαται εσείς είναι άλλη ιστορία.....
Έχω ακούσει σχετικά και έχω δοκιμάσει! Τι άλλο χρειάζεται;;;
-
-
Έρχονται! Έρχονται!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Aυτη η παντόφλα κανει για τα πόδια του φασούλα ρεε..
Ναι ο @@στης ο μπουκλάκιας διάλεξε και μεγάλο νούμερο.
Πονάει?
-
-
-
Άντε ντε, τι περιμένεις?
-
Την αυριανή μέρα. Προς το παρόν πάω για ύπνο.
-
Όνειρα γλυκά κοπέλα μου!
-
Ρε αει .
-
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...