-
τι λετε ρε...για ψαξτε τα συγκριτικα του τοτε...
υγ.τα λεω εγω που γενικα την αουντι την εχω γραμμενη...
υγ2. tech ελπιζω να μη βαλεις τα 100αρια και τα 200αρια και τα 90αρια..λυπησου μας!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ενδέχεται να είναι τα πιο αδιάφορα 5 μέτρα λαμαρίνας που κατασκευάστηκαν ποτέ.Mόνο σε εμένα άρεσε?
-
Και σε μένα αρέσει! Αν σκεφτούμε πότε βγήκε ειδικά...
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Α3 TFSi 1.4.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=64701
A3 ambition 24000 ευρώ αλλά με ημιαυτόματο κλιματισμό αντί του αυτόματου του 1.8ΤFSI...
Το δε A3 sportback ambition 1.4TFSi στα 24800 ευρώ. Με φουλ εξοπλισμό το κόβω στα 27000 ευρώ στο ταμείο...
Δε λέω, μου αρέσει το αυτοκίνητο, αλλά μήπως είναι κάπως πολλά τα λεφτά σε σχέση πχ με ένα καλοεξοπλισμένο 3/5πορτο Golf 1.4TFSi? (Γύρω στα 5000 ευρώ πάνω για λίγο καλύτερη ηχομόνωση -κυρίως και premium σηματάκι):hmmm:Μην αρχίσουν οι φίλοι της Audi να με κράζουν, καλοπροαίρετα θέτω το δίλημμα...
-
ειναι τραγική τιμή.....
για στελέχη με leasing.
ας το βάλουν στον ποπο τους
-
Νταξ... εκεί παίζουν οι διαφορές στις τιμές σε σχέση με το αδελφό Golf. Με ψυχρή λογική αδικαιολόγητο, αλλά αφού πουλάει καλά κάνουν. Αρκετοί θα δώσουν +6k για τα διαφορετικά looks του Α3 σε σχέση με το Γκολφ και για την αίσθηση πολυτέλειας στο εσωτερικό και για τα '125 αντί 122' άλογα ( )
Και κάτι ακόμα: μη νομίζεις ότι δεν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που νομίζουν ότι ΔΕΝ ειναι τα ίδια αυτοκίνητα.
-
Επίσης το A3 υπολείπεται και σε χώρους και σε αίσθηση ευρυχωρίας στο εσωτερικό του σε σχέση με το Golf...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Α3 TFSi 1.4.http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=64701
A3 ambition 24000 ευρώ αλλά με ημιαυτόματο κλιματισμό αντί του αυτόματου του 1.8ΤFSI...
Το δε A3 sportback ambition 1.4TFSi στα 24800 ευρώ. Με φουλ εξοπλισμό το κόβω στα 27000 ευρώ στο ταμείο...
Δε λέω, μου αρέσει το αυτοκίνητο, αλλά μήπως είναι κάπως πολλά τα λεφτά σε σχέση πχ με ένα καλοεξοπλισμένο 3/5πορτο Golf 1.4TFSi? (Γύρω στα 5000 ευρώ πάνω για λίγο καλύτερη ηχομόνωση -κυρίως και premium σηματάκι):hmmm:Μην αρχίσουν οι φίλοι της Audi να με κράζουν, καλοπροαίρετα θέτω το δίλημμα...
Σωστός ο συλλογισμός σου, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη
Το 14αρι Α3 αντικατέστησε το 1,6FSI με μια καλύτερη τιμή, προσφέροντας καλύτερα στοιχεία.
Δεν 'κανιβαλίζεται'το Golf.
Η διαφορά χρημάτων από τον κύριο ανταγωνιστή BMW 116i στην ίδια έκδοση, φθάνει τα 3,000 ευρώ!
-
Κάποτε το 1.6fsi είχε 22Κ χωρίς R/C κλιματισμό.
Τώρα τα έχει και με παραπάνω άλογα στην ιδια τιμή.Ο 1.6fsi ερχόταν με ίδιο εξοπλισμό ακριβότερα από 116. Τώρα έρχεται 2.000 κάτω.
civic 3d 23.5K κάνει και δεν νομίζω ότι είναι πολύ γρηγορότερο
Ολα σχετικά είναι.
Βέβαια συγκρινόμενο με golf σαφώς και το golf είναι πιο συμφέρουσα αγορά
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης το A3 υπολείπεται και σε χώρους και σε αίσθηση ευρυχωρίας στο εσωτερικό του σε σχέση με το Golf...το σπορτσπακ ειναι μεγαλυτερο??? νομιζω
-
Έχει λίγο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών το Α3 Sportback, αλλά χώρους μέσα έχει καλύτερους το Golf.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειναι τραγική τιμή.....για στελέχη με leasing.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν εννοείς τα στελέχη με leasing!!!!!!
Αφου έτσι παίζεται το παιχνιδάκι με τα εταιρικά τι να κάνουμε????
Αν δεν μου αρέσει το Tiguan θα πάρω ένα A3 Sportback TFSI με τιμή 29,999!!!!
Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο εναλλακτικα??? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ειναι τραγική τιμή.....
για στελέχη με leasing.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν εννοείς τα στελέχη με leasing!!!!!!
Αφου έτσι παίζεται το παιχνιδάκι με τα εταιρικά τι να κάνουμε????
Αν δεν μου αρέσει το Tiguan θα πάρω ένα A3 Sportback TFSI με τιμή 29,999!!!!
Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο εναλλακτικα???τα στελέχη θα το παρουν. Οι άλλοι να το βαλουν στον ποπο τους
Το Tiguan να παρεις με τα 200. Και εμένα καλό μου φαίνεται.
Αν κάνει 35 χιλιαδες δεν είναι ασχημη ιδέα. -
Όριο 1,600 κεκ και 30Κ τιμή οπότε Tiguan με 150 ή Sportback!!!
200 έχουμε εκεί που πρέπει στο Α4 TQ -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης το A3 υπολείπεται και σε χώρους και σε αίσθηση ευρυχωρίας στο εσωτερικό του σε σχέση με το Golf...Οχι βέβαια που το ειδες αυτό ,δες λίγο τα νουμεράκια στους πινακες τεχνικών to sportback ειναι + σε όλους τους τομείς ,τωρα όσο για την αίσθηση που εχεις βγαινοντας απο ενα audi και μπαινοντας σε ενα Golf άστο καλύτερα...
δεν ειναι εδω και ο εγκάθετος ...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Έχει λίγο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών το Α3 Sportback, αλλά χώρους μέσα έχει καλύτερους το Golf.Οχι βέβαια ,το Golf ειναι πιο ψηλό πίσω με μεγαλύτερη γυάλινη επιφάνεια,στο sportback κάθεσαι χαμηλότερα και πιο βαθιά,αν εννοείς αυτο δε σημαινει ότι ειναι πιο ευρυχωρο πίσω
Τα εχω και τα δυο γι αυτο το αναφερω...( 5dr-a3 sportback)
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Α3 TFSi 1.4.http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=64701
Βέβαια αυτά έχουν συζητηθεί πριν απο καιρό αλλά ας τα ματαπώ
Θα προσθεσεις στο τουτού με το σηματακι και radio-cd με mp3 και 7 ηχεία + sub πίσω στο πορτμπγκάζ,trip computer & clima που δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Golf..και τα λοιπά πλαστικά γυρω κτλ κτλ κτλ..
Οι εκδόσεις ambition & ambiente ειναι πληρεις δεν θα χρειαστεις κάτι αλλο ,απλά προσθετεις μονο χρωμα 500-600 + πινακίδες,τελη κτλ όλα γυρω στα 1000 ευρώ .Αρα με 25.700-25.800 εισαι ΟΚ -
ακριβουλι το βλεπω...το περιμενα πιο χαμηλη τιμη..
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Α3 TFSi 1.4.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=64701
Βέβαια αυτά έχουν συζητηθεί πριν απο καιρό αλλά ας τα ματαπώ
Θα προσθεσεις στο τουτού με το σηματακι και radio-cd με mp3 και 7 ηχεία + sub πίσω στο πορτμπγκάζ,trip computer & clima που δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Golf..και τα λοιπά πλαστικά γυρω κτλ κτλ κτλ..
Οι εκδόσεις ambition & ambiente ειναι πληρεις δεν θα χρειαστεις κάτι αλλο ,απλά προσθετεις μονο χρωμα 500-600 + πινακίδες,τελη κτλ όλα γυρω στα 1000 ευρώ .Αρα με 25.700-25.800 εισαι ΟΚΣτην κατηγορία που παίζει το Α3, το θεωρώ αδιανόητο να μην είναι εφοδιασμένο με αυτόματο (αντί ημιαυτόματου που έχει στάνταρ) κλιματισμό και να μην έχει cruise control (το ambition δεν έχει). Πόσο πιστεύεις κοστολογεί η Audi αυτά τα 2 μαζί με το μεταλλικό χρώμα; Για να μη βάλω και parking sensors...Ακόμα και χωρίς τους τελευταίους, τα 24800 ευρώ καταλόγου του A3 sportback 1.4TFSi ambition γίνονται εύκολα 27000 ευρώ και βάλε
-
Αυτο για τον ημι-υτόματο κλιματισμό δεν γνωρίζω τι ειναι
Τωρα σου ειπα 24.800 to ambition sb + 500 μεταλλικό ή 600 περλέ + το πολύ 400 τα υπόλοιπα με 25.800 εισαι ΟΚ !
Αισθητηρες παρκαρισματος θα βαλεις με 80-100 ευρώ το πολύ( με περαστικά )..ασε που μπορει να σου κανει δωρο ο αντιπροσωπος ανάλογα πως θα πληρώσεις ..τωρα για original audi cruise control μια βολτα στο ebay.de Θα σου δειξει τιμές απο 60 -80 ευρώ στο κουτι τους...
AUDI FORUM