-
πρεπει να μενουμε 3 λεπτα μακρια
ασχετο
ειναι ο,τι χειροτερο να μην εχεις διπλωμα σου κοβουν κανονικα τα ποδια...
ναι τα rs ειναι εξαιρετικα σπανια κι εγω δεν θα αφηνα χαμενη την ευκαιρια ασχετα αν ξερω περιπου τι θα γινει..
ειναι οτι θες να το διαπιστωσεις μονος σου
και ο τοπικος διοικητης δε χαριζει, μαλλον πρεπει να χεις πανισχυρο κονε για να το παρεις πισω και παλι δεν ειμαι βεβαιος
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
αρκετά πιο πρίν πολιτικό οκτάβια καλά καμουφλαρισμένο σε μέτραγε και έδινε σήμα παρακάτω, όπου κάνανε 'αλυσίδα', έκλειναν τον δρόμο και σε οδηγούσαν δεξιά...γιατί έχω την αίσθηση ότι έχεις δικαίωμα να αμφισβητήσεις ότι μέτρησαν εσένα και πρέπει να σου δείξουν το όργανο και τη μέτρηση?
Γι'αυτό άλλωστε είχαν κοπεί αυτά τα 'σε μετράμε πιο πριν και σε σταματάμε χαλαροί παρακάτω' (βλέπε παρόμοιο περιστατικό με εθνική οδό στα Διόδια όπου 'μαθαίνεις' ότι έτρεχες. )
Πάντως τι να πω...περαστικά πραγματικά.
σου πήραν εκείνη την ώρα το δίπλωμα ή θα σου έρθει ειδοποίηση πότε να πας να το καταθέσεις? (συγνώμη και πάλι για την ερώτηση, αλλά ξέρεις...δε μου έχει συμβεί και πραγματικά εύχομαι να μη μου τύχει ) -
επι τοπου
πρωτα απο ολα δε γινεται να μη στο παρουν , στο ζητανε(εχουν δικαιωμα για τον τυπικο ελεγχο) και μετα δε στο δινουν πισω
αμα τους πεις δεν το χω θα φας και κανα 40αρι επειδη δεν εχεις μαζι σου διπλωμα
-
Καλά και να αμφισβητήσεις δεν θα αλλάξουν και πολλά... γενικά ου μπλέξεις...
Άλλωστε απο τη στιγμή που την έκανα την μλκία δεν έχω σκοπό να το παίξω άγιος...Ναι, επι τόπου...
Thanks... (και εγώ το εύχομαι να μη σου τύχει) -
δεν ειναι μαλακια να πηγαινεις με 160 σε ενα σημειο οπου δε θα περασει κανεις (κατω απο γεφυρα) μην τρελαθουμε
οκ υπαρχουν οι νομοι, αλλα υπαρχει και η κοινη λογικη
αλλωστε φιλο μου στο ιδιο σημειο τον ξηλωσαν για 110 , τι να λεμε τωρα
-
δεν ειναι μαλακια να πηγαινεις με 160 σε ενα σημειο οπου δε θα περασει κανεις (κατω απο γεφυρα) μην τρελαθουμε
Συγνώμη που διακόπτω το τελεκόνφερενς του ελληνικού φαστ εν φιούριους αλλά ΕΙΝΑΙ μαλακία στο συγκεκριμένο σημείο. Μιλάμε για τη Βουλιαγμένης που είναι δίπλα σε σπίτια και μαγαζιά και σημεία που μπορεί να περνάνε πεζοί για οποιοδήποτε λόγο. Άλλο να φρενάρεις από τα 80-(πες)100 και άλλο από τα 160.
Μπορεί κάτω από τη γέφυρα να μην περνάει κανείς (που στην τελική δεν το ξέρεις και αυτό) αλλά αμέσως μετά δεν έχεις και τα κεραμικά φρένα για να πέσεις αμέσως στα 80.
Δεν το παίζω παρθένα κι εγώ έχω κάνει άπειρες μαλακίες αλλά να μην λέμε και παλαβομάρες. Και η ταχύτητα σε τέτοιες καταστάσεις παίζει ρόλο. Άλλο να χτυπήσεις κάποιον με 30 (φρεναριστός) και να του σπάσεις κανά πόδι και άλλο με 80 (επίσης φρεναριστός) και να τον κάνεις κομμάτια. -
εχεις φρεναρει ποτε με τα φρενα μου?
ή μηπως θεωρεις επειδη λεω μαλακιες εδω στο φορουμ δεν εχω την αντιληψη για το αν /πού /ποτε πρεπει να πιασω τα 160?τα 160 ειναι χλμ υπνου, τι να κανουμε τωρα?
-
Σου εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσεις με άνθρωπο μπροστά σου.
Δεν είναι πάντως λογική αυτή. Αν είναι έτσι θα αρχίσει και ο sv2 τους διακτινισμούς και όποιον πάρει ο χάρος.
Φιλικά πάντα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχεις φρεναρει ποτε με τα φρενα μου?
ή μηπως θεωρεις επειδη λεω μαλακιες εδω στο φορουμ δεν εχω την αντιληψη για το αν /πού /ποτε πρεπει να πιασω τα 160?τα 160 ειναι χλμ υπνου, τι να κανουμε τωρα?
Υπερηχητικέ εσυ
-
ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να κανετε φρεναρισμα ΠΑΝΙΚΟΥ η ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΕΖΟΥ με 160 χλμ.
-
κι εγω το ευχομαι, ευτυχως βλεπω πολυ καλα και μακρια ειδικα τη νυχτα
πλακα πλακα μια φορα μετα τις 12 ενα βλαμμενο περνουσε με το ποδηλατο του τη βουλιαγμενης σε ακυρο σημειο
οκ καποιος ενδεχομενως και να το σκοτωνε
αλλα οπως και να το κανουμε δε χρειαζεται να ανησυχειτε , πλεον οπως ειπα χαρη στη el-ass δεν τρεχω και τα 160 μου φαινονται παλι πολλα
-
Εμένα μου έχει τύχει εδώ στην Εθνική του Ηρακλείου να περνάει γυναίκα-ζώον από το ένα ρεύμα στο άλλο τρέχοντας και εκείνη την στιγμή είχα ευτυχώς και ενστικτωδώς κόψει σε 130 από 210 που είχα πιάσει.Δεν είναι καθόλου μα καθόλου ωραίο συναίσθημα να βλέπεις έναν άνθρωπο να τρέχει μέσα στην εθνική!
Παρεπιπτόντως έχω τρομάξει γιατί άκουσα ότι υπάρχουν φωτοραντάρ στην ευθεία της Τρίπολης και εκεί συνήθως είναι η ευθεία που πάντα το πατάω....Ελπίζω να μην πληρώνω καλοκαιριάτικα!
-
Κρίμα να έχεις S3 και να μην μπορείς να τρέξεις.....
Εγώ κατεβάζω κάθε μέρα 170 με το 1200αρι μου....
-
Μπορείς... πως δε μπορείς...
Απλά είναι μιας χρήσης...
-
9η νίκη για την **Audi **στις 24 ώρες του Le Mans. Πολλές εγκαταλείψεις από την Peugeot, που ενώ ήταν μπροστά, τα αυτοκίνητά της παρέδωσαν πνεύμα σε ηλεκτρικά, αναρτήσεις, κινητήρες.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11455
-
1-2-3
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
9η νίκη για την **Audi **στις 24 ώρες του Le Mans. Πολλές εγκαταλείψεις από την Peugeot, που ενώ ήταν μπροστά, τα αυτοκίνητά της παρέδωσαν πνεύμα σε ηλεκτρικά, αναρτήσεις, κινητήρες.κανεις δε το περιμενε αυτο απο ενα πεζω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
9η νίκη για την **Audi **στις 24 ώρες του Le Mans. Πολλές εγκαταλείψεις από την Peugeot, που ενώ ήταν μπροστά, τα αυτοκίνητά της παρέδωσαν πνεύμα σε ηλεκτρικά, αναρτήσεις, κινητήρες.
κανεις δε το περιμενε αυτο απο ενα πεζω
πραγματι εκπληκτικο, που αντεξαν τοσο πολυ!
-
Κλασικη Γαλλικη αξιοπιστια.
-
Εχω βρει ένα Audi S4 Avant B6 V8 (4200cc) σε πολύ δελεαστική τιμή με κάτι παραπάνω από 100.000km. Δεδομένου πως το αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποιώ καθημέρινα παρά μόνο σε ταξίδια και ίσως 1-2 φορές την εβδομάδα μέσα στην πόλη, πιστεύετε πως θα γονατίσω οικονομικώς;
Για να σας δώσω να καταλάβετε καλύτερα, με τα νέα τεκμήρια (αν θα ισχύσουν) δεν έχω πρόβλημα, για φέτος πλήρωσα τέλη για 2800cc του 2001 των οποίων η διαφορά (με τα περσινα δεδομένα) δεν είναι χαώδης, η κατανάλωση απ'ότι είδα στο spritmonitor είναι υποφερτή (10-13 χαλαρό ταξίδι, 13-18 πόλη, όσο έχω και τώρα), δεν έχει ιμάντες αλλά καδένα (όπως και το τωρινό). Μηχανικά δεν έχω ιδέα όμως... Η αξία των επισκευών μπορεί να είναι ανάλογες της αρχικής αξίας (περίπου 90.000 ευρώ);
Κανένα άλλο σχόλιο;
Ο λόγος που θέλω να αλλάξω αυτοκίνητο είναι κυρίως οι χώροι με αύξηση παράλληλα της ιπποδύναμης, και ο πιο βασικός υποψήφιος είναι ένα Volvo S60R. Οπότε παρακαλώ μην μου προτείνεται άλλα μοντέλα (Impreza, Mazda 6MPS, μπροστοκίνητα γενικώς), ή αυτοκίνητα που είναι φθηνά μεν σήμερα αλλά η κατανάλωση και η συντήρησή τους ξεφεύγουν από τα υποφερτά (πχ BMW M5 V8).
Ευχαριστώ!
ΥΓ: Επίσης, ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι.
AUDI FORUM