-
Φυσικά και συνεχίζεται ακάθεκτη η χρονιά της βλακείας και φέτος ως δίσεκτο έχει και μία μέρα περισσότερη
Το μοναδικό δυσάρεστο είναι ότι δεν γράφουν πολλοί αλφίστι να μας διασκεδάζουν Δεν έχουμε και κουλτούρα -ευτυχώς-
Ο Ιανουάριος ως περίεργος μήνας δεν επιδέχεται ιδιαίτερου σχολιασμού, πέρα από τις... 500 C-Class, τις αυξήμένες πωλήσεις των premium και τις μειωμένες κάποιων SUV
Απαράδεκτη βέβαια η πτώση των Ferrari Bentley, δεν μας είχαν συνηθίσει έτσι
H Merc ξεπέρασε τη... Fiat κι αυτό δεν είναι τίποτα όπως θα δούμε παρακάτω, διότι οι αριθμοί ΛΕΝΕ την αλήθεια, όσο και αν δεν συμφέρει ορισμένους...
Οι περισσότεροι νομοί με άνοδο ακόμα κι οι 'κατεστραμμένοι' από τις φωτιές του καλοκαιριού. Ή μήπως δεν 'καταστράφηκαν'; Κάτι μου λέει ότι και φέτος θα έχουν άνοδο
Αυτό που σίγουρα έχει άνοδο είναι το βιωτικό επίπεδο του Έλληνα, είτε το νόμιμο είτε το 'μαύρο'
Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, η Mercedes βάζει περισσότερα αυτοκίνητα στην ελληνική αγορά από τη... Ford
Μάλλον βάζει περισσότερα και από την Opel αφού τα smart όλο και κάποια σχέση έχουν με τη Merc Το σωστό βέβαια θα ήταν οι πωλήσεις των smart να διαιρεθούν με το 2 αφού δεν είναι ολόκληρα αυτοκίνητα
Έτσι όπως πάει, θα περάσει φέτος και την ToyotaΦυσικά οι 10.000+ εισαγωγής Merc είναι από τις φτηνές που αγοράζει ο κόσμος που δεν έχει ευρώ
Κι οι Κινέζοι πουλάν το αντίγραφο smart 8.880 ευρώ Το τζακ ποτ του 08Το πιο ενδιαφέρον από τον παραπάνω πίνακα είναι η τελευταία στήλη, για όποιον μπορεί να καταλάβει. H Rover δεν πουλάει καινούρια, οπότε είναι 'πρωταθλήτρια', αφού τα αυτοκίνητά της μόνο σαν μτχ μεταβιβάζονται πριν καταλήξουν στον Νεονάκη
Καμία έκπληξη για τις επόμενες εταιρείες... καινούρια ΔΕΝ πωλούν, γήρανση πάρκου, χάσιμο παλαιών πελατών χωρίς κέρδος νέων. Η Merc παραλίγο το 'απόλυτο' 100%
Πάντως με τόση 'προκατάληψη' για τα ιταλικά, πως πωλούνται τόσα πολλά σαν μεταχειρισμένα; Πρώτη σε μεταβιβάσεις η Fiat Μήπως παλαιότερα ήταν καλύτερα τα προϊόντα; Μήπως πωλούσαν περισσότερο τα προηγούμενα χρόνια και δεν φταίει καμία προκατάληψη, αλλά τα ΙΔΙΑ τα προϊόντα και οι διάφορες πολιτικές των εταιρειών; ρητορικά τα ερωτήματα φυσικά
Εκτός κι αν πιστεύουν ορισμένοι ότι για τα μεταχειρισμένα ιταλικά ο κόσμος δεν έχει προκατάληψη αξιοπιστίας κι έχει για τα καινούρια
Όσο για τη Renault που αναφέρθηκε, μην εκπλαγείτε αν το Φεβρουάριο ταξινομήσει καμιά 50αριά αυτοκίνητα. ΝΑΙ υπάρχει και πιο κάτω
Εγκάθετος του μήνα ο funky που ανακάλυψε 'επιδόσεις' δίλιτρης 147 Selespeed Συγκρίνονται άνετα με ... Passat 1,4 TSI Τελικά μια χαρά αντικαθίστανται τα κυβικά, αν δούμε τι έπαθε ο 'κορυφαίος' κινητήρα του 6 στο συγκριτικό.
Μήπως τελικά έχουν νόημα τα 120 άλογα -όπως του Passat- αλλά με 230Nm ροπής όπως στο Α4; Για να δούμε αν θα υπάρξει συγκριτικό με 316
Καλό μήνα, μπαίνουμε και στο τριώδιο κι οι κλόουν θα αυξηθούν
-
-
Για τη fiat πιστεύω οτι οι τιμές της είναι ακριβές στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν το panda 1,3 diesel να έχει 10.000e στην Ισπανία και εδώ να ζητάνε 2 χιλιάρικα παραπάνω. Ομοίως και η Ford πουλά πολύ πιο φθηνά εκεί. (μείον 2-3.000) .
Αντίθετα η mazda και η daihatsu από 1.3 έως 1.8 κ.ε έχουν τις ίδιες ή χαμηλότερες τιμές και φυσικά ανεβάζουν τα ποσοστά τους.
Ααα και η VW έχει λογικές τιμές εδώ, μπράβο τους. -
..
-
Ίσως τελικά ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του lkar είναι σε ό,τι λέει να απαντάμε 'ναι'.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Συνάδελφος που με άκουσε και πήρε (τον Ιούνη) το C'eed είναι
καταευχαριστημένη ως τώρα.Έβλεπα τις τιμές των βασικών εκδόσεων των C4 και C5 , κρίμα που
δεν πουλάνε περισσότερο.Μηνιαία ποσοστά της Ρενό:
2005
1: 3.5%, 2: 4.7%, 3: 5.9%, 4: 3.5%
5: 5.3%, 6: 3.0%, 7: 3.0%, 8: 4.0%
9: 3.5%, 10: 2.7%, 11: 3.0%, 12: 3.8%2006
1: 1.9%, 2: 2.6%, 3: 2.7%, 4: 3.0%
5: 3.4%, 6: 3.0%, 7: 3.0%, 8: 3.5%
9: 3.7%, 10: 3.3%, 11: 3.7%, 12: 4.0%2007
1: 2.5%, 2: 2.5%, 3: 1.7%, 4: 2.4%
5: 1.3%, 6: 1.2%, 7: 1.2%, 8: 1.5%
9: 1.4%, 10: 1.2%, 11: 1.2%, 12: 1.4%1/2008: 0.8%
Καλά για την C5 είναι πλέον λογικό να μην πουλάει αφού όλοι περιμένουν το επόμενο μοντέλο, το οποίο φυσικά δεν θα πουλάει αν δεν το κοστολογίσουν λιιιγο πιο ακριβά από το υπάρχον αφού στερείται μοτέρ στα 1400 κυβικά
Παρομοίως για την C4 αν είχε τούρμπο μοτέρ σε αυτές τις τιμές μάλλον θα πουλούσε καλύτερα.
Ωραίος ο lkar -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θα τρελαθούμε ρε παιδιά. 246 tiida (και 1 ZX).
Έχω καταπιεί τη γλώσσα μου με αυτό το Tiida. Πες είναι Ιανουάριος και βγήκε 246, στους άλλους μήνες αν χτυπάει κοντά στα 150-200 βγαίνει πολύ υψηλό νούμερο για ένα αυτοκίνητο 'γιατί;;;' . Ακριβό, άσχημο και με πολύ συχνά σέρβις, όχι ιδιαίτερα γρήγορο, όχι στριφτερό...μόνο με το όνομα και τους χώρους πάει μπροστά;
Είναι η υπέρμετρη πολυτέλεια που αποπνέει το εσωτερικό λέμε και τα υπερκαλύπτει όλα
Το κορυφαίο θα είναι να πουλάει περισσότερο κάθε μήνα από την νέα Delta . Αυτό να δω και...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ίσως τελικά ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του lkar είναι σε ό,τι λέει να απαντάμε 'ναι'.Εμένα πάντως μου λείπει ,.οτι κι αν του έχω πεί ,
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Ίσως τελικά ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του lkar είναι σε ό,τι λέει να απαντάμε 'ναι'.
Εμένα πάντως μου λείπει ,.οτι κι αν του έχω πεί ,
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εμένα πάντως μου λείπει ,.οτι κι αν του έχω πεί ,
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλό μήνα, μπαίνουμε και στο τριώδιο κι οι κλόουν θα αυξηθούν
Aκόμα δεν άνοιξε??
-
Κάθε 1η του μήνα ανοίγει
-
lkar
Το γεγονός ότι από την παράλληλη εισαγωγή μεταχειρισμένων η Merc αποκτά σεβαστό μερίδιο δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι είναι και πιο ελκυστική από τους υπόλοιπους.
Τα ίδια ακριβώς δεδομένα τα βλέπουμε και σε BMW, Maserati, Ferrari, Lambo, Aston Martin & Jaguar. Με εκπλήσει λίγο το ποσοστό των Smart αλλά ίσως και λόγω εισαγωγέα στην Ελλάδα πρέπει να πάψει να με εκπλήσει.
Για τους υπόλοιπους όμως (όπως και για την Audi λόγω κυβικών) ο κοινός παρανομαστής είναι οι φόροι. Υπάρχει μία μηχανή που σου φέρνει το αμάξι που θέλεις 10%~15% φθηνότερα από τον κανονικό εισαγωγέα εκμεταλευόμενη τα τερτίπια του συστήματος (είναι πολλά τα λεφτά Άρη). Η Merc Hellas θα τους τα φάει στα service και καλά πράττει όταν ειδικά κάθε χρόνο πουλά και περισσότερα άσε που και η ίδια με άλλες εταιρείες είναι και ο μεγαλύτερος παράλληλος εισαγωγέας.
Άλλωστε αν αποδείξεις αξία εισαγωγής κάτω από 50k δεν έχεις και τεκμήριο διαβίβωσης. Αυτό που το πας για κάποιους που θέλουν μεν την Cayenne αλλά όχι τον Κλαδά....
Πάντως με το πόσο φαντασμένος είναι ο Έλληνας δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσουν τέτοια δεδομένα... Η εδώ αντιπροσωπεία της Aston γνωρίζει τα στοιχεία αυτά ή απλά εισάγει και αυτή 'παράλληλα'???
Υ.Σ. Τα περί δασμών φαίνονται καθαρά στα Lexus τα οποία χωρίς φόρους (το 80% των πωλήσεων αφορά υβριδικά) το πλήθος των μεταχειρισμένων οχημάτων είναι μόλις 6%.
-
Στο καινουργιο χρηματοδοτικο της Peugeot που διαφημιζεται στην τηλεοραση η πρωτη δοση ειναι μετα απο ενα χρονο?
-
Τι έγινε ρε παιδιά;;;Ξανάγραψε ο μισθοφόρος της vw προσβάλλοντας τους πάντες;;; Εστίασε και σε μας με τα σιβικ αυτή την φορά...τα παιδιά με τα αλφα ρομέο αποτελούν μόνιμο στόχο...
Μπράβο υπάλληλε....το κέρδισες και σήμερα το μεροκάματο.
Δεν μας είπες όμως το gti είναι leasing ή στο κάνανε δώρο;;;
Έλεος πια! Τι σχέση έχουμε εμείς που αγαπάμε την αυτοκίνηση ανεξαρτήτου μάρκας και κατ' επέκταση τα αυτοκίνητα μας με τα υπέρ και τα κατά τους με υπαλλήλους εταιρειών που λειτουργούν με βάση το συμφέρον τους;;;Δυστυχώς θα πρέπει κάποιος από τους mods να τον επαναφέρει στην τάξη.
Για πολλοστή φορά... -
τι ακριβως σε πειραξε εραστη της αυτοκινησης?
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι ακριβως σε πειραξε εραστη της αυτοκινησης?Σπύρο γιατί υπερασπίζεις τον lkar;;; Φυσικά και δεν απευθύνομαι σε σένα παρά το ειρωνικό της απάντησης σου. Φυσικά και μου αρέσει η αυτοκίνηση και είμαι περήφανος γι αυτό.
Ειλικρινά, δεν είδες πως ξεκίνησε το ποστ του;;;
Μην αρχίσετε μόνο τα τηλέφωνα και τα msn τώρα...να χαρείτε!!! -
τι πως ξεκινησε? Ανεφερε μια βλακεια που ειπε καποιος. Η αναφορα στη βλακεια σε πειραξε, και η βλακεια δε σε πειραξε?
για το αν ειναι βλακεια, δεν εχεις παρα να ρωτησεις στο περιοδικο...
κατα τα αλλα, ποιος περιμενεις να σε παρει τηλεφωνο? Ο Κουκοδημος?
-
Ο Δουρος!
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)