-
υπάρχει τρόπος να κάνω μόνος μου (χωρίς να πάω συνεργείο να μου το βάλουν πάνω στο vag-com) να αλλάξω το κλείδωμα-ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου?
Τι εννοώ:
Τώρα με το που πατάω να ξεκλειδώσεi, ξεκλειδώνουν όλες οι ασφάλειες.Εγώ θέλω να ξεκλειδώνει πρώτα μόνο του οδηγού κι αν ξαναπατήσω ξεκλείδωμα, να ξεκλειδώσουν και οι υπόλοιπες.
Μιλάμε για καινούριο Α3 με εργοστασιακό συναγερμό.Το έχω δει που το κάνει στης μάνας μου αυτό και στου πατέρα μου.Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί πχ στου πατέρα μου (mercedes), κρατάς πατημένο το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα από το τηλεκοντρόλ για 5 δευτερόλεπτα (αν θυμάμαι καλά) και αλλάζει η ρύθμιση (είτε να ανοίγουν όλες μαζί οι ασφάλειες είτε μόνο του οδηγού και μετά οι υπόλοιπες αν ξαναπατήσεις το ξεκλείδωμα).
Το manual δε βρήκα να λέει κάτι επ'αυτού. -
Γίνεται από το κρυφό μενού. Δεν θυμάμαι ποιο συνδυασμό κάνεις για να το εμφανίσει. Κάποια στιγμή το είχα εντοπίσει και είχα δει ότι έχει πολλές επιλογές να ρυθμίσεις.
Ρυθμίζεις επίσης εαν θες ή όχι να κλειδώνει εν κινήσει μόλις ξεπεράσεις τα 40χλμ κτλ.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γίνεται από το κρυφό μενού. Δεν θυμάμαι ποιο συνδυασμό κάνεις για να το εμφανίσει. Κάποια στιγμή το είχα εντοπίσει και είχα δει ότι έχει πολλές επιλογές να ρυθμίσεις.μπορούμε κάπως να το μάθουμε αυτό?
στο service πήρα και ρώτησα και μου το έπαιζαν τρελοί.
('ψιλο-λογικό' θα μου πεις ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γίνεται από το κρυφό μενού. Δεν θυμάμαι ποιο συνδυασμό κάνεις για να το εμφανίσει. Κάποια στιγμή το είχα εντοπίσει και είχα δει ότι έχει πολλές επιλογές να ρυθμίσεις.
μπορούμε κάπως να το μάθουμε αυτό?
στο service πήρα και ρώτησα και μου το έπαιζαν τρελοί.
('ψιλο-λογικό' θα μου πεις )Είναι θέμα συναγερμού νομίζω.
Είσαι σίγουρος ότι είναι ο εργοστασιακός ;;;;
(αυτοί έχουν συνήθως στο πλάι της πόρτας του οδηγού 2 κουμπάκια για μερική απενεργοποίηση σε περίπτωση που το σηκώσει ο γερανός) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Γίνεται από το κρυφό μενού. Δεν θυμάμαι ποιο συνδυασμό κάνεις για να το εμφανίσει. Κάποια στιγμή το είχα εντοπίσει και είχα δει ότι έχει πολλές επιλογές να ρυθμίσεις.Ρυθμίζεις επίσης εαν θες ή όχι να κλειδώνει εν κινήσει μόλις ξεπεράσεις τα 40χλμ κτλ.
ποσο διαφορετικο ειναι το λογισμικο που χρησιμοποιουν τα golf, απο τα audi? εμενα ο προγραμματισμος αυτος γινοταν μεσω MFD στο Setup και υστερα ειχε ενα μενου σχετικα με Comfort settings, αν δεν κανω λαθος που εκει ειχε το συγκεκριμενο μενου για το ξεκλειδωμα. Δεν βαζω το χερι μου και στη φωτια, γιατι παει καιρος, αλλα τις συγκεκριμενες λειτουργιες τις αναφερει και στο manual
-
To Q5 2.0 TFSI Θα εχει 7αρι DSG στο βασικο εξοπλισμο,απο οτι διαβασα!!Οποτε λυθηκε το θεμα
-
Στάνταρ είναι εργοστασιακός γιατί παραγγέλθηκε έτσι.
Για να σου φύγει κάθε αμφιβολία, τα έχει αυτά τα κουμπάκια που λές (μόνο που στο Α3 είναι στον πόρτα του οδηγού και όχι στην αριστερή μεσαία κολώνα πίσω από την πλάτη του οδηγού ).Σίγουρα έχει ρύθμιση ο εργοστασιακός συναγερμός όπου μπορείς να αλλάξεις την επιλογή (ανοίγουν όλες μαζί ή μόνο του οδηγού).Το έχουμε κάνει και στο Golf-άκι της μάνας μου (Golf V) που έχει επίσης εργοστασιακό συναγερμό.
Ίσως αύριο που θα περάσω για να πάρω και την επέκταση εγγύησης, να ρωτήσω και να ντραπούν να μου πουν ότι δεν υπάρχει.
(το τηλέφωνο είναι πιο απρόσωπο ) -
Στάνταρ είναι εργοστασιακός γιατί παραγγέλθηκε έτσι.
Για να σου φύγει κάθε αμφιβολία, τα έχει αυτά τα κουμπάκια που λές (μόνο που στο Α3 είναι στον πόρτα του οδηγού και όχι στην αριστερή μεσαία κολώνα πίσω από την πλάτη του οδηγού ).Σίγουρα έχει ρύθμιση ο εργοστασιακός συναγερμός όπου μπορείς να αλλάξεις την επιλογή (ανοίγουν όλες μαζί ή μόνο του οδηγού).Το έχουμε κάνει και στο Golf-άκι της μάνας μου (Golf V) που έχει επίσης εργοστασιακό συναγερμό.
Ίσως αύριο που θα περάσω για να πάρω και την επέκταση εγγύησης, να ρωτήσω και να ντραπούν να μου πουν ότι δεν υπάρχει.
(το τηλέφωνο είναι πιο απρόσωπο )Τώρα το είδα!!! καλοτάξιδοοοο!
Άσχημο καιρό όμως το παρέλαβες, με τόση ζέστη έξω!
Τα xenon να υποθέσω ότι είναι aftermarket?
Καλοτάξιδο φίλε, να το χαίρεσαι! Ωραία specs, ΖΑΝΤΑΡΑ και πολύ ωραίο χρώμα!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τώρα το είδα!!! καλοτάξιδοοοο!Ευχαριστώ
Άσχημο καιρό όμως το παρέλαβες, με τόση ζέστη έξω!
Με ποιό σκεπτικό είναι χάλια?
Τα xenon να υποθέσω ότι είναι aftermarket?
όχι...εργοστασιακά (δε θα ήταν adaptive αλλιώς )
Καλοτάξιδο φίλε, να το χαίρεσαι! Ωραία specs, ΖΑΝΤΑΡΑ και πολύ ωραίο χρώμα!!!
Ευχαριστώ και πάλι!!!
Μου κάνει εντύπωση που όλοι σχολιάζουν τη ζάντα. (Τόσο μπαμ κάνει πια?Νόμιζα ότι το 'κοινό μάτι' ήταν εξοικειωμένο στις τεράστιες ζάντες από τα καγκούρια και δε θα έκανε αίσθηση ) -
Με ποιό σκεπτικό είναι χάλια?Ότι έχει ζέστη μωρέ και ότι στη ζέστη ταλαιπωρείται το turbo και γενικότερα το καινούριο αυτοκίνητο. Δουλεύει a/c στο full, βεντιλατέρ κλπ.
Μου κάνει εντύπωση που όλοι σχολιάζουν τη ζάντα. (Τόσο μπαμ κάνει πια?Νόμιζα ότι το 'κοινό μάτι' ήταν εξοικειωμένο στις τεράστιες ζάντες από τα καγκούρια και δε θα έκανε αίσθηση )
Κάνει μπαμ επειδή είναι RS4 φάση
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
To Q5 2.0 TFSI Θα εχει 7αρι DSG στο βασικο εξοπλισμο,απο οτι διαβασα!!Οποτε λυθηκε το θεμαΔεν είχαν πει ότι το DSG έβγαζε πρόβλημα με την τετρακίνηση?
-
Τα εχουμε πει.Το προβλημα με το dsg 1ης γενιας με τις 6 σχεσεις δεν ηταν η τετρακινηση,ουτε το τουρμπο.Το προβλημα ηταν η συνυπαρξη αυτων των δυο.
Απο οτι φαινεται με την ελευση του νεου κιβωτιου με τις 7 σχεσεις το προβλημα λυνεται!Ηδη στο TTs ειδαμε το συνδυασμο με Haldex.Τωρα το βλεπουμε και με Torsen.
'the 3.0 TDI and the 2.0 TFSI have the new seven-speed S tronic as standard; the 2.0 TDI is combined with a six-speed manual transmission as standard. 'Επισης ειδα και μερικες νεες πληροφοριες για τον 'νεο'διλιτρο TFSI με τους 211 ιππους.
http://www.worldcarfans.com/9080709.009 ... or-audi-q5 -
Kαιρός ήταν...
-
Καλο θα ηταν να μαθαιναμε περισσοτερες πληροφοριες για τον διλιτρο με τους 211 ιππους.Καπου διαβασα οτι δεν προερχεται απο τον προηγουμενο 2,0 TFSI 200 ps ,αλλα απο τον 1,8 TFSI 160 PS...
Περιεργο μου φαινεται. -
Καλορίζικο το S3 Κάβουρα.
-
Είμασστε σίγουροί ότι το Q5 θα έχει 3 διαφορικά και όχι Haldex?
Τέλος ΙΜΟ, ένα A4 Avant Q νομίζω είναι πιο πρακτικό και πατάει καλύτερα στο δρόμο από ενα Q5. Δεν βρίσκω τον λόγο για να προτιμήσω το Q5.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είμασστε σίγουροί ότι το Q5 θα έχει 3 διαφορικά και όχι Haldex?Ναι.
Τέλος ΙΜΟ, ένα A4 Avant Q νομίζω είναι πιο πρακτικό και πατάει καλύτερα στο δρόμο από ενα Q5. Δεν βρίσκω τον λόγο για να προτιμήσω το Q5.
Το νεο Α4 SW Δε μου αρεσει καθολου... Στις φωτογραφιες κατι γινοταν αλλα οταν το ειδα μπροστα μου ξενερωσα εντελως.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Είμασστε σίγουροί ότι το Q5 θα έχει 3 διαφορικά και όχι Haldex?
Ναι.
Το νεο Α4 SW Δε μου αρεσει καθολου... Στις φωτογραφιες κατι γινοταν αλλα οταν το ειδα μπροστα μου ξενερωσα εντελως.
εγω το εχω δει μόνο φωτό και μένα δεν μου κάνει κλικ περιμένω να το δω από κοντά αλλά συνήθως they grow up in your eye και στο τέλος μας αρέοσυν
-
Αυτό που μου αρέσει εμένα πάντως περισσότερο από τις φωτό είναι το Α5: δείχνει φοβερά εντυπωσιακό και επιβλητικό, μοιάζει ακριβότερο , ίσως γιατί αντιγράφει ίσως τις γραμμές από ακριβότερα κουπέ...
-
στις φώτο δεν μου άρεσε ..... το είδα σήμερα από κοντά ....
και με εξέπληξε ευχάριστα ....
AUDI FORUM