-
Εψαξα να βρω το ποστ που το ελεγε αλλα δεν το βρηκα.Μηπως δεν το θυμαμαι σωστα;Ζηταω συγνωμη τοτε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εψαξα να βρω το ποστ που το ελεγε αλλα δεν το βρηκα.Μηπως δεν το θυμαμαι σωστα;Ζηταω συγνωμη τοτε.Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου.Απλά ότι ξέρεις...είναι σα να σου λέω ότι αγοράζεις κλειδαριές ασφαλείας όπου στο εμπόριο κυκλοφορεί σετ που ανοίγει όλες αυτές τις κλειδαριές.
Όπως και να το κάνουμε, ακόμα και να ισχύει, σε ξυνίζει λίγο η αλήθεια (αν είναι αλήθεια).Αυτό το ύφος έχουν οι απαντήσεις μου. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
QsisVTS, εσύ έχεις 2 κλειδιά για τα μπουλόνια ασφαλείας?Εγώ βρήκα στο αμάξι μόνο το ένα.
Το 'κλειδί' μου είναι σχεδόν όπως το δικό σου, απλά στις ακμές του αστεριού κάνει κάτι περίεργα σχέδια και σε κάποια ευθύγραμματα τμήματα 'ξαφνικά' κάνει κάτι καμπύλες καλλιγραφικές και επανέρχεται στο αρχικό πάτερν του αστέρα.Παιδιά, εκ του εργοστασίου, δεν έχουν όλα τα αμάξια μπουλόνια ασφαλείας εκτός κι αν τα πληρώσεις έξτρα.Πχ σε Golf IV, σε A4, σε Ibiza και σε Vitara (πρώτης γενιάς) δεν είχαν μπουλόνια ασφαλείας αλλά είχα πάει σε συγκεκριμένο μαγαζί και είχα αγοράζει εγώ μόνος μου.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν σετ 'κλειδιών' για τα μπουλόνια ασφαλείας, αλλά ΑΝ υπάρχουν, τι σκ@τ@ ασφαλείας είναι?
Εμένα πάντως όσες φορές χρειάστηκε να βγάλουν τις ρόδες ΟΛΕΣ τις φορές μου ζητούσαν το κλειδί, ενώ στο Α4 που είχαμε χάσει το 'κλειδί', χρειάστηκε πολύς κόπος για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη ρόδα...Αν υπήρχε αυτό το σετ, γιατί να μην χρησιμοποιούσε το σετ του ο λαστιχάς/συνεργειάς και να μην μπει στον κόπο να παλεύει 1 ώρα για να επαναφέρει το αμάξι σε κατάσταση που βιδώνουν και τα 5 μπουλόνια κανονικά?και γω **ενα ** εχω φιλε μου , στο citroen ομως μου δωσαν 2 .
εγω δεν τα παρηγγειλα, τα ειχε στανταρ το αυτοκινητο στον στανταρ εξοπλισμο..
απλα ο λαστιχας ελεγε μαλακιες , ειχε δικιο παντως στο οτι ειναι παπαρες που δινουν μονο ενα κλειδι γιατι αμα το χασεις τρως ταλαιπωρια (ολα τα βγαζουν οι συνεργειαδες, εμενα μου εχουν βγαλει και κομμενο μπουλονι)
απλα ηθελα να τσεκαρω μηπως κανει κολπακια η εδω αντιπροσωπεια , απο οτι φαινεται ειναι το ιδιο σε ολους..
κριμα γιατι και γω ψηνομουν για τις ζαντες σου
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εψαξα να βρω το ποστ που το ελεγε αλλα δεν το βρηκα.Μηπως δεν το θυμαμαι σωστα;Ζηταω συγνωμη τοτε.
Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου.Απλά ότι ξέρεις...είναι σα να σου λέω ότι αγοράζεις κλειδαριές ασφαλείας όπου στο εμπόριο κυκλοφορεί σετ που ανοίγει όλες αυτές τις κλειδαριές.
Όπως και να το κάνουμε, ακόμα και να ισχύει, σε ξυνίζει λίγο η αλήθεια (αν είναι αλήθεια).Αυτό το ύφος έχουν οι απαντήσεις μου.Δεν υπαρχει προβλημα βρε συ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αντε κοιταπάντως ένα μόνο δίνουν και με την ετικέτα κλειδί που παίρνεις με το αυτοκίνητο κ τα δεύτερα κλειδιά μπορείς να ξαναπαραγγείλεις αν το χάσεις ή να πάρεις καινούργιο εξ ολοκλήρου καλύτερα!
-
Αν οι ζάντες και το μπουλόνι είναι εργοστασιακές μπορεί να βρεθεί 2ο κλειδι με το VIN
-
νομιζω οτι ειναι να μην το εχουνε βαλει στο ματι..αν θελουν να στις παρουν ολο και κατι θα βρουν για να τις βγαλουν
-
Ο χρήστης njoker έγραψε:
νομιζω οτι ειναι να μην το εχουνε βαλει στο ματι..αν θελουν να στις παρουν ολο και κατι θα βρουν για να τις βγαλουναυτο ισχυει..
-
νομιζω οτι ειναι να μην το εχουνε βαλει στο ματι..αν θελουν να στις παρουν ολο και κατι θα βρουν για να τις βγαλουν
αυτο ισχυει..
γιαυτο εκανα μεικτη ασφαλιση...δινω κατι παραπανω αλλα ειμαι ισυχος και για τα σκυλια που υπαρχουν στους ανοιχτους δρομους αλλα και για τους κλεφτες..4χρονια πληρωνα μεικτη στο προηγουμενο μου αμαξι astra G και σκεφτομουν τζαμπα εδινα 300ε τον χρονο σε σχεση με μια απλη...ενα πρωινο ελειπε ολη η μουρη απο το αμαξι,μονο η μετωπη υπηρχε...προφυλακτηρας,πινακιδα,ομιχλης και σποιλερ ειχαν κανει φτερα μεσα σε 3 ωρες που πηγα για υπνο...τα πληρωσε ολα η ασφαλεια....και με το παραπανω!
-
Ο χρήστης njoker έγραψε:
αυτο ισχυει..
γιαυτο εκανα μεικτη ασφαλιση...δινω κατι παραπανω αλλα ειμαι ισυχος και για τα σκυλια που υπαρχουν στους ανοιχτους δρομους αλλα και για τους κλεφτες..4χρονια πληρωνα μεικτη στο προηγουμενο μου αμαξι astra G και σκεφτομουν τζαμπα εδινα 300ε τον χρονο σε σχεση με μια απλη...ενα πρωινο ελειπε ολη η μουρη απο το αμαξι,μονο η μετωπη υπηρχε...προφυλακτηρας,πινακιδα,ομιχλης και σποιλερ ειχαν κανει φτερα μεσα σε 3 ωρες που πηγα για υπνο...τα πληρωσε ολα η ασφαλεια....και με το παραπανω!
οπότε τώρα θα περιμένεις από μέρα σε μέρα, από μήνα σε μήνα να σου φάνε και τον κ@λο δηλαδή???
sorry αλλά ήταν από τα ανέκδοτα αυτό που σου συνέβει και γνωρίζω πολύ καλά κι εγώ ότι όλα είναι πιθανά οπότε η μικτή είναι μονόδρομος...
μιλάμε φίλε!
-
Ανακοινώθηκε για την Φρανκφούρτη ο 1.2 TSi και για το Α3. Ένα 'downsizing', που έχει νόημα, αφού οι επιδόσεις και η κατανάλωση του αυτοκινήτου βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο...
(σόρρυ αν έχει ξαναγραφτεί...)
-
και γω **ενα ** εχω φιλε μου , στο citroen ομως μου δωσαν 2 .
εγω δεν τα παρηγγειλα, τα ειχε στανταρ το αυτοκινητο στον στανταρ εξοπλισμο..
ενώ εγώ χρειάστηκε να δώσω το τεράστιο ποσό των 50€.
Πιο πολύ είναι να το προσέξεις όταν βάζεις τα έξτρα παρά το κόστος.κριμα γιατι και γω ψηνομουν για τις ζαντες σου
Μπορούμε εναλλακτικά να ανταλλάξουμε αμάξια...
@Govus
νομίζω ότι δεν έχει ξαναμπεί.Τουλάχιστον όχι στις 3-4 τελευταίες σελίδες.
Ίσως από τα καλύτερα downsizing ο 1.2ΤSI, αφού έχει τις ίδιες επιδόσεις με τον 1.6 (FSI ή MPI) και καίει και λιγότερο. -
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Τα λάστιχα είναι continental 225/45 R17 91W με ημερομηνία παραγωγής Αύγουστο 2007.
Αρα δεν είναι 'πολυκαιρισμένα'.Δεν ξέρω μόνο μήπως η γόμα τους είναι πολύ σκληρή για την ελληνική άσφαλτο...
Συγνώμη, λάθος δικό μου!
Μπερδεύτηκα με άλλο αμάξι που οδηγούσα πρόσφατα και φόραγε το conti.Αυτά που έχω στο 1.8Τ Α3 και σπινάρουν χαζά είναι τα michelin pilot primacy 225/45 R 17
Θεωρούνται 'μάπα'; Να τα αλλάξω με κάτι άλλο; Σκέφτομαι τα toyo λόγω προσφοράς...
-
οχι δεν ειναι μαπα , απλα δεν θεωρουνται σπορ , πιο πολυ ως στοχο εχουν την ανεση σε αντιθεση με τα ιδιων περιπου χρηματων exalto.
φιλος μου που τα εχει ειναι ευχαριστημενος, παραπονιεται μονο επειδη εχουν υψηλο δεικτη ταχυτητας και αργουν να ζεσταθουν
-
Audi S5 Sportback.
-
photo-σόπια μοιάζει...
ΥΓ:νομίζω μάλιστα ότι την έχει πάρει το μάτι μου την 'κανονική' φωτογραφία του (2θ) S5...
-
πάντως εκτός του χαζοσπιναρίσματος, κάνουν και απαίσιο θόρυβο στις κλειστές στροφές (πχ Μεγαλόπολη - Τρίπολη). Με σωστή πίεση πάντα...
Λέω να μην τα κρατήσω για 3ο χειμώνα.
Ποιό να βάλω με δεδομένο ότι θέλω πολύ καλό φρενάρισμα, κράτημα στις στροφές και στο βρεγμένο;
Δεν με ενδιαφέρει η αντοχή σε συνθήκες και χρόνο αφού θα κάνω περίπου 20000 χλμ στα 2 χρόνια που θα τα ξαναλλάξω και το αμάξι είναι μόνιμα σε κλειστό γκαράζ. Δεν τρέχω ιδιαίτερα αλλά 160 άλογα είναι αυτά... Μαλακό με άριστο κράτημα ψάχνω μάλλον. Και με όχι πολύ υψηλό δείκτη ταχύτητας και αργούν να ζεσταθούν.
-
εντυπωση μου κανει το ηξερα για πολυ ησυχο και ανετο αυτο το λαστιχο
mixhelin primacy εννοεις? γιατι και pilot και primacy δεν πανε μαζι
να και η γκαμα
http://www.michelin.gr/greece/front/aff ... 0215120720 -
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Ποιό να βάλω με δεδομένο ότι θέλω πολύ καλό φρενάρισμα, κράτημα στις στροφές και στο βρεγμένο;1)Pirelli Pzero Rosso
2)Goodyear Eagle F1 AssymetricΤα Rosso υστερούν λίιιγο στο βρεγμένο και υπερτερούν στο λίιιγο στεγνό σε σχέση με τα ασύμμετρα F1.
Αυτά τα 2 νομίζω ότι είναι η κορυφή της κατηγορίας τους συνδιάζοντας σχεδόν τα πάντα (φρενάρισμα, κράτημα, επιτάχυνση από στάση είτε σε βρεγμένο είτε σε στεγνό) σε πολύ καλό επίπεδο χωρίς να θυσιάζει κάτι σημαντικό.
Επιπλέον...Τα rosso κάνουν λίγο περισσότερο θόρυβο από τα ασύμμετρα F1, ΑΛΛΑ και πάλι καμία σχέση με το θόρυβο που κάνουν τα RE050Άλλη καλή επιλογή είναι τα Michelin pilot Exalto (τα καινούρια που είναι ασύμμετρα και όχι τα παλιά που είναι στο σχήμα V).Πολύ κοντά στα Rosso και στα ασύμμετρα F1.
Eντύπωση μου κάνει ότι το pilot sport (που είναι και μια κατηγορία 'πάνω') είναι αρκετά χειρότερο σε συμπεριφορά από το exalto.QsisVTS, μιλάμε για πολύ θόρυβο όμως...εκνευριστικά πολύς!!Να μην ακούγεται τίποτα από το αμάξι και να ακούγονται τα λάστιχα ακόμα κι όταν κυλάει το αμάξι σε πολύ καλό οδόστρωμα
Κρατάω μόνο μία επιφύλαξη επειδή τα λάστιχά μου έχουν πέλμα 225mm (ήτοι αρκετά φαρδύ), αλλά από την άλλη της μάνας μου στο Golf V που έχουν ίδιο πέλμα τα λάστιχα (F1 assymetric φοράει) τα λάστιχα είναι ΠΟΛΥ αθόρυβα.Το ίδιο και τα Rosso (πολύ αθόρυβα) που φορούσα πριν εγώ στο Golf IV (παρότι με πολύ λιγότερη ηχομόνωση από το Α3) και στο αμάξι του πατέρα μου με πέλμα 245 πίσω και 225 μπροστά.
(αυτό το χάλι ειδικά στην εθνική από αυτό το βοητό των ελαστικών είναι απαράδεκτο ώρες-ώρες )ΥΓ:τονίζω το 'ασύμμετρα' γιατί F1 βγαίνουν και σε σχήμα V (με κωδικό GS-D3) και τα ασύμμετρα (που ονομάζονται assymetric) και δεν ήθελα να μπερδευτούμε.
ΥΓ2:Βέβαια με τις επιλογές που σου δίνω το πεντακοσάευρω (500€) μάλλον δεν το γλιτώνεις για την τετράδα...
ΥΓ3:Ίσως αυτά έπρεπε να τα γράψω και στο 'επιλογή ελαστικών κτλ' -
εντυπωση μου κανει το ηξερα για πολυ ησυχο και ανετο αυτο το λαστιχοmixhelin primacy εννοεις? γιατι και pilot και primacy δεν πανε μαζι
να και η γκαμα
http://www.michelin.gr/greece/front/aff ... 0215120720αυτό είναι http://www.apothema.gr/Product/5-1-1066 ... 45R16.html αλλά σε 225/45/17
AUDI FORUM