-
-
Δεν γίνεται να κλείσει, με τόσες πωλήσεις κάθε μήνα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν γίνεται να κλείσει, με τόσες πωλήσεις κάθε μήνα!Κόλπο είναι! Κόλπο! Για να μην καταλάβουμε τίποτα και να συνεχίζει ο κόσμος να αγοράζει όσα αμάξια έχουν μείνει.
Όχι χωρίς πλάκα τώρα, έχει κλείσει εργοστάσια για να μην μείνουν αμάξια απούλητα. Τώρα γιατί δεν τις ρίχνει... Ρώτα τους μάνατζερς. Όπως και η toyota hellas που έχει τις τιμές στο θεό ακόμα.
-
Εταιρεία που με χάλια πωλήσεις Ελλάδας εδώ και πολύ καιρό δεν αποφασίζει να δώσει άτοκα...
-
Δεν με νοιάζει εγώ θέλω να πάρω το iQ αλλά τόσα δεν δίνω (οπότε την κράζω)
-
*Χειρότερα από τον Ιανουάριο αναμένεται να κυλήσει ο Φεβρουάριος στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου καθώς τα στοιχεία των ταξινομήσεων για το πρώτο δεκαπενθήμερο του δεύτερου μήνα του 2009 είναι απογοητευτικά.
Ειδικότερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Η» πουλήθηκαν μόλις 7.309 καινούργια αυτοκίνητα έως τις 16 Φεβρουαρίου 2009 καταγράφοντας πτώση 70% τη στιγμή που πέρσι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ταξινομήθηκαν 23.292 οχήματα. *
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... id=5621135 -
μπορουμε να βρουμε αντιστοιχα στοιχεια για τα μεταχειρισμενα?
-
Εφτασεεεεειιι
Στο σύνολο επικράτειας έλαβεν ....
Μεταχειρισμένα
Ιανουάριος 2008 4,560 επιβατικά
Ιανουάριος 2009 2.428 επιβατικά
-----------Μείωση 46,75%---------- -
μπορεις να μας πεις απο που βρισκεις τα στοιχεια?
-
Συνονόματε ?
Ρωτάς για να μάθεις αν είναι σωστά ή για να μου κλέψεις την δόξα.
Εθνική στατιστική υπηρεσία .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Συνονόματε ?
Ρωτάς για να μάθεις αν είναι σωστά ή για να μου κλέψεις την δόξα.
Εθνική στατιστική υπηρεσία .
εκ των εσω, η μπορουμε και μεις να βρουμε αυτα τα στοιχεια..??
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
*Χειρότερα από τον Ιανουάριο αναμένεται να κυλήσει ο Φεβρουάριος στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου καθώς τα στοιχεία των ταξινομήσεων για το πρώτο δεκαπενθήμερο του δεύτερου μήνα του 2009 είναι απογοητευτικά.Ειδικότερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Η» πουλήθηκαν μόλις 7.309 καινούργια αυτοκίνητα έως τις 16 Φεβρουαρίου 2009 καταγράφοντας **πτώση 70% **τη στιγμή που πέρσι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ταξινομήθηκαν 23.292 οχήματα. *
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... id=5621135ΑΜΑΝ!
Πάντως, δε ξέρω γιατί αλλά μια και δεν έχουμε βιομηχανία αυτοκινήτου, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
ίσως για το υφάκι που είχαν οι αντιπρόσωποι τόσα χρόνια
επίσης γουστάρω και για τις κατασχέσεις, αφού επιβεβαιώνομαι πως δεν ημουν 'εγώ' ο περίεργος που δεν έπαιρνα το μποντζαι των ονείρων μου και φαίνεται πως το νεολληνικό πάρτυ τελειώνει -
Διαθέσιμα τα «οικολογικά» RAV4 και Auris
RAV4 2,0 Comfort 26.620 €
RAV4 2,0 Comfort auto 29.360 €
RAV4 2,0 Executive 30.260 €
RAV4 2,0 Executive auto 32.300 €
RAV4 2,0 Luxury 32.500 €
RAV4 2,0 Luxury auto 34.540 €AURIS 1.33 3d CASUAL 14.500 €
AURIS 1.33 3d TRENDY 16.350 €
AURIS 1.33 3d UNIQUE 16.350 €
AURIS 1.33 5d CASUAL 15.500 €
AURIS 1.33 5d TRENDY 17.050 €
AURIS 1.33 5d UNIQUE 17.050 €http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=74631
Στο Rav4 που είναι δύσκολη η κατάσταση έχουν καλές τιμές, το Auris όμως, μάλλον αφήνει μεγάλο κέρδος.
-
-ενα auris unique για μενα..
παντα ονειρευομουν ενα ατμοσφαιρικο 1.3 στα 101 αλογατακια και με τετοιο επιπεδο εξοπλισμου σε αυτη τη μαγευτικη τιμη!-κοφτο φιλε, μερικοι θελουν ατμοσφαιρα για αξιοπιστια και δεν ειναι κοντρακηδες-σκοτωστρες!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
*Χειρότερα από τον Ιανουάριο αναμένεται να κυλήσει ο Φεβρουάριος στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου καθώς τα στοιχεία των ταξινομήσεων για το πρώτο δεκαπενθήμερο του δεύτερου μήνα του 2009 είναι απογοητευτικά.Ειδικότερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Η» πουλήθηκαν μόλις 7.309 καινούργια αυτοκίνητα έως τις 16 Φεβρουαρίου 2009 καταγράφοντας πτώση 70% τη στιγμή που πέρσι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ταξινομήθηκαν 23.292 οχήματα. *
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... id=5621135Μάλιστα... Αν λοιπόν την πρώτη μέρα του Μάρτη ταξινομηθούν ας πούμε 672 αυτοκίνητα ενώ πέρσι όλο
το μήνα ταξινομήθηκαν 22.400, θα πούμε πως καταγράφεται πτώση 97%.Όχι πως δε σημειώνεται πτώση, αλλά αν κάνουμε αναγωγή στο μήνα οπότε είναι λογικό να υποθέσουμε πως
φέτος θα ταξινομηθούν κάπου 14-15 χιλιάδες αυτοκίνητα, η πτώση θα βρίσκεται γύρω στο 40%, όπως και το
Γενάρη, όχι 70%... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
-ενα auris unique για μενα..
παντα ονειρευομουν ενα ατμοσφαιρικο 1.3 στα 101 αλογατακια και με τετοιο επιπεδο εξοπλισμου σε αυτη τη μαγευτικη τιμη!-κοφτο φιλε, μερικοι θελουν ατμοσφαιρα για αξιοπιστια και δεν ειναι κοντρακηδες-σκοτωστρες!
Μας έπεισες...
-
Τα φάγατε τα δεντράκια με τις μπουρούχες σας. Τούρμπα και αλόγατα ξέρατε να ζητάτε και να που βγαίνουν σύκα σε συκιές χωρίς φύλλα (γεγονός)...
Πάρτε τώρα το χιλιοτρακοσοτριαντάρι να σχωρεθούν τα ποθαμένα σας. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα φάγατε τα δεντράκια με τις μπουρούχες σας. Τούρμπα και αλόγατα ξέρατε να ζητάτε και να που βγαίνουν σύκα σε συκιές χωρίς φύλλα (γεγονός)...
Πάρτε τώρα το χιλιοτρακοσοτριαντάρι να σχωρεθούν τα ποθαμένα σας.Toyota Auris 5d 1.4 CO2 (γρ./χλμ.) 163
Seat Leon Leon 1.4 TSI CO2 (γρ./χλμ.) 155
Fiat Bravo 5d 1.4 Τ-jet 120 CO2 (γρ./χλμ.) 158ΥΓ. ξέρω το 1.33 έχει 135 αλλά μέχρι τώρα τα έκαψε τα δεντράκια η Τουότα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΥΓ. ξέρω το 1.33 έχει 135 αλλά μέχρι τώρα τα **έκαψε τα δεντράκια **η Τουότα.
Σκέτη οικοπεδοποίηση απο την Toyota.
Toyota Optimal Real Estate η νέα της τεχνολογία
(είναι δυνατόν τα 125 να αποδεικνύονται πιο καθαρά απο τα 97? )
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Μάλιστα... Αν λοιπόν την πρώτη μέρα του Μάρτη ταξινομηθούν ας πούμε 672 αυτοκίνητα ενώ πέρσι όλο
το μήνα ταξινομήθηκαν 22.400, θα πούμε πως καταγράφεται πτώση 97%.Όχι πως δε σημειώνεται πτώση, αλλά αν κάνουμε αναγωγή στο μήνα οπότε είναι λογικό να υποθέσουμε πως
φέτος θα ταξινομηθούν κάπου 14-15 χιλιάδες αυτοκίνητα, η πτώση θα βρίσκεται γύρω στο 40%, όπως και το
Γενάρη, όχι 70%...Εν μέρη δεν έχεις άδικο .
Αλλά η πτώση θα εξαρτηθεί απο την πορεία συνολικότερα της αγοράς και της οικογενειακής οικονομίας.
Αν για παράδειγμα κρατήσει η οικονομική αναξιοπιστία που πλήτει το σύστημα οικονομίας δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε νούμερα μείωσης των πωλήσεων άνω του 50 %
Αντίθετα και αύριο το πρωι να λήξει κρίση η ανάκαμψη της αγοράς αυτ/του θα χρειαστεί ασφαλώς περισσότερο χρόνο να επουλώσει τις όποιες πληγές στο βαθμό που μπορεί.
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)