-
-
Τόσο γρήγορα!
Α ναι...
-
Τι έγινε παιδιά?!?!
-
Νεος και εγω εδω μεσα...
Καλησπερα σε ολους!!!ΥΓ μπηκα μετα απο χρονια και βλεπω πυραμιδες,κρεμαστους κηπους και πολυ νταλαβερι σκηνικο! Τι σκατα εγινε?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Νεος και εγω εδω μεσα...
Καλησπερα σε ολους!!!ΥΓ μπηκα μετα απο χρονια και βλεπω πυραμιδες,κρεμαστους κηπους και πολυ νταλαβερι σκηνικο! Τι σκατα εγινε?
Όλα ξεκίνησαν κατα καποιο τρόπο από το τοπικ 'Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)'
viewtopic.php?f=13&t=15529&p=3083343#p3083343Μετα ηρθε η αποχώρηση των mods: viewtopic.php?f=11&t=56884
O νέος admin προσπάθησε να εξηγήσει γιατί: viewtopic.php?f=11&t=56887
Τωρα τι παίζει ακριβώς, θα συμπεράνεις μόνος σου. Μερικοί θέλουν τη Δημιουργία Forum 4ΤFans viewtopic.php?f=13&t=56890 , άλλοι γουστάρουν αυτοδιαχείρηση, άλλοι αναρχία.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Νεος και εγω εδω μεσα...
Πού είσαι ρε thanix; σε χάσαμε και σε βρήκαμε τώρα;
-
Νέος και εγώ. Ευελπιστώ και νέος οδηγός σε λίγο.
Χαιρετώ. -
Ο χρήστης Θερσίτης έγραψε:
Νέος και εγώ. Ευελπιστώ και νέος οδηγός σε λίγο.
Χαιρετώ.Καλώς ήρθες! Τι θα οδηγήσεις με το καλό;
-
Καλως σας βρήκα. Έλα ντε. Το ψάχνω ακόμα.
-
Καλησπερα παιδια!Νικος απο Πειραια και κατοχος Chevrolet aveo lt 1.3 ECO...πιστευω θα βρω πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα στο φορουμ κ ευελπιστω να με βοηθησετε σε οτι χρειαστω με το νεο μου αυτοκινητο
-
Καλώς ήλθες Νίκο!
-
Καλως σας βρηκα φιλε!!!
-
Yστερα απο 4+ χρονια εξοριας ,επιστροφη στο αγαπημενο μου φορουμ.
Θελω να ευχαριστησω δημοσια την νεα διαχειρηση για την τιμη που μου εκανε να με επαναφερει και να υποσχεθω οτι δεν θα επαναληφθουν τα λαθη και οι στασεις του παρελθοντος . -
Καλώς ήρθες και πάλι! Καλά ποσταρίσματα !
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Θελω να ευχαριστησω δημοσια την νεα διαχειρηση για την τιμη που μου εκανε να με επαναφερει και να υποσχεθω οτι δεν θα επαναληφθουν τα λαθη και οι στασεις του παρελθοντος . -
Γίνεται όλο και καλύτερο by the minute!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γίνεται όλο και καλύτερο by the minute!!! -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θελω να ευχαριστησω δημοσια την νεα διαχειρηση για την τιμη που μου εκανε να με επαναφερει και να υποσχεθω οτι δεν θα επαναληφθουν τα λαθη και οι στασεις του παρελθοντος .Μπραβο στο 4tforum για την πολυ εύστοχη κίνηση.Αληθεια εγινε κατι και μετα απο τοσο καιρο δίνετε βήμα ξανα σε τοσο αξιόλογα μέλη;;;;;;;;;;;
-
Χαιρετω την μεγαλη παρεα του αυτοκινητου .Καλη χρονια σε ολους και ασφαλη χιλιομετρα . Ελπιζω να περασουμε καλα ακομα εχω να ριξω πολυ διαβασμα με τοσα ενδιαφεροντα θεματα .Οδηγω ενα Ford Focus 1.6 του 2003.Καλως σας βρικα.
-
Καλώς ήλθες!!!!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!