-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχασες το κορυφαίο. Την ώρα που έτρεχα με 11km/h πάνω στο διάδρομο, ήρθε από πίσω μου, ένα πιτσιρίκι (περίπου 7 χρονών) και μου έριξε τη σχολική του τσάντα στα πόδια από πίσω. Μπορείς να φανταστείς τι έγινε;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Storm απο ότι θυμάμαι, πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι με τον εξαερισμό/air con έχουν ένα θέμα, είναι ή του ύψους ή του βάθους, πχ στο μονόζυγο όταν πάω πολύ ιδρωμένος είναι θαύμα που δε φεύγω με ψύξη, γιατί σκάει ακριβώς εκεί η ψύξη Εμένα πάντως με έχει βολέψει το γήπεδο έξω (κυρίως για το μπάσκετ, όπου βγαίνω και παίζω συχνά) αλλά που και που χρησιμοποιώ και τον στίβο αντί για διάδρομο ( που ορισμένοι έχουν μόνιμο πρόβλημα, και θα πάρουμε τον χιαστό στο χέρι στο τέλος)
Στη παιδική χαρά και εσύ;
Έχασες το κορυφαίο. Την ώρα που έτρεχα με 11km/h πάνω στο διάδρομο, ήρθε από πίσω μου, ένα πιτσιρίκι (περίπου 7 χρονών) και μου έριξε τη σχολική του τσάντα στα πόδια από πίσω. Μπορείς να φανταστείς τι έγινε;
Πρωί να φανταστώ ε;
-
Μολις 129 ευρω ζηταγε το καλοκαιρι για ετησια ανανεωση το δικο μου,και ειναι τοσο χαλια που δεν τα εδωσα
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Storm απο ότι θυμάμαι, πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι με τον εξαερισμό/air con έχουν ένα θέμα, είναι ή του ύψους ή του βάθους, πχ στο μονόζυγο όταν πάω πολύ ιδρωμένος είναι θαύμα που δε φεύγω με ψύξη, γιατί σκάει ακριβώς εκεί η ψύξη Εμένα πάντως με έχει βολέψει το γήπεδο έξω (κυρίως για το μπάσκετ, όπου βγαίνω και παίζω συχνά) αλλά που και που χρησιμοποιώ και τον στίβο αντί για διάδρομο ( που ορισμένοι έχουν μόνιμο πρόβλημα, και θα πάρουμε τον χιαστό στο χέρι στο τέλος)
Στη παιδική χαρά και εσύ;
Πρωί να φανταστώ ε;
Απόγευμα.
Πλέον έχει γίνει παιδική χαρά. Η χαρά του παιδιού.
Φέρνουν τα μικρά και τα αμολάνε να αφηνιάζουν μέσα στο χώρο του fitness.
Κωμικοτραγική η κατάσταση.Θες και άλλο περιστατικό;
Τρέχω στο διάδρομο. Και παιδάκια κυνηγιόνται ανάμεσα στους διαδρόμους αφηνιασμένα.
Κάποιο δεν προσέχει τα καλώδια ρεύματος και το επιδαπέδιο κανάλι με τα καλώδια και τις πρίζες και τρώει τα μούτρα του. Πέφτει και χτυπάει στο κεφάλι... Πανικός... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ως συνηθως το θεμα εκφυλιστηκε και ευτελιστηκε...
Ας μιλησουμε γι αυτα που ξερουμε ως σημερα, γιατι θα τα ξεχασουμε και αυτα:1000 θερμιδες -1.100 θερμιδες=αδυνατισμα.Αν ο αριθμος ειναι ιδιος,στασιμοτητα κ.ο.κ.
Το σωμα προσαρμοζεται ωστε για μια τακτική δουλεια να χρειαζεται λιγοτερες θερμιδες,αλλα αυτο δεν μπορει να τεινει στο μηδεν.Η ασκηση ανοιγει την ορεξη για να του πουμε λαϊκα.Ειναι πολυ πιθανον να αρχισετε γυμναστικη και να καταναλωνετε περισσοτερες θερμιδες απο πριν.
Το σωμα σας καταλαβαινει οτι εχουν αυξηθει οι ενεργειακες αναγκες και στελνει μηνυμα γι αυτο που θεωρει πολυτιμο:Την διατηρηση του λιπους που θα σας βοηθησει να επιβιωσετε στην ζουγκλα και στα βουνα οπου διαμενετε (οχι πια ,αλλα ποιος να τολμησει να το πει στο DNA αυτο;).Γυμναστικη με βαρη μεχρι 45 λεπτα περιπου,απο εκει και περα ταλαιπωρειτε το σωμα σας με σχεδον μηδενικα μυικα κερδη ή και απώλειες λογω πτωσης συγκεκριμενων ορμονών.Αν ενεργοποιησετε σωστα το σωμα σας (θελει εμπειρια) και δεν κανετε πχ διαλλειμματα των 10 λεπτων λογω πάρλας και μηχανικη εκτελεση ασκησεων,στα 20 λεπτα μπορειτε να ειστε λες και τρεξατε μαραθωνιο,στα 45λ να ζητατε φορειο.Ουκ ολιγες φορες φευγω απο το gym στην μιση ωρα και κατι ψιλα,δεν εχω τον υπνο και την διατροφη που απαιτουνται για να αντεξω παραπανω και να ειναι αποδοτικο.
Επισης ειναι αληθεια οτι χωρις να εχετε spotter (βοηθο) ειναι σαφως πιο δυσκολο να δουλεψετε στο 100%,χρειαζεται καποιος αξιοπιστος να ειναι εκει να ελεγχει την μπαρα για να μπορεσετε να κανετε πχ 8 αντι για 6 μόνο επαναλήψεις.Σωστός ο Τάιγκερ.
Πάντως, το βλέπω βλακώδες και βαρετό να πηγαίνει κάποιος γυμναστήριο.
Εγώ κάνω ποδήλατο καθημερινά, περίπου 35 χλμ, & βάρη για χέρια (δικέφαλους - τρικέφαλους) μια - δυο φορές τη βδομάδα. Που και που μονόζυγο.
Είναι υπεραρκετό πιστεύω.Βέβαια. όταν βρέχει ή κάνει κρύο, ντάξει, ίσως το γυμναστήριο να 'ναι μονόδρομος.
(αν και σε κάτι χώρες, π.χ Δανία, κάνουν ποδήλατο με μείον 25 . Ίσως κι εμείς, όταν γίνουμε Δανία..του Νότου, φυσικά...) -
Ποδηλατο θα ηταν καλη φαση αν ειχαμε ειδικες λωριδες οπως εχουν στις πολιτισμενες χωρες,στην Ελλαδα πρεπει να εχεις βαρεθει την ζωη σου για να βγαινεις εκει εξω με ποδηλατο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποδηλατο θα ηταν καλη φαση αν ειχαμε ...... ποδήλατα ...
Πάνε και αυτά μας τα έκλεψαν οι φίλοι μας οι μετανάστες ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποδηλατο θα ηταν καλη φαση αν ειχαμε ειδικες λωριδες οπως εχουν στις πολιτισμενες χωρες,στην Ελλαδα πρεπει να εχεις βαρεθει την ζωη σου για να βγαινεις εκει εξω με ποδηλατο.Όχι βρε, μια συνήθεια είναι. Έχω πλέον συνηθίσει την κυκλοφορία στην Αθήνα, δε μου χρειάζονται ποδηλατολωρίδες!
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Ποδηλατο θα ηταν καλη φαση αν ειχαμε ειδικες λωριδες οπως εχουν στις πολιτισμενες χωρες,στην Ελλαδα πρεπει να εχεις βαρεθει την ζωη σου για να βγαινεις εκει εξω με ποδηλατο.
Όχι βρε, μια συνήθεια είναι. Έχω πλέον συνηθίσει την κυκλοφορία στην Αθήνα, δε μου χρειάζονται ποδηλατολωρίδες!
Εσυ εχεις συνηθισει,ο παπουλης ομως που οδηγει στο περιπου δεν εχει συνηθισει και θα θυμωσει αν του γεμισεις με αιματα τον προφυλακτηρα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θες και άλλο περιστατικό;
Τρέχω στο διάδρομο. Και παιδάκια κυνηγιόνται ανάμεσα στους διαδρόμους αφηνιασμένα.
Κάποιο δεν προσέχει τα καλώδια ρεύματος και το επιδαπέδιο κανάλι με τα καλώδια και τις πρίζες και τρώει τα μούτρα του. Πέφτει και χτυπάει στο κεφάλι... Πανικός...πηγαίνω αποκλειστικά 21:00+ (γιατί τότε είναι και ο ένας ο γυμναστής που έχουμε και μια άλφα επαφή 3 χρόνια τώρα, αλλά και επειδή τότε έχω όρεξη συνήθως ) , οπότε τέτοια περιστατικά δεν έχω συναντήσει. Απαράδεκτο πάντως.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Κάποιο δεν προσέχει τα καλώδια ρεύματος και το επιδαπέδιο κανάλι με τα καλώδια και τις πρίζες και τρώει τα μούτρα του. Πέφτει και χτυπάει στο κεφάλι... Πανικός...πηγαίνω αποκλειστικά 21:00+ (γιατί τότε είναι και ο ένας ο γυμναστής που έχουμε και μια άλφα επαφή 3 χρόνια τώρα, αλλά και επειδή τότε έχω όρεξη συνήθως ) , οπότε τέτοια περιστατικά δεν έχω συναντήσει. Απαράδεκτο πάντως.
Οι γυμναστές και κάποια παιδιά, μου έχουν πει ότι μετά τις 8 το βράδυ μαζεύει πολύ κόσμο. Ισχύει;
-
στορμ τη λύση να κάνεις στο σπίτι σου την έχεις σκεφτεί??
ένας διάδρομος και 2 αλτήρες και μπορείς να γυμνάσεις οποιαδήποτε μυική ομάδα με δικό σου ρυθμό και στον δικό σου χώρο...
πέρα από την πλάκα επειδή είχα κάνει ένα μπιζνες πλαν ηλεκτρονικού εμπόριου, πως θα σας φαινόταν το εικονικό διαδραστικό γυμναστήριο?
είσαι σπίτι και μέσω λαιβ στριμινγκ παρακολουθείς τον γυμναστη διαδραστικά κάνοντας ασκήσεις και προγράμματα που να απαιτουν απλό και οικονομικό εξοπλισμό... ?? γνώμες για την ιδέα από τους ασκούμενους και μη?
-
Κάτι σαν το γυμναστή στα γυμναστήρια αλλά μέσω δικτύου; Κατάρτιση μηνιαίου προγράμματος, παρακολούθηση του ασκούμενου, συμβουλές, κτλ; Μια χαρά μού φαίνεται. Θα είχε και κίνητρο κάποιος να γυμνάζεται τακτικά αν ήξερε ότι κάθε Τρίτη 20:00-21:00 θα τον e-παρακολουθεί ο γυμναστής του.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πέρα από την πλάκα επειδή είχα κάνει ένα μπιζνες πλαν ηλεκτρονικού εμπόριου, πως θα σας φαινόταν το εικονικό διαδραστικό γυμναστήριο?είσαι σπίτι και μέσω λαιβ στριμινγκ παρακολουθείς τον γυμναστη διαδραστικά κάνοντας ασκήσεις και προγράμματα που να απαιτουν απλό και οικονομικό εξοπλισμό... ?? γνώμες για την ιδέα από τους ασκούμενους και μη?
Σαν ιδεα καλη ειναι, για γυναικες που καθονται στο σπιτι,για αγοραφοβικους κτλ
Θελει ομως πολυ διαφημιση για να πιασει,και επισης στην Ελλαδα δυσκολα θα επιανε τωρα γιατι τα γυμναστηρια πλεον ειναι παφθηνα και γιατι ο περισοτερος πληθυσμος ειναι ψηφιακα αναλφάβητος. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κάτι σαν το γυμναστή στα γυμναστήρια αλλά μέσω δικτύου; Κατάρτιση μηνιαίου προγράμματος, παρακολούθηση του ασκούμενου, συμβουλές, κτλ; Μια χαρά μού φαίνεται. Θα είχε και κίνητρο κάποιος να γυμνάζεται τακτικά αν ήξερε ότι κάθε Τρίτη 20:00-21:00 θα τον e-παρακολουθεί ο γυμναστής του.θα υπάρχει αυστηρο εβδομαδιαίο πρόγραμμα με όλα τα γνωστά ομαδικά προγράμματα... τα εικονικά γκρουπ θα είναι 7μελή και θα έχουν όλοι διάδραση με τον γυμναστή...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
πέρα από την πλάκα επειδή είχα κάνει ένα μπιζνες πλαν ηλεκτρονικού εμπόριου, πως θα σας φαινόταν το εικονικό διαδραστικό γυμναστήριο?
είσαι σπίτι και μέσω λαιβ στριμινγκ παρακολουθείς τον γυμναστη διαδραστικά κάνοντας ασκήσεις και προγράμματα που να απαιτουν απλό και οικονομικό εξοπλισμό... ?? γνώμες για την ιδέα από τους ασκούμενους και μη?
Σαν ιδεα καλη ειναι, για γυναικες που καθονται στο σπιτι,για αγοραφοβικους κτλ
Θελει ομως πολυ διαφημιση για να πιασει,και επισης στην Ελλαδα δυσκολα θα επιανε τωρα γιατι τα γυμναστηρια πλεον ειναι παφθηνα και γιατι ο περισοτερος πληθυσμος ειναι ψηφιακα αναλφάβητος.ύστερα από σχετική έρευνα που κάναμε σε σοβαρό δείγμα, πάνω από το 45% του δείγματος (όχι των ασκούμενων) είναι θετικοί στην ιδέα...
το + είναι η τιμή (κοντα στο 1 ε / μάθημα) , η βολικότητα , η οικονομία μεταφοράς (εύρεση παρκινγκ , κοστος από και προς) ...
το μεγαλύτερο κόστος είναι αυτό της διαφήμισης ... στα 2 χρονια είναι γυρο στα 50.000ε για να αποκήσεις δυνητική πελατία -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στορμ τη λύση να κάνεις στο σπίτι σου την έχεις σκεφτεί??ένας διάδρομος και 2 αλτήρες και μπορείς να γυμνάσεις οποιαδήποτε μυική ομάδα με δικό σου ρυθμό και στον δικό σου χώρο...
Μένω σε μικρό διαμέρισμα και δεν υπάρχει καθόλου χώρος για διαδρόμους κλπ...
Αν είχα χώρο επαρκή για διάδρομο, ένα πάγκο και μερικά βαράκια θα το είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε αυτό που πήγα πριν μία βδομάδα: http://www.yava.gr/gym/yava-for-all-fit ... risou.html
ήταν πανηγύρι εντελώς...
Με χαρτάκι προτεραιότητας η γυμναστική...
Λογικό. 150euro το χρόνο...Aυτό το γυμανστήριο υπάρχει στ' αλήθεια....???
Πάντως είναι κρίμα να επικρατεί μπάχαλο σε εναν τέτοιο χώρο....Ευτυχως στο δικό μου, μπορεί να απέχει ετη φωτός σε εικόνα απο το συγκεγκριμμένο, αλλα πάνω απο 4-5 άτομα το μεσημέρι, δεν κάνουμε προπόνηση....Το καλοκαίρι μάλιστα, πολλές φορές έκανα και μόνος μου...Βεβαια 250 το χρόνο, οχι... 150..! -
Φυσικά και υπάρχει...
Αλλά μονοπωλεί μία τεράστια περιοχή.Σε μία κουβέντα που είχα με άνθρωπο του Δήμου, μου είπε ότι ο Δήμος ΔΕΝ παρέχει άδειες για ιδιωτικά γυμναστήρια για να μονοπωλούν την περιοχή κάποιοι συγκεκριμένοι, κολλητοί του Δήμου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι γυμναστές και κάποια παιδιά, μου έχουν πει ότι μετά τις 8 το βράδυ μαζεύει πολύ κόσμο. Ισχύει;
8 με 9:30 πιθανώς να πιάνει το peak της ημέρας. Μετά ,ξαφνικά, αδειάζει απότομα. Σπάνια να περιμένω να χρησιμοποιήσω κάποιο όργανο (διάδρομοι ούτε οι μισοί πιασμένοι) , και κυρίως δεν έχεις την παιδική χαρά . Σήμερα που θα πάω θα κάτσω να μετρήσω πόσοι είμαστε, με δυσκολία θα είναι πάνω από 12-15 άτομα.
Γυμναστήρια και άλλα