-
37 είμαι, ξέρω πολύ καλά τι πάει να πει μοναχική άθληση, πολεμικές τέχνες κλπ. Απλά σπίτι κάνω γυμναστική, είμαι και με τα παιδιά και τα φυλάω...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Παιδια κοντινο γυμναστηριο ΔΕΝ παιζει , αν ειναι να περπαταω μια ωρα +, μενω σπιτι και το κανω στον διαδρομο (τον οποιο και χρησιμοποιω 3-4 φορες τη βδομαδα), και επιπλεον επειδη θα πηγαινω και με αλλο ατομο το ενδεχομενο του περπατηματος δεν παιζει . Οποτε μας μενει αυτο των Μελισσιων απο τα Joe... (αν και eddie, το πιθανοτερο ειναι να πηγαινω πρωινες ωρες, οποτε αποφευγονται οι συνωστισμοι , αλλα το παρκινγκ....Αυτα που ανεφερες ισχυουν για ολα, ή μονο για της Αγιας;) . **Καποια αλλη προταση για γυμναστηριο μεχρι την Κηφισια;**
Μεταμορφωση με 149 € ετησια συνδρομη ,Λυκοβρυση 178 €
-
http://www.kinissis.eu/244/eshop/Detail ... od_id=4251
Έχει κανείς άποψη γι αυτό το ποδήλατο; Είναι το πιο φτηνό επώνυμο (λέγε με Kettler) που βρίσκω με την αντίσταση να ελέγχεται από τον υπολογιστή και όχι χειροκίνητα. Είναι made in Taiwan, αλλά τι διάολο, αν έχει καλό ποιοτικό έλεγχο και οι ταιβανέζοι ξέρουν να βιδώνουν βίδες.
Λίγο κάτω απ' τα 400 ευρώ, ενώ τα αμέσως επόμενα πάνε +200.
Είμαι φανατικά υπέρ του ελεγχόμενου απ το μοτερ συστήματος, κερδίζεις και τα προγράμματα με μεταβαλλόμενη δυσκολία, συν του ότι δεν βαριέσαι να περιστρέφεις μοχλούς.
-
Σόρρυ για το offtopic και ενδεχομένως την χαζή ερώτηση αλλά γιατί δεν πας γυμναστήριο έχουν καλές προσφορές και άφθονα ποδήλατα.
Μην σου μείνει το ποδήλατο στο σπίτι και το κάνεις κρεμάστρα -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σόρρυ για το offtopic και ενδεχομένως την χαζή ερώτηση αλλά γιατί δεν πας γυμναστήριο έχουν καλές προσφορές και άφθονα ποδήλατα.
Μην σου μείνει το ποδήλατο στο σπίτι και το κάνεις κρεμάστραεγώ κάνω μποξ, ο πατέρας θέλει να αθληθει και δεν πρόκειται να πάει γυμν με την καμία
και καλές προσφορές στην έδεσσα δεν υφίστανται ούτε και καλά γυμναστήρια, θα λεγα (πλην ενός) -
οκ σορρυ
-
Με την προπόνηση που -φαντάζομαι ότι θα- κάνεις για το μποξ τι να σου κλάσει το ποδηλατάκι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
http://www.kinissis.eu/244/eshop/DetailView.aspx?prod_id=4251Έχει κανείς άποψη γι αυτό το ποδήλατο; Είναι το πιο φτηνό επώνυμο (λέγε με Kettler) που βρίσκω με την αντίσταση να ελέγχεται από τον υπολογιστή και όχι χειροκίνητα. Είναι made in Taiwan, αλλά τι διάολο, αν έχει καλό ποιοτικό έλεγχο και οι ταιβανέζοι ξέρουν να βιδώνουν βίδες.
Είμαι φανατικά υπέρ του ελεγχόμενου απ το μοτερ συστήματος, κερδίζεις και τα προγράμματα με μεταβαλλόμενη δυσκολία, συν του ότι δεν βαριέσαι να περιστρέφεις μοχλούς.
δουλεύει ως εξής
ένα συμπαγής μεταλλικός τροχός (παίζει ρόλο το βάρος) συνδέεται με τα πετάλια συνήθως μέσω ιμάντα για λόγους θορύβου.
η αντίσταση προέρχεται απο ένα μαγνήτη στερεωμένο στο πλαίσιο του ποδηλάτου και η ρύθμιση αυτής απο μεταβολή της απόστασης μαγνήτη τροχού.99% έτσι είναι και διαφέρει το βάρος του τροχού και ο τρόπος μεταβολής της θέσης του μαγνήτη
στην απλή χειροκίνητη εκδοχή είναι με συρματόσκοινο απο τον ελεγκτή μέχρι το μαγνήτη.
στην εκδοχή του μοτέρ το μοτέρ αναλαμβάνει το ρόλο του ελεγκτή.θα σου έλεγα να αποφύγεις το ηλεκτρικό γιατί
α. είναι δυσανάλογα ακριβό
β. τα πιο φτηνά έχουν μαπέ ανταλλακτικά τα οποία δεν βρίσκεις κιόλας (μην περιμένεις υποστήριξη)
γ. επειδή συμβαίνει, άμα ανέβεις επίπεδο δυσκολίας, ο μαγνήτης να έρχεται κοντά στο τροχό τόσο ώστε να κολλάει επάνω, το πρώτο που την ακούει είναι το μοτεράκι και δει τι σύστημα περιτύλιξης του συρματόσκοινου. συνδύασε το αυτό με το β και κάνε τα κουμάντα σου.γνώμη μου, πάρε ένα απλό, στήσε και μια οθόνη/τηλ απέναντι για να μην πεθάνεις απο βαρεμάρα άρχισε απο τώρα το download σειρών και είσαι έτοιμος.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://www.kinissis.eu/244/eshop/DetailView.aspx?prod_id=4251
Έχει κανείς άποψη γι αυτό το ποδήλατο; Είναι το πιο φτηνό επώνυμο (λέγε με Kettler) που βρίσκω με την αντίσταση να ελέγχεται από τον υπολογιστή και όχι χειροκίνητα. Είναι made in Taiwan, αλλά τι διάολο, αν έχει καλό ποιοτικό έλεγχο και οι ταιβανέζοι ξέρουν να βιδώνουν βίδες.
δουλεύει ως εξής
ένα συμπαγής μεταλλικός τροχός (παίζει ρόλο το βάρος) συνδέεται με τα πετάλια συνήθως μέσω ιμάντα για λόγους θορύβου.
η αντίσταση προέρχεται απο ένα μαγνήτη στερεωμένο στο πλαίσιο του ποδηλάτου και η ρύθμιση αυτής απο μεταβολή της απόστασης μαγνήτη τροχού.99% έτσι είναι και διαφέρει το βάρος του τροχού και ο τρόπος μεταβολής της θέσης του μαγνήτη
στην απλή χειροκίνητη εκδοχή είναι με συρματόσκοινο απο τον ελεγκτή μέχρι το μαγνήτη.
στην εκδοχή του μοτέρ το μοτέρ αναλαμβάνει το ρόλο του ελεγκτή.θα σου έλεγα να αποφύγεις το ηλεκτρικό γιατί
α. είναι δυσανάλογα ακριβό
β. τα πιο φτηνά έχουν μαπέ ανταλλακτικά τα οποία δεν βρίσκεις κιόλας (μην περιμένεις υποστήριξη)
γ. επειδή συμβαίνει, άμα ανέβεις επίπεδο δυσκολίας, ο μαγνήτης να έρχεται κοντά στο τροχό τόσο ώστε να κολλάει επάνω, το πρώτο που την ακούει είναι το μοτεράκι και δει τι σύστημα περιτύλιξης του συρματόσκοινου. συνδύασε το αυτό με το β και κάνε τα κουμάντα σου.γνώμη μου, πάρε ένα απλό, στήσε και μια οθόνη/τηλ απέναντι για να μην πεθάνεις απο βαρεμάρα άρχισε απο τώρα το download σειρών και είσαι έτοιμος.
Συγκρίνοντας το απλό (χειροκίνητο) της kettler με το entry lever ηλεκτρικό, έχουμε γύρω στο 100αρικο διαφορά. Όχι πολύ. Γενικά όμως, τα περισσότερα ηλεκτρικά φεύγουν πάνω από 600. Πόσο μάπα μπορεί να ναι το μοτεράκι
Το μοτόρι δουλεύει συνέχεια, ή μόνο για να μετακινήσει τον μαγνήτη, δλδ σε περίπτωση που ΑΛΛΑΖΕΙΣ τη δυσκολία;
Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχεις δυσκολία που αυξομειώνεται. Ή μήπως υπάρχουν προγράμματα εκγύμνασης (πχ fat burn) και στα απλά, με τη διαφορά ότι κάνεις την διαδικάσία χειροκίνητα;Με την προπόνηση που -φαντάζομαι ότι θα- κάνεις για το μποξ τι να σου κλάσει το ποδηλατάκι;
Μποξ πάω 3 φορές τη βδομάδα, καλό θα ταν να κάνω και κάτι άλλο. Αλλά βασικά δεν είναι για μένα.
-
-
μόνο για να μετακινήσει το μαγνήτη δουλεύει το μοτέρ
το μοτέρ κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύει για καιρό, τα εξαρτηματάκια που τραβάνε κρατάνε το συρματόσκοινο είναι το θέμα...φυσικά και μπορείς να κάνεις πρόγραμμα με τα απλά χειροκίνητα. απλά πρέπει να το γυρίζεις εσύ στο χρόνο που θέλεις στην αντίσταση που θέλεις.
και που σαι, μην τον πόλυ entry το lever και έχουμε τρεχάματα
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και που σαι, μην τον πόλυ entry το lever και έχουμε τρεχάματα
julia mode
-
http://how-burn-fat.blogspot.com/2010/0 ... -loss.html
-
Πριν κατι μηνες ειχα ξαναρωτησει και ειχε ειπωθει οτι το γρηγορο περπατημα
-και οχι το τζοκινγκ- ειναι αυτο που αποδιδει. Αυτο θυμαμαι τουλαχιστον.Κανοντας πια ειτε διαδρομο, ειτε step, ειτε ποδηλατο να ρωτησω κατι που μ'απασχολει.
Το γρηγορο περπατημα ειναι ας πουμε 7χαω ; (δεν θυμαμαι ποιος το ειχε θιξει)
Αν και μου αναφερουν στο γυμναστηριο καποια πραγματακια, οποιος γνωριζει ας μου πει για
διαρκεια / ταχυτητα-επιπεδο / συχνοτητα ασκησης στα τρια παραπανω οργανα.
Στοχος : χασιμο τοπικου βαρους/λιπους(η λιπομετρηση εδειξε 14% για ορια 8-20%)
απο κοιλια-ψωμακια-μπουτια-κωλο.
Φυσικα, γυμναζονται και αλλες περιοχες, οι αποψεις που θελω ειναι πανω σ'αυτο για τωρα. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πριν κατι μηνες ειχα ξαναρωτησει και ειχε ειπωθει οτι το γρηγορο περπατημα
-και οχι το τζοκινγκ- ειναι αυτο που αποδιδει. Αυτο θυμαμαι τουλαχιστον.Κανοντας πια ειτε διαδρομο, ειτε step, ειτε ποδηλατο να ρωτησω κατι που μ'απασχολει.
Το γρηγορο περπατημα ειναι ας πουμε 7χαω ; (δεν θυμαμαι ποιος το ειχε θιξει)
Αν και μου αναφερουν στο γυμναστηριο καποια πραγματακια, οποιος γνωριζει ας μου πει για
διαρκεια / ταχυτητα-επιπεδο / συχνοτητα ασκησης στα τρια παραπανω οργανα.
Στοχος : χασιμο τοπικου βαρους/λιπους(η λιπομετρηση εδειξε 14% για ορια 8-20%)
απο κοιλια-ψωμακια-μπουτια-κωλο.
Φυσικα, γυμναζονται και αλλες περιοχες, οι αποψεις που θελω ειναι πανω σ'αυτο για τωρα.Η μέγιστη καύση λίπους γίνεται όταν πιάνεις το 60-85% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού σου. Ο μέγιστος καρδιακός ρυθμός είναι 225-την ηλικία σου.
-
δυστηχως αν θες να χασεις κιλα το σημαντικοτερο ρολο παιζει η διατροφη
το λιπος δεν χανεται τοπικα,απο παντου χανεις
για αεροβικη ψαχνεις για κατι που θα σε κανει να ξοδεψεις οσες περισσοτερες θερμιδες γινεται αρα πας στον διαδρομο και μονο
στο διαδρομο θυμαμαι οτι μεχρι και 7.5 ταχυτητα περπατουσα γρηγορα και ημουν ενα βημα πριν αρχισω να τρεχω
+με κλιση ειναι πολυ καλο -
Βασικα το λιπος, μου ειπε η κοπελια, οτι ειναι σε καλα επιπεδα,
αρα αυτο που θελω να χαθω ειναι σκεμπες και γενικα τοπικο παχος και οχι τοσο λιπος
(οπως νομιζα).tiger, coyot ?
-
χονδρικά τα πρώτα 20 λεπτά της γυμναστικής (με καρδιακό παλμό στο 80% του maximum της ηλικίας σου, δλδ 70-80%(220-ηλικία)) ο οργανισμός καίει υδατάνθρακες. Τα επόμενα 20-30 λεπτά καίει λίπος και έκτοτε (χονδρικά πέραν των 50-60 λεπτών εντατικής γυμναστικής, αναλόγως και με τη μυική μάζα του καθενός) αρχίζει σιγά-σιγά να καίει πρωτεΐνες και να βλάπτει τους μύς.
Το τελευταίο πρέπει να το αποφύγεις οπωσδήποτε...
Βολεύει να κάνεις προθέρμανση 15-20 λεπτά, μετά να κάνεις βάρη σε ορισμένες μυικές ομάδες, και στο τέλος να τρέχεις 20-30 λεπτά τρεξιματάκι. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To συκωτι δεν εχει καμια αναγκη προστασιας απο την περισσεια πρωτεινης,αποδειξη οτι χρονια τωρα υπαρχουν τα (νομιμα) συμπληρωματα και δεν εχουν προκαλεσει βλαβη σε κανεναν.
Μιλάω για πρωτεϊνη από συμπλήρωμα, όχι από αυτή που παίρνουμε με το φαγητό. Το ότι όλα τα συμπληρώματα έχουν ανάγκη από πολύ νερό μου το έχει πει γιατρός. Η ζημιά στο συκώτι ούτως ή άλλως δεν φαίνεται σε 1 χρόνο αλλά μακροπρόθεσμα
Οι μυες δεν μετατρεπονται σε λιπος,γιατι δεν μπορεις να κανεις τα σκ@τα χρυσό,ουτε το αντιστροφο.
Οταν δεν γυμναζεσαι,μειωνεται ο μεταβολισμος,οι θερμιδικες αναγκες,μειωνεται ο μυικος ογκος λογω ελλειψης ερεθισματος, και ετσι δημιουργουμε συνθηκες δημιουργιας λιπους,αλλα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα σε καθε περιπτωση.Το ίδιο πράγμα λέμε, εγώ το είπα πιο απλουστευμένα. Κάθε οργανισμός έχει την τάση να διατηρεί ίδιο αριθμό κυττάρων.
Προφανως μιλαμε για πρωτεινη σε συμπληρωμα,αν διαβασεις τι γραφω ειναι 100% σαφες.
Να πεις στον/στην γιατρο οτι δεν υπαρχει καμια αναγκη για πολυ παραπανω νερο απο το συνηθες,απλως το νερο σε βοηθαει να αποβαλεις με την ουρια την παραπανω πρωτεϊνη.
Επισης στα ιατρικα χρονικα δεν εχει βρεθει ακομα παγκοσμιως ένας ανθρωπος που να επαθε κατι το νεφρο του ή το συκωτι του απο συμπληρωμα πρωτεϊνης,ολα αυτα ειναι θεωριες επι χαρτου που στην πραξη εχουν καταρριφθει.
Eπανέρχομαι λίγο αργά, μιας και τώρα διαβασα οσα γράφτηκαν, για να επιβεβαιώσω οτι η πρωτεινη δεν είναι απαραίτητη σε μεγάλες ποσότητες (σε σχετικά μικρές είναι....) για κάποιον που τρέφεται σωστά και γυμνάζεται ακόμη κι εντατικά, εστω κι αν στόχος του είναι η αυξηση της μυικής μάζας. Εκτός κι αν είναι τρομερά αδυνατος. Αλλα και 'κοκκαλιάρης' να είναι κανείς, πάλι υπάρχει ενα ανωτατο όριο λήψης πρωτεινης σε συμπληρωμα....
Το όριο αυτό, υποθέτω απο προσωπική εμπειρία, είναι σχετικά εύκολο να το διαπιστώσει κανείς στον εαυτό του. Οταν πριν λίγα χρόνια γυμναζόμουν για ενα διάστημα πολύ εντατικά, επαιρνα πρωτεινη σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΑS σε δοσολογία, συχνότητα κλπ....Αποτέλεσμα, εκτός απο τα ούρα που λέει ο Tiger, η πρωτεινη αποβαλλονταν και στο 'χοντρό'....Ηταν πασιφανές όταν σκουπιζόμουν και το χαρτί, αντί για τις συνηθεις καφέ.... αποχρώσεις, είχε το ιδιαίτερο καφέ της πρωτεινης που ηταν σε γέυση σοκολάτα....!! Μια αποχρωση σαν όλα τα κοινά ροφήματα σοκολάτας, όπως η Cadbury ας πούμε....Τρανή αποδειξη πως ο,τι περισσεύει, αποβάλλεται....Οταν μειωσα αρκετά τη δοσολογία και το χρώμα επανήλθε και η τσέπη μου....! -
Να το παμε και λιγο παραπερα:
To σωμα προσπαθει να αξιοποιει οτι του δωσεις.
Αν δηλαδη ενας ασκουμενος λαμβανει απο την τροφη του πχ 30γρ πρωτεινης την ημερα (χαμηλος αριθμος) θα προσπαθησει να παρει απο αλλου αυτα που χρειαζεται (απο υδατανθρακες κτλ) και αν τα βρει ισως τελικα και τα 30γρ να αποδειχτουν αρκετα.
Γυμναστήρια και άλλα