-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το αυτοκινητο ηταν αγορασμενο απο την αουντι γερμανιας με 5.000 χλμ στο οδομετρο...αν πουμε οτι ηταν γυρισμενα, το αμαξι ηταν νομιζω περσινο αρα και παλι δεν εχει πολλα χλμ...Καλά, μήν παίρνεις και όρκο. Στο mobile.de έχει κάτι αυτοκίνητα 1-2 χρόνων με 500,000 χιλιόμετρα (πότε προλαβαίνουν να τα κάνουν?).
Προσωπικά μετά απο όσα έχω ακούσει για τα γερμανικά εχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι στην Ελλάδα φέρνουν όλα τα σκουπίδια της Γερμανίας.
Μπές και σε κανα ελληνικό για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
-
Και εγώ σε 2 ελληνικά που έχω μπει δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από άποψη άνεσης ανάρτησης. Ποιότητα εσωτερικού τα ίδια, το ντιζελομοτέρ μου φάνηκε ελαφρώς κοιμισιάρικο χαμηλά, αλλά το 4,2 (;) είναι αρκετά καλό...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
το αυτοκινητο ηταν αγορασμενο απο την αουντι γερμανιας με 5.000 χλμ στο οδομετρο...αν πουμε οτι ηταν γυρισμενα, το αμαξι ηταν νομιζω περσινο αρα και παλι δεν εχει πολλα χλμ...
Καλά, μήν παίρνεις και όρκο. Στο mobile.de έχει κάτι αυτοκίνητα 1-2 χρόνων με 500,000 χιλιόμετρα (πότε προλαβαίνουν να τα κάνουν?).
Προσωπικά μετά απο όσα έχω ακούσει για τα γερμανικά εχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι στην Ελλάδα φέρνουν όλα τα σκουπίδια της Γερμανίας.
Μπές και σε κανα ελληνικό για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
α μπορει...αλλα να ρθε ρεταλι το αυτοκινητο απο την αουντι γερμανιας λιγο δυσκολο...και 50.000 χλμ να ειχε κρυφα παλι δε δικαιολογειται η συμπεριφορα του...
q7 απο μακρια για οποιον εχει ορεξη να δωσει λεφτα...ας τα δωσει σε αλλες γερμανικες εταιρειες...
υγ.ουτε τολμαω να φανταστω το q5...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ σε 2 ελληνικά που έχω μπει δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από άποψη άνεσης ανάρτησης. Ποιότητα εσωτερικού τα ίδια, το ντιζελομοτέρ μου φάνηκε ελαφρώς κοιμισιάρικο χαμηλά, αλλά το 4,2 (;) είναι αρκετά καλό...πώς και το εσωτερικο του ειναι τοσο ασχημο...Περιμενα σε ενα τοσο μεγαλο μοντελο να καναν καλα πραγματα...Παντως ειναι αισχρο και ανουσιο οχημα..
Ελπιζω να μην το βγαλουν και αυτοι σε καμια εκδοση RS αντιγραφοντας τη BMW με την Χ5 και Χ6 Μ
-
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από την ηλιοροφή open sky σε Α3 sportback.Αξίζει να τη βάλω σε αυτό που θα πάρω ή μήπως απλά θα δουλεύει υπερωρίες το κλιματιστικό και τσάμπα τα λεφτά που θα δώσω;
-
Ο χρήστης Evangelos Voulgaris έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από την ηλιοροφή open sky σε Α3 sportback.Αξίζει να τη βάλω σε αυτό που θα πάρω ή μήπως απλά θα δουλεύει υπερωρίες το κλιματιστικό και τσάμπα τα λεφτά που θα δώσω;Κοιτα,εγω εχω απλη ηλιοροφη(μιας και 3θυρος) και αυτο που εχω να πω ειναι οτι απλα τραβαω το προστατευτικο και παυει να με ενοχλει τελειως ο ηλιος,το ιδιο νομιζω συνεβαινε και σε ενα cooper -s με πανοραμικη που ειχα μπει...
Σε ενα smart απο τη αλλη που ειχε γυαλινη οροφη,αλλα ημιδιαφανες προστατευτικο ψηνοσουν κανονικα..Πηγαινε να δεις,αν τα εσωτερικα προστατευτικα καλυματα ειναι αδιαφανη και αν ειναι τοτε δε θα χεις κανενα προβλημα,μην ανησυχεις..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σε ενα smart απο τη αλλη που ειχε γυαλινη οροφη,αλλα ημιδιαφανες προστατευτικο ψηνοσουν κανονικα..Πηγαινε να δεις,αν τα εσωτερικα προστατευτικα καλυματα ειναι αδιαφανη και αν ειναι τοτε δε θα χεις κανενα προβλημα,μην ανησυχεις..
Στο sportback, το κάλυμα είναι ημιδιαφανές.Επειδή κι εγώ το σκεφτόμουν να βάλω ηλιοροφή (παρότι τα 1600€ της), όταν είδα ότι το κάλυμμα είναι ημιδιαφανές, απέρριψα αμέσως την ιδέα.
Να σου δώσω να καταλάβεις, με συννεφιά το μεσημέρι και τραβηγμένο το κάλυμμα, μπαίνει φως στην καμπίνα.Φαντάσου το καλοκαίρι τι ωραία που θα περνάς μέσα στο αμάξι.
και για να σου δώσω μία γεύση του τι εννοώ:
(με το κάλυμμα κλειστό - μέρα μεσημέρι με συννεφιά)
Στο τρίθυρο πάντως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αφού το κάλυμμα είναι από τη μοκέτα που είναι και ουρανός του αυτοκινήτου (πλήρως αδιάφανο), οπότε με το που το τραβάς και το κλείνεις, είναι λες και δεν έχεις ηλιοροφή
-
εαν ειναι ημιδιαφανο,τοτε καλυτερα να μην το παρει γιατι δεν ειναι τοσο το θεμα ζεστης στη καμπινα(που λυνεται με κλιματισμο) οσο το οτι σε χτυπαει κατευθειαν ο ηλιος στο κεφαλι και δε μπορεις να κανεις κατι για αυτο...
Εκεινη τη μερα στο Smart ειχε πολυ δυνατο ηλιο και τα ειχα παιξει... -
Δεν εννοούσα από θέμα ζέστης, αφού όπως λες το λύνεις.
περισσότερο είναι το θέμα ότι το καλοκαίρι ο ήλιος είναι δυνατός πολύ.Φαντάσου να πρέπει να οδηγήσεις αρκετή ώρα και να έχεις και τον ήλιο να σε χτυπάει στο κεφάλι σου?Κι όπως είπες κι εσύ, δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα γι'αυτό.Απλά να σημειώσω ότι οι φωτογραφίες και οι απόψεις μου στηρίζονται στο όταν κοιτούσα εγώ αμάξι (δηλαδή λίγο πριν το τελευταίο facelift), οπότε ίσως στο facelift, να έχουν δει τη βλακεία που έχουν κάνει με την ηλιοροφή και να το διόρθωσαν.
-
Εχω opensky οροφή (Α3 sportback). ΔΕΝ ενοχλεί ο ήλιος! Κάνει πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα μέσα διότι το εσωτερικό γίνεται γενικά φωτεινότερο. Μόνο σε χαμηλές ταχύτητες την ανοίγεις. Αλλιώς ενοχλεί ο θόρυβος και ο αέρας.
Αν την βάλεις πάρε και τις μπάρες οροφής. Χαρίζουν πολύ.
Πάντως αν ξανάπερνα αντί να δώσω τα λεφτά για την οροφή θα τα έδινα στο s-tronic...
*Τώρα να αναφέρω και το δικό μου προβληματισμό σε θέμα που έχει ξανασυζητηθεί παλιότερα: Εχω Α3 1.8 αγορασμένο προ 8 μηνών. Εχω κάνει 9600 κμ. Το βιβλιαράκι σερβις δεν εχει τσεκαρισμένο ουτε το longlife αλλά ούτε και το απλό σερβις ως προτεινόμενο.
Σήμερα λοιπόν προσπαθώ να τσεκάρω τι δείχνει το κομπιουτερ. Πατάω το κουμπάκι στο ταμπλό (δεν ξέρω μήπως άθελά μου το παραπάτησα και μηδένισα το oil-service) και μου δείχνει oil-service σε 365 μέρες - 15000κμ, και service σε 860 μέρες - 20400κμ. Τι στο καλό έγινε; Μηδένισα το oil-service?
Πότε να το πάω για λάδια; Για service;
Είναι και λίγο περίεργη φάση διότι η εταιρεία μου έχει δώσει σαν δώρο το υποτιθέμενο πρώτο σερβις. Εχω ένα χαρτί που λέει ότι θα μου κάνουν δωρεάν το πρώτο σερβις των 15000 κμ. Αλλά προφανώς το πρώτο σερβις θα πρέπει να γίνει στα 30000κμ σύμφωνα με το trip-computer και αν πάω στα 15000 μάλλον τα λάδια θα αλλάξουν... Μου είχαν πει ότι το σερβις-δώρο κόστιζε γύρω στα 200€. Τι να κάνω;;
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Εχω opensky οροφή (Α3 sportback). ΔΕΝ ενοχλεί ο ήλιος! Κάνει πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα μέσα διότι το εσωτερικό γίνεται γενικά φωτεινότερο. Μόνο σε χαμηλές ταχύτητες την ανοίγεις. Αλλιώς ενοχλεί ο θόρυβος και ο αέρας.Αν την βάλεις πάρε και τις μπάρες οροφής. Χαρίζουν πολύ.
Πάντως αν ξανάπερνα αντί να δώσω τα λεφτά για την οροφή θα τα έδινα στο s-tronic...
*Τώρα να αναφέρω και το δικό μου προβληματισμό σε θέμα που έχει ξανασυζητηθεί παλιότερα: Εχω Α3 1.8 αγορασμένο προ 8 μηνών. Εχω κάνει 9600 κμ. Το βιβλιαράκι σερβις δεν εχει τσεκαρισμένο ουτε το longlife αλλά ούτε και το απλό σερβις ως προτεινόμενο.
Σήμερα λοιπόν προσπαθώ να τσεκάρω τι δείχνει το κομπιουτερ. Πατάω το κουμπάκι στο ταμπλό (δεν ξέρω μήπως άθελά μου το παραπάτησα και μηδένισα το oil-service) και μου δείχνει oil-service σε 365 μέρες - 15000κμ, και service σε 860 μέρες - 20400κμ. Τι στο καλό έγινε; Μηδένισα το oil-service?
Πότε να το πάω για λάδια; Για service;
Είναι και λίγο περίεργη φάση διότι η εταιρεία μου έχει δώσει σαν δώρο το υποτιθέμενο πρώτο σερβις. Εχω ένα χαρτί που λέει ότι θα μου κάνουν δωρεάν το πρώτο σερβις των 15000 κμ. Αλλά προφανώς το πρώτο σερβις θα πρέπει να γίνει στα 30000κμ σύμφωνα με το trip-computer και αν πάω στα 15000 μάλλον τα λάδια θα αλλάξουν... Μου είχαν πει ότι το σερβις-δώρο κόστιζε γύρω στα 200€. Τι να κάνω;;
Στα 15 το μικρο(μονο λαδια), στα 30 το μεγαλο,μη κοιτας τον υπολογιστη δεν τον ρυθμιζει κανεις και ποτε..
Εισαι βεβαιος οτι τωρα το καλοκαιρι δε σε βαραγε ο ηλιος στο κεφαλι???εγω αν δεν εκλεινα το προστατευτικο μου φρικαρα -
Γιουλ Μπρίνερ;
-
? δεν το επιασα...
-
? δεν το επιασα...Yul Brynner
Γνωστός ηθοποιός για την...'πλούσια' κώμη του! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
? δεν το επιασα...
Yul Brynner
Γνωστός ηθοποιός για την...'πλούσια' κώμη του!ναι ,τον ξερω τον καραφλα,αλλα εγω παροτι εχω μαλλι αφανα με ενοχλει ο ηλιος μεσα απο την οροφη
-
Εισαι βεβαιος οτι τωρα το καλοκαιρι δε σε βαραγε ο ηλιος στο κεφαλι???εγω αν δεν εκλεινα το προστατευτικο μου φρικαραμε κλειστό το ημιδιαφανές κάλυμμα εννοώ.
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Εισαι βεβαιος οτι τωρα το καλοκαιρι δε σε βαραγε ο ηλιος στο κεφαλι???εγω αν δεν εκλεινα το προστατευτικο μου φρικαρα
με κλειστό το ημιδιαφανές κάλυμμα εννοώ.
ναι οκ,εγω δεν εχω εμπειρια απο ημιδιαφανο σε Α3,μονο σε smart δεν αποκλειεται του Α3 να κανει πραγματικη δουλεια,γιατι το αλλο δεν εκανε καμια
-
? δεν το επιασα...
Yul Brynner
Γνωστός ηθοποιός για την...'πλούσια' κώμη του!ναι ,τον ξερω τον καραφλα,αλλα εγω παροτι εχω μαλλι αφανα με ενοχλει ο ηλιος μεσα απο την οροφη
Πλάκα έκανα ντε...
-
ναι,απλα αργησα να τη καταλαβω
-
Γεια σας παιδιά..πρώτο post στο forum.
-Στο Car στο inernet ειδα οτι το νέο Α3 θα έρθει μετά το 2011 μάλλον.Λογικα έτσι θα είναι?
-Ρε παιδιά κατέβασα τον τιμοκατάλογο από το αγγλικό site και οι τιμές είναι μέρα με την νύχτα με Ελλάδα!το 1.8 που με ενδιαφέρει εκεί είναι πιο φτηνό γύρω στα 2.000 ευρο!Γιατί?
AUDI FORUM