-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Μια χαρά ειναι Γιώργο.
Αφου ειναι καινούργια και στα τοποθέτησαν και αυτοί νομίζω οτι η τιμή ειναι πολύ τίμια.Φαντάζομαι οτι ειναι plug and play?
Καλά φρεναρίσματα
μου έδωσαν 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας (αν και οκ...τι να πάθει? ) αφού τα έβαλα σε αυτούς και είναι και αναγκασμένοι (όπως μου είπαν μετά) να μου δώσουν την εγγύηση αφού είναι αντιπροσωπεία με ISO κτλ-κτλ-κτλ.
Επιπλέον καλά μάντεψες.Plug & play.Χωρίς υπερβολή: Λύνεις τα 'δικά μου', δένεις τα νέα φρένα, κάνεις εξαέρωση στο κύκλωμα των φρένων και...καλό στρώσιμο στα νέα φρένα.
Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω σε λίγο απαιτητική χρήση.
-
Η συνέχεια της ιστορίας για όποιους ενδιαφέρει.
Εχθές λοιπόν πήγα στην έκθεση ιγα να δω απο κοντά το αυτοκίνητο.Μπαίνω μέσα στην αντιπροσωπεία (δυο ανθρωποι ήμασταν).Αποτέλεσμα : Δεν ήρθε κανείς να μας εξυπηρετήσει.Πέρασαν δέκα λεπτά για να μας μιλήσει άνθρωπος.Το 'αστείο ' της όλης υπόθεσης είναι ότι ένας πωλητής εξυπηρετούσε έναν άνθρωπο που κοίταζε ενα A5 στα 3 μέτρα απο εμένα και στο μεσοδιάστημα, πέρασαν 2 άνθρωποι που φαινόταν ότι ήταν της αντιπροσωπείας χωρίς καν να μας κοιτάξουν.
Εγώ μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο , το τσεκαρα, γέλασα με την τιμή και κάαααααποια στιγμή ήρθε ο πωλητής να με εξυπηρετήσει.Καθήσαμε στο γραφείο του και μου εκτύπωσε τον τιμοκατάλογο και μου είπε δύο λόγια για τις τιμές.Τον ρώτησα έτσι για το γαμώτο αν βάλω δυο τρια εξτρα που θα ήθελα για το τέλειο Α1 όπως το φανταζόμουν και μου είπε το εξής :
Αν κάποιος θέλει την 1.4 με dsg (πιστεύω ειναι αυτη που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφερον για το συγκεκριμενο) , το αμάξι βία παίρνει ένα έξτρα και μετά μπαίνει φόρος πολυτελείας.Μάλιστα μου ξεκαθάρισε ότι εβγαλαν με πολύ κόπο τους εξοπλισμούς , ώστε να μην μπαίνει έξαρχής φόρος πολυτελείας.Σε εκείνο το σημείο ήθελα να τον ρωτήσω , αν κόβαμε λίγο απο το ελληνικό καπέλο που μπαίνει στην τιμή , τι θα γινόταν .Εδώ όμως λογικά όλοι θα πουν ότι ολο το έξτρα της ελληνικής τιμής είναι φόροι και ό,τι άλλο.Απο εμένα πάσο.
Όταν τον ξαναρώτησα για test drive με θυμήθηκε που είχαμε μιλήσει στο τηλεφωνο (ή ετσι έδειξε) και μου ξαναείπε ότι γίνεται μονο αν είμαι πάνω των 23.Δεν ξαναείπε ότι χρειάζομαι 5 χρόνια διπλωμα.Πάλι καλα.
Σε αυτό το σημείο τον ρώτησα την εύλογη απορία μου : Πως είναι δυνατόν το πιο νεανικό αμάξι σας να μην έχει ασφάλιση για νέους οδηγούς και μου απαντησε ότι : Αν το αφαλίζαμε τα ασφάλιστρα θα πήγαιναν απο 1.500 στα 4.000 ευρώ.Εμένα μου κάνει λίγο υπερβολή το ποσόν , γιατι το επασφάλιστρο ειναι +40 %.Μάλιστα μου έφερε σαν παράδειγμα ενα ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟ έλληνα φοιτητη ο οποίος έφερε για ανταλλαγή του Σιρόκο του και πήρε ενα audi tt coupe των 60.000 οπως διατεινοταν ο πωλητής χωρίς να το οδηγήσει και μάλιστα ο πωλητής δέχτηκε να τον πάει βόλτα με αυτό αντι test drive .
Σε αυτό το σημείο είπα οκ, κατάλαβα και το βούλωσα γιατι δεν είχε νόημα η οποια περαιτέρω συζητηση.
Αν απο τη μια πουλάς αυτοκίνητα των 60.000 και απο την άλλη λυπάσαι τα +2.500 ευρω της ασφαλιστικής κάπου λες το παραμύθι λάθος.Στα του αυτοκινήτου τώρα , πολύ συμπαθητικό.Ως εκεί.Τρομερά καθισματάκια (θα θελει κανα 35αρι χιλιαρικα λογικα για να τα εχεις ) , πολυ μικροί χώροι πίσω και μια μικρή παρακαταθήκη απο VW η τελευταια σκαλίτσα με κουμπιά κάτω χαμηλά στο ταμπλο που δε δένει σε καμιά περίπτωση με το αποπάνω σύνολο.Επίσης αστειο ντουλαπακι και τρομερα όμορφα οργανακια + οθονουλα(το σημειο που μου αρεσε πιο πολυ).
Εφυγα δίχως βαριά καρδιά γιατί ζητάνε αστεία λεφτά και αστείους αγοραστες.Ή καλύτερα δεν ειμαι ο τυπος του.
Υ.Γ : Φευγοντας , έχει πιο δίπλα μια Ψιτροεν που μπήκα έτσι λίγο για το χαβαλέ και ο πωλητής ίσα που δε μου έκανε τούμπες .Κανόνισα στο πιτς φυτίλι ενα τεστ ντράιβ για αύριο έτσι για να δω πως είναι στο δρόμο το αμάξι πριν αλλάξει και επειδή το λατρεύω.Α, τιμή που μου εβγαζε ήταν 13.500.
2 Ψ4 στην τιμή ενός Α1.
Αυτά τα ολίγα απο εμένα.Σόρι για το σεντόνι. -
Από Α1 μέχρι Ψ4 προσπερνάς πολλά ενδιάμεσα στάδια. Polo Gti, Mito, Corsa, Punto, DS3 κλπ. Αν όντως ενδιαφερόσουνα για Α1 δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι τη citroen.
Μάλιστα μου έφερε σαν παράδειγμα ενα ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟ έλληνα φοιτητη ο οποίος έφερε για ανταλλαγή του Σιρόκο του και πήρε ενα audi tt coupe των 60.000 οπως διατεινοταν ο πωλητής χωρίς να το οδηγήσει και μάλιστα ο πωλητής δέχτηκε να τον πάει βόλτα με αυτό αντι test drive
Η πρώτη φορά που μπήκα μέσα σε 147 (δεν μιλάμε να οδηγήσω) ήταν στη δικιά μου όταν την έφερε ο αδελφός μου σπίτι... 20+ μέρες αφότου την είχα παραγγείλει. Άρα μη σου κάνει εντύπωση. Καθένας με τα βίτσια του.
-
Το Α1 το είχα περιεργεια να το δω οδηγήσω για μελλοντικά σχέδια.
Αν είχα τα λεφτα για κάτι απο τα δύο ,θα έπαιρνα την ψ4.Τα πολυτελή μικρά δεν είναι του βαλαντίου μου.
Αλλά προς το παρόν δεν έχω τα λεφτά να αγοράσω ούτε το χάρο της υπογραφής μου.Οπότε η προσεγγισή μου δεν είναι καθαρά αγοραστική , αλλα από περιέργεια και αγάπη για το αυτοκίνητο.
Ξέρω ξέρω , είμαι ότι μισούν οι πωλητές αλλά έτσι με τη χάση και τη φέξη μου, πήραμε μια 147 στον αδερφό μου όταν και ανακάλυψα την τρομερή προσφορά της ,πέρυσι. -
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Ξέρω ξέρω , είμαι ότι μισούν οι πωλητέςΝα μη σε ενδιαφερει τι μισουν οι πωλητες. Υποχρεωση τους να κανουν σωστα τη δουλεια τους, γι'αυτο ειναι εκει (κ γι'αυτο πληρωννται φυσικα) εαν επρεπε να εξυπηρετηθουν μονο οσοι εχουν προαποφασισει θα ειχαμε μονο.. αυτοματους
Απο την αλλη ουτε αυτος που εχει τα χρηματα να αγορασει ειναι σιγουρο πως θα το κανει εαν δεν ευχαριστηθει ο πελατης απο την εξυπηρετηση
-
Ποιός έχει να προτείνει κάποιο καλό και δοκιμασμένο μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο audi κοντά στο κέντρο της Αθήνας?
-
Αυτό είναι αυτό που γράφουν?
Από: http://carscoop.blogspot.com/2010/09/my ... ed-to.html
-
Ο χρήστης alphani81 έγραψε:
Ποιός έχει να προτείνει κάποιο καλό και δοκιμασμένο μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο audi κοντά στο κέντρο της Αθήνας?του Παζαρόπουλου για Audi όμως μόνο... Ήταν ο πρώτος που πήρε ISO, ο πρώτος που εγκρίθηκε από τους Γερμανούς όταν ήταν επίσημος(φανταστείτε ότι η αντιπροσωπεία δεν είχε πάρει ακόμη το ΟΚ....) και έχει ένα σωρό παιδιά που γνωρίζουν πολύ καλά από τα απλά Α3 και Α4, εταιρικά ή μη, μέχρι τα πιο σπάνια(λόγο πελατείας) S & RS μοντέλα... τα οποία έχει πουλήσει περισσότερο από κάθε άλλον αντιπρόσωπο(δεν είναι τυχαίο βέβαια το γεγονός ότι είναι δίπλα σε Φιλοθέη/ Ψυχικό)
αυτά.
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=12&art_id=11907
Δεν λέω καλό είναι (και όχι μόνο) αλλά αυτή η ομοιοτυπία σε πολλά μοντέλα έχει αρχίσει να με κουράζει.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=12&art_id=11907Δεν λέω καλό είναι (και όχι μόνο) αλλά αυτή η ομοιοτυπία σε πολλά μοντέλα έχει αρχίσει να με κουράζει.
Θα συμφωνίσω.Είπαμε να έχουν όλα led φώτα μπρος-πίσω, να βάλουν σε όλα τη μεγάλη τραπεζοειδή μάσκα, αλλά οι ομοιότητες έχουν αρχίσει να παραείναι πολλές.
Προσωπικά θα προτιμούσα μία 7άρα ή μία s-class στη θέση του.
-
Οντως εχει αρχισει και κατανταει κουραστικο...
Ειδικα προφιλ & απο πισω ειναι ολοιδιο με το δικο μου...
Ποιος ο λογος?Τα 45 lt παραπανω πορτ μπαγκαζ? -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
του Παζαρόπουλου για Audi όμως μόνο...
Μάλιστα....αυτός θα είναι εξουσιοδοτημένος όμως ε?
-
-
Ο χρήστης alphani81 έγραψε:
του Παζαρόπουλου για Audi όμως μόνο...
Μάλιστα....αυτός θα είναι εξουσιοδοτημένος όμως ε?
Νομιζω εχασε την αντιπροσωπεια και να ειναι εξουσιοδοτημενος μετα το σαλο που εγινε προσφατα...
Πλεον ειναι εξειδικευμενος. -
-
please;;;;
-
ενδιαφερον συγκριτικο TTRS με τη ναυαρχιδα R8 V10
Youtube Video -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Youtube Videoνομίζω το έχω αναφέρει παραπάνω... τα πρώτα αυτοκίνητα (προπαραγωγής) είχαν ένα σετάκι από ρυθμίσεις στον εγκέφαλο και ο κινητήρας απέδιδε περί τα 378άλογα... περίπου +40 δηλαδή... σε αυτή την ρύθμιση ήταν πιο γρήγορο μηδέν εκατό οπότε και αποφάσισαν να εξαλείψουν την διαφορά με μια πιο ήπια ρύθμιση στα 340κάτι, γιατί παραπάνω είναι ούτως ή άλλως... Νομίζω είναι 30 λιγότερα από αυτά που θα έβγαζε αρχικά, οπότε περί τα 348 αλλά για λόγους τυποποίησης γράφουν όσα γνωρίζουμε όλοι.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Οντως εχει αρχισει και κατανταει κουραστικο...
Ειδικα προφιλ & απο πισω ειναι ολοιδιο με το δικο μου...
Ποιος ο λογος?Τα 45 lt παραπανω πορτ μπαγκαζ?κοίτα φίλε... εγώ απογοητεύομαι για μια ακόμη φορά και μάλιστα πολύ... με το καινούργιο Α8... καμία σχέση αισθητικά με τα δυο προηγούμενα τα οποία σχεδόν λάτρευα...
Επίσης ποιοτικά, έχει την ίδια τύχη με το νέο Α4, χειρότερο δηλαδή από τον προκάτοχό του...
Δεν ξέρω αλλά αρχίζω και ξενερώνω...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Youtube VideoRC-Z δεν εχει;
AUDI FORUM