-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ηλίθια Ερώτηση:Πως θα σας γνωρίσω;
(Τώρα θα μου πεις, θα υπάρχουν πολλά τραπέζια με 40 νοματαίους; )
....πλακα κανεις!
Το μαγαζι θα ναι 'ΡΕΖΕΡΒΕ'..... Προσεχε τι θα πεις στη πορτα, μη σ αφησουν απ εξω! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:lol:Καλά μην το παίρνετε και κατάκαρδα, δεν είμαι από εκεί.
ξενούρηδες όλοι!!!
-
Λοιπόν ξεκινάω για επάνω και εγώ..... μόνο που έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τα γαλακτομπούρικα..... πιστεύω να το λύσω
-
-
Ρε γμτ απο Βάρη θα έρθω εγώ....απο Μαρκοπούλου...Λαυρίου...τέλος πάντων αλλάζει όνομα....υπάρχει κανένα χτυπητό σημείο μην χάσω την έξοδο?
-
Απο Μαρκοπούλου...όλο ευθεία!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε γμτ απο Βάρη θα έρθω εγώ....απο Μαρκοπούλου...Λαυρίου...τέλος πάντων αλλάζει όνομα....υπάρχει κανένα χτυπητό σημείο μην χάσω την έξοδο?20.30 με 21.00 οι υποψιφιοι του TF θα βρεθουν στην γεφυρα Κερατεας....
21.01....θα χουμε φυγει! -
Γμτ BMW έχεις?
Το σημείο που θα βγω απο τη Μαρκοπούλου για το τρίγωνο λέω αν έχει κάποιο σημάδι μην το χάσω!
-
Ρε θα με τρελάνετε, που να χαθείτε; Μια ευθεία είναι και υπάρχουν και πινακίδες που λένε Καλύβια.
Αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνετε επίτηδες για να πείτε ότι κουραστήκατε να το βρείτε και να φάτε περισσότερο. -
Κι όταν δεις καράβι κάνε αναστροφή, θα έχεις φτάσει στο Λαύριο. Κουνιούνται οι βάρκες, τις είδα σήμερα που ήμουν εκεί, δε χρειάζεται να πας κι εσύ.
-
Γμτ BMW έχεις?Το σημείο που θα βγω απο τη Μαρκοπούλου για το τρίγωνο λέω αν έχει κάποιο σημάδι μην το χάσω!
Θες δε θες θα 'πέσεις' πάνω στην μικρή πλατεία, να τη χάσεις αποκλείεται. Διαγώνια απέναντι είναι το κατέστημα.
-
Ρε με κάτι όργια που έχω μπλέξει! Απο την Μαρκοπούλου κάπου κάνεις δεξιά και πέφτεις πάνω στην πλατεία.....ΠΟΥ κάνεις δεξιά λέω!
-
Για πιο πριν λέει ρε παπάρα.
Σκύλε (παρά κάτι) έχει ταμπέλα ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ λέμε.
Εναλλακτικά, μόλις περάσετε τα κτίρια της ΕΤΕΜ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ στη δεξιά πλευρά του δρόμου) πιάστε δεξιά και βγείτε στην έξοδο (έχει και φανάρι).
Επίσης στην ίδια έξοδο υπάρχουν 3 πινακίδες που γράφουν από πάνω προς τα κάτω:
Ανάβυσσος
Καλύβια
ΣαρωνίδαΛαγονήσι
Αν θυμάμαι καλά.
-
Ρε με κάτι όργια που έχω μπλέξει! Απο την Μαρκοπούλου κάπου κάνεις δεξιά και πέφτεις πάνω στην πλατεία.....ΠΟΥ κάνεις δεξιά λέω!Από την Μαρκοπούλου...όοοταν περάσεις την διασταύρωση για Ιππόδρομο...στρίβεις στο φανάρι με ταμπέλα προς Λαγωνήσι!!!
-
Φίλε μου Νικόλα αυτός μας βρίζει.
ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΥΒΙΑ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Φίλε μου Νικόλα αυτός μας βρίζει.ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΥΒΙΑ.
Η Γλοιώδης Συμμαχία!!!
-
Ευχαριστώ Θεέ μου!
Ευχαριστώ παιδιά!
Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς γιατί με τον ΤΑΖΙΟ θα έφτανα Λαύριο.....για να φάει την μπριζόλα μου τα κάνει αυτά!
-
Αστονα ρε, ας χαθεί, τι με νοιάζει εμένα.
Και μάλιστα για ακόμα πιο εγγυημένο αποτέλεσμα (να χαθεί), δώστε του το τηλέφωνο της Funis να έρθουν (δηλαδή να πάνε, όπου κι αν είναι αυτό) μαζί.
-
Ευχαριστώ Θεέ μου!Ευχαριστώ παιδιά!
Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς γιατί με τον ΤΑΖΙΟ θα έφτανα Λαύριο.....για να φάει την μπριζόλα μου τα κάνει αυτά!
Λέγε με Νίκο!!!
-
Είσαστε σάπιοι και οι 3!
Που να σας πέσει η μικροτερη μπριζόλα ρε!
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...