-
-
Και εσυ ρε γειτονα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και εσυ ρε γειτονα?Ε καμιά φορά παρασύρομαι απ'το κλίμα
Τι έγινε ρώτησες στα γυμναστήρια στη Β. Παύλου? -
Βασικά πέρασα τα είδα, ήταν να πάω το απόγευμα....αλλα....ξερεις δεν μπορούσα να σύρω το κουρασμένο μου κορμάκι μεχρι το αμαξι και να οδηγησω μέχρι εκει....απο αυριο!
Νταξ αν ζητησουν 90 € χαλαρα πάω στη βαρη....απ'έξω φαινοντε και το 1/3 και χαλια, είδωμεν το θέμα ειναι η αναλογία τιμης/υπηρεσιας!
-
μετά από απουσίας 3 ετών από τα γυμναστήρια έκτισα ένα σώμα 92 κιλών όλο λίπος αλλά μέχρι έδω ήταν , τελείωσαν τα μακροβούτια παπάρα με το ψωμί στη χωριάτικη, καιρός να σοβαρευτώ
-
έχω ήδη χάσει 1 κιλό
έτσι γερά γερά κάτω απ΄τη μπάρα
-
Πώ ρε Γιάννη,μεσα στο κατακαλόκαιρο ρε φίλε;
Ούτε να το σκέφτομαι δεν αντεχω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πώ ρε Γιάννη,μεσα στο κατακαλόκαιρο ρε φίλε;Ούτε να το σκέφτομαι δεν αντεχω
εχουν a/c
τα γυμναστηρια ειναι βαρετα
καθεσαι εκει μεσα και κανεις διαδρομο κ βλακειες αντι να κανεις καποιο σπορ πιο δημιουργικο -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τα γυμναστηρια ειναι βαρετα+1
Αν δεν έχεις παρέα πεθαίνεις στη βαρεμάρα και η φάση είναι σκέτη αγγαρεία.
-
+10000000 σκίε!!!
Στα γυμναστήρια δεν μπορώ ούτε να φανταστώ ότι θα πήγαινα! Ντρέπομαι μάλλον με τα πατσοκοίλια μου!!!
Γεγονός είναι οτι όταν γυμνάστηκα μόνος μου, στο σπίτι, είδα μεν διαφορά στο σώμα μου, έχασα και κάποια κιλά...αλλά έκανα ζημιά στην μέση και -πάλι- στα γόνατά μου!Οπότε.........
-
Μη νομίζεις ότι και σε γυμανστήριο θα τη γλίτωνες. Συνήθως κανείς από τους 'γυμναστές' δεν ασχολείται με το αν κάνεις σωστά τις ασκήσεις σου μετά τις πρώτες 2-3 βδομάδες.
-
Ε, ναι! Αλλά μέχρι τότε κάτι θα εχεις καταλάβει σχετικά με το τι να αποφεύγεις Κώστα!!!
Σε κάθε περίπτωση....γυμναστήριο δεν πάω!!! Η καλύτερη φάση ήταν όταν παίζαμε μπάσκετ κάθε Σ/Κ...πάει κι αυτό τα τελευταία χρόνια λόγω δουλειάς!!!
-
οι γυμναστες ασχολουνται σοβαρα μαζι σου μονο στα καλα γυμναστηρια, ή αν εισαι σφιχτης ή κοπελα
Κυαν, αν εχεις ομως παρεα δεν γυμναζεσαι στο γυμναστηριο
μεσιε κουκ, στα γυμναστηρια εχει ολων των ειδων τα φρουτα, δηλαδη απο ομορφες κοπελες, σφιχτες μπιλντερια, μεχρι ατομα που εχουν περασει εμφραγματα που κανουν το χαλαρο διαδρομο που επιβαλλεται..
ισως αυτο που θα επρεπε να κανεις ειναι να περπατας, απ'οσο ξερω βοηθαει πολυ και ειναι πολυ καλη γυμναστικη.. το προβλημα ειναι το ΠΟΥ να περπατησεις στην αθηνα με καυσαερια και τετοια ζεστη και πως θα πεισεις καποιον να σε ακολουθησει σ'αυτο
-
γυμναστηριο σακς! δε μπορω να με φανταστω εκει μεσα...
κολλητε παιζεις μπασκετ? ειναι κισμετ!
-
Φυσικά παίζω μπάσκετ!!
Σκίε, σωστός!!! Πάω για περπάτημα!!!
-
Ο,τι τραβάει τον καθενα ρε παιδιά.Εμενα προσωπικα το γυμναστηριο μου προσφέρει φοβερη εκτόνωση.Φυσικα το καλοκαίρι δεν κάνω τίποτα,η ζεστη με σκοτωνει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Φυσικά παίζω μπάσκετ!!Έπαιζα είναι ο σωστός χρόνος monsieur koyk.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
:lol:
Φυσικά παίζω μπάσκετ!!Έπαιζα είναι ο σωστός χρόνος monsieur koyk.
Παίζω ακόμα Φράνκι! Αραιά, αλλά παίζω...
-
Στο playstation?
-
Γυμναστήρια και άλλα