-
Γεια χαρα!
Σπυρος Bmwδακιας! -
Γεια σου Σπυρο!!
-
Πολλούς χαιρετισμούς απο την Θεσσαλονίκη και τον Σύλλογο Τετρακίνησης Βορείου Ελλάδος.
Ευχαριστούμε πολύ που μας δεχθήκατε στη παρέα σας για να σας ενημερώνουμε για τα θέματα του συλλόγου μας. -
Nα ευχαριστησω τον Administrator που με επανεφερε στο φορουμ.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Nα ευχαριστησω τον Administrator που με επανεφερε στο φορουμ.Καλως ηρθες
Τωρα εμεινε ο ΜΠατρινος -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Nα ευχαριστησω τον Administrator που με επανεφερε στο φορουμ.Που σαι ρε μορφή ?!?!
Καλώς επέστρεψες!
-
Bye bye [mod]
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα !!!!
Με λένε Τάσο χρονια αναγνώστης τον 4τροχόν και φανατικός ιταλάκιας !!!! στην κατοχή μου έχω ενα φιατ πάντα(το παλιό) και ενα 131mirafiori !!!!! στην κατοχή της οικογένειας υπάρχουν σύνολο 7 Φιατ !!! -
Είσαι ο άνθρωπός μου!!!
Με το που είδα το nickname είπα 'δικός μου είναι'.
Καλώς ήρθες και να χαιρεσαι τη μιραφιορούμπα!
Κυβικά? -
Σε ευχαριστώ φίλε μου !!!! 1300 είναι ........... στα χαρτιά....
-
Στα χαρτιά και το δικό μας seat 131 1200 ήταν. Για λέγε-για λέγε, έχει ενδιαφέρον το πράμα!
-
το σασμαν ειναι 131 abarth!!!!! το διαφορικό απο 132 top manager 2.0 και το μοτερ προς το παρον 1.$...η ανάρτηση είναι τα χρυσά τις KYB....έχω ξεκινήση ήδη μια μικρή ανακατασκευή του αυτοκινήτου και να όλα πάνε καλά θα γίνει και αλλαγή μοτέρ.....
-
Καλημέρα σε όλους!
Με λένε Jο και μόλις γράφτηκα στο φόρουμ. Θέλω να αγοράσω ενα αμάξι αλλα δε ξέρω σχετικά πολλά
οποτε είπα να δω μηπως μπορώ να πάρω κανένα καλό τιπ/ συμβουλή απο πιο έμπειρους με τα ΑUTO.Ευχαριστώ!
-
καλημερα στην ομορφη παρεα σας με λενε βαγγελη κ ειμαι κι εγω λατρεις του αυτοκινητου και της ταχυτητας οδηγω εδω κ 9 χρονια ενα subaru αρκετα βελτιωμενο θα τα λεμε συχνα, ευχαριστω..
-
Καλωσηρθατε παιδια!!!
-
καλησπερα στην παρεα
με λενε νικο ειμαι μηχανικος με εξειδικευση στις ευθυγραμισεις -
Γειά, με λένε Τάκη και είμαι breakdancer. Σαν χόμπι ασχολούμαι με τη συλλογή φελλών από μπουκάλια κρασί, καθώς και με την χαρτοκοπτική. Οδηγώ ένα Dnepr του '75.
-
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Γειά, με λένε Τάκη και είμαι breakdancer. Σαν χόμπι ασχολούμαι με τη συλλογή φελλών από μπουκάλια κρασί, καθώς και με την χαρτοκοπτική. Οδηγώ ένα Dnepr του '75.Και άλλος κλώνος του italakia?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γειά, με λένε Τάκη και είμαι breakdancer. Σαν χόμπι ασχολούμαι με τη συλλογή φελλών από μπουκάλια κρασί, καθώς και με την χαρτοκοπτική. Οδηγώ ένα Dnepr του '75.
Και άλλος κλώνος του italakia?
Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο χρήστη, μάλλον μπερδεύτηκες
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!