-
Προφανώς και διαφέρει αφού αυτο είναι το δικό μου ταμπλό.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
QsisVTS
Το διάβασα...
Θα επιχειρήσω να δω αν δουλεύει όταν βρω χρόνο.
Πάντως δεν έλεγα αυτό.Αυτό το μενού που λέω εγω, εμφανίζεται στην οθόνη ανάμεσα από τα όργανα, εκεί που σου λέει κατανάλωση, εξωτερική θερμοκρασία κτλ...
Βέβαια πρέπει να έχεις τη μεγάλη οθόνη (δεν ξέρω πώς λέγεται-Plus ή κάπως έτσι):
μαλλον αυτο ψαχνετε....
-
ναι μαλλον αυτο ψαχνουμε,αλλα απ'οτι βλεπω αυτο(το Vario Plus Control module)ειναι εξτρα προγραμματακι.... το οποιο κανει καμια 250αρα δολαρια..
http://store.l-c-t.com/merchant2/mercha ... cm_ultra&Cκρυφο μενου τελικα δεν υπαρχει???
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
....
1. Κάπου έχω ακούσει ότι μπορώ με κάποιο συνδιασμό πλήκτρων να μπω στο 'κρυφό' μενού του board computer και να αλλάξω κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις ή να δω κάποιες πληροφορίες επιπλέον.Γνωρίζει έστω σε άλλο μοντέλο Audi (το δικό μου βέβαια είναι Α3), πως γίνεται αυτό?Στο παρακάτω λινκ είναι αναλυτικά όλα τα κρυφά μενού:
http://www.audiworld.com/tech/int5.shtmlΤο ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μοντέλα του group VAG με ηλεκτρονικό κλιματισμό.
2. Χρήση long life λάδια και αλλαγή όποτε μου πει ο εγκέφαλος?Ή αλλαγή λαδιών σε τακτικά χρονικά διαστήματα?Επίσης...τι διαφορά έχουν αυτά τα long life (ειδικά?) λάδια (που στο manual μόνο τεμενάδες δεν τους κάνουν) από τα απλά πλήρως συνθετικά λάδια???
Θα συμφωνήσω με τον QsisVTS. Και εγώ κάθε 7.500km τα αλλάζω προληπτικά σε όλα μου τα αυτοκίνητα.
-
παω να τα δοκιμασω
-
ρε vasgti πρεπει να μαι πολυ καθυστερημενος,δε μου γινε τπτ..εσυ το χεις δοκιμασει???
-
Αν θυμάμαι σωστά, πατάς ταυτόχρονα το κουμπί ECON μαζί με το κουμπί που κατευθύνει τον αέρα προς τα πάνω.
Μετά με το + - της θερμοκρασίας ανεβοκατεβαίνεις στο μενου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν θυμάμαι σωστά, πατάς ταυτόχρονα το κουμπί ECON μαζί με το κουμπί που κατευθύνει τον αέρα προς τα πάνω.Μετά με το + - της θερμοκρασίας ανεβοκατεβαίνεις στο μενου.
ναι το δοκιμασα και με το econ και με το κουμπι της ανακυκλωσης...τιποτα..
τεσπα δε πειραζει...θα το κοιταξω αν γινεται σε κανα golf να χαρω απο κει...
Δε νομιζω να ηθελε αναμενη μηχανη???εγω μονο το κλειδι στη μιζα ειχα για να εχει ρευμα το αυτοκινητο... -
ρε σεις αυτο δεν ειναι το κλασικο μενου που ειχαν και τα προηγουμενα vag με κλιμα? νομιζω οτι αλλο μενου μαλλον εννοειτε
αυτα παντως τα στοιχεια τα βλεπεις και στο προηγουμενο λεον στην οθονη του κλιμα..στροφες κτλ κτλ
-
Εθεαθη α3 καμπριολετ
Ζήτω οι παλιές καλές εποχές του γκολφ καμπριο (μη πω και εσκορτ καμπριο και τα κάνω χειρότερα)
Ό,τι πιο ξενέρωτο ανοιχτό έχει υπάρξει ποτέ. Υποτίθεται πως οι λέξεις ανοικτό και αυτοκίνητο όταν συνδυάζονται μαζί παραπέμπουν σε κάτι πιο συναρπαστικό -
φιλαρακ' το χουμε θαψει εδω και πολυ καιρο...τζαμπα τα μεταλλα!
-
Πάντως χτες το βράδυ είδα ότι άρχισε να διατίθεται και σε 1.6 102 hp με τιμή από 25900.
-
Αν και δεν εννοούσα αυτό το κρυφό μενού, κατέβηκα να το δοκιμάσω και το clima με σύνδεσε κανόνικά με Τόκυο...
Άλλωστε αυτό το 'μενού' απλά δείχνει παραμέτρους του εγκεφάλου, ενώ σε αυτό που αναφέρομαι μπορείς να αλλάξεις κάποιες παραμέτρους. (δείτε το 1ο post μου στην προηγούμενη σελίδα ).@adis4gr
Όντως σε άλλο μενού αναφέρομαι, αφού όπως έγραψα και πιο πίσω, το μενού αυτό εμφανίζεται στην οθόνη ανάμεσα από τα όργανα.
Θα σκάσω ρε γαμώτο...ΥΓ:Εμένα πάντως μου αρέσουν τα νέα πίσω led φώτα (και στο cabrio και στα άλλα Α3)...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εθεαθη α3 καμπριολετ
Ζήτω οι παλιές καλές εποχές του γκολφ καμπριο (μη πω και εσκορτ καμπριο και τα κάνω χειρότερα)
Ό,τι πιο ξενέρωτο ανοιχτό έχει υπάρξει ποτέ. Υποτίθεται πως οι λέξεις ανοικτό και αυτοκίνητο όταν συνδυάζονται μαζί παραπέμπουν σε κάτι πιο συναρπαστικόΚάποιοι που το οδήγησαν όμως έπαθαν πλάκα με την ακαμψία και την παντελή έλλειψη τριγμών...
Για την εμφάνιση τώρα, cabrio είναι και όχι roadster για να περιμένεις κάτι συναρπαστικό... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εθεαθη α3 καμπριολετ
Ό,τι πιο ξενέρωτο ανοιχτό έχει υπάρξει ποτέ. Υποτίθεται πως οι λέξεις ανοικτό και αυτοκίνητο όταν συνδυάζονται μαζί παραπέμπουν σε κάτι πιο συναρπαστικόΚάποιοι που το οδήγησαν όμως έπαθαν πλάκα με την ακαμψία και την παντελή έλλειψη τριγμών...
Για την εμφάνιση τώρα, cabrio είναι και όχι roadster για να περιμένεις κάτι συναρπαστικό...δεν εχει σημασια αν το οδηγησε καποιος ή οχι.
το οτι ειναι audi ειναι αρκετο για να ειναι ξενερωτο, οπως το για να παρεις Αλφα θελεις παιδεια.
-
παντως αντικειμενικα ειναι ασχημο..ειδικα αν το συγκρινεις με το ΕΟS..το μονο που βρισκω θετικο στο αυτοκινητο αυτο ειναι η χρηση κουκουλας...εχουν αρχισει να μου τη δινουν στα νευρα οι μεταλλικες αναδιπλουμενες
Αλλα οπως εχω ξαναπει,στο vag απ'ολα εχει ο μπαξες
Ευτυχως για μας του απαιδευτους -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πάντως χτες το βράδυ είδα ότι άρχισε να διατίθεται και σε 1.6 102 hp με τιμή από 25900.OMG! Υπάρχει ακόμα αυτός?
Δεν έβαζαν έναν TSI? -
Λογικά θα ακολουθήσει και ο tsi.Και απότι έχω διαβάσει θα βγει και σε εκδοση S.
-
Το μεγάλο έγκλημα στο ανοιχτό Α3 (σχεδιαστικά) είναι ότι δεν έβαλαν λίιιιιγο μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ για να δείχνει αμάξι 3 όγκων. Σαν ένα μικρό Α4 cabrio ας πούμε που σχεδιαστικά ήταν μια χαρά. Αυτό το σημείο σκοτώνει συνολικά το αμάξι.
@charmak
Punto cabrio για μένα. Ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ... -
ωραιο,αλλα πολυ καλυτερα κλειστο...
AUDI FORUM