-
Εντάξει η παγόδα είναι μια κατηγορία μόνη της. Εξαιρετικό σχέδιο και τρως άσχημο κόλλημα αν πετύχεις καλό δείγμα
-
Τους ρώτησα και για τη παγόδα του γνωστού μου και μου είπαν ότι αναλαμβάνουν άμα πρόκειται για κινητήρα!.
Βέβαια θα μιλήσουμε πρώτα με αυτούς που πρότεινε ο DJet...Τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω και δημοσίως για τη βοήθεια επί τη ευκαιρία! -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
..... ο DJet...Τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω και δημοσίως για τη βοήθεια επί τη ευκαιρία!Άρχοντας έτσι;
Ή για να είμαστε οn
engineered like no other user in this forum -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Άρχοντας έτσι;Άφραγκος και άρχοντας δεν πάει, τα έχεις μπλέξει, Beams!
Ετοιμάσου την άλλη Κυριακή πρωί πρωί με αθλητικά παπούτσια και φόρμα να πάμε για πατριδογνωσία (σχεδιάζω ήδη διαδρομή να πάθεις πλάκα).Σιγά τη βοήθεια, βρε Κωστή...
-
-
Ο μπάρμπας στο τελευταίο βίντεο καλά την πάει.
-
-
να ρωτησω μια τα παιδακια εδω,ενδιαφερεται φιλος να κατεβει αθηνα να τσεκαρει 3 smart roadster coupe.γνωριζουμε καποιον καλο μαστορα εκτος αντιπροσωπειας για check up?
-
Ο Παπαϊωάννου στην Καλλιθέα θα ήταν μια καλή πρόταση.
-
Και στη Λ.Κύμης.ΤΕΟΚΑΡ
-
Αφοί Τσελίκου στην Κερατέα
-
Και στη Λ.Κύμης.ΤΕΟΚΑΡΈχω ακούσει καλά λόγια και για αυτόν και μεταφέσθηκε τώρα τελευταία στην Κύμης.
-
Εκει είδα και τη 2.3-16 & τη παγόδα.
Θα ρωτησω αμα φτιαχνει και audi.. -
Εκει είδα και τη 2.3-16 & τη παγόδα.
Θα ρωτησω αμα φτιαχνει και audi..Quattro service στο Χαλάνδρι
-
To 'παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης' έχει να κάνει μόνο με την υποβοήθηση και όχι με το βήμα, έτσι; Δεν είναι το αντίστοιχο active steering της bmw δηλαδή ( ; )
-
Όχι απλα ειναι μεταβλητη υποβοήθηση τιμονιού
-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
να ρωτησω μια τα παιδακια εδω,ενδιαφερεται φιλος να κατεβει αθηνα να τσεκαρει 3 smart roadster coupe.γνωριζουμε καποιον καλο μαστορα εκτος αντιπροσωπειας για check up?Mysmart.- ο χρηστος ειναι μαλλον ο καλυτερος γνωστης smart στη Ελλαδα.
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Όχι απλα ειναι μεταβλητη υποβοήθηση τιμονιούευχαριστώ
-
και αλλη εναλλακτικη,ευχαριστω!αυτα τα μηχανακια,πασχουν κυριως απο μοτερ?
MERCEDES-BENZ FORUM