-
Ξεπουλημα του stock ανακοινωσαν οι εμποροι.
Περισσοτερα απο 20.000 αυτοκινητα ταξινομηθηκαν το πρωτο εικοσαημερο του Απριλιου συμφωνα με τα πρωτα στοιχεια.
Επισης οι παραγγελιες πηγαν παρα πολυ καλα.Ειπαμε ρε σεις ο Ελλην πειναει :
Η 'πασχαλινη εξοδος' ξεπερασε καθε προηγουμενο,ο χτυπημενος βαναυσα απο τη κριση Ελλην(αρας) πληρωσε 100 ευρω τη βραδια για ξενοδοχειο , 40 ευρω το κιλο το ψητο και κανα εικοσαρικο το κοκορετσι , αγορασε ή παραγγειλε αμαξι με μειωμενο ΕΤΤ (οσο πιο πολλα κυβικα τοσο καλυτερα), και επνιξε το πονο του στο ουϊσκι των νυχτομαγαζων που για να βρεις τραπεζι επρεπε να το ειχες κλεισει απο το Φλεβαρη .
Η φτωχεια θελει καλοπεραση.
Φαντασου ναρθει το παιντι ,για να ξορκισει τη κριση για ακομα καλυτερες μερες (και νυχτες και εξοδους και Μπενβε ) τι εχει να γινει .... -
-
*Στο πρώτο 20ήμερο του Απριλίου πουλήθηκαν περίπου 6.000 καινούργια αυτοκίνητα, όταν το πρώτο 15νθήμερο του αντίστοιχου μήνα πέρσι ταξινομήθηκαν 12.983 οχήματα, ενώ ο Απρίλιος του 2008 έκλεισε με 28.036 ταξινομήσεις.
Όσοι σχεδιάζουν να αγοράσουν κάποιο καινούργιο ή μεταχειρισμένο ΙΧ ανταλλάσσοντας το παλιό τους αυτοκίνητο θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους πως η αξία του έχει μειωθεί πάρα πολύ.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ιδιοκτήτης πολυτελούς τετρακίνητου αυτοκινήτου ο οποίος το αγόρασε το 2008 έναντι 50.000 ευρώ η υψηλότερη τιμή ανταλλαγής που του δόθηκε από έμπορο ΙΧ ήταν μόλις 12.000 ευρώ.
Κάποιος άλλος με ένα supercar μοντέλο μόλις 2 ετών το οποίο είχε αγοραστεί έναντι 110.000 ευρώ η τιμή ανταλλαγής που του δόθηκε μετά από επίσκεψη σε 20 καταστήματα εμπορίας ΙΧ ήταν μόλις 32.000 ευρώ.*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1007277&lngDtrID=251
καλά το πηδ@#νε το θέμα και οι δημοσιογράφοι -
Καλά ότι τα πηδάνε 9 στα 10 θέματα είναι γνωστό !
Τα νούμερα όμως δεν ξέρω κατά πόσο απέχουν ΠΟΛΥ από την αλήθεια. Δεν έχω κάνει κάποια έρευνα αλλά πρέπει να έχουν όντως ξεφτιλιστεί τα μεταχειρισμένα... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Καλά ότι τα πηδάνε 9 στα 10 θέματα είναι γνωστό !
Τα νούμερα όμως δεν ξέρω κατά πόσο απέχουν ΠΟΛΥ από την αλήθεια. Δεν έχω κάνει κάποια έρευνα αλλά πρέπει να έχουν όντως ξεφτιλιστεί τα μεταχειρισμένα...Κοίτα... εγώ σε αντιπροσωπεία που έδωσα το παλιό μου αυτοκίνητο πριν 2 μήνες, μου το πήραν 14000 (renault megane cc my2005)... οι τιμές που αναγράφονται στο άρθρο είναι ολίγον υπερβολικές... (νομίζω)... εκτώς και αν πήραν 1-2 μεμονομένες περιπτώσεις και έθεσαν πως αυτές είναι ο κανόνας!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλά το πηδ@#νε το θέμα και οι δημοσιογράφοι
Aυτό το cherokee 3.7, το έχουν σκίσει! Και έκανε τόσο και τώρα τόσο. Λες κ πριν το αγόραζε 2ος ακριβά.
-
οι αντιπροσωπείες πωςμ καθορίζουν σε τι τιμή σου παίρνουν το μτχ?
απο autotriti? υπάρχει κάποιος 'ειδικός'? μετράνε τη διαφορά στο μοντέλο που θέλεις να αγοράσεις και υπολογίζουν? -
εννοειται οτι το σκιζουν το θεμα γενικα οι δημοσιογραφοι, αλλα η αληθεια ειναι πως μτχ πολλων κυβικων πωλουνται πλεον σε τοσο χαμηλες τιμες που δε συμφερει η εισαγωγη τους απο Γερμανια!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εννοειται οτι το σκιζουν το θεμα γενικα οι δημοσιογραφοι, αλλα η αληθεια ειναι πως μτχ πολλων κυβικων πωλουνται πλεον σε τοσο χαμηλες τιμες που δε συμφερει η εισαγωγη τους απο Γερμανια!!!νομίζω ότι τα μεταχειρισμένα από γερμανία δεν εχουν ακόμη την μείωση τους λόγω γραφειοκρατίας
Σε λίγο θα μπουν κι αυτά στο κόλπο -
γεια σας,
ειμαι καινουργιος στο forum αυτο και εχω ηδη μια απορια:
πηγα σημερα σε αντιπροσωπεια VW για να ρωτησω για το Scirocco 1.4 TSI 160PS. Μου ειπαν
λοιπον πως δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο και οτι θελει 4 μηνες τουλαχιστον και ετσι μαλλον δεν θα προλαβω την μειωση τελων ταξινομησης (αν τελικα δεν δωσουν παραταση). Ενας φιλος ομως πηγε αυτες τις μερες σε αλλη αντιπροσωπεια και του ειπαν πως ισχυει η ημερομηνια παραγγελιας και οχι εκτελωνισμου. Ας με βοηθησει παρακαλω καποιος που εχει γνωση σχετικα. Σας ευχαριστω... -
Ο χρήστης frontalq έγραψε:
γεια σας,ειμαι καινουργιος στο forum αυτο και εχω ηδη μια απορια:
πηγα σημερα σε αντιπροσωπεια VW για να ρωτησω για το Scirocco 1.4 TSI 160PS. Μου ειπαν
λοιπον πως δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο και οτι θελει 4 μηνες τουλαχιστον και ετσι μαλλον δεν θα προλαβω την μειωση τελων ταξινομησης (αν τελικα δεν δωσουν παραταση). Ενας φιλος ομως πηγε αυτες τις μερες σε αλλη αντιπροσωπεια και του ειπαν πως ισχυει η ημερομηνια παραγγελιας και οχι εκτελωνισμου. Ας με βοηθησει παρακαλω καποιος που εχει γνωση σχετικα. Σας ευχαριστω...Ημερομηνια παραγγελιας;
-
hi BILL33,
σκεφτομαι να το κλεισω μεχρι τελος Απριλιου
-
hi BILL33,σκεφτομαι να το κλεισω μεχρι τελος Απριλιου
Συγνωμη πατησα το 'απαντηση' χωρις να γραψω ολα οσα ηθελα.
Δεν νομιζω οτι μπορεις να το παρεις με τα μειωμενα τελη ταξινομισης αν δεν ειναι ηδη στο τελωνειο ή δεν εκτελωνιστει μεχρι να ληξει η 'προσφορα' του Καραμανλη .Ισως αν παρεις αριθμο σασι?....Δεν ξερω,περιμενε να γραψουν και αλλοι που ειναι πιο σχετικοι απο εμενα.
Καλως ηλθες!
-
τυχαία αναφέρθηκε το Scirocco σαν παράδειγμα σήμερα σε αντιπροσωπεία VW οτι δεν το προλαβαίνεις με τίποτα.
δεν ξέρω αν ήμουν ενδιαφερόμενος αν θα μου έλεγαν άλλο παραμύθι αλλά σου λέω τι άκουσα.btw για μτχ&ανταλλαγή σε 3-4 αντιπροσωπείες που ρώτησα, καλύτερα να έχεις αφήσει έγκυο τη 15χρονη κόρη του αφεντικού αφού έχεις προπονηθεί στο πισινό του παρά να θέλεις ανταλλαγή.
δεν ρώτησα συγκεκριμένη τιμή για το δικό μου, αλλά είμαι σίγουρος οτι θα μου πουν μια ξεφτίλα έτσι για να μην λέω οτι με έδιωξαν μόλις τους είπα για μτχ.απο τη μια αυτό είναι κακό, απο την άλλη σκεφτείτε τι θα γίνει με τις τιμές των μτχ όσοι σκέφτεστε να πάρετε αυτό το μονοπάτι.
-
Ενα σημειο που πρεπει επισης να ληφθει υποψη ειναι οτι αφου ξεφορτωθουν τωρα κατι καραβιες,οι επομενες παραγγελιες που θα κανουν οι αντιπροσωπειες στα εργοστασια θα ειναι περιπου το 3009 ,αφου οι λιγοι ενδιαφερομενοι για καινουριο παιρνουν τωρα αυτοκινητο και μετα το χαος για 5 χρονια οπου οι πωλησεις θα χτυπανε απανωτα ιστορικα χαμηλα.
-
Συμφωνω απολυτα !
και ας μην ξεχναμε οτι ακομα τρωμε απο τα περυσινα που μας αφησαν το καλοκαιρι οι τουριστες κλπ κλπ!
Φετος που το ξενο συναλλαγμα θα περιοριστει σε λιγες λιρες λιγα ευρω και δισεκατομμυρια πακιστανικα και αφγανικα !!
Φετος οι ελληνικες εκπτωσεις στα ρουχα ηταν απο τις καλυτερες στην ευρωπη. μη βιαζομαστε να πουμε οτι δεν υπαρχει κριση..
Διαβαστε και λιγο οικονομικα.. Η κριση εχει ειπωθει εδω και καιρο οτι αναμενεται στην ελλαδα απο σεπτεμβριο. αυτα!
-
γεια σας,ειμαι καινουργιος στο forum αυτο και εχω ηδη μια απορια:
λοιπον πως δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο και οτι θελει 4 μηνες τουλαχιστον και ετσι μαλλον δεν θα προλαβω την μειωση τελων ταξινομησης (αν τελικα δεν δωσουν παραταση). Ενας φιλος ομως πηγε αυτες τις μερες σε αλλη αντιπροσωπεια και του ειπαν πως ισχυει η ημερομηνια παραγγελιας και οχι εκτελωνισμου. Ας με βοηθησει παρακαλω καποιος που εχει γνωση σχετικα. Σας ευχαριστω...ημ/νια εκτελωνισμου.
-
ειναι ξεκαθαρο οτι η μειωση του ΕΤΤ ισχυει για ολα τα οχηματα που θα εκτελωνιστούν .
αυτα περι ημερομηνιας παραγγελιας πες του να παει να διαβασει καμια εγκυκλιο
-
Πιστεύω ότι το υπουργείο πρέπει να βγει κ να δώσει διευκρινήσεις για το μέτρο για 2 σημεία βασικά:
α. Αν θα συνεχιστεί
β. Αμάξια που έχουν γίνει παραγγελία πριν τις 7/8 αν θα λάβουν την ευνοική ρύθμιση (κ ας είναι clear από τη διάταξη, πρέπει να φύγουν τα σύννεφα).Οι αντιπροσωπείες έχουν ξεπουλήσει τα αμάξια με καλό εξοπλισμό κ κλασσικά χρώματα κ τους έχουν ξεμείνει αυτά με βασικό. Στην BMW μόνο που δε με παρακαλάγανε να πάω στην 116 JOY με 4000 εκπτωση.
Το Α3 πχ δεν υπάρχει με τον εξοπλισμό που θέλω κ δε μιλάμε για τρελά πραγματα , τεμπέλη κ πολυλειτουργικό τιμόνι. Συνεπώς παραγγελία με παράδοση Αύγουστο....Αρα τι γίνεται για τις αντιπροσωπείες που έχουν παράδοση 3 μήνες+? Το κλείνουν το μαγαζί? Ρισκάρουν?
Σίγουρα σου βάζουν το δίλημα για να πάρεις ετοιμοπαράδοτο κ να το ξεφορτωθούν.... -
για τα ετοιμοπαράδοτα εγινε το πανηγύρι, αν και γνωμη μου ειναι οτι το -50% θα μείνει.
Θα βρουν ενα τροπο να παρουν τα διαφυγόντα κέρδη...
Θα αυξησουν λιγο τα τελη, καυσιμα και δεν ξερω τι άλλο με την πρόφαση οτι 'μας παρεχουν φτηνα αυτοκίνητα'
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)