-
Το όριο είναι αυτό
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
fataaaaaaallllll
Οτι να'ναι ...
Τι εξυπηρετει αυτο το πράγμα?
Καταρχήν δε προκειται για αεραναρτηση,αφου εχουν κρατησει αμορτισερ ελατηρια και απλα εχουν προσαρμοσει αυτες τις φουσκες.
Και έιναι και πιο σκληρο απο το normal S4 -
[quote='MANGO2'
Προσωπικα βρισκω πολυ μεγαλο εργονομικο φαουλ τις ποτηροθηκες στο νεο Α3(οπως και στο νεο polo) . Δεν βολευει μεγαλα κυπελλα με καφε, η μακρuα μπουκαλια οπως πχ ενα Νestea. Ιδιαιτερα αν εχεις αυτοματο σασμαν και το βαλεις στο P.[/quote]
Στο P δεν ακουμπάει καθόλου ο επιλογέας τα μπουκάλια
-
Audαρα
-
Ιεροσυλία και μόλυνση για το κατρελακι
-
Kαλησπερα,ενδιαφερομαι για το a4 1.8TQ του `07.Εχει κανενας αποψη για το συγκεκριμενο αμαξι;ΕΥχαριστω εκ των προτερων.
-
Έχω το ίδιο σε δίλιτρο με πρόγραμμα MTM.
Αξιόπιστο μου βγήκε αφού δεν ζήτησε κάτι εκτός από την προγραμματισμένη συντήρηση...
Έχει παλιώσει αρκετά πλέον όμως και θα αρχίσει να ζητάει (ανάλογα και με την συντήρηση που έχει).
Σ'εμένα πλέον έχει 130.000 χιλιόμετρα και μόλις άλλαξα δίσκο πλατό, δισκόπλακες και ψαλίδια.
Στα to do που θέλει ειναι βάσεις μηχανής και αμορτισερ (και άργησα)...
Οπότε δες τα χιλιόμετρα που έχουν, αν έχουν αλλάξει κάτι από τα παραπάνω που λογικά θα πρέπει να γίνουν αργά ή γρήγορα και την συντήρηση που έχει (όσο μπορείς να ελέγξεις) και πάρε την απόφασή σου.Αν μπορείς να βρεις κάποιο με πακέτο Sline (μέσα έξω) αξίζει τον κόπο καθώς έχει πιο σπορ συμπεριφορά και λίγο πιο αναβαθμισμένο look.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Αξιόπιστο μου βγήκε αφού δεν ζήτησε κάτι εκτός από την προγραμματισμένη συντήρηση...
Έχει παλιώσει αρκετά πλέον όμως και θα αρχίσει να ζητάει (ανάλογα και με την συντήρηση που έχει).
Σ'εμένα πλέον έχει 130.000 χιλιόμετρα και μόλις άλλαξα δίσκο πλατό, δισκόπλακες και ψαλίδια.
Οπότε δες τα χιλιόμετρα που έχουν, αν έχουν αλλάξει κάτι από τα παραπάνω που λογικά θα πρέπει να γίνουν αργά ή γρήγορα και την συντήρηση που έχει (όσο μπορείς να ελέγξεις) και πάρε την απόφασή σου.Αν μπορείς να βρεις κάποιο με πακέτο Sline (μέσα έξω) αξίζει τον κόπο καθώς έχει πιο σπορ συμπεριφορά και λίγο πιο αναβαθμισμένο look.
Πω πω φίλε μου έχεις ρίξει στα αυτιά.
Εγώ έχω 65,000 χλμ ολα ταξιδιαρικα γιατι στην πόλη με έχει σώσει το yeti.
Νομίζω τα είχαμε πάρει την ίδια εποχή.
Μπορεί να ακούγεται κουφό για vag αλλα ειναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που είχα ποτέ.
Μην το ματιασω ούτε μια ένδειξη δεν έχει βγάλει σε καταγραφικο. Προχθές πήγα για ετήσιο service το μικρό και μου λένε στην Καρεντα 139 euro. Δεν το πίστευα. Τους επέμενα να αλλάξουμε Μπουζί γιατι λέει στα 6 χρονια το manual ή στα 90,000χλμ και μου είπαν το ελέγξαμε και δεν υπάρχει κανένα θέμα με την καύση. Του χρόνου.
Βέβαια δεν το κρύβω ότι παλιωνει πλέον και ίσως έρχονται τα θέματα. Μέχρι το Μάιο πρέπει να δω τι θα κάνω γιατι πίσω απο τη θέση του οδηγού με εμένα στο τιμόνι δεν χωράει δεύτερο παιδικο κάθισμα.Για τον φίλο που ρωτάει παραπάνω και εγώ θα του πω να βρει sline γιατι απέχει αρκετά στην οδική συμπεριφορά.
Έχοντας εμπειρία και απο το 1.8 που το έχει φίλος, νομίζω ότι ο κινητήρας των 2,000 ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου γιατι με μόνιμη τετρακίνηση και τόσο βάρος δεν θα έλεγα έχει εκρηκτικοτητα ο 1.8. -
Φιλε μου καταρχας ευχαριστω γ την απαντηση.Κατα δευτερον μιλαω για 55.000 χλμ μαξιμουμ το να το παρω μεταχειρισμενο.Γενικα η οδηγικη μου συμπεριφορα ειναι αρκετα αμυντικη θα ελεγα και σοβαρη οποτε δε θα με ενδιεφερε κατι τοσο σπορ οσο το sline.Μη ξεχναμε κ τον φορο πολυτελειας!Οπως και να 'χει γενικα το θεωρεις καλη επιλογη;Συγκριτικα γ να σε βοηθησω αν εχεις αποψη ειμαι αναμεσα σε αυτο,στην BMW 316 e90,στο saab 93 του
08 και στο volvo s40 επισης του
08.Τελος θα ηθελα να σε ρωτησω αν το quattro απο τον απλο 1,8Τ εχει τρομερη διαφορα στην συμπεριφορα γτ στην τιμη εχουν καλη διαφορα.Δηλαδη αν δεν παρω την τετρακουνα γλυτωνω ευκολα 1500 ευρω κ παιρνω κ με ηλιοροφη.Τι λες;Ευχαριστω και παλι. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πω πω φίλε μου έχεις ρίξει στα αυτιά.
Εγώ έχω 65,000 χλμ ολα ταξιδιαρικα γιατι στην πόλη με έχει σώσει το yeti.
Μπορεί να ακούγεται κουφό για vag αλλα ειναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που είχα ποτέ.
Μην το ματιασω ούτε μια ένδειξη δεν έχει βγάλει σε καταγραφικο. Προχθές πήγα για ετήσιο service το μικρό και μου λένε στην Καρεντα 139 euro. Δεν το πίστευα. Τους επέμενα να αλλάξουμε Μπουζί γιατι λέει στα 6 χρονια το manual ή στα 90,000χλμ και μου είπαν το ελέγξαμε και δεν υπάρχει κανένα θέμα με την καύση. Του χρόνου.
Βέβαια δεν το κρύβω ότι παλιωνει πλέον και ίσως έρχονται τα θέματα. Μέχρι το Μάιο πρέπει να δω τι θα κάνω γιατι πίσω απο τη θέση του οδηγού με εμένα στο τιμόνι δεν χωράει δεύτερο παιδικο κάθισμα.Για τον φίλο που ρωτάει παραπάνω και εγώ θα του πω να βρει sline γιατι απέχει αρκετά στην οδική συμπεριφορά.
Έχοντας εμπειρία και απο το 1.8 που το έχει φίλος, νομίζω ότι ο κινητήρας των 2,000 ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου γιατι με μόνιμη τετρακίνηση και τόσο βάρος δεν θα έλεγα έχει εκρηκτικοτητα ο 1.8.Φιλε σευχαριστω και εσενα για την απαντηση.ΟΠως ειπα κ στον φιλο πιο πανω δεν ενδιαφερομαι κ για τρελες αποδοσεις.Σκεψου πως ειμαι 24 χρονων κ δεν εχω παει ποτε μου πανω απο 130χλμ.Με ενδιαφερει η ανεση και η πολυτελεια πλεον.Αν θεωρεις οτι μπορει να μ τα προσφερει το συγκεκριμενο αμαξι,πες το μου να το εχω σοβαρα υποψην.Τωρα οσον αφορα το look εννοειται οτι θα του βαλω μετα τα φωτα με τα ledaκια για πιο ωραια εμφανιση.Εχω δει και κατι αλλο που θα μου αρεσε πολυ στο Β7 αλλα δε ξερω αν γινεται.Θα γουσταρα τρελα φωτισμο στα ποδια των επιβατως αλλα δε ξερω αν γινεται μετεπειτα.Τελως παντων,αν εχεις αποψη γενικα ειμαι στα παραπανω αμαξια αναμεσα και σε ενα αλλο βεβαια,την αξεπεραστη clk w209 του `03 με λιγα χλμ που εχω βρει.Οπως και να χει ευχαριστω για την απαντηση και οποιαδηποτε αλλη σημειωση ευπροσδεκτη!
-
ποσα χρηματα δινεις;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ποσα χρηματα δινεις;Μην το ψάχνεις. Η τελευταία καλή w209 πουλήθηκε
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3374331/
αυτος ο κακομοιρης , ακομα προσπαθει να την δωσει....
-
Ναι. Και κρίμα γιατί φαίνεται καλή περίπτωση (αν και δεν την είδα τελικά από κοντά). Είναι και συζητήσιμη η τιμή...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μην το ματιασω ούτε μια ένδειξη δεν έχει βγάλει σε καταγραφικο. Προχθές πήγα για ετήσιο service το μικρό και μου λένε στην Καρεντα 139 euro. Δεν το πίστευα. Τους επέμενα να αλλάξουμε Μπουζί γιατι λέει στα 6 χρονια το manual ή στα 90,000χλμ και μου είπαν το ελέγξαμε και δεν υπάρχει κανένα θέμα με την καύση. Του χρόνου.Μαζί τα είχαμε πάρει καλά θυμάσαι!
Έκανα πολλά χιλιόμετρα για 1, 1,5 χρόνο που ήταν εκτός Αθηνών η σύζυγος και πηγαινοερχόμουν! Πλέον κινούμαι Αττική οδό και στο περιφερειακό δίκτυο της ανατολικής αττικής οπότε είναι σχετικά ξεκούραστα χιλιόμετρα μακρυά από φανάρια και πολλή κίνηση.
Είναι το πρώτο μου Audi (και vag γενικά) αλλά αν εξαιρέσεις τις φθορές που έγραψα (που μάλλον δικαιολογούνται) δεν με έχει ενοχλήσει για τίποτα. Οκ του συμπληρώνω ένα λίτρο λάδι κάθε 8-9000 χιλιόμετρα...Βέβαια δεν το κρύβω ότι παλιωνει πλέον και ίσως έρχονται τα θέματα. Μέχρι το Μάιο πρέπει να δω τι θα κάνω γιατι πίσω απο τη θέση του οδηγού με εμένα στο τιμόνι δεν χωράει δεύτερο παιδικο κάθισμα.
Δεν πιστεύω να έχεις θέμα αν αποφασίσεις να το κρατήσεις πάρε παράδειγμα το δικό μου!
Κατά τ' άλλα με το καλό εύχομαι!
Θυμάμαι που κοίταζες για κάτι μεγαλύτερο έχεις καταλήξει κάπου ή ακόμα το ψάχνεις? -
Ο χρήστης ninadk έγραψε:
Φιλε μου καταρχας ευχαριστω γ την απαντηση.Κατα δευτερον μιλαω για 55.000 χλμ μαξιμουμ το να το παρω μεταχειρισμενο.Γενικα η οδηγικη μου συμπεριφορα ειναι αρκετα αμυντικη θα ελεγα και σοβαρη οποτε δε θα με ενδιεφερε κατι τοσο σπορ οσο το sline.Μη ξεχναμε κ τον φορο πολυτελειας!Οπως και να 'χει γενικα το θεωρεις καλη επιλογη;Συγκριτικα γ να σε βοηθησω αν εχεις αποψη ειμαι αναμεσα σε αυτο,στην BMW 316 e90,στο saab 93 του08 και στο volvo s40 επισης του
08.Τελος θα ηθελα να σε ρωτησω αν το quattro απο τον απλο 1,8Τ εχει τρομερη διαφορα στην συμπεριφορα γτ στην τιμη εχουν καλη διαφορα.Δηλαδη αν δεν παρω την τετρακουνα γλυτωνω ευκολα 1500 ευρω κ παιρνω κ με ηλιοροφη.Τι λες;Ευχαριστω και παλι.Το έχω 6 χρόνια με 'δυνατή' χρήση και αν δεν ήμουν ευχαριστημένος θα είχε φύγει πολύ πριν ... άρα ναι το θεωρώ από τις δύο κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας (μαζί με την 3άρα για εμένα)
Αφού δεν το ψάχνεις ιδιαίτερα οδηγικά και δεν χρειάζεσαι την τετρακίνηση πάρε όποιο σου κάνει κλικ παραπάνω από τ' άλλα έτσι κι αλλιώς τα μεταχειρισμένα είναι και λίγο λαχείο.
Από τις επιλογές που γράφεις μόνο για την BMW ξέρω αλλά και αυτή σε δίλιτρη που με ενδιέφερε οπότε δεν θα σε βοηθήσω ιδιαίτερα...
Σχετικά με το Α4 απλό και quattro έχουν διαφορά στην συμπεριφορά, όσο το ψάχνεις τόσο περισσότερη, αλλά με βάση αυτά που γράφεις δεν νομίζω ότι το quattro θα σε ενδιέφερε οπότε... απλό, θα έχεις και μικρότερη κατανάλωση. -
Μην το ματιασω ούτε μια ένδειξη δεν έχει βγάλει σε καταγραφικο. Προχθές πήγα για ετήσιο service το μικρό και μου λένε στην Καρεντα 139 euro. Δεν το πίστευα. Τους επέμενα να αλλάξουμε Μπουζί γιατι λέει στα 6 χρονια το manual ή στα 90,000χλμ και μου είπαν το ελέγξαμε και δεν υπάρχει κανένα θέμα με την καύση. Του χρόνου.Μαζί τα είχαμε πάρει καλά θυμάσαι!
Έκανα πολλά χιλιόμετρα για 1, 1,5 χρόνο που ήταν εκτός Αθηνών η σύζυγος και πηγαινοερχόμουν! Πλέον κινούμαι Αττική οδό και στο περιφερειακό δίκτυο της ανατολικής αττικής οπότε είναι σχετικά ξεκούραστα χιλιόμετρα μακρυά από φανάρια και πολλή κίνηση.
Είναι το πρώτο μου Audi (και vag γενικά) αλλά αν εξαιρέσεις τις φθορές που έγραψα (που μάλλον δικαιολογούνται) δεν με έχει ενοχλήσει για τίποτα. Οκ του συμπληρώνω ένα λίτρο λάδι κάθε 8-9000 χιλιόμετρα...Βέβαια δεν το κρύβω ότι παλιωνει πλέον και ίσως έρχονται τα θέματα. Μέχρι το Μάιο πρέπει να δω τι θα κάνω γιατι πίσω απο τη θέση του οδηγού με εμένα στο τιμόνι δεν χωράει δεύτερο παιδικο κάθισμα.
Δεν πιστεύω να έχεις θέμα αν αποφασίσεις να το κρατήσεις πάρε παράδειγμα το δικό μου!
Κατά τ' άλλα με το καλό εύχομαι!
Θυμάμαι που κοίταζες για κάτι μεγαλύτερο έχεις καταλήξει κάπου ή ακόμα το ψάχνεις?Χρειάζομαι αυτοκίνητο ταξιδιού και μόνο για 5,000χλμ το χρόνο (έτσι ειναι το στυλ ζωής μου αυτή την στιγμή σε ταξιδια) που να έχει σεβαστό χώρο για τους πίσω επιβάτες δεδομένου ότι ο οδηγός ειναι ψηλός.
Και το δικού μου A4 και της οικογένειας τα αυτοκινητα που μπορώ να χρησιμοποιώ στα ταξίδια, έτερο Α4 και cls amg και παλιωνουν πλέον και δεν έχουν χώρο για ταξίδι για 4 άτομα.
Πλέον στα ταξίδια κάνω απλό cruising με στόχο να κοιμάται η μικρή και να μην ξερνάει. Συνήθως βράδυ σε άδειες ΕΟ.
Θα δαπανουσα είτε σε παρούσα αξία, είτε σαν κάβα για έξοδα στο μέλλον 25k plus την υπολειματικη αξία του δικού μου Α4.... Άρα πες σύνολο 35 με 40K.
Μια επιλογή ειναι tiguan 2.0 tdi ή tsi καινούργιο, έτερη επιλογή ειναι να έβρισκα είτε κανά ML350 του 2009, ειτε κανά Q7 απο κάποιον που θέλει να κανει downsizing λόγω κρίσης αλλα να μην μου ζητάει το Α4 μου και να του δώσω και 15 με 20κ μετρητά, γιατι κάτι τέτοια βλέπω στο car απο τιμές.
Απο την άλλη το καταλαβαίνω προσφορά και ζητηση είναι, ολα τα αλλα ειναι θεωρίες.
Δεν βιάζομαι, αλλα παρακολουθώ.Και στα έτερα οικογενειακά το κοιτάμε γιατι οι ηλικίες γίνονται 75 για τους άντρες και 60 plus για τις κυρίες και τους φαίνονται χαμηλά και άγρια. Καλά το merc έμεινε δυο φορες στην ΕΟ (μια από airmatic και μια από κιβώτιο) .
Θέλουν ψηλά και κοντά πλέον.
Το Α4 μάλλον θα γίνει Q3 για το merc άγνωστο γιατι διακριτικά δεν ξέρω αν μπορεί να συνεχίσει να το οδηγεί λογω ηλικίας και μάλλον θελουμε ταρίφα.Δεν ξέρω στο τέλος μην πάρω κανά luxury bus και τους βάζω όλους μεσα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ποσα χρηματα δινεις;Φιλε δεν ειμαι κ για τρελα ανοιγματα.Δεν ειμαι και πολυ του να τα δωσεις ολα για ενα αμαξι αλλα 10-11 χιλιαρικα τα εδινα για ενα οικονομικο πολυτελες.
-
Το έχω 6 χρόνια με 'δυνατή' χρήση και αν δεν ήμουν ευχαριστημένος θα είχε φύγει πολύ πριν ... άρα ναι το θεωρώ από τις δύο κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας (μαζί με την 3άρα για εμένα)
Αφού δεν το ψάχνεις ιδιαίτερα οδηγικά και δεν χρειάζεσαι την τετρακίνηση πάρε όποιο σου κάνει κλικ παραπάνω από τ' άλλα έτσι κι αλλιώς τα μεταχειρισμένα είναι και λίγο λαχείο.
Από τις επιλογές που γράφεις μόνο για την BMW ξέρω αλλά και αυτή σε δίλιτρη που με ενδιέφερε οπότε δεν θα σε βοηθήσω ιδιαίτερα...
Σχετικά με το Α4 απλό και quattro έχουν διαφορά στην συμπεριφορά, όσο το ψάχνεις τόσο περισσότερη, αλλά με βάση αυτά που γράφεις δεν νομίζω ότι το quattro θα σε ενδιέφερε οπότε... απλό, θα έχεις και μικρότερη κατανάλωση.Φιλε μου ευχαριστω για τις λεπτομερειες,εχεις πολυ δικιο για τα μεταχειρισμενα αλλα αμα τη ψαξεις πιστευω οτι τη βρισκεις την ακρη σου.Οπως κ να χει παρακολουθω αρκετους μηνες πριν την κινηση στο car.gr και περιμενω για οταν θα ειμαι ετοιμος να κανω την κινηση μου.Οσον αφορα τη μπεμπα τωρα εχω ακουσει για προγραμμα στους πολλαπλασιαστες αλλιως θα πηγαινα με τυφλα ματια πανω της.Τελος,οσον αφορα το κουατρο αν εβρισκα φερειπειν ενα 1.8TQ με 11 χιλιαρικα και ενα 1.8Τ με ηλιοροφη με 9 χιλιαρικα εννοειται οτι θα διαλεγα το δευτερο.Αλλα το κουατρο εχει και μια ιστορια απο πισω,διολου αμελητεα..Ευχαριστω γ την απαντηση παντως ξανα,φιλε
-
μεταξυ μας τωρα.
δες και αυτο :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4280090/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4081140/ειδικα το πρωτο με ενα παζαρι το εχεις πιστευω.
AUDI FORUM