-
-
Καλώς ήρθες Φώτη! Φοβερό το εργαλείο σου! Δεν μας είπες όμως από που είσαι.
-
Από Αθήνα
-
Καλησπερα και απο μενα.... Πολυ καλο το forum..!
-
Ο χρήστης jokexxx έγραψε:
...Γρεβενά....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!
-
Γεια σας
-
Καλώς με βρήκατε παιδιά!
Είμαι ο Μιχάλης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα Αθήνα. Εδώ και 1,5 χρόνο έχω μετακομίσει επαρχία και συγκεκριμένα έξω από το Μεσολόγγι. Έχω ένα Audi A3 8v 1.6 (8L1) μοντέλο 98 με 17άρα ζάντα και εξάτμιση remus (τα είχε βάλει ο προκάτοχος)
Αυτά από μένα! Καλή μου αρχή!
-
Γεια σε όλους!
Έχω εγγραφεί πριν πολλά χρόνια στο φόρουμ αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω κάποιο post.
Το αυτοκίνητό μου είναι ένα Toyota Autis 1.6 132ps και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό.
Φυσικά και ανατρέχω σε δημοσιεύσεις του φόρουμ όποτε χρειάζεται να αγοράσω αυτοκίνητο, όπως και για την εύρεση συνεργείου.
Να είστε όλοι καλά.
Νίκος
-
Γεια σε όλους!Είμαι ο Δημήτρης,33 ετών απο Γιάννενα.Παρακολουθώ πολλά χρόνια το φόρουμ,από τα 24-25 και είμουν και παλιότερα μέλος αλλά δεν μπόρεσα να κάνω ανάκτηση κωδικού.Διαβάζω(και έχω όλα τα τεύχη) το περιοδικό από τον Μάρτιο του 1990.Εχω ένα Golf 1,4 TSI DSG από το καλοκαίρι του 2009 με αισίως 109.000 χλμ.
Δημητρης
-
Γεια σας και απο μένα . Εχω ενα VW scirocco GT και ενα τρομερό SKODA 110L για όσους το θυμούνται...
-
Καλησπέρα σε ολους! Με λένε Δημήτρη και είμαι σχετικα νέος οδηγός(ενάμιση χρόνου βασικα )και πρόσφατα απέκτησα ένα volvo s40 1800 cc του 2008 (απο κάτι συγγενείς που φύγαν μόνιμα εξωτερικό )και όσο περνάει ο καιρός ερωτέυομαι ολοένα και πιο πολύ την οδήγηση.. Λόγω του νεαρού της ηλικίας μου (19-20 ) δεν έχω καμία απολύτως εμπειρία στην αγορά των αυτοκινήτων γι'αυτό και σιγά σιγά θέλω να μπαίνω στο κλίμα ,αλλά και να βρίσκω μιάν άκρη με τίς ούκ ολίγες απορίες που έχουν ήδη αρχήσει να μου δημιουργούνται απο την απόκτηση του ,''δικού μου'', -όχι και τόσο νεανικού-, αυτοκινήτου και μετά... Μέ αφορμή όλα τα παραπάνω λοιπόν και έπειτα απο εκτενέστατη μελέτη του 4Τ φόρουμ αυτό το μήνα, αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να φτίαξω κι εγώ το δικό μου account και να αρχίσω σιγά σιγά να ρίχνω λίγο φώς στην υπόθεση 'αυτοκίνητο' που μέχρι πρότεινος το γνώριζα μόνο απο τα πίσω καθίσματα και ότι οδηγική εμπειρία (ο θεός να την κάνει ) είχα ήταν μέσω κάποιου video game
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
-
Καλώς ήλθες, δε το λες και απλό για πρώτο αμάξι, να προσέχεις λοιπόν γιατί την έχει τη δύναμή του και μπορεί να σε παρασύρει σε νεανικές κ@ύλες
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Καλώς ήλθες, δε το λες και απλό για πρώτο αμάξι, να προσέχεις λοιπόν γιατί την έχει τη δύναμή του και μπορεί να σε παρασύρει σε νεανικές κ@ύλεςTo volvo 1800cc ?
-
Εντάξει δεν είπα ότι είναι σκοτώστρα, αλλά δεν είναι πολλά τα κυβικά (και συνάμα δύναμη) για κάποιον που ξεκινάει; Μετά δηλαδή τι θα θέλει, τρίλιτρο; Τέσπα, είμαι της σχολής 'κάτι παλιό και απλό' για ξεκίνημα.
-
Μετα κατηγορουμε την ηλιθιοτητα του στουρναρα να φορολογει με τα κυβικα
-
δεν συμφωνω με το 'παλιο και απλο' για ξεκινημα γιατι αν συμφωνησουμε οτι ο απειρος οδηγος πιθανον να εμπλακει ευκολοτερα σε ατυχημα το παλιο ειναι οτι χειροτερο για την τυχη του....
εαν δε προκειται για τα ιδια μας τα παιδια....μαλλον κατι συγχρονο και ασφαλες χρειαζονται για αρχη... -
125 άλογα για 1340 κιλά
-
Συναμα η ροπη ομως?
Παιζει να ναι πιο αργο απ το ακκορντ του 82 που πρωτοοδηγησα -
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Καλώς ήλθες, δε το λες και απλό για πρώτο αμάξι, να προσέχεις λοιπόν γιατί την έχει τη δύναμή του και μπορεί να σε παρασύρει σε νεανικές κ@ύλεςΠΡΟΣΕΧΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΙΟ ΑΝΗΜΕΡΟ
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!