-
Ο χρήστης tm έγραψε:
who let the dogs out?
(κοινως.. ας τον μαζεψει καποιος!)
ρε ταζιο!
τι ειναι αυτα ρε συ!
ετσι ειπαμε?Θύμισε μου τι είπαμε γιατί δε θυμάμαι.
Για όλες τις θαμώνες ισχύει το ίδιο?
Ακούς εκεί όλοι οι είσοδοι...
Δε μας παρατάς βρε μπατανόβουρτσα. Έτσι μου αρέσει ΡΕ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ελα ντε. Ξέχασε ότι συνήθως οι πλατείες (και δη η συγκεκριμένη) είναι στρογγυλές και όχι ευθείες.Η Αργυρουπολη....εχει και μερικες τετραγονες πλατειες.....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
who let the dogs out?
(κοινως.. ας τον μαζεψει καποιος!)
ρε ταζιο!
τι ειναι αυτα ρε συ!
ετσι ειπαμε?Θύμισε μου τι είπαμε γιατί δε θυμάμαι.
τροπος του λεγειν ρεεεεεε
κανε πως καταλαβες.. μην εκτιθεσαι! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ελα ντε. Ξέχασε ότι συνήθως οι πλατείες (και δη η συγκεκριμένη) είναι στρογγυλές και όχι ευθείες.
Η Αργυρουπολη....εχει και μερικες τετραγονες πλατειες.....
Και το Λαύριο μία και μακρόστενη. Συνήθως έγραψα.
-
Ελα ντε. Ξέχασε ότι συνήθως οι πλατείες (και δη η συγκεκριμένη) είναι στρογγυλές και όχι ευθείες.
Η Αργυρουπολη....εχει και μερικες τετραγονες πλατειες.....
Και το Λαύριο μία και μακρόστενη. Συνήθως έγραψα.
Εγραψες.....
Και τι μ αυτο;;;;
Εγω το διαβασα;;;;
Οχι!Επιδει ειναι γραμμενο, ειναι και αυτονοητο;;;;;;
-
Αυτονόητο είναι εκ των προτέρων. Γραμμένο είναι παρεμπιπτόντως.
-
Πως φαίνονται αυτοί που είναι της περιοχής και αργούν να ξεκινήσουν! Προσοχή όσοι πάτε από παραλία, έχει βγεί ο Νάσος παγανιά!
-
Εσύ θα έρθεις τελικά ΡΕ?
-
Εσύ θα έρθεις τελικά ΡΕ?Μάστα κύριος, βιβίους!
-
Μίας και γύρισα πρώτος, όπως φαίνεται, να πω οτι περάσαμε υπέροχα, το φαί άψογο και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Ας χωνέψουμε τώρα το γιαούρτι. Χάρηκα που γνώρισα αρκετούς που έχω 'διαβάσει' εδω μέσα (και ας μην με είχαν προσέξει ποτέ). Εις το επανιδείν.
-
Γιατί άραγε εμείς γυρίσαμε πρώτοι?
-
Γιατί άραγε εμείς γυρίσαμε πρώτοι?Γιατί είμαστε γρήγοροι, τι άλλο?
-
Α ναι βέβαια...
-
Μπερπ
-
Ολα τα λεφτά η γάλακτος...!
Αξιζε η απεργία πείνας από χτες.
Χάρηκα που γνώρισα κι άλλους, και κάντε το βρε παίδες πιο συχνά. Εστω μια φορά τον μήνα.
-
ΤΙ? Μια φορά το μήνα? Τι λες βρε Νάσο? Δε θα άντεχα να βλέπω τη φάτσα του γελοίου τόσο συχνά.
Η γάλακτος πάντως ήταν όντως ωραία.
Για άλλη μια φορά βρεθήκαμε, μοίρασα τα δωράκια μου*, φάγαμε, δε μίλησα με όλους, φάγαμε, κάνατε τις εγκαθετίλες μας (κάποιοι περισσότερο από άλλους), ήπιαμε, γελάσαμε, φάγαμε, πληρώσαμε, φάγαμε λίγο ακόμα και κατά την κλασική μέθοδο εξαφανιστήκαμε εν ριπή οφθαλμού.
Ωραία ήταν.
*pasxos, ας ήσουν κι εσύ να πάρεις το δικό σου δωράκι. Κότα.
-
φοβερη η μπριζολαρα!πρωτη φορα παω σε αυτην την ταβερνα.
την ανασκοπηση την τσιμπησε ο rantanplan αφου ειπε 22 ευρω το ατομο και τελικα ηρ8ε 22.50
-
Μπεεερμπ...
Πολλα ατομα,καλη παρεα,καλο φαγητο,πολυ γελιο(φωτογραφιες soon by Taurus-Στελιο δεν θα περασει η απειλη σου )
Χαρηκα που γνωρισα αρκετα μελη.Αντε στην επομενη να ειμαστε περισσοτεροι...
Ξαναμπεεερμπ...
-
*pasxos, ας ήσουν κι εσύ να πάρεις το δικό σου δωράκι. Κότα.
Το δωρο μου το παίρνω αυριο,μην ανησυχεις.
Τι μου πηρες αλήθεια; Εγω μια άφισα του tazio να οδηγαει xsara wrc.
-
Ωραια περάσαμε!!
Αργησα λιγακι (μην ακουσω σχόλιο.. ) και πολλους δεν τους μιλησα και άλλους δεν τους γνώρισα καν! Αλλα γνωρισα και πάρα πολλους (Horton )
Κλασσικα οι εγκαθετοι tazio-olympios που ανταλλασανε δωρα και ζαλίζανε την δυσμοιρη Βαραβαρα!!
Το mod team όλο εκει, και άλλοι που είχα καιρο να τους δω και χαρηκα πολυ όπως το ζευγος tt και η Ρενα!!
ratanplan παιδι μου ησουν κι εσυ εκει? Που και δε σε είδα? Mε αποροφησε ο Κουκος που αρχισε να βριζει από τωρα προκαταβολικα για τα μοτερ της φερραρι που ΘΑ σπάνε και που εγω ΘΑ την πληρωσω (ετοιμασου για την κουπα Κουκι)
Για το φαι να σας πω δεν ξερω γιατι όταν εφτασα εγω είχαν εξαφανιστει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Κατι κοκκαλακια ειχαν μεινει (πότε πρόλαβαν σε 5 λεπτα βρε παιδι μου )
Αντε παιδια και.. του χρονου!!
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...