-
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΕΝΑ SCIROCCO ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΡΕΘΗ ΜΕΤΑ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΕΒΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ,ΓΙΝΑΝΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ...ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ,ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ (ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ),ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΑΜΕΣΑ!
ΖΗΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ Η ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ(!),ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ!ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΧΕΙΛΗ,ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ,ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ (ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! -
Καλως ηλθες αν και για δυσαρεστο λογο.
Καλύτερα να κανεις την ερωτηση σου στο Νομικες ερωτησεις -
Καλησπέρα σε όλους !!!
Νέο μέλος στην παρέα, λάτρης της αυτοκίνησης και εγώ ! Καλώς σας βρήκα -
Καλωσηρθες φιλε!!
-
γεια σας. με λένε Ηλία και είμαι κι εγώ ένας από τους αναγνώστες του περιοδικού. είμαι λάτρης του αυτοκινήτου και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας εμπειρίες πάνω στο θέμα. είμαι άρρωστος hondaκιας εδώ και 8 χρόνια και το τελευταίο μου απόκτημα είναι ένα honda civic type-r fn2 cw. τα δύο προηγούμενα μου αυτοκίνητα ήταν ένα type-r ep3 και ένα vti ek4. καλώς σας βρήκα.
-
Γειά σας φίλοι!
Χαιρετίζω όλον τον καλό κόσμο του υπέροχου φόρουμ!Το nickname είναι το παρατσούκλι μου στο χωριό μου.
-
Παιδια καλωσηρθατε!!
-
Καλως ηρθατε καλως ηρθατε
-
Xαιρετω την παρεα!!!
-
Καλησπέρα κι από μένα! Καιγόμουν για λάστιχα πριν κανα μήνα και έτρεξα κατευθείαν στο 'εκτός δρόμου-ελαστικά' και δεν πέρασα από δώ να συστηθώ...
Νατάσα με λένε, μένω Θεσ/νίκη και έχω 1 Jimny: (ΕΡΩΤΑΣ!)...με καινούρια πλέον λαστιχάκια!!! -
Καλωσηρθατε!!
Νατασα καλοφαγωτα!!
-
Δεν έχω γράψει στο τόπικ εδώ, καλώς σας βρήκα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν έχω γράψει στο τόπικ εδώ, καλώς σας βρήκαKαλως ηλθες παιδακι!!!!
-
Σ'ευχαριστώ BILL33 για το θερμό καλως όρισμα
-
φύγε γρήγορα από δω γιατί θα σε χώσουν αγγαρεία για τις βαλίτσες
-
Να'με κι'εγώ!
Χαιρετώ τους 4τ φορουμίστες -
Καλως μας ηρθες!!!
-
Γεια σας και απο εμενα
-
Kαλώς ήρθες.