-
Thanks!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ωραια περάσαμε!!Αργησα λιγακι (μην ακουσω σχόλιο.. ) και πολλους δεν τους μιλησα και άλλους δεν τους γνώρισα καν! Αλλα γνωρισα και πάρα πολλους (Horton )
Λιγο ακομα και θα βοηθουσες τα παιδια που μαζευαν τα πιατα.....
Κλασσικα οι εγκαθετοι tazio-olympios που ανταλλασανε δωρα και ζαλίζανε την δυσμοιρη Βαραβαρα!!
Το mod team όλο εκει, και άλλοι που είχα καιρο να τους δω και χαρηκα πολυ όπως το ζευγος tt και η Ρενα!!
ratanplan παιδι μου ησουν κι εσυ εκει? Που και δε σε είδα? Mε αποροφησε ο Κουκος που αρχισε να βριζει από τωρα προκαταβολικα για τα μοτερ της φερραρι που ΘΑ σπάνε και που εγω ΘΑ την πληρωσω (ετοιμασου για την κουπα Κουκι)
Για το φαι να σας πω δεν ξερω γιατι όταν εφτασα εγω είχαν εξαφανιστει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Κατι κοκκαλακια ειχαν μεινει (πότε πρόλαβαν σε 5 λεπτα βρε παιδι μου )
**Βλεπε το προηγουμενο σχολιο..... **
Αντε παιδια και.. του χρονου!!
Πλακα κανεις!! Μια φορα το μηνα/εστω διμηνο.... μια χαρα θα ναι!
Λοιπον...στα δικα μας τωρα......
Εχετε ακουσει αυτο που λενε για πολλα κερασια και μικρο καλαθι;;;;;
Ε κατι τετοιο επαθα χτες.....
Με ταϊζατε παραμυθια τοσο καιρο για τις μεριδες.....
και για τρεις μερες πριν την συρραξη δεν ετρωγα τιποτα.....
Μονο μια γαλακτος προλαβα και λιγο κοκορετσακι.....
Με αποτελεσμα να φυγω νυστικος!
Χαρηκα που επιτελους σας γνωρισα.
Αλλα την επομενη φορα να χει περισσοτερο φαγητο και ενα ενιαιο τραπεζι!
Αν δεν φωναζα στα γκαρσονια, δεν θα χαμε φαει τιποτα! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν δεν φωναζα στα γκαρσονια, δεν θα χαμε φαει τιποτα!Προφανώς κάνεις πλάκα
-
Καλά ήταν
Ξαναείδαμε παλιούς, γνωρίσαμε καινούριους
Το φαΐ όπως πάντα στο συγκεκριμένο μαγαζί πολύ καλό.Και του χρόνου (σε κάνα μήνα δλδ) με υγεία. Μπεεερπ
ΥΓ: δυστυχώς είχαμε δύο τραπέζια, δεν είχε το κατέστημα να μας βάλει 40 νοματαίους σε ένα
ΥΓ @ Funis: τελικά αποφάσισα να μην σου πω τίποτα, γιατί πας και τα λες
ΥΓ @ nasos: στο 'φεύγα' με κέρδισε η αττική οδός φίλε, δεν ήμουν για... αθλοπαιδιές ( ) με ΤΟΣΟ γεμάτο στομάχι
ΥΓ @ sp0+: περαστικά συνονόματε, κρίμα να λείπει ο Μάρτης
ΥΓ @ _ : το nick σου (μακράν το πιο περίεργο που έχω δει ) είναι ξανά ενεργό
ΥΓ @ Χρήστος Λάππας: ελπίζω να μην σε ντουμανιάσαμε πολύ με το τσιγάρο, nice to meet you friend
ΥΓ @ pasxos: αδικαιολογήτως απών (ξέρεις εσύ!)
-
Ο χρήστης nikolai έγραψε:
Αν δεν φωναζα στα γκαρσονια, δεν θα χαμε φαει τιποτα!Προφανώς κάνεις πλάκα
Διπλα στον Παπαγαλο.....
Μονο οτι περισεβε ετρωγα.....
Και την Απιστευτη γαλακτος που πηρα....
Ασε και τα γκαρσονια που ηταν κουφα..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν δεν φωναζα στα γκαρσονια, δεν θα χαμε φαει τιποτα!Εμένα ένα πουλάκι (παπαγάλος νομίζω ήταν... ) μου είπε ότι δεν καταφερες να φας την μπριζόλα σου!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχετε [...] δεν θα χαμε φαει τιποτα!Εμένα ένα πουλάκι (παπαγάλος νομίζω ήταν... ) μου είπε ότι δεν καταφερες να φας την μπριζόλα σου!!!
Καλα....... Ο Παπαγαλος μερικες φορες.... Ειναι εκτος τοπου και χρονου!
Εδω παραλιγο να φαω και το πιατο!Ασχετο....
Τελευταια βδομαδα του Γεναρη.....
Τι θα κανουμε;;;; -
Την επόμενη φορά θα σε πάρουμε σε video!!!
-
Καλημερα και απο εμενα,
Πολυ φαγητο χτες αν και δεν φαγαμε και πολλα :
αντε στην επομενη!
-
Μπραβο παιδια, κριμα που δεν καταφερα να ερθω.. (Πάντως το 2cv ειναι και παλι σε λειτουργια)
να ειμαστε καλα καλή χρονιά σε όλοθς.
-
Πρώτα από όλα αντιγράφω το μήνυμα μου στο forum της εταιρίας που φτιάχνει τους χάρτες για το GPS που με έφερε στην ταβέρνα:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...την πάτησα και εγώ. Είχα δώσει ως προορισμό διεύθυνση στα Καλύβια Θορικού με αφετηρία το σπίτι μου στο Ελληνικό. Το πρόγραμμα με οδήγησε από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, την Βάρης-Κορωπίου (σωστά μέχρι εδώ) και μετά μου είπε να στρίψω δεξιά σε ένα σχετικά στενό, αλλά ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Μετά από κάποια χιλιόμετρα και αλλεπάλληλες στροφές με οδήγησε σε ένα δρομάκι που από κάποιο σημείο και μετά έγινε χωματόδρομος. Αφού με προέτρεψε να στρίψω μια φορά δεξιά (μέσα σε κάτι που έμοιαζε με μαντρί) και μετά αριστερά σε ένα σημείο που δεν υπήρχε δρόμος, και αφού πέρασα δίπλα από ένα γαϊδουράκι που κοιμόταν μέσα στον χωματόδρομο (εντελώς σουρεαλιστικό αυτό), μου έδωσε εντολή (το destinator, όχι το γαϊδουράκι) να στρίψω στα 500 μέτρα αριστερά, πράγμα που ευτυχώς με έβγαλε μέσω ενός άλλου χωματόδρομου επιτέλους στην άσφαλτο...Παρ όλη την ενδιαφέρουσα νυχτερινή περιήγηση στον βουκολικό κόσμο των Καλυβίων, κατάφερα να φτάσω στον προορισμό μου στις 8:32 και θεώρησα ότι θα είμαι από τους πρώτους. Τα άδεια πιάτα με ψήγματα κοκορετσίου όμως με προσγείωσαν στην σκληρή πραγματικότητα. These guys mean business! Τέλος πάντων, μετά ήρθαν τα κυρίως πιάτα και παρηγορήθηκα με την 'λιτή' μοσχαρίσια (από τις καλύτερες που έχω φάει ποτέ BTW).
Ομολογώ ότι ήταν αδύνατο να συγκρατήσω όλους τους συνδυασμούς nickname & φυσιογνωμίας. Σιγά σιγά θα σας μάθω (θα μου πάρει μερικές μοσχαρίσιες ακόμα). Είναι πάντως ενδιαφέρων να βλέπεις κάποιους από κοντά. Ορισμένοι είναι πάνω-κάτω όπως τους φαντάζεσαι, ορισμένοι εντελώς διαφορετικοί. Είναι μια κεφάτη παρέα και χαίρομαι πραγματικά που σας γνώρισα επιτέλους. Είναι ωραίο να ξέρεις αυτούς με τους οποίους συνομιλείς επί παντός επιστητού σχεδόν κάθε μέρα!
-
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Αμάν βρε παιδιά με το Van Horton !!!Την πρώτη φορά ειπώθηκε κατά λάθος [ο kouk νομίζω;].
Όλες τις επόμενες...επίτηδες!!
Face it, είσαι ο van Horton των 4Τ. Είσαι τυχερός που σου κοτσάρανε μόνο ένα γράμμα στο nickname. Για ρώτα τον Krusenboiler τι βανδαλισμό έχει υποστεί το nickname του
-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αμάν βρε παιδιά με το Van Horton !!!
Την πρώτη φορά ειπώθηκε κατά λάθος [ο kouk νομίζω;].
Όλες τις επόμενες...επίτηδες!!
Face it, είσαι ο van Horton των 4Τ. Είσαι τυχερός που σου κοτσάρανε μόνο ένα γράμμα στο nickname. Για ρώτα τον Krusenboiler τι βανδαλισμό έχει υποστεί το nickname του
ΚrusenBlaster τον αποκαλει ο Κοϊκ
Στελιοοοο Tsyele ετοιμασου....Ηγγικεν η ωρα της αποκαλυψης..
-
Καιρος ειναι καποιος να πει και την αληθεια εδω μεσα μιας και αυτοι που δεν ηρθαν αλλα μας διαβαζουν νομιζουν οτι φαγαμε,φαγαμε ναι αλλα τι.
Ως σοβαρα μελη της Ενωσις Χορτοφαγων για να ξεκινησουμε πηραμε τρεις-τεσσερεις μεριδες αντιδια,λιγα χορτα του βουνου και ακολουθησαν κατι παραγγελιες οπως δεκαεξι μεριδες μπροκολο,δεκατεσσαρες μεριδες ραδικια,επτα οχτω σπανακι συνοδευομενα απο μαρουλια και λαχανακια.
Εμεις ΑΥΤΑ παραγγειλαμε αλλα ο σεφ ηταν κουφος και μας εφερε κρεατικα.Για να μη χαλασουμε τη βραδυα ,αναγκαστηκαμε να τα φαμε.
Α για τη χωνεψη πηραμε κερασια,κυδωνι και μελι.Αλλα λογω εμπνευσης (παλι) του σεφ,απο κατω υπηρχε καποια κρεμα που τη βαφτισε γιαουρτι.
Αυτη ειναι η αληθεια και μην ακουτε τους εγκαθετους.
Οσον αφορα τη παρεα,ε καλα αφου τους εκανα τη τιμη να με δουν ολοι ηταν μες στη καλη χαρα.
Emoticons δεν βαζω για να μην νομιζετε οτι κανω πλακα.
-
Έτσι, πατέρα. Κράτα εσύ το επίπεδο να παραδειγματιστούν οι κακόβουλοι...!!
[παρομοίως, δε βάζω emoticons]
-
Πατέρα, κάτσε φρόνιμα (που λέει και το τραγούδι)... δεν ζήτησες χόρτα μόνο... ζήτησες και ψαράκι. Όρθιος φώναζες να σου φέρουν ψαρονέφρι!
-
Ο χρήστης nikolai έγραψε:
Πατέρα, κάτσε φρόνιμα (που λέει και το τραγούδι)... δεν ζήτησες χόρτα μόνο... ζήτησες και ψαράκι. Όρθιος φώναζες να σου φέρουν ψαρονέφρι! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για το φαι να σας πω δεν ξερω γιατι όταν εφτασα εγω είχαν εξαφανιστει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Κατι κοκκαλακια ειχαν μεινει (πότε πρόλαβαν σε 95 λεπτα βρε παιδι μου)
Στο διόρθωσα, τώρα είναι εντάξει.
Τι υπερβολικος!! 9.30 δεν ηταν το ραντεβου? Ε αργησα μιση ωριτσα, πως κανετε ετσι!!
Την επομενη φορα στην Funis 2 δωρα...
1ο δωρο ενα Navigator με προεπιλεγμενες διαδρομες(απο σπιτι της Καλυβια κ τουμπαλιν)
2ο δωρο ενα ξυπνητηρι το οποιο θα ειναι αυτοματο,δηλαδη θα βαραει τουλαχιστον 2 ωρες πριν απο καθε συναντηση του φορουμ.
Καλα τωρα το πρωτο ειδικα ασχολιαστο!! Αμα θες να ξερεις κυριε Bagus δεν χαθηκα καθολου!! Απλα πηρα να ρωτησω αν εστριψα σωστα για το confirmation!! Και ειχα στριψει σωστα! Ε εχουμε πάει και 500 φορες εκει, καποια στιγμη επρεπε να ερθω με τη μια χωρις βολτιτσες σε καλυβια και κορωπι!
ΥΓ. Funis, να κανονισουμε tour για το 'Perfume'
Eννοειται!! Και θα ερθω με το passat για να ταιριαζω στην παρέα σας!!
Η Funis άργησε. Και δε φτάνει αυτό, ζάλισε και τον Κούκο με τα αιτήματά της.
Τωρα για το ποιος ζαλισε ποιον, αστο, δε σε παιρνει!!
ΥΓ Καλά. Ας κάνει ότι βλέπω κανένα μοτέρ σπασμένο και θα σου εξηγήσω!! Που έχεις και αιτήματα!!!
Μα αμα το γρουσουζευεις απο ενα 3μηνο πριν Χριστιαννε μου πως θες να δεις προκοπη! Και μην με απειλεις εμενα..
Γνωρίσαμε κι άλλους φορουμίτες, είχαμε πολύ γέλιο ... και φωτογραφίες
Εσυ Βρουτε μπηκες στην black list να το ξερεις!
Αντε παιδια και.. του χρονου!!
Πλακα κανεις!! Μια φορα το μηνα/εστω διμηνο.... μια χαρα θα ναι!
Βαγνερ παιδι μου, συγκεντρωσου! Το του χρόνου είναι σε 3 μέρες!
ΥΓ @ Funis: τελικά αποφάσισα να μην σου πω τίποτα, γιατί πας και τα λες
Εεεεεεελα ρε Σπυροοοοοοοοοοοοο!! Μαχαιρια στην καρδια ήταν αυτο..
Αμάν βρε παιδιά με το Van Horton !!!
Νικόλα είπαμε, ειναι το γαλλικό Η!
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...