-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μήπως επέστρεψε ο lkar με άλλο nick ?? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στην χώρα του 'φαίνεσθαι' ζούμε...
Γι αυτό ακριβώς.
Είναι νισσάν, άσΚημο, και δεν δείχνει αρκετά 'τζιπ'.
Γιατί καλοί μου άνθρωποι;Το brand name Nissan είναι μια χαρά . Δεν είναι άσχημο και δείχνει τζιπ όσο χρειάζεται. Έχει χώρους είναι σχετικά φθηνό, είναι το πιο ασφαλές αυτοκίνητο και το δικίνητο θα σε πάει το καλοκαίρι μια χαρά στην απομακρυσμένη παραλία μιας και σε τέτοιες συνθήκες, η 4κίνηση δεν παίζει ρόλο.
Εδώ στην Ελλάδα με τους δρόμους που έχουμε είναι το ιδανικό αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εδώ στην Ελλάδα με τους δρόμους που έχουμε είναι το ιδανικό αυτοκίνητο.
Άκου να δεις!
Καλά, μπορεί να κάνω και λάθος. Μπορεί να φταίει και το ότι εχω υπερανεπτυγμένη αισθητική, μιας και μεγάλωσα στα Παρίσια.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μιας και μεγάλωσα στα Παρίσια.άλλο Παρίσια άλλο Πατήσια
-
Το σπίτι του charmak φαίνεται στα 9 λεπτά του Κλοντ Λελούς.
Και εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που το Qashqai πουλάει. Ελάτε τώρα, δικίνητο, υπερυψωμένο, τζιπ-a-like, 'νισσάν=αξιοπιστία και το ξέρει και ο μπαμπάς και ο παππούς', αρκετά όμορφο πλην μάσκας, που προσωπικά με χαλνάει πολύ, καλοί κινητήρες αν και πίσω από τις εξελίξεις, καλά σχόλια για την οδική συμπεριφορά, εσωτερικό not bad, καλοί χώροι...
Μου κάνει όμως εντύπωση που πουλάει πολύ. Άντε, για τον Ιανουάριο μήπως ήρθε καμιά μεγάλη παρτίδα, αν δεν κάνω λάθος έχει χρόνο παράδοσης μεγάλο. Αλλά γενικά βλέπω πολλά, χώρια που ακόμα και στη Δ.Ευρώπη κάνει πωλήσεις αρκετές (1 στους 2 Γάλλους που μπαίνει στη Nissan αγοράζει Qashqai)...Και η τιμή δεν είναι να πεις και χαμηλή για κατηγορία C. 21 χιλιάρικα σημερινή προσφορά 1.6αρι με καλό εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μου κάνει όμως εντύπωση που πουλάει πολύ.
Περισσότερο απ το γκολφ Βέβαια το γκολφ έτυχε σε αλλαγή μοντέλου, κάτι που προφανώς επηρέασε τις πωλήσεις, αλλά και πάλι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φιλε 88888888888888888888888888888888888 για να τελειωνουμε με το θεμα πλεον μιας και εγω το ξεκινησα. Αν το c5 ειχε το μοτερακι το 1.6t πιστευεις οτι θα πουλαγε στην ελλαδα? Γιατι εγω νομιζω οτι ο ελληνας ειναι και θα ειναι μαλακας.Αμα δεν εχεις προμελα ή αστερι δεν μετρας κοιτα και τι παιζει στην υπολοιπη ευρωπη. Παντα αγοραζει με βαση το τι αγοραζει ο γειτονας και τι λεει το autotrith και οι 4τ τροχοι και γενικα ο εντυπος τυπος που τα παιρνουν χοντρα απο συγκεκριμενους κατα περιοδο (αρκει να βρεις παλιοτερα τευχη και να δεις ποσο εξυμνουσαν το zx και τι εχωναν στη xsara ,μιλαμε για σχεδον το ιδιο αμαξι με διαφορα στο design και στο εσωτερικο). Παντα ο ελληνας αγοραζε με γνωμονα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την αξιοπιστια απο την εποχη που η corolla ειχε σουστες και δεν χαλαγε και κραταγε χρονια αλλο που δεν εστριβε και δεν φρεναρε......Μαθετε επιτελους οτι μετρανε και πολλα,απειρα αλλα σε ενα αμαξι και μαλιστα τη c5 μονο αναξιοπιστη δεν τη λες. Κι ομως το insignia το 1.6 το απλο θα παει μια χαρα το ιδιο εγινε και με το passat το 1,6 το fsi... Πιστευεις οτι υπαρχει μεγαλο γαλλικο αμαξι που εχει τυχη στην ελλαδα? Οταν λες οτι υπαρχουν πολυ καλυτερες λυσεις εχεις πληρη εικονα τι θα πει νεα c5 ? Εχεις μπει μεσα? Το εχεις οδηγησει?Εχει κανει φαουλ στον κινιτηρα δεν λεω αλλα απο εκει και περα??? Επισης κατσε στη μεσογειον ή στη συγγρου και πες μου ποσα mondeo ή mazda 6 (τα νεα) θα περασουν..θεμα marketing ειναι ολα αρκει να δεις το χαμο που εγινε με τα xantia τα saxo καi τις xsara δηλαδη οι 3αρες τα α4 δεν ηταν καλα?Λες οτι οι εταιριες υπηρξαν πολυ πριν την παγκοσμιοποιοηση και ο κοσμος εχει αποψη (τωρα αυτο για καλο το λες οταν την εποχη που υπηρχε alfa 33 και citroen bx πουλιοταν golf mk2, corolles και tempra και για να το χοντρυνω συγκρινε μου cx me 5αρα της εποχης.....) .Επισης αν ο ελληνας μηχανικος ειναι καθυστερημενος και δεν ξερει να συντηρησει ενα υδροπνευματικο δεν φταιει η citroen αλλα ο μηχανικος και η ελληνικη αντιπροσωπευση αλλα αμα θες τη λυση τη βρισκεις (υπαρχουν συνεργεια που σε κοιτανε στα ματια). Επισης τι ειχε το c4 και το c2? και τι ειχε να προταξει ο ανταγωνισμος οταν βγηκαν? κοιτα και σε τι τιμη πουλιοταν...και τι προσφερε...κοιτα και το design της...(για τη c4 μιλαω) και κοιτα μετα απο τοσα χρονια πως στεκονται σε σχεση με τον ανταγωνισμο, αξιοπρεπως... Καταλαβαινω οτι κολλας στο πως λανσαρεται ενα οχημα και μιλαμε για τεραστια μαλακια κατα τη γνωμη μου σε οτι αφορα το ' unmistacably german'..το θεμα ειναι να ξεπερνας αυτα και να κοιτας αντικειμενικα .για παραδειγμα σου λεω οτι το laguma gt το νεο θα πουλησει 10 κομματια και τι παει να πει οτι δεν ειναι κορυφαιο αμαξι?? Αν εσυ αγοραζεις με κριτηριο ποσο θα παρεις οταν θα το αλλαξεις σε 5 χρονια και ποσοι αλλοι θα το αγορασουν χαιρω πολυ... Κρατα το 15 χρονια και βγαλε ασφαλεστατα συμπερασματα.Το ιδιο ισχυει και για τις alfa και τις lancia και fiat..επειδη καποτε σκουριαζαν κατι εγινε..και αυτο το βλεπεις στις πωλησεις του bravo της delta της brera και πιο παλια της kappa κτλ. δηλαδη δεν ηταν καλα αμαξια επιεδη δεν πουλησαν? προσπαθησε να καταλαβεις οτι εχουμε να κανουμε με εταιριες που προμοταρουν προιοντα και αλλοτε πετυχαινει και αλλοτε οχι ανεξαρτητα αν αντικειμενικα ειναι κατι καλο ή οχι, αρκει να δεις ποσο πουλαει η toyota στην υπολοιπη ευρωπη. εκει δηλαδη οι αντιπροσωποι και το aftersales δεν ειναι καλο????? απλα ο ελληνας εχει μαθεi ετσι..αρκει να δεις τι εχει να γινει με το iq που ο ελληνας θα το παει στην κορυφη δε παει να κανει και 30χιλιαρικα . Ξεκολλατε επιτελους με τις 'ταμπελες' και το τι εχετε ακουει απο το γιο του μπαντζανακη του θειου σας ...φιλε μου πανω κατω καλα τα λες αλλα κι εσυ στην ιδια μοιρα μου φαινεται οτι εισαι, δεν σε βλεπω να αλλαζεις, οπως δεν αλλαζει ο φιατακιας ο τουοτακια κ.λπ. κ.λ.π. μην κατακρινεις αυτο που εισαι κι εσυ.!!!!!!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
- η ντελτα ισως εχει πολυ περιεργο σχημα και 'φαινεται' αλλα δε περιμενα τοσο χαμηλο νουμερο..
Αναμενόμενα χαμηλό νούμερο. Εκεί περίπου την περίμενα.
- οι 14 α3 κ@υραδες καμπριο γιατι ειναι καλο νουμερο?
Γιατί....δες και το νούμερο(;) των BMW 1 cabrio
5)η c5 και laguna φυσικα δε θα πουλησουν με τα υπαρχσντα βενζινοκινητα συνολα...οταν βαλουν τουρμπο και σκεφτουν και λιγο πρωτογονες αγορες σαν και τη δικια μας το βλεπουμε το θεμα...
Η Laguna πώς να πουλήσει; Κατάλαβε κανείς ότι ήρθε καινούριο μοντέλο; Δεν αρκεί μόνο να βγάλεις μια νέα γενιά, πρέπει αυτό ανα το κάνεις είδηση ΠΡΙΝ την άφιξή σου. Αλλά με την κατάσταση στη Renault, ποιός θα το έκανε:;;
ΑΝΕΚΔΟΤΟ η Laguna GT με τα 37,000 Γνωρίζουν ότι το Α5 κοστίζει 38,500 και 18αρι; Γνωρίζουν ότι ένα Passat CC 2.0TFSI κοστίζει 34,500
H C5 είναι ακριβή, δεν έχει μοτέρ και σε συνδυασμό με τα 1,500+ κιλά, θα την αγοράσει μόνο ο Συγγελίδης για την ΕΛΑΣ...- μοντελα που καταποντιζοντε στην ελλαδα, στην ευρωπη μοσχοπουλανε...αποδειξεις τα gpunto και clio που εδω δε φευγουν με τπτ και εξω τα πανε καλα...
Γιατί δεν πουλάει το G. Punto και το αδελφάκι του (βλ. Corsa) μοσχοπουλάει χωρίς 1.4Τ;
Καλά, το Clio όταν το τιμολογήσουν σωστά...7)η vag προσπαθει να πνιξει τους ανταγωνιστες της...εαν εχει καλο οικονομικο support θα παει καλα...
Απ' ότι φαίνεται η θηλιά είναι ήδη στο λαιμό και φτάνει μέχρι την...κορυφή
-
για τη ντελτα απλως δε περιμενα το τοσο χαμηλο νουμερο...μπαμ κανει οτι εδω δε θα πουλησει τπτ...
η 1 καμπριο εχει και κατι αμερικανικα μοτορια οσο θυμαμαι...τεσπα ειχε πλακα το 14...
η λαγκουνα οπως και η c5 που πηρε διαφημιση ειναι αδυνατον να πουλησουν γιατι εχουν βασικη αδυναμια...η gt φυσικα θα μπορουσε ναναι φθηνοτερη κατα 2-3 χιλιαρικα αλλα η αληθεια ειναι οτι η αουντι πουλαει το α5 38,5...και ειναι και 18αρι...
εννοειται οτι εδω δε θα πουλαγε τπτ ευθυς εξαρχης! για τη ρενω στην ελλαδα μετα το 2004 τα ξερουμε ολοιτο κλιο δε νομιζω οτι εχει λαθος τιμη...ποσο να πηγαινε δηλαδη...απλως η εταιρεια εχει χασει εδω και πολυ καιρο την ορμη της στην αγορα και χαντακωνει ακομα και αυτο...
το οτι πουλαει το κορσα και δε πουλαει το gpunto ειναι πραγματικα θεμα της ελληνικης αγορας...η οπελ ειναι η τογιοτα της ευρωπης στα ματια του ελληνα!
καλα κανει και η vag και προσπαθει να τους πνιξει...το μεγαλο ανοιγμα ελπιζω να μη της βγει σε κακο σε καποια φαση...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για τη ντελτα απλως δε περιμενα το τοσο χαμηλο νουμερο...μπαμ κανει οτι εδω δε θα πουλησει τπτ...H Δελτα παρουσιαστηκε τη λαθος στιγμη.
Ομορφη, ποιοτικη, ξεχωριστη αλλα στη παρουσα φαση (οικονομικη κριση) σχεδον κανεις δεν ψαχνει ενα υπερμεγεθες χατσμπακ οταν μπορει (αν μπορει δηλαδη) να παρει ενα μικρομεσαιο φθηνοτερα ή με τα ιδια λεφτα ενα μεσαιο..... για τη ρενω στην ελλαδα μετα το 2004 τα ξερουμε ολοι
το κλιο δε νομιζω οτι εχει λαθος τιμη...ποσο να πηγαινε δηλαδη...απλως η εταιρεια εχει χασει εδω και πολυ καιρο την ορμη της στην αγορα και χαντακωνει ακομα και αυτο...
Το θεμα ειναι οτι δεν κανει σχεδον τιποτα η νεα αντιπροσωπεια να αλλαξει τη κατασταση.
Οι πληγες του παρελθοντος ειναι και νωπες και μεγαλες οπότε ο πελατης στρεφεται αλλου σε πιο 'σιγουρες' λυσεις.καλα κανει και η vag και προσπαθει να τους πνιξει...το μεγαλο ανοιγμα ελπιζω να μη της βγει σε κακο σε καποια φαση...
Εγω ελπιζω να τη φαει τη σφαλιαρα της.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κανεις (Γαλλος Ιταλος Ιαπων) να της τη ριξει ΄ητουλαχιστον να την πονεσει... -
Πανικός στις πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη... και η κρίση βαθαίνει...
http://www.acea.be/images/uploads/files ... 2-0901.pdf
Το Gruppo FIAΤ ξεπέρασε την και την GM (Opel/GM/SAAB/CHEVROLET/DAEWOO) και έιναι Νο.4 πανευρωπάικα..
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πανικός στις πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη... και η κρίση βαθαίνει...http://www.acea.be/images/uploads/files ... 2-0901.pdf
Το Gruppo FIAΤ ξεπέρασε την και την GM (Opel/GM/SAAB/CHEVROLET/DAEWOO) και έιναι Νο.4 πανευρωπάικα..
σφαγή! μόνο η γρμανική και η γαλλική αγορά 'κρατάνε' κάπως
(το δε -90% της ισλανδίας ) -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πανικός στις πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη... και η κρίση βαθαίνει...http://www.acea.be/images/uploads/files ... 2-0901.pdf
Τη Mazda ξέρει γιατί δεν την υπολογίζουν στο Ford group?
Κατα τ'αλλα ας πέσουν κι άλλο, μήπως και δούμε καμια μείωση και των τιμών απο τα εργοστάσια....
-
[Liakopoulos] Μετανοείτε αμαρτωλοί το τέλος πλησιάζει... [/Liakopoulos]
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
καλα κανει και η vag και προσπαθει να τους πνιξει...το μεγαλο ανοιγμα ελπιζω να μη της βγει σε κακο σε καποια φαση...
Εγω ελπιζω να τη φαει τη σφαλιαρα της.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κανεις (Γαλλος Ιταλος Ιαπων) να της τη ριξει ΄ητουλαχιστον να την πονεσει...Έχω την εντύπωση πως μόλις άρχισε και στην Ευρώπη...
Για 1η φορά πρώτη στα πρίμιουμ:
- Audi (45,124) με -5,7%
- Mercedes (39,748) με 33,1%
- BMW (36,832) με -28,6%
-
EKΠΤΩΣΕΙΣ
Peugeot: Εκπτώσεις έως 3.000 ευρώ
Ξύπνησε ελαφρώς η Peugeot....http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=73&NEWS_DATA_ID=74399
Τώρα πόσα θα δώσει;; -
Ο χρήστης technik έγραψε:
EKΠΤΩΣΕΙΣPeugeot: Εκπτώσεις έως 3.000 ευρώ
Ξύπνησε ελαφρώς η Peugeot....Καιρός ήταν.
-
το ΦΙΑΤ 500 βλέπω άμεσα διαθέσιμο τονίζεται αυτό ΚΑΙ με 24 άτοκες! Πα μαλ Πα μαλ!
-
Κατά τα άλλα οι πλούσιοι τάχαμου επηρεάστηκαν περισσότερο από την κρίση
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=9921
[...]*Η Ferrari έκλεισε την οικονομική χρονιά του 2008 με έσοδα 1.921 εκ. ευρώ, μια αύξηση σε σύγκριση με το 2007 της τάξης του 15,2%. Καθοριστικό παράγοντα στην αύξηση αυτή έπαιξαν πρωτίστως οι πωλήσεις της 430 Scuderia και δευτερευόντως των 612 Scaglietti και 599 GTB. Μέσα στο 2008 η Ferrari παρέδωσε 6.587 αυτοκίνητα, 2% δηλαδή περισσότερα σε σχέση με το 2007. Εντυπωσιακή είναι επίσης η αύξηση των πωλήσεών της στην Ανατολική Ευρώπη που φτάνει το +23%.
Θετικά είναι τέλος και τα στοιχεία από το επίσημο δίκτυο των 25 καταστημάτων Ferrari σε όλο τον κόσμο, τα έσοδα των οποίων παρουσίασαν αύξηση κατά 16%.*[...]
-
Ίσως έκανε τίποτα προσφορές, πχ κουκούλα, τρίγωνο/φαρμακείο/πατάκια δωρεάν.
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)