Το φαί αηδία, με βάλανε και έκατσα δίπλα σε ένα βρωμοΓαλλάκια με σάξο, και κοντά σε 2 βρωμοΓαλλάκιδες με κλιό! Απέναντι ήταν ο Χρήστος (Λάππας) που έλεγε ότι το ΒΜΙ τον βγάζει παχύσαρκο.....και προσπαθούσα να ανοίξω το καπάκι του πηγαδιού να αυτοκτονήσω! Το αποκορύφωμα ήταν ο οπτέριος που έλεγε ότι μέχρι πέρυσι δεν είχε επαφή με την πίστα......και γυρνάει με το μιάτα, λες και έχει φάει καμιά δεκαετία εκει μέσα! Επίτηδες το κάνατε ρε όλοι να μου σπάσετε τα νεύρα? Μόνο με τα παιδιά (Ζευγάρι)που καθόντουσαν απέναντι μου (δεν θυμάμαι νικ ρε γμτ) είπαμε 2 κουβέντες χωρίς να μου μαμήσουν την ψυχολογία!
Ευτυχώς που πήρα ένα δωράκι απο τον FabiaWRC και γλυκάθηκα κάπως! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Ο Λέφος και ο VAN HORTON κάθησαν μακρυά και δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε όπως στον καφέ, next time.
Ο Μαντ μαξ, Βάκγνερ κλπ δεν κάτσανε απλά μακριά....αλλά σε άλλο τραπέζι, αφού το μεγάλο είχε γεμίσει!
Να ευχαριστήσω ξανά τον Ολύμπιο που μου είπε τον τρόπο να έρθω γιατί ο Τάτσιος θα με έστελνε με την βοήθεια του ΚΟΥΚ στο Λαύριο!
Πάσχε 4 λίτρα λάδι σου είχε πάρει ρε!
Funis, εσύ άργισες 10 λεπτάκια στο τετράγωνο και βρήκες κόκκαλα....εγώ έφτασα 8.20 και ξαφνικά εμφανίζει ο μπεεεερπ (Bagus) μαι πιατέλα με κόκκαλα.....αφού βρηκες και πιάτα εσύ καλά είναι! Καθόμουνα δίπλα στον Ταύρο και με έκρυβε με τις στιβαρές του πλάτες!
Θα σας πω ένα μυστικό...ο Πάσχος δεν έρχεται γιατί φοβαται μην τον τσαγιάσω! Του είπα ότι θα έρθω με το άστρα αλλά και πάλι δεν ήρθε....μα καλά ούτε άστρα δεν περνάει!