-
Εγώ πιστεύω ότι η Audi δίνει φτιαγμένα αυτοκίνητα για δοκιμές στα περιοδικά και τα περιοδικά μαγειρεύουν και τα νούμερα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχω φιλους με 20vt (s3 και 2 tt cabrio quattro)η συζητηση με τα 200αρια και 265αρια ειναι οντως λιγο μπερδεμα, απλα προσπαθουμε να βρουμε ποσα αλογα τελικα εχει ο 265 γιατι οι 4t με τις μετρησεις τους μας εχουν μπερδεψει λιγακι
(εμενα παντως σιγουρα)
Άλλη τουρμπίνα, άλλες πιέσεις, άλλο αυτοκίνητο γενικά.
Εγώ πιστεύω ότι η Audi δίνει φτιαγμένα αυτοκίνητα για δοκιμές στα περιοδικά και τα περιοδικά μαγειρεύουν και τα νούμερα...
-
Ναι τον χαλάει που ο tfsi στο q5 του ξεμπαζώνει την άσφαλτο και καταπίνει λαιμαργία το λαδάκι του
Sent from my LG-P500
-
Και χθες το βράδυ με τα καινούρια λαδάκια και τη δροσιά!!!! Δεν μου την έλεγε κανείς στο δρόμο!
Τώρα να δω τι θα κάνω 9 μέρες χωρίς αμάξι ...τουλάχιστον έχουμε την 147 του κολλητού εδώ στη Σάμο!!
-
Έτσι φιλέ δείξτους τι πάει να πει Γερμανός
Mε την άλφα να δω τι γκομενάκια θα βγάζετε..
Sent from my LG-P500
-
Το θέμα είναι ότι μου έδειξε χθες η QV τι πάει να πει Ιταλός...
-
Έπρεπε να κάνεις off road από πάνω της.. πώς τολμάει..?
Sent from my LG-P500
-
Πάταγα πάταγα αλλά τίποτα... Το πρόγραμμα είναι επιβεβλημένο μου φαίνεται. Δεν πάμε πουθενά άμα είναι να μας ρίχνει το κάθε Ιταλικό σαπάκι με 1750 ψωροκυβικά!
Ο χρήστης teo20net έγραψε:
Γιατί σου κάνει εντύπωση? Όλα τόσο αγγελικά πλασμένα είναι ή η αγαπημένη σου εταιρία είναι τόσο ηθική? Δεν νομίζω Τάκη...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
...τουλάχιστον έχουμε την 147 του κολλητού εδώ στη Σάμο!!Πρέπει να παθαίνεις ναυτία ε;
-
Και jet lag μη σου πω...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι η Audi δίνει φτιαγμένα αυτοκίνητα για δοκιμές στα περιοδικά και τα περιοδικά μαγειρεύουν και τα νούμερα...Αυτά είναι χθεσινά Νεα. Ειδικά στα τουρμπατα είναι στάνταρ. Επίσης αυτά που πανε για τεστ ντραιβ φεύγουν πιο ελεγμενα από το εργοστάσιο. Τι νομίζαμε δλδ, ότι βρωμιαρηδες είναι μόνοι οι Ιταλοί με τις Φεράρι; Σκ@τοψυχοι είναι και οι Γερμανοί. Οι γιαπωνεζοι οι φουκαραδες, από την άλλη, τι να τιουναρουν; Την ατμόσφαιρα η τον ηλεκτροκινητηρα; Σε αυτούς ότι τεσταρουν αγοράζεις κιόλας.
(Σταλθέν εκ κινητού πληχτρολόι. Δείξατε ελαστικότητα εις ορθογραφικές αστοχίες.)
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αυτά είναι χθεσινά Νεα. Ειδικά στα τουρμπατα είναι στάνταρ. Επίσης αυτά που πανε για τεστ ντραιβ φεύγουν πιο ελεγμενα από το εργοστάσιο. Τι νομίζαμε δλδ, ότι βρωμιαρηδες είναι μόνοι οι Ιταλοί με τις Φεράρι; Σκ@τοψυχοι είναι και οι Γερμανοί. Οι γιαπωνεζοι οι φουκαραδες, από την άλλη, τι να τιουναρουν; Την ατμόσφαιρα η τον ηλεκτροκινητηρα; Σε αυτούς ότι τεσταρουν αγοράζεις κιόλας.
(Σταλθέν εκ κινητού πληχτρολόι. Δείξατε ελαστικότητα εις ορθογραφικές αστοχίες.)
Εγώ τα ξέρω...για σας τα λέω να μαθαίνετε και κάτι!!
-
Απο τους 'φουκαράδες' λησμονησα να εξαιρεσω τη νισαν με τα μαμα gtr που έστελνε στα τεστ (. Καλά αυτοί το παρακαναν)...
-
Και απέκρυψες επιμελώς ότι οι Ferrari είναι ατμοσφαιρικές κι αυτές (ακόμα τουλάχιστον)...
-
Και αυτοί καλα κουμασια ειναι. Τιουναρουν τα σαπακια τους για κάθε πίστα χωριστά. Αλλα πέρα απο αυτο και αυτοί έχουν αρχίσει και στοκαρουν κοχλιούς. Τους χρειάζεται η ροπη. Θα βγάλουν και κανά suv και δεν θα πηγαίνει βήμα χωρίς τουρμπο. Είπαμε, απο Ιταλία ψωνιζουμε μόνο Λάμπο. Ιταλική αισθητική με Γερμανικά όλα τα αλλα! Ο ιδανικός συνδυασμός.
(Το ταχυδρόμησα από την ταμπλέτα μου. Ίσως για αυτο δεν βγάζετε νόημα...)
-
Τρέχει διαγωνισμός τρολλαρίσματος μάλλον...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τρέχει διαγωνισμός τρολλαρίσματος μάλλον...Αν δε βγει 12κυλινδρος με τη μηχανή στο κέντρο, αλλά βαρκες 599 φυσικά και θα πέφτει τρολλάρισμα
Και μην πεις ότι οι λάμπο έχουν ιταλικούς κινητήρες γιατί θα αμολησω το vellerefonti που με έβρισε μόλις είπα κάτι τετοιο
Sent from my LG-P500
-
αλλά βαρκες 599
Κοίτα λίγο πως είναι μια Ιταλική βάρκα και πες μου αν έχει καμία σχέση με 599:
Ήταν ένα τέτοιο αραγμένο όλη τη βδομάδα στο Πόρτο Χέλι. Τιμή μεταχειρισμένου: ~7.000.000€
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αυτά είναι χθεσινά Νεα. Ειδικά στα τουρμπατα είναι στάνταρ. Επίσης αυτά που πανε για τεστ ντραιβ φεύγουν πιο ελεγμενα από το εργοστάσιο.
Μάλιστα. Κ στάνταρ είπαμε ε; Κ πιο εξελιγμένα αυτά που πάνε για test drive; Τι είπες τώρα...μάλλον το έχει το όνομα ε;
-
Mε την άλφα να δω τι γκομενάκια θα βγάζετε..
Sent from my LG-P500
Τα καλύτερα φυσικά.
AUDI FORUM