-
Μια απορία. Έχει γραφτεί ότι το 2008 θα κυκλοφορήσει καινούργιο γκολφ. Για καινούργιο Α3 δεν έχω διαβάσει τίποτα. Ξέρετε κάτι? Να θυμίσω οτι το Α3 έχει κυκλοφορήσει ένα εξάμηνο πριν το γκόλφ από την άνοιξη του 2003 και έχει ήδη και δύο χρόνια που κυκλοφόρησε το facelift που άλλαξε η μάσκα. Νομίζω ότι ειδικά το 3πορτο έχει παλιώσει αρκετά σαν σχέδιο. Θα θεωρούσα λογική μια αλλαγη το 2008 που συμπληρώνονται 5 χρόνια κυκλοφορίας.
-
το αγγλικο site audi αναφερει ενα μοτερ 1,8 TFSI στο Α3 sportsback
ξερουμε τιποτε γι αυτο?
θα ερθει ελλαδα? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ξερουμε τιποτε γι αυτο?
θα ερθει ελλαδα?Μέσα στην άνοιξη
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ξερουμε τιποτε γι αυτο?
θα ερθει ελλαδα?αν δεν είχε σβηστεί το προηγούμενο θα βλέπες πληροφορίες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ξερουμε τιποτε γι αυτο?
θα ερθει ελλαδα?αν δεν είχε σβηστεί το προηγούμενο θα βλέπες πληροφορίες
-
http://www.in.gr/auto/picturegallery/de ... =1&iDay=25
138.500 το R8;
-
-
Τρία βραβεία απέσπασε η Audi από τους αναγνώστες του περιοδικού “auto motor und sport” στη Γερμανία, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει σε αυτό το διαγωνισμό. Τα Α3, Α6 και Q7 κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους, αποσπώντας, έτσι, τον τίτλο “Best Cars” για το 2007. Το Q7, μάλιστα, συμμετείχε για πρώτη φορά στην ψηφοφορία και παρά τον έντονο ανταγωνισμό, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της κατηγορίας των SUV.
Το A6 από την πλευρά του, ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών του περιοδικού για την κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε την υψηλή του δημοτικότητα στη Γερμανία, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί τον ηγέτη στην κατηγορία του τα δύο τελευταία χρόνια. Όσο για το Α3, αναδείχθηκε από το κοινό κορυφαίο μεσαίο επιβατικό και μάλιστα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
πηγη automotopress.gr
-
Αυτο το μαγικό πως έγινε 2+ τόνους αμάξι??
http://www.euroncap.com/images/results/ ... asheet.pdf
Υπάρχει βραβείο 'είμαι θεόβαρυ ενεργοβόρο SUV και παρόλα αυτά είμαι λιγότερο ασφαλές από ένα γιάρις' ?
-
-
Ναι Αντρέα, κεντρομήχανο quattro για να πιάσει 205, S4 κ.λπ.
Το αφάνισαν οι ραγδαίες εξελίξεις που σήμαναν το τέλος των group B (θάνατος toivonen κ.λπ).
Αν τα group B συνέχιζαν το 1987, θα το βλέπαμε να τρέχει, πιθανότατα. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ναι Αντρέα, κεντρομήχανο quattro για να πιάσει 205, S4 κ.λπ.Το αφάνισαν οι ραγδαίες εξελίξεις που σήμαναν το τέλος των group B (θάνατος toivonen κ.λπ).
Αν τα group B συνέχιζαν το 1987, θα το βλέπαμε να τρέχει, πιθανότατα.Ναι,κατάλαβα για τί θα προοριζότανε,αλλά επειδή δεν θυμάμαι να είχα ξαναδει φωτογραφίες του ούτε εκείνη την εποχή,ρώτησα εδω για περισσοτερες πληροφορίες
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ναι Αντρέα, κεντρομήχανο quattro για να πιάσει 205, S4 κ.λπ.Το αφάνισαν οι ραγδαίες εξελίξεις που σήμαναν το τέλος των group B (θάνατος toivonen κ.λπ).
Αν τα group B συνέχιζαν το 1987, θα το βλέπαμε να τρέχει, πιθανότατα.ποιός ξέρει τί θα μας επιφύλασσε κι αυτό...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ναι Αντρέα, κεντρομήχανο quattro για να πιάσει 205, S4 κ.λπ.
Το αφάνισαν οι ραγδαίες εξελίξεις που σήμαναν το τέλος των group B (θάνατος toivonen κ.λπ).
Αν τα group B συνέχιζαν το 1987, θα το βλέπαμε να τρέχει, πιθανότατα.ποιός ξέρει τί θα μας επιφύλασσε κι αυτό...
Eυτυχώς να λες που δεν το είδαμε και στις ειδικές, έτσι όπως είναι...
Αλλά, να μου πεις, δεν θα το βλέπαμε ούτως ή άλλως, καθότι απλά δεν βλέπεται. -
Σαν μαρσμέλλοου είναι.
-
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Αυτο το μαγικό πως έγινε 2+ τόνους αμάξι??http://www.euroncap.com/images/results/ ... asheet.pdf
Υπάρχει βραβείο 'είμαι θεόβαρυ ενεργοβόρο SUV και παρόλα αυτά είμαι λιγότερο ασφαλές από ένα γιάρις' ?
Αν τρακάρει ένα Q7 με ένα yaris δεν θέλω να σκέφτομαι το αποτέλεσμα για το μικρό
-
Ερώτηση: Γιατί κανένα μοντέλο της Audi δεν φοράει κινητήρα τεχνολογίας TSI;
-
Γιατί η audi είναι uber alles.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί η audi είναι uber alles.
AUDI FORUM