-
bujicanan πριν το πάρεις ή πριν συνεχίσεις να το παίρνεις ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ και συζήτησε το μαζί του. Βασικά πήγαινε σε κάποιον σχετικά νεαρό-διαβασμένο. Αν πας σε παλαιάς κοπής θα σε διαολοστείλει.
Επειδή αυτή η ουσία παίζει λίγο μαντολίνο με το συμπαθητικό σου, πρέπει να τσεκάρεις αν το αντέχει η καρδιά σου.
Για κλανίδι δεν ξέρω, για ταχυκαρδίες ξέρω. -
Παρακαλούνται οι γιατροί του φόρουμ να κράξουν ευγενικά τους αγαπητούς συμφορουμίτες. Με την υγεία δεν παίζουμε. Καλή διατροφή στο σπίτι και αφήστε τις συσκευασίες για τους μπαμπουϊνους...
-
δεν κατάλαβα τι ουσία είναι αλλά βρήκα αυτά:
Τι κάνει λοιπόν το ΜΙΤΟΤROPIN;
• Αυξάνει σε μεγάλό βαθμό το μεταβολικό ρυθμό.
• Αυξάνει τη δραστηριότητα του Μιτοχονδριακού συστήματος (CPT).
• Ενεργοποιεί τις κατεχολαμίνες που οδηγούν στη λιποδιάλυση.
• Μειώνει την όρεξη για επιπλέον γεύματα.
• Αυξάνει την πρωτεϊνοσύνθεση.
• Βοηθάει στην πνευματική διαύγεια και συγκέντρωση.
• Από την πρώτη μέρα οδηγεί σε απίστευτη θερμογεννετική λιποδιάλυση.
• Αναστέλλει την παραγωγή ελευθέρων ριζών.Ποτέ δεν υπερβαίνουμε τις 6 κάψουλες την ημέρα και ποτέ δεν συνεχίζουμε τη λήψη του μετά το πέρας των 30 ημερών χωρίς προηγούμενο διάλειμμα επίσης 30 ημερών.*
δεν μου φέρνει και σε πολύ ασφαλές σκεύασμα, να πω την αλήθεια
οι κατεχολαμίνες έχουν να κάνουν με την ταχυκαρδία που αναφέρθηκε πιο πάνω.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
βασικά με παραξένεψε αυτό που είπε ο bujinkan οτι τέλος ο μήνας προσαρμογής.
δηλ θέλει χρόνο προσαρμογής?
ποιος τον καθορίζει αυτό?
είναι νόμιμα OTC σκευάσματα αυτά στην Ελλάδα?οχι βρε,ισως δεν το διατυπωσα σωστα.
Επειδη ειχα ενα χρονο να γυμναστω,με το μηνα προσαρμογης εννοουσα πως πριν ξεκινησω συμπληρωματα διατροφης ξεκινησα ενα μηνα διατροφη και γυμναστηριο για να βαλω το σωμα μου και τον οργανισμο σε μι σειρα.
Δεν λεει τιποτα το να παιρνεις συμπληρωματα αν δεν συνδιαζονται με σωστη διατροφη και σωστη προπονησηΤο lipo 6 ειναι νομιμο,δεν περιεχει καμια απαγορευμενη ουσια
Επισης η λεξη νομιμο ειναι μια λεξη παρεξηγημενη διοτι νομιμο απο τον ΕΟΦ σημαινει οτι πρεπει να τα τσεπωσει ο ΕΟΦ.
Τεσπα αλλη ιστορια αυτη -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν μου φέρνει και σε πολύ ασφαλές σκεύασμα, να πω την αλήθεια
Θελω να σταθω λιγο σε αυτο
Η αληθεια ειναι πως δεν εχω διαβασει ολο το τοπικο αυτο οποτε δεν ξερω τι εχει λεχθει
Περι του ασφαλες τωρα.
Γνωμη μου ειναι πως ολα τα σκευασματα ειναι ασφαλη εφοσον λαμβανονται σωστα συμφωνα με τις οδηγιες χρησης
Και η ασπιρινη ειναι ασφαλης ετσι δεν ειναι? Παρε ομως ενα ολοκληρο κουτακι να σου πω εγω ασφαλης ειναι
Να εξηγησω το σκεπτικο μου με μια ιστορια για το πως εχουν τα πραγματα
Καποτε ειχε βγει η εφεδρινη που λιγο πολυ ολοι την εχουμε ακουστα
Βγαινει λοιπον το εν λογω σκευασμα στην αγορα.
Παει λοιπον το τετραπαχο αμερικανακι και δοκιμαζει εφεδρινη σε συνδυασμο με γυμναστηριο και διατροφη.Βλεπει με τον καιρο οτι η εφεδρινη τον βοηθαει να χασει κιλα και παιρνει θαρρος και ενω υπαρχει μια Χ δοσολογια,το αμερικανακι ξεκιναει να καταπινει τα χαπια σαν καραμελες
Μετα απο λιγο καιρο λοιπον,πάρτο κατω το αμερικανακι απο καρδια
Οπου αμερικανακι πολλαπλασιαστε επι Χ αριθμο αμερικανακιων και τσουπ με καποιους θανατους βγαινουν και βγαζουν την εφεδρινη απαγορευμενη
Τελικα φταιει η εφεδρινη η το αμερικανακι?Υπαρχει καποιος λογος που τα σμπληρωματα διατροφης εχουν και μια δοσολογια
Αυτη ειναι εν ολιγης η γνωμη μου για ολα τα συμπληρωματα διατροφης(προσοχη μιλαω για συμπηρωματα και οχι για στεροειδη)
-
Τελικα φταιει η εφεδρινη η το αμερικανακι?
Και οι δύο, και το πιο πιθανό και άλλοι μαζί τους.
-
Μια μικρή λεπτομέρεια...
Την ασπιρίνη και το κάθε φάρμακο το ελέγχει κάποιος οργανισμός, περνάει από κάποιες δοκιμές, έχει γνωστές παρενέργειες και μια καθορισμένη δοσολογία.
Το συμπλήρωμα διατροφής ποιός το ελέγχει; -
Καλά και το κάθε φάρμακο (generic) μην είσαι σίγουρος ότι το ελέγχει κάποιος οργανισμός...
Θες να πεις ότι κάποιες ουσίες έχουν δοκιμαστεί σε ένα κάρο μελέτες και έχει προσδιοριστεί ο τρόπος και το εύρος δράσης τους.
Μπουγικάνε η ουσία που παίρνεις είναι θερμογεννητική. Κάνει διέγερση του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, επιταχύνει τη λειτουργία της καρδιάς και έτσι αυξάνει τις καύσεις. Εσύ κάθεσαι ή κοιμάσαι και η καρδιά σου δουλεύει σαν να τρέχεις πχ.
Πρέπει να σε εξετάσει καρδιολόγος γιατί μπορεί να έχεις μια προδιάθεση, πρόπτωση ή κανά ύποπτο κλάσμα εξώθησης και να κάνεις τεράστια ζημιά στην καρδιά σου με αυτή την ουσία. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλά και το κάθε φάρμακο (generic) μην είσαι σίγουρος ότι το ελέγχει κάποιος οργανισμός...Και για τα generic υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές. Η συνταγή είναι γνωστή στην εκτέλεση μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και κυρίως στο πως απελευθερώνεται η δραστική ουσία. Σε κάθε περίπτωση οι παρενέργειες αναφέρονται απο τους γιατρούς, ή θα έπρεπε τέλος πάντων, και υπάρχει δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων.Τεσπά ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει οτι νομίζει.
-
Καλά και το κάθε φάρμακο (generic) μην είσαι σίγουρος ότι το ελέγχει κάποιος οργανισμός...
Θες να πεις ότι κάποιες ουσίες έχουν δοκιμαστεί σε ένα κάρο μελέτες και έχει προσδιοριστεί ο τρόπος και το εύρος δράσης τους.
Μπουγικάνε η ουσία που παίρνεις είναι θερμογεννητική. Κάνει διέγερση του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, επιταχύνει τη λειτουργία της καρδιάς και έτσι αυξάνει τις καύσεις. Εσύ κάθεσαι ή κοιμάσαι και η καρδιά σου δουλεύει σαν να τρέχεις πχ.
Πρέπει να σε εξετάσει καρδιολόγος γιατί μπορεί να έχεις μια προδιάθεση, πρόπτωση ή κανά ύποπτο κλάσμα εξώθησης και να κάνεις τεράστια ζημιά στην καρδιά σου με αυτή την ουσία.Εμενα μην τα λες,ξερω πολυ καλα τι παιρνω,τοχω ξαναπαρει ετσι και αλλιως
Εχω και φιλο καρδιολογο και γενικα οι εξετασεις μου ειναι τζετ.
Ευχαριστω παντως(αλλα αν ξαναπεις μπουγικανε...σεσφαξα ) -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Βρε σεις μην παίρνετε τέτοια πράγματα. Φαγητάκι από το σπίτι και τπτ άλλο. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείτε νεφρά, συκώτια κλπ προβλήματα που θα βγουν όταν μεγαλώσουμε.+1
η ΖΩΗ είναι μικρή για να την παιδεύει με αμφιβόλου ποιότητας σκευάσματα...
Αν κανείς πρωταθλητισμό και έχεις ανα πάσα στιγμή προσωπικό γιατρό οκ, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι μάλλον επιζήμια...
Αν θέλετε όπως και δηποτε να πάρετε κάτι , τουλάχιστον να είναι καθαρή πρωτεΐνη -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια μικρή λεπτομέρεια...
Την ασπιρίνη και το κάθε φάρμακο το ελέγχει κάποιος οργανισμός, περνάει από κάποιες δοκιμές, έχει γνωστές παρενέργειες και μια καθορισμένη δοσολογία.
καθορισμενη δοσολογια εχουν και τα συμπηρωματα
Το συμπλήρωμα διατροφής ποιός το ελέγχει;
και τα συμπηρωματα ελεγχονται -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Βρε σεις μην παίρνετε τέτοια πράγματα. Φαγητάκι από το σπίτι και τπτ άλλο. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείτε νεφρά, συκώτια κλπ προβλήματα που θα βγουν όταν μεγαλώσουμε.
+1
η ΖΩΗ είναι μικρή για να την παιδεύει με αμφιβόλου ποιότητας σκευάσματα...
Αν κανείς πρωταθλητισμό και έχεις ανα πάσα στιγμή προσωπικό γιατρό οκ, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι μάλλον επιζήμια...
Αν θέλετε όπως και δηποτε να πάρετε κάτι , τουλάχιστον να είναι καθαρή πρωτεΐνηκ βασικα παιζουν ρολο κ οι στοχοι του καθενος.το να εισαι τουμπανος δεν σημαινει οτι
τα γκομενακια θα σε περιμενουν με ανοιχτα ποδια.η θα σε δουλεουν η θα ειναι ψωναρες για να πιουν καφε μαζι σου εφε στις φιλες κ καλα.
να τρωτε αυγουλακια,μουσχαρακι,κοτοπουλακι,γαλοπουλα,φρουτα,χυμους,σολωμο,μπανανες,βιταμινουλες,γιαουρτακια-γαλατακι,λαδακι,ριζακι κ μαυρο ψωμακι φυσικα,κ αν θελετε να χασετε λιπος ριχτε το στον διαδρομο για εγκυρα αποτελέσματα αλλα με αργοτερους ρυθμους.
τωρα αν νιωσετε κουραση η καταπονηση η παρτε κανα συμπληρωμα καθαρης πρωτεινης η καντε παραπανω ωρες νανι.
ειναι κριμα τα 20 κιλα μυικης μαζας που πηρατε απο συμπληρωματα μετα απο 3-4 μηνες αποχης η ατυχηματος να γινουν λιπος κ κρεμασμα.
οταν ημουν μονιμας ειχα φτασει στα 95 κιλα κ 8% λιπος με 1.80 υψος κ με 9 μηνες αποχη λογω ατυχηματος με το μοτοσακο επεσα στα 78 κ φαινομουν μπουλης..
μακρυα απο χημειες παιδες..
θελετε λιποτροπικο?πιειτε τσαι..κ διαδρομο..
καλο κουραγιο..Βασικα ολα αυτα που λες ειναι στην καθημερινη μου διατροφη,οπως επισης και ο αγαπημενος μου διαδρομος
Οσο για το στοχο,προσωπικα δεν ειναι ουτε οι παραλιες,ουτε τα γκομενακια
Ποτε δεν ειχα το σωμα μου η το αμαξι μου,προεκταση του πεους μου
Οτι κανω το κανω για πάρτη μου -
- Πολύ αμφιβάλλω ότι γίνονται επαρκείς ΚΛΙΝΙΚΕΣ μελέτες για όλα αυτά τα 'συμπληρώματα'.
- Όταν λέω ότι δεν είναι ασφαλή, εννοώ ότι μπορεί να προκύψουν παρενέργειες από την χρήση τους. Προφανώς δεν σημαίνει ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ χρησιμοποιήσει μια ουσία θα πάθει κάτι. Επίσης δεν ξέρουμε τι προκαλεί η μακροχρόνια χορήγηση.
- και σημαντικότερο: ακόμα κ στην ατρική, η θεραπεία τίθεται υπό του κριτηρίου όφελος/πιθανή παρενέργεια. Εκεί όπου υπερτερεί το πρώτο, προχωράμε. Οπότε εδώ αποφασίζει ο καθένας μόνος του τι κάνει με το σώμα και την υγεία του.
- Χρειάζεται ΠΟΛΥ διάβασμα για να μάθουμε τι κάνουν όλες αυτές οι ουσίες. Άλλοι έχουν φάει τα χρόνια τους πάνω στις φαρμακολογίες γι αυτόν τον σκοπο (όχι εγώ). Αυτό το λέω ως παρατήρηση με αφορμή ποστς που είδα σε σχετικά φόρα όπου είδα άτομα με πληροφόρηση του τύπου 'ένα παλικάρι στο γυμναστήριο μου είπε ότι...κλπ.
-
Για να πούμε ότι μια ουσία είναι ασφαλής θα πρέπει να έχει δοκιμαστεί σε μελέτες 5 σταδίων πριν πάρει το ΟΚ για διάθεση και πάλι στην ένδειξη που πρέπει και πάλι ισχύει αυτό που είπε ο γιατρός για σχέση κόστους/όφελους από ανεπιθύμητες ενέργειες.
Αυτή τη στιγμή αν μάζευα 80.000 με άλλους 4-5 θα παίρναμε την έγκριση του ΕΟΦ και μετά αν βάζαμε λουκουμόσκονη ή νερό από το καματερό στις συσκευασίες δεν μας ελέγχει κανένας. Άρα το έγκριση από τον ΕΟΦ δεν λέει και πολλά.
Νταξ, η πρωτεϊνούλα ακίνδυνη είναι (το έχω δει σε μένα) αν και θέλει πολύ νερό για να μην επιβαρύνει τα νεφρά και φυσικά ισχύει αυτό που είπε ο Νάσος. Θέλει πολύ προσοχή και συντήρηση ενός ρυθμού στο γυμναστήριο για να μην γίνει ο όγκος λίπος. -
Για να πούμε ότι μια ουσία είναι ασφαλής θα πρέπει να έχει δοκιμαστεί σε μελέτες 5 σταδίων πριν πάρει το ΟΚ για διάθεση και πάλι στην ένδειξη που πρέπει και πάλι ισχύει αυτό που είπε ο γιατρός για σχέση κόστους/όφελους από ανεπιθύμητες ενέργειες.
Αυτή τη στιγμή αν μάζευα 80.000 με άλλους 4-5 θα παίρναμε την έγκριση του ΕΟΦ και μετά αν βάζαμε λουκουμόσκονη ή νερό από το καματερό στις συσκευασίες δεν μας ελέγχει κανένας. Άρα το έγκριση από τον ΕΟΦ δεν λέει και πολλά.
Νταξ, η πρωτεϊνούλα ακίνδυνη είναι (το έχω δει σε μένα) αν και θέλει πολύ νερό για να μην επιβαρύνει τα νεφρά και φυσικά ισχύει αυτό που είπε ο Νάσος. Θέλει πολύ προσοχή και συντήρηση ενός ρυθμού στο γυμναστήριο για να μην γίνει ο όγκος λίπος.όταν έπαιζα μπάλα μου λέγαν οτι η πρωτείνη είναι αθώο πράγμα...
υπάρχει στην φύση άφθονη , και τα σκευάσματα απλώς την συγκεντρώνου...
είναι λέει σαν να τρως 10 αυγά την μέρα... κλασσική ατάκα ...
λες και είναι φυσιολογικό να τρως 10 αυγά τη μέρα...το σώμα το φτιάχνεις για τον εαυτό σου , για να νιώθεις εσύ καλύτερα τόσο σωματικά (ανέβηκα 4 ορόφους χωρις να μου βγεί η γλώσσα/κούτουπωσα την μικρή 6 φορές ...) όσο και ψυχολογικά...
αν δεν το θες πραγματικά, μετά από λίγο τα παρατάς και φτου από την αρχή...σώμα ένα μήνα πριν το καλοκαίρι δεν φτιάχνεις ότι και να σου τάξουν...
το βασικό είναι να έχεις πρόγραμμα τόσο στην διατροφή , όσο και στην άσκηση...
3-4 φορές την εβδομάδα προπόνηση και τουλάχιστον 3-4 μήνες ξεκούραση...το πιο σημαντικό είναι η διατροφή που είναι περίπου το 70% του αποτελέσματος...
-
λες και είναι φυσιολογικό να τρως 10 αυγά τη μέρα...
Άμα δεν έχεις πρόβλημα με χοληστερίνη μια χαρά είναι.
-
θα αποκτήσεις...
απλά τα πράγματα...οποιαδήποτε υπερβολής κάνεις στο σώμα σου είναι επιζήμια και κάποια στιγμή θα την καταλάβεις...
-
delete
-
ρε οργια οταν λεμε για καποιον που γυμναζεται για 10-20 αυγα,εννοουμε τα ασπραδια και οχι τους κροκους
Γυμναστήρια και άλλα