-
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Ψαχνω απεγνωσμενα ενα ΑΕ86, κατα προτιμηση τριθυρο (κουπε), εκδοση Trueno.Το ξερω οτι κυκλοφορουν ελαχιστα, αλλα το θελω!!!Αν γνωριζετε καποιον που να θελει να ξεφορτωθει ενα τετοιο, ανεξαρτητα κατάστασης και τιμης (σε λογικα πλαισια παντα), παρακαλω ενημερωστε με με mail.Η διευθυνσή μου ειναι mech5496@upnet.gr.Αν εστω υπάρχει το διπορτο η το Levin δεν εχω προβλημα!ΑΕ86 να ειναι κ οτι να ναι...Hachiroku 4 Ever!
-
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Ψαχνω απεγνωσμενα ενα ΑΕ86, κατα προτιμηση τριθυρο (κουπε), εκδοση Trueno.Το ξερω οτι κυκλοφορουν ελαχιστα, αλλα το θελω!!!Αν γνωριζετε καποιον που να θελει να ξεφορτωθει ενα τετοιο, ανεξαρτητα κατάστασης και τιμης (σε λογικα πλαισια παντα), παρακαλω ενημερωστε με με mail.Η διευθυνσή μου ειναι mech5496@upnet.gr.Αν εστω υπάρχει το διπορτο η το Levin δεν εχω προβλημα!ΑΕ86 να ειναι κ οτι να ναι...Hachiroku 4 Ever!
-
-
1 φορά φίλε μου αρκεί...
-
Εντάξει, και εμείς είδαμε Initial D αλλά δε κάνουμε έτσι
-
Καλώς τον Μηχανολόγο εκ Πατρών...
Αν δεν κάνω λάθος ο Eurepides δεν εχει μια; Μήπως να ρωτούσες αυτόν; -
Ο χρήστης Scuderia rosso έγραψε:
Αν γνωριζετε καποιον που να θελει να ξεφορτωθει ενα τετοιοΑν δεν κάνω λάθος ο Eurepides δεν εχει μια; Μήπως να ρωτούσες αυτόν;
Να σου σβήσω εγώ το ποστ να μην προλάβει να το δει ο Ευριπίδης, ή θα το κάνεις μόνος σου???
-
Δεν εννοούσα να του την πουλήσει ρε Σπύρο!! Προς θεού,απλά μήπως ήξερε καμία που πωλείται αφού εχει ερωτα ο ανθρωπος μ αυτό το αμάξι..
-
Δυστυχως Initial D δεν εχω δει ακομα.Απλα γουσταρω τα τουτου εξ Ιαπωνιας.Εχω ενα Starlet 1300 (το παλιο καλο με τα στρογγυλα φαναρια μπροστα), αλλα δεν αξιζει τον κοπο να το φτιαξω...Εκτος του οτι δεν πλησιαζει καν το ΑΕ86, ειναι κ αρκετα ασχημο!Παντως, αν τελικα δεν βρω τιποτα σε hachiroku, μαλλον θα ασχοληθω με το σαπιδι μου...
Help me!!!