-
Πηγαίνετε γυμναστήριο;
Εγώ είπα να το ξεκινήσω πάλι μιας και η μυική μάζα μου είχε αρχίσει να αντικαθιστάται από λίπος....
Αν έχετε σκίτσα (για πιο εύκολη κατανόηση) ασκήσεων και το πρόγραμμα τους μπορείτε να τα ποστάρετε ελεύθερα!
Θα ήταν μεγάλη βοήθεια πιστεύω για όλους
-
Πηγαίνετε γυμναστήριο;
Εγώ είπα να το ξεκινήσω πάλι μιας και η μυική μάζα μου είχε αρχίσει να αντικαθιστάται από λίπος....
Αν έχετε σκίτσα (για πιο εύκολη κατανόηση) ασκήσεων και το πρόγραμμα τους μπορείτε να τα ποστάρετε ελεύθερα!
-
Πηγαίνετε γυμναστήριο;
-
-
Εδώ θα βρείς ότι ασκήσεις θες με βιντεάκια για να τις καταλάβεις
http://www.bodybuilding.com/fun/index.html -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13556
Σου κάνει;ΒΑσικά εκεί μιλάει για αθλητισμό γενικότερα (δεν το θυμόμουν το θρεντ για να πω την αλήθεια).
Τεσπά αν πιστεύεις ότι αρμόζει εκεί το θέμα 'γυμναστήρια' πήγαινε το
@ΣταύRRoΣ46 τώρα θα το δω αυτό!
-
πω ακου τι θεμα ανοιξε ο τυπας.
λοιπον ακου. εκανα πρωταθλητισμο ενοργανη μεχρι την εφηβεια οπου ενα προβλημα στην κοιλη (ετσι γραφεται; διορθωστε με αν οχι) και οτι εμενα πισω στο σχολειο (πολλες ωρες τη μερα και κουραση φουλ) οι γονεις μου μ'επεισαν να σταματησω
μετα εκανα διαφορα σπορ κ για ενα διαστημα επαιζα μπαλα σε ερασιτεχνικο αλλα ειχα αρχισει να βαριεμαι δυστυχως κ την αφησα τη μπαλα..γενικα το να παω γυμναστηριο δε μου κανει κουκου..
γουσταρω κινηση κ οχι να γυμναζομαι για να γυμναστω αλλα να αθλουμαι..
τεσπα δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα βαριεμαι να το εξηγησω.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
γενικα το να παω γυμναστηριο δε μου κανει κουκου..
τεσπα δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα βαριεμαι να το εξηγησω..Μετά το box και μένα το γυμναστήριο μου φάνηκε απελπιστικά βαρετό (και ασχολούμουν με όρεξη 3 χρονια περίπου). Ξαναδοκίμασα περσυ, αλλά δεν το αντέχω πλέον. Ούτε απ' έξω!
-
Γυμναστήριο όχι , διότι δεν έχω καμία όρεξη να έρχομαι σε επαφή με τον ιδρώτα των άλλων, σιχαίνομαι μόνο που το σκέφτομαι.
Η περιοχή που μένω είναι ήσυχη, παίρνω το ποδηλατάκι μου και βγαίνω βόλτα στα στενάκια το βράδυ. Η κίνηση είναι ελάχιστη και τα λίγα αυτοκίνητα που συναντώ είναι εύκολο να τα αντιληφθώ οπότε την αράζω στην άκρη και περιμένω να περάσουν.
Αυτή την εποχή είναι πολύ ρομαντικά με τις στολισμένες βεράντες , ops ήρθε η ώρα για τη βόλτα μου.... see u later.... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τεσπα δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα βαριεμαι να το εξηγησω..
Ηταν τόσο βαθυστόχαστο το περιεχόμενο που δυσκολεύτηκα λίγο.Ελα ρε συ σκαι,εξήγησε το.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ηταν τόσο βαθυστόχαστο το περιεχόμενο που δυσκολεύτηκα λίγο.Ελα ρε συ σκαι,εξήγησε το.
κρυο εβαλε..
κραξε με ρε γαμωτο αλλα πες κατι αστειο..
κρυε τυπε.. ανοιξε το στομα σου ρε μαν να βαλω καμια μπυρα να την κρατησω σε θερμοκρασια γιατι εχει και μπαλα το βραδυ..edit: παιζει να'σαι πιο ξεπλενης και απο μενα και να παρεξηγηθεις..
-
Τι εννοείς ρε γμτ,πάλι δεν κατάλαβα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πω ακου τι θεμα ανοιξε ο τυπας.**λοιπον ακου. εκανα πρωταθλητισμο ενοργανη **μεχρι την εφηβεια οπου ενα προβλημα στην κοιλη (ετσι γραφεται; διορθωστε με αν οχι) και οτι εμενα πισω στο σχολειο (πολλες ωρες τη μερα και κουραση φουλ) οι γονεις μου μ'επεισαν να σταματησω
μετα εκανα διαφορα σπορ κ για ενα διαστημα επαιζα μπαλα σε ερασιτεχνικο αλλα ειχα αρχισει να βαριεμαι δυστυχως κ την αφησα τη μπαλα..γενικα το να παω γυμναστηριο δε μου κανει κουκου..
τεσπα δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα βαριεμαι να το εξηγησω..Πες μου τουλάχιστον ότι έκανες τπτ κρίκους ή ίππο κλπ.....έχω κλάσει στο γέλιο!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
κρυο εβαλε..
κραξε με ρε γαμωτο αλλα πες κατι αστειο..
κρυε τυπε.. ανοιξε το στομα σου ρε μαν να βαλω καμια μπυρα να την κρατησω σε θερμοκρασια γιατι εχει και μπαλα το βραδυ..edit: παιζει να'σαι πιο ξεπλενης και απο μενα και να παρεξηγηθεις..
εδώ πάνω λένε **'έβγαλε κρύο' **
ποιό είναι το σωστό? ακόμα δε βρήκα απάντηση -
Καποτε ειχα γραφτει για δυο μηνες το καλοκαιρι.
Μετα γραφτηκα σε ενα κυριλε στην Αγγλια (http://www.nextgenerationclubs.co.uk/?p=clubs/york/welcome) για εναν χρονο. Στην αρχη εκανα οργανα με προγραμμα κτλ κ μετα κατελη3α να πηγαινω πισινα, τζακουζι, σαουνα, χαμαμ, με αυτη ακριβως την σειρα. Στο τελος ειχε γινει τοπος συναντησης για φαγητο στο εστιατοριο του.
Τωρα εχω αφησει λιγο τον εαυτο μου, ουτε καν περπαταω τοσο οσο παλιοτερα. -
σκέφτομαι να γραφτώ σε γυμναστήριο εντός των ημερών...
μεγάλο απωθημένο, μιας και όλο έλεγα θα ξεκινήσω, θα , θα...
τώρα όμως είναι οριστικό, αγόρασα αθλητικά είδη
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
πω ακου τι θεμα ανοιξε ο τυπας.
**λοιπον ακου. εκανα πρωταθλητισμο ενοργανη **μεχρι την εφηβεια οπου ενα προβλημα στην κοιλη (ετσι γραφεται; διορθωστε με αν οχι) και οτι εμενα πισω στο σχολειο (πολλες ωρες τη μερα και κουραση φουλ) οι γονεις μου μ'επεισαν να σταματησω
τεσπα δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα βαριεμαι να το εξηγησω..Πες μου τουλάχιστον ότι έκανες τπτ κρίκους ή ίππο κλπ.....έχω κλάσει στο γέλιο!
οχι τιποτα δεν εκανα.. αφου ψεματα λεω δεν εκανα πρωταθλητισμο..
ουτε προβλημα στην κοιλη απεκτησα..
μα τι λεω ουτε καν σχολειο δεν πηγαιναedit: και ποδοσφαιρο που ειπα οτι επαιζα σε ερασιτεχνικη, δεν επαιζα στην α' πειραια στην ομαδα της ολυμπιαδας κερατσινιου..
στην αλανα κατεβαινα και επαιζα με το ξαδερφακι μου που παει τεταρτη δημοτικουedit 2: παλι ψεματα ειπα.. αφου μεχρι να βγει το virtua striker 2 στα ηλεκτρονικα νομιζα οτι η μπαλα ηταν τετραγωνη
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
σκέφτομαι να γραφτώ σε γυμναστήριο εντός των ημερών...μεγάλο απωθημένο, μιας και όλο έλεγα θα ξεκινήσω, θα , θα...
τώρα όμως είναι οριστικό, αγόρασα αθλητικά είδη
θέλει πρόγραμμα -δηλαδή να πηγαίνεις 2-3 φορές την εβδομάδα- μακριά από συμπληρώματα και τέτοια αλλά κυρίως μακριά από 'σφίχτιδες' φουσκωτούς που θα σε ζαλίζουν κοκορευώμενοι για το καλοσχεδιασμένο(;) κορμί τους.
Ο skye έχει δίκιο τίποτα δεν αντικαθιστά την κίνηση οπότε αν μπορείς ακόμα και να περπατάς σε ένα παρκάκι για μια ώρα καθημερινά κάνε το (με καλή παρέα) και δεν θα το μετανιώσεις...Στην τελική μάζεψε μερικούς φίλους και παίξτε κάνα μπασκετάκι...
Για μένα δεν χρειάζεται να δείχνεις 'σωματαράς' αλλά να είσαι fit...
(Δυστυχώς τελευταία δεν το κάνω στον εαυτό μου...ελπίζω του...χρόνου να επανέλθω) -
Εχει δημιουργηθεί ένας μύθος σχετικά με τα συμπληρώματα.. ΔΕΝ ειναι όλα κακά όπως και δεν είναι ολα καλά..
Οταν κάνεις γυμναστική και θέλεις να αυξήσεις μυικό όγκο και μυική αντοχή, πρέπει να λαμβανεις μεγαλη ποσότητα πρωτεινών, αλλιώς δεν κάνεις τίποτα.. Σιγουρα ο πιο φυσικός τρόπος ειναι να λάβεις την πρωτεινη φυσικά αλλά επειδή αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, μια υψηλής ποιότητας και κακαθαρότητας πρωτεινης δεν είναι κακό..
-
οι σφιχτερμαν παντως ειναι η δευτερη πιο αστεια φυλη μετα τους καγκουρες (ναι, ειμαι κακος και κρινω )
Γυμναστήρια και άλλα