-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πως το λεγε ο Σαρμπελ;;;;
'Γει σου Μ3';;;Καλά, δε νομίζω ότι τίθεται άμεση σύγκριση μεταξύ M3 και C-Class. Το μεν πρώτο θα είναι και πάλι ένα σπορ κουπέ, το δε δεύτερο ένα γρήγορο οικογενειακό.
Πέραν τον επιδόσεων στην ευθεία, δε νομίζω ότι η C-Class AMG θα έχει καμια ελπίδα στις στροφές ενάντια στην Μ3.Κ εγω ελεγα οτι δεν συγκρινοντε αυτα τα δυο, αλλα ελα που το Autocar.co.uk γραφει οτι εχουν να οδιγησουν τοσο καλο Μερκ απο την εποχη της E190 EVO II και το Drive γραφει οτι το νεο Μ3... Δεν ειναι οσο καλο, οσο το απερχομενο....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε απομονώνει εντελώς απο τον έξω κόσμο και σε κρατάει στον δικό της,τον ιδανικά πλασμένο οπου τίποτα, (απο λακούβα-κρατηρα μεχρι την πιο ασχημη και ηλίθια στροφή) μα τίποτα δεν επηρεάζει την ηρεμία σου.
Δεν θα μπορεσω ποτε να καταλάβω,τι το ενδιαφερον παρουσιαζει αυτού του είδους η αυτοκίνηση.(για τον οδηγο του οχηματος τουλάχιστον ρωταω,γιατι για τους επιβατες του θα ειναι καλό μαλλον)
αλλο στυλ ανθρωπου και οδηγου..αλλες αναγκες...
αλλος θελει να παει απο τις σκαλες και αλλος να σκαρφαλωσει..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αλλο στυλ ανθρωπου και οδηγου..αλλες αναγκες...
αλλος θελει να παει απο τις σκαλες και αλλος να σκαρφαλωσει..
Υποθέτωντας οτι η απόλαυση που θα κερδίσουμε απο την οδηγηση ειναι λόγω συμμετοχικότητάς μας σε αυτην,θα ξαναυπέθετα οτι,όσο περισσότερο αποκόπτεσαι απο αυτη τοσο λιγότερο το απολαμβάνεις.
Το να μην έχεις καμια επαφη με το δρόμο και με τη συμπεριφορα του αυτοκινήτου που οδηγεις και να το θεωρεις αυτο ως απόλαυση,σημαίνει (πάντα συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια) οτι θα το απολάμβανες ακόμα κι'άν ειχες σωφερ στο αυτοκίνητο (σε μια Rolls Royce π.χ.) και εσυ να κάθεσαι στο πίσω καθισμα.Μπορει να μην σκαρφαλώνεις και να πηγαίνεις απο τις σκάλες ,αλλα ζαχαρώνεις το ανεβασμα με το ασανσερ
-
στο σημειο για το σωφερ εχεις καποιο δικιο...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε απομονώνει εντελώς απο τον έξω κόσμο και σε κρατάει στον δικό της,τον ιδανικά πλασμένο οπου τίποτα, (απο λακούβα-κρατηρα μεχρι την πιο ασχημη και ηλίθια στροφή) μα τίποτα δεν επηρεάζει την ηρεμία σου.
Δεν θα μπορεσω ποτε να καταλάβω,τι το ενδιαφερον παρουσιαζει αυτού του είδους η αυτοκίνηση.(για τον οδηγο του οχηματος τουλάχιστον ρωταω,γιατι για τους επιβατες του θα ειναι καλό μαλλον)
Το πιο απλό...ποιότητα κύλησης Mercedes... Το να πάς με 220 στην εγνατία κρατωντας το τιμόνι με το ενα χερι και να συζητάς με τον συνοδηγο σιγοψυθιρίζωντας γιατι ο πίσω επιβάτης κοιμάται.... Και το ίδιο να κάνεις αφου φτάσεις στην καστανια στρίβοντας κανονικα με τα δυο χερια αφου το παραμετρικό σου μεταφέρει ακριβως την πληροφορία που χρειάζεσαι μενοντας έκπληκτος απο τη λειτουργία της ανάρτησης (της έξτρα ''σφιχτης'' σπορ) αλλα και την ανεξάντλητη πρόσφυση που παρέχουν τα 245/40 17 πίσω και 225/45 17 μπροστα αλλα και πάλι να διαχειρίζεται τις ανωμαλίες σαν πουπουλο. Κ έτσι μετα απο 1000 χλμ φτάνεις ακούραστος,έτοιμος να ξαναπάρεις την κουκλα και να βγείς βόλτα...
Υ.Γ. Μα τι είναι αυτό το άσχημο κατασκεύασμα με ένα ' L ' στη μούρη του που εδω και ώρα είναι στον καθρέφτη μου; Αδιαφορώ,ΠΙΣΩ θα μείνει μια ζωή....
-
στα άλλα δε θα αναφερθω (που δε σημαινει οτι διαφωνώ) αλλά απο αυτη την παντελώς ανωριμη άποψη φοραω λαστιχα σαν ταψιά, αρα εχω απειρη προσφυση και αρα αρα ειμαι πιο ασφαλης πότε θα ελευθερωθειτε??
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Το πιο απλό...ποιότητα κύλησης Mercedes... Το να πάς με 220 στην εγνατία κρατωντας το τιμόνι με το ενα χεριΜε 220 και το ένα χέρι στο τιμόνι... Ωραίος!
αφου το παραμετρικό σου μεταφέρει ακριβως την πληροφορία που χρειάζεσαι
Μάλλον πρέπει να πιάσεις ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πληροφοριακό τιμόνι για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Οι Μερκ μάλλον φημίζονται για την αναισθησία των τιμονιών τους.
Κ έτσι μετα απο 1000 χλμ φτάνεις ακούραστος,έτοιμος να ξαναπάρεις την κουκλα και να βγείς βόλτα...
Προφανώς και ισχύει αυτό. Γι' αυτό τον λόγο φτιάχνονται οι Μερκ, και το στόχο τους τον πετυχαίνουν απόλυτα.
Υ.Γ. Μα τι είναι αυτό το άσχημο κατασκεύασμα με ένα ' L ' στη μούρη του που εδω και ώρα είναι στον καθρέφτη μου; Αδιαφορώ,ΠΙΣΩ θα μείνει μια ζωή....
Είναι ένα Lexus. Για την ακρίβεια, είναι ένα όχημα από αυτά που ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ την Mercedes να αρχίσει να προσέχει περισσότερο τα αυτοκίνητά της, για να μην επέλθει η κηδεία της στις πωλήσεις. Στην τεράστια αγορά της Αμερικής τα Lexus είναι ήδη μπροστά.
ΥΓ: έχω Mercedes
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με 220 και το ένα χέρι στο τιμόνι... Ωραίος!Μάλλον πρέπει να πιάσεις ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πληροφοριακό τιμόνι για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Οι Μερκ μάλλον φημίζονται για την αναισθησία των τιμονιών τους.
Προφανώς και ισχύει αυτό. Γι' αυτό τον λόγο φτιάχνονται οι Μερκ, και το στόχο τους τον πετυχαίνουν απόλυτα.
Είναι ένα Lexus. Για την ακρίβεια, είναι ένα όχημα από αυτά που ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ την Mercedes να αρχίσει να προσέχει περισσότερο τα αυτοκίνητά της, για να μην επέλθει η κηδεία της στις πωλήσεις. Στην τεράστια αγορά της Αμερικής τα Lexus είναι ήδη μπροστά.
Lexus; A,ναί! Ενα ΤΟΥΟΤΑ δηλαδη!!!
Μήπως η ίδια η Αμερική έκανε τις μερσεντες λιγότερο ποιοτικές (βλ. συγχώνευση με την Chrysler);
Αλλα κακα τα ψέματα,ακόμα και η C του 2000 το οποίο ηταν ένα μοντελο που προσπαθει κ η ίδια η μερσεντες να ξεχάσει,παρότι εμφανώς υποβαθμισμένη σε θεματα ποιότητας, ωστόσο ήταν πολυ μπροστα απο τις τότε 3άρες και Α4. Στο facelift που κυριολεκτικά τα ξήλωσε όλα και τα έβαλε καινουργια (αυτο που έχουμε εμείς) πήγε και πάλι έτη φωτός μπροστα...
Γ να μήν πούμε για τις καινούργιες C και Ε(facelift) με τiς οποίες η εταιρεία έρχεται και πάλι στην πραγματική της ουσία... Πές μου ποιά φιλοσοφία έχει η τουότα,εεε συγνώμη λέξους; Κ θες να πάρω στα σοβαρα ανθρωπους που έθαψαν τις αμαξάρες (Caddy,Lincoln) για χάρη των σχιστομάτικων δημιουργημάτων;
Ξέρω απο πληροφοριακό τιμόνι οδηγώντας μια GTV TSpark αλλα συνεχιζω να προτιμω της Μερσεντες...ΥΓ Joe Bar Team, Το οτι φοράει 'ταψια' όπως λές δεν σημαίνει οτι όλη η ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου στηρίζεται σε αυτά,μάλλον εγώ το διατυπωσα λάθος, θα έλεγα μάλιστα οτι κάτι λίγο το κόβουν απο την ισχύ αλλα 'Μπρος στα κάλλη τι είν'ο πόνος;' .Φανταζεσαι πως θα έδειχνε με τα 205/60 16; Παίζει σε κανα δυο χρόνια να περάσω καμια 18άρα...
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
ΥΓ Joe Bar Team, Το οτι φοράει 'ταψια' όπως λές δεν σημαίνει οτι όλη η ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου στηρίζεται σε αυτά,μάλλον εγώ το διατυπωσα λάθος, θα έλεγα μάλιστα οτι κάτι λίγο το κόβουν απο την ισχύ αλλα 'Μπρος στα κάλλη τι είν'ο πόνος;' .Φανταζεσαι πως θα έδειχνε με τα 205/60 16; Παίζει σε κανα δυο χρόνια να περάσω καμια 18άρα...
τωρα κι αν το διατυπωσες παντελως λανθασμένα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το πιο απλό...ποιότητα κύλησης Mercedes... Το να πάς με 220 στην εγνατία κρατωντας το τιμόνι με το ενα χερι
Με 220 και το ένα χέρι στο τιμόνι... Ωραίος!
Πολυ ανετα!
αφου το παραμετρικό σου μεταφέρει ακριβως την πληροφορία που χρειάζεσαι
Μάλλον πρέπει να πιάσεις ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πληροφοριακό τιμόνι για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Οι Μερκ μάλλον φημίζονται για την αναισθησία των τιμονιών τους.
Το καλυτερο τιμονι το χει η Αλφα Ρομεο!
Ολοι οι αλλοι.... Απλα προσπαθουν να μαθουν την τεχνηΚ έτσι μετα απο 1000 χλμ φτάνεις ακούραστος,έτοιμος να ξαναπάρεις την κουκλα και να βγείς βόλτα...
**Εχω κανει αρκετες φορες το Αθηνα - Σερρες - Αθηνα 'non stop' με το 200Κ... **
Ναι.... Αλλα παραμενουν Αβενσις απο μεσα!
**Ας προσεχες **
-
Α150, 3πορτη, clasic+ζαντες 16'+CD5δισκο+αναδιπλούμενοι καθρέπτες: 20000 τελική τιμή
Την θέλουμε για μέσα στην πόλη. Να είναι με ψηλή θέση οδήγησης, ευκολοδήγητο και αν είναι δυνατόν να μην βρίσκει εύκολα κάτω.
Οδήγησα την 1.7 και μου άρεσε. Λέτε η 1.5 να έχει αισθητή διαφορά για την χρήση που θέλω;
Προβλήματα ευστάθιας έχει η Α150; Μην παίρνει τούμπες λόγω ύψους...
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Α150, 3πορτη, clasic+ζαντες 16'+CD5δισκο+αναδιπλούμενοι καθρέπτες: 20000 τελική τιμήΤην θέλουμε για μέσα στην πόλη. Να είναι με ψηλή θέση οδήγησης, ευκολοδήγητο και αν είναι δυνατόν να μην βρίσκει εύκολα κάτω.
Οδήγησα την 1.7 και μου άρεσε. Λέτε η 1.5 να έχει αισθητή διαφορά για την χρήση που θέλω;
Τα προβληματα ευστάθειας υφίσταντο μόνο στην 1η γενιά που αργότερα περιορίστηκαν λόγω ESP.
Στην 2η γενια αυτά τα προβλήματα έχουν εξαλειφθει πλήρως και γενικότερα η συμπεριφορα και η ποιότητα κύλησης του αυτοκινήτου-οπως και εσύ θα διαπίστωσες- είναι εξαιρετικές!!!
Μάλιστα με την 1,5 θα έχεις πολύ καλή κατανάλωση,δηλαδη για τη χρήση που τη θές συμφέρει πιστεύω περισσότερο απο την 1,7 απλά μην περιμένεις να βάζεις φωτιά στο δρόμο! Η μόνη ένσταση σαν μοντέλο γενικά είναι οτι η Α είναι μπροστινοκίνητη,πράγμα λίγο παράξενο για μερτσέντες αλλα αν αυτό δεν σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αγορά θα είναι πάρα πολυ καλή...
Τέλος αν ακόμα είσαι αναποφάσιστος δεν την (συνήθη) κορυφαία τριάδα στα μικρομεσαία: Astra,Focus,Golf των οποίων στα ατμοσφαιρικά 1,6lt οι βασικές εκδόσεις είναι σε αυτή περιπου την τιμή και αποτελούν και αυτά πολύ καλές επιλογές..... -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Α150, 3πορτη, clasic+ζαντες 16'+CD5δισκο+αναδιπλούμενοι καθρέπτες: 20000 τελική τιμή
Την θέλουμε για μέσα στην πόλη. Να είναι με ψηλή θέση οδήγησης, ευκολοδήγητο και αν είναι δυνατόν να μην βρίσκει εύκολα κάτω.
Τα προβληματα ευστάθειας υφίσταντο μόνο στην 1η γενιά που αργότερα περιορίστηκαν λόγω ESP.
Στην 2η γενια αυτά τα προβλήματα έχουν εξαλειφθει πλήρως και γενικότερα η συμπεριφορα και η ποιότητα κύλησης του αυτοκινήτου-οπως και εσύ θα διαπίστωσες- είναι εξαιρετικές!!!
Μάλιστα με την 1,5 θα έχεις πολύ καλή κατανάλωση,δηλαδη για τη χρήση που τη θές συμφέρει πιστεύω περισσότερο απο την 1,7 απλά μην περιμένεις να βάζεις φωτιά στο δρόμο! Η μόνη ένσταση σαν μοντέλο γενικά είναι οτι η Α είναι μπροστινοκίνητη,πράγμα λίγο παράξενο για μερτσέντες αλλα αν αυτό δεν σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αγορά θα είναι πάρα πολυ καλή...
Τέλος αν ακόμα είσαι αναποφάσιστος δεν την (συνήθη) κορυφαία τριάδα στα μικρομεσαία: Astra,Focus,Golf των οποίων στα ατμοσφαιρικά 1,6lt οι βασικές εκδόσεις είναι σε αυτή περιπου την τιμή και αποτελούν και αυτά πολύ καλές επιλογές.....Ασε που στο τελος μαθαμε γιατι τουμπαρε το αυτοκινητο....
Ακους εκει να βαλουν τροχο με μικροτερη διαμετρο και να κανουν τεστ αποφυγης ταρανδου!
Ενα ΗΟΑΧ που το πληρωσε ακριβα η Μερκ...
Κατα τα αλλα αν και δεν μ αρεσει, ειναι πολυ καλο και ασφαλες!
Πριν το αποφασησεις, περνα απο αντιπρωσοπεια, να τσεκαρουν τα χιλιομετρα του.
Ειναι 70Ευ απ οσο μου πε ο Οβελιξ και σε περιπτωση μαϊμουδιας στο λενε -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τέλος αν ακόμα είσαι αναποφάσιστος δεν την (συνήθη) κορυφαία τριάδα στα μικρομεσαία: Astra,Focus,Golf των οποίων στα ατμοσφαιρικά 1,6lt οι βασικές εκδόσεις είναι σε αυτή περιπου την τιμή και αποτελούν και αυτά πολύ καλές επιλογές.....Πριν το αποφασησεις, περνα απο αντιπρωσοπεια, να τσεκαρουν τα χιλιομετρα του.
Ειναι 70Ευ απ οσο μου πε ο Οβελιξ και σε περιπτωση μαϊμουδιας στο λενεμα για καινούρια μιλάω!
-
θα την έπαιρνα με 15αρες και όχι 5δισκο. καλύτερα πάρε το πιο φτηνό ηχ/μα που παίρνει αναβάθμιση για ΙΡΟD, το 20 νομίζω οτι είναι.
edit εννοείς την style edition me AUDIO 5 CD, και 16αρες και καθρέφτες. οκ είναι για 'δωρεάν', αλλά air condition?
-
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζει το audio και mp3 σε sportcoupe του 2005?
Έχω βαρεθεί να γράφω CD.... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
θα την έπαιρνα με 15αρες και όχι 5δισκο. καλύτερα πάρε το πιο φτηνό ηχ/μα που παίρνει αναβάθμιση για ΙΡΟD, το 20 νομίζω οτι είναι.edit εννοείς την style edition me AUDIO 5 CD, και 16αρες και καθρέφτες. οκ είναι για 'δωρεάν', αλλά air condition?
ναι εννοώ την style edition και το πακετάκι με τις ζαντες, audio, καθρεπτες, είναι δωρεάν!
Στην τιμή που λέω περιλαμβάνει και το σύστημα κλιματισμού thermatic.
To μόνο που δεν ξέρω είναι (επειδή δοκίμασα την 170) αν ακούει στο γκάζι χαμηλά. Μην πατάω και παρουσιάζει υστέρηση απόκρισης (lag) λόγω βάρους και μας σπάει τα νεύρα...
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Τέλος αν ακόμα είσαι αναποφάσιστος δεν την (συνήθη) κορυφαία τριάδα στα μικρομεσαία: Astra,Focus,Golf των οποίων στα ατμοσφαιρικά 1,6lt οι βασικές εκδόσεις είναι σε αυτή περιπου την τιμή και αποτελούν και αυτά πολύ καλές επιλογές.....Πριν το αποφασησεις, περνα απο αντιπρωσοπεια, να τσεκαρουν τα χιλιομετρα του.
Ειναι 70Ευ απ οσο μου πε ο Οβελιξ και σε περιπτωση μαϊμουδιας στο λενεμα για καινούρια μιλάω!
ΘΕΛΩ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
-
Ισα ρε Μαρτακη!
-
Α150 ;
Αφου προκειται για γυναικα - ΚΑΙ ΜΟΝΟ - τοτε ναι ειναι μια πολυ καλη λυση.
MERCEDES-BENZ FORUM