-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
Ρε παιδια, μονο για τα ford δεν εχουν γραφτει ΠΟΥΘΕΝΑ τιμες μετα τις μειωσεις των τελων.
Γιατι ετσι?Παιζει κατι?Για την Ford ισχύει κανονικά η έκπτωση του 10% που ίσχυε και πρίν, και επίπλέον υπάρχει και η έκπτωση του Ε.Τ.Τ. που για το C-max που είχα ρωτήσει εγώ είναι στα 1000€ (έκδοση Ghia)
-
λογικα πολυ χαμηλα θα πηγαινει πλεον και το ST...
To κοβω για 22-23κ με το κλειδι στο χερι. -
H ford δεν έχει ανακοινώσει ακόμη νέο τιμοκατάλογο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H ford δεν έχει ανακοινώσει ακόμη νέο τιμοκατάλογο.Θεωρείς ο,τι θα υπάρχει κάποια επιπλέον μείωση;
Το Σάββατο που μας πέρασε, έκανα μια βόλτα από την αντιπροσωπία μίλησα με έναν γνωστό που έχω και δεν μου ανέφερε κάτι.
Θα ήταν καλό πάντως. -
Με ενα χιλιαρικο (τουλαχιστον) κατω , τα focus/mondeo 1.6 ειναι αχτυπητα. (ειδικα στις εκδοσεις trend).
Για το ST δεν το συζηταω, οταν το cupra φτανειο στα 23.400 τοτε το ST παει για πιο κατω. -
Ο χρήστης twingo έγραψε:
Πολύ καλή η προσφορά της Renault σε σημείο που σκέφτομαι το απόγευμα να περάσω να ρωτήσω για το Scenic γιατί 16.000 κομπλέ σε σχέση με τα 18.600 του C-max είναι μ ε γ ά λ η διαφορά.
Το γαμώτο είναι το κόστος του σέρβις. (έχω ήδη Renault)Προσωπική μου αίσθηση είναι ότι και οι τιμές των service έχουν πέσει! Κάνε μια έρευνα πριν προχωρήσεις σε κάποια αγορά και ρώτα σε αντιπροσωπείες ενδεικτική τιμή για το 1ο service! Και επίσης έχω την αίσθηση ότι η Ford είναι ακόμη χειρότερο φαρμακείο επό τη Renault στα service απλώς ακόμη δεν έχει χαλάσει το όνομά της!
-
H Ford φαίνεται ότι αποφάσισε να βάλει απ' ευθείας στην δική της τσέπη τον χαρισμένο φόρο του Παπαθανασίου, τουλάχιστον για τα νέα μοντέλα. Στο http://www.ford.gr έχει νέα τιμή του 2.5 Kuga τις 25.756 αντί 27.999, δηλαδή έκαναν μείωση 2.243 ευρώ!
Αν αυτό είναι το 50% του ΕΤΤ, τότε ολόκληρο θα ήταν 4.486, η εργοστασιακή τιμή θα ήταν 8.972 (!) και το αρχικό κέρδος τους 10.687 !Κάτι τέτοια δεν εκθέτουν μόνο τον εισαγωγέα, αλλά πάνω από όλα την κυβέρνηση. Γιατί τα επιπλέον χρήματα στο ταμείο της Ford δεν θα πάνε από όποιον αγοράσει Kuga, αλλά θα συνεισφέρουμε όλοι μας!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
-35.000 η 430 και -50.000 η 599Και πές ότι την παραγγέλνεις σήμερα. Πότε την παραλαμβάνεις?
-
Σιγη ασυρματου απο την χιουντάι
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σιγη ασυρματου απο την χιουντάιδιαφήμιζε τα Τουσόν και ΣανταΦε για μειώσεις...
-
Και Honda επισης τιποτα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σιγη ασυρματου απο την χιουντάι
διαφήμιζε τα Τουσόν και ΣανταΦε για μειώσεις...
Aυτα θα πωληθουν οταν ο ηλιος θα ανατείλλει απο την δυση ...
Τα μικρα ειναι ολα τα λεφτα. -
Grande Punto 3d Racing 120 άλογα με 12.900€
Δε 'ν' κακό...
-
http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=28239
Αυτο το έχετε τσεκάρει?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Grande Punto 3d Racing 120 άλογα με 12.900€Δε 'ν' κακό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Grande Punto 3d Racing 120 άλογα με 12.900€
Δε 'ν' κακό...
Θελει να αγιάσει ο ανθρωπος και δεν τον αφηνεις!
-
Το 'Καλλονές' έχει κλείσει με εντολή του ανώτερου κλιμακίου Moderators οπότε μάλλον πρέπει να την κατεβάσεις την εικόνα. Πολλοί την παίζουν (sorry kouk, αλλά μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους) με τέτοιες φωτό.
16.790€ το 4d με φουλ εξοπλισμό (έκδοση Acenta). Κρίμα που ο πατέρας θέλει σώνει και καλά 4θυρο, το Leon δεν τον βόλεψε. Αλλιώς με 19.500€ παίρναμε το 1.8αρι που ξυρίζει στις 4.800-5.200rpm...Βάλε και το κονέ στην αντιπροσωπεία με τόσα χρόνια ιστορίας, πιστεύω κάνα 18αρι το βρίσκαμε...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το 'Καλλονές' έχει κλείσει με εντολή του ανώτερου κλιμακίου Moderators οπότε μάλλον πρέπει να την κατεβάσεις την εικόνα. Πολλοί την παίζουν (sorry kouk, αλλά μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους) με τέτοιες φωτό.16.790€ το 4d με φουλ εξοπλισμό (έκδοση Acenta). Κρίμα που ο πατέρας θέλει σώνει και καλά 4θυρο, το Leon δεν τον βόλεψε. Αλλιώς με 19.500€ παίρναμε το 1.8αρι που ξυρίζει στις 4.800-5.200rpm...Βάλε και το κονέ στην αντιπροσωπεία με τόσα χρόνια ιστορίας, πιστεύω κάνα 18αρι το βρίσκαμε...
Oxι το Καλλονές ... στο 'Αυτοκίνητα που ντρεπόμαστε που μας αρέσουν' έπρεπε να την βάλω.
Α ρε πάτερ ... αντί να πάρεις κανα Ζafira OPC όπως κάθε παπάς που σέβεται το παγκάρι του εσύ κοιτάς την σεντανιά
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=28239Αυτο το έχετε τσεκάρει?
Περιττό να σου πω ότι μας έκανες ζημιά.
Τα κατέβασα...... λοιπόν:
ΒΜW 125i coupe από 41.300 --> 36.522
Clio 2.0 200hp RS από 27.000 --> 20.816 !!
GOLF GTI από καμια 30αρα που είχε --> € 26.335
GOLF GTI EDITION 30 --> € 30.545 όσο δλδ είχε το απλό (ή το cupra στην αρχή )...
SCIROCCO 2.0 TSI 200PS --> € 27.460A3 2.0 TFSI Ambition από € 34.000 --> € 30.400
TT Coupe 1.8 TFSI από € 36.600 --> € 33.550ΜΑΖDA MX-5 2.0L SPORT 6MT από 32.490 € --> 26.315 €
SUBARU IMPREZA 2.5 WRX 230hp από κάπου 35Κ --> 27.400 !!
SEAT LEON 2.0 TSI 240hp CUPRA από 29.340 --> 23.693 !! (και το συζητούσαμε παλιοτερα μεταξύ αστείου και σοβαρού πόσο θα πάει )
Όλα αυτά ενδεικτικά με βάση τα μοντέλα που σκεφτόμουν εγώ για καινούρια...
Τελικά, να που οι αναβλητικοί δικαιώνονται καμιά φορά! -
Clio, Cupra και WRX είναι bargains όπως λέγαμε χρόνια πριν, επί Μεταξά που ίδρυσε και το ΙΚΑ και έχουμε όλοι πλέον ασφάλεια και υγειονομική περίθαλψη.
Το πρόβλημα είναι ότι καλά θα τα πάρουμε, τα 500αρια στα τέλη κάθε χρόνο θα ψιλοτσούζουν...
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)