-
-
Η καινουργια ML πωλειται στις αντιπροσωπιες κανονικα??
-
Για ποιον λόγο ;
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σε ένα μέρος που 7 μήνες κυκλοφορούν με snowmobiles ... και το 1000άρι Up ένα πάθος στην οδήγηση θα το βγάζει!
-
-
Στα 'υπερυψωμενα' SUV's κλπ στην MB έχω θεμα.
H ΜL απο την πρώτη της γενιά αλλα και τις επομενες δεν με πειθει καθόλου ουτε ως ποιοτητα κατασκευής (USA made) ούτε ως εμφάνιση. Eχω οδηγησει την πρώτη γενια και έχω μπει και στην επομενη και δεν μου άρεσαν καθόλου.
Και η μικρή απο την αλλη GLK την βρίσκω έως και ασχημη και παροχημενη μπροστα στον ανταγωνισμό (Χ3, XC70, Q5 κλπ).
Μονο η G Class παλιά και νέα είναι στην καρδια μου! Α! Και η R Class για το ιδιαιτερο στυλ της. -
H mercedes γενικα δεν πειθει ως ποιοτητα κατασκευης με εξαιρεση τα τελευταια μοντελα.Εννοειται παντα σε αντιστοιχια με το κοστος των αυτοκινητων της.
-
Εχει οδηγησει κανεις ή ακομα καλυτερα αν ειναι ιδιοκτητης της Mercedes C180 Blue Efficiency (1600 κυβ., Mod. 2008-2009) να μου πει τις εντυπωσεις του.
Κυρίως οσον αφορα αισθηση οδηγησης και αξιοπιστια.
Εχω οδηγησει παλιοτερα την C αλλα το C63 AMG, οποτε μιλαμε μαλλον για αλλο αυτοκινητο.....
-
Την έχει συγκενικό μου πρόσωπο. ... κλασικά λευκή ... και της έχω κανει καποια χιλιομετρα στην Αττική Οδό.
Ενδιαφερον αυτοκίνητο με έμφαση στην οικονομική οδήγηση. Σε αίσθηση και ποιοτητα είναι πολύ καλο αυτοκίνητο. Σε επιδόσεις όμως δείχνει ότι δεν έχει πλεονάζουσα δύναμη για πισωκίνητο premium.
Απο τον κατοχο δεν άκουσα παραπονα περι αξιοπιστίας. -
Με την υπαρχουσα C class δεν υπαρχει καποιο θεμα αξιοπιστιας, μονο η προηγουμενη σειρα ηταν λιγο περιεργη αλλα τιποτα σπουδαιο. Προχωρα
-
Η C180K λόγω του κινητήρα με 1600cc και εφορίας ,εξακολουθεί και βγαίνει για την αγορά μας .Με το facelift όμως είναι πολυ αναβαθμισμένη σε πολλά και μέσα και έξω,αλλά δυστυχώς είναι Euro 4 για τους ρύπους .
Γενικά όμως σαν σειρά, με τις συνεχής αλλαγές σε προβλήματα που έχουν γίνει κατά διαστήματα,πρίν το πρόσφατο ριζικό facelift, όπως να μην ξεβάφουν τα κουμπιά ,να μην καίνε λαδια,να μην κανουν θόρυβο,να μην ζεσταίνεται ο κινητήρας,να μην καίγονται λάμπες κλπ μάλλον δεν είναι ότι καλύτερο τι θα βρείς μεταχειρισμένο γι'αυτό και τα πουλάνε πολλοί στα 2 έτη και έχει γεμίσει η αγορά , ακόμα και οι επίσημοι έμποροι έχουν πήξει να τα μεταπουλάνε.
Παρόμοια ποιοτικά προβλήματα υπήρχαν και στην προηγούμενη σειρά ,στα facelift βελτιώθηκαν τα πράγματα ,ακόμα και σήμερα σε σύνολο πωλήσεων που έχει κάνει η σειρά,τα facelift είναι λιγότερα για αγορά σαν μεταχειρισμένα μετά τόσο καιρό (γιατί έχουν και τον ίδιο κινητήρα με αλλη συμπίεση με την τρέχουσα σειρά πρίν facelift, και με πολύ καλύτερο κλιματισμό και εσωτερικό).
Είναι δυστυχώς γνωστό πως σέβεται η εταιρία τους πελάτες της από το 1994 και μετά,που δίνουν μια περιουσία για κάτι καλό από τα παλιά, και το δείχνουν πλέον οι πωλήσεις της διεθνώς στην premium κατηγορία
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Γενικά όμως σαν σειρά, με τις συνεχής αλλαγές σε προβλήματα που έχουν γίνει κατά διαστήματα,πρίν το πρόσφατο ριζικό facelift, όπως να μην ξεβάφουν τα κουμπιά ,να μην καίνε λαδια,να μην κανουν θόρυβο,να μην ζεσταίνεται ο κινητήρας,να μην καίγονται λάμπες κλπ μάλλον δεν είναι ότι καλύτερο τι θα βρείς μεταχειρισμένο γι'αυτό και τα πουλάνε πολλοί στα 2 έτη και έχει γεμίσει η αγορά , ακόμα και οι επίσημοι έμποροι έχουν πήξει να τα μεταπουλάνε.
Πολλά από αυτά μας επισήμανε ο πωλητής σε συγκεκριμένη αντιπροσωπεία και μας προέτρεψε να πάμε για το 1.8
Εκτός αυτού στο test drive που κάναμε πραγματικά δεν βρήκα τίποτα που να με συγκινεί στο αμάξι. Μπορώ να πω ότι βαρέθηκα σχεδόν σε όλη τη διαδρομή.
Προσωπικά δεν θα ήταν στις επιλογές μου, αλλά δεν παύει να είναι MB. -
Ενα αμάξι που έχει βγεί καλό στον ιδιοκτήτη του, δεν το πουλά σύντομα.
Από την άλλη είναι και η οδηγική συμπεριφορά και η γενική αίσθηση που αφήνει.Γι'αυτό υπάρχει το τεστ drive και η σύγκριση με τον ανταγωνισμό.Επειδή το marketing πλασάρει κάθε νέο μοντέλο και καλύτερο δεν σημαίνει ότι είναι πάντα,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την σχέση της τιμής που προσφέρεται ένα προιόν .Οπότε αν κάποιος βρίσκει ότι αξίζει την τιμή που βρήκε κάτι,το αγοράζει για τους δικούς του λόγους.
Πάντως αναφερόμουν σε όλη την σειρά C και συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Πρίν το facelift μια από τα ίδια και αντίθετα από ότι σου είπε ο πωλητής και το έχω αναφέρει και σε προηγούμενα, η C180K BE 1.6 είναι λιγότερο προβληματική από τις εκδόσεις C class με 1800cc .Απλά ο πωλητής στο είπε ,κάνοντας την δουλειά του για να τα 'σπρώξει' μιας και φαίνεται από το στοκ και τις αγγελίες δεν τα παίρνει κανείς ....
Γενικά πάντως για την φίρμα ,από το 1994 και μετά, αν θες Μercedes μέχρι σειρά Ε ,πρέπει περιμένεις το facelift για να πάρεις 'καλό' αμάξι να το ευχαριστηθείς
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Με την υπαρχουσα C class δεν υπαρχει καποιο θεμα αξιοπιστιας, μονο η προηγουμενη σειρα ηταν **λιγο **περιεργη αλλα τιποτα σπουδαιο. ΠροχωραΌπως το λες
Μια ιδέα μονο -
Κι εγω δεν θα ελεγα οτι ηταν μεσα στις πρωτες επιλογες μου και σιγουρα δεν θα εδινα 35.000-40.000 για να το αγορασω καινουριο. Απλα επειδη χρειαζομαι πλεον ενα πιο οικογενειακο αυτοκινητο και προεκυψε ευκαιρια σε μεταχειρισμενο που αν το παρω θα ειναι σε εξευτελιστικη τιμη ειπα να ρωτησω εντυπωσεις απο ιδιοκτητες και πιθανα θεματα αξιοπιστιας.
-
Εγώ το έχω τρία χρόνια (την έκδοση avantgarde με τις 17αρες ζάντες) δεν μου έχει παρουσιάσει απολύτως τίποτα, όπως και δεν του βρίσκω κάποιο ψεγάδι.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Με την υπαρχουσα C class δεν υπαρχει καποιο θεμα αξιοπιστιας, μονο η προηγουμενη σειρα ηταν **λιγο **περιεργη αλλα τιποτα σπουδαιο. Προχωρα
Όπως το λες
Μια ιδέα μονοΜιλάμε για την W203?
-
Υποθέτω ότι μιλάμε για την W204
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Υποθέτω ότι μιλάμε για την W204
MERCEDES-BENZ FORUM