-
Τις έφερε λέει και τις 17αρες από Γερμανία, για ομορφιά φαντάζομαι. τις 16αρες που ήταν σιδερένιες τις έχει με λάστιχα χιονιού.
By the way, παλαιότερης τεχνολογίας, αλλά δεν παύει να έχει τα απαραίτητα όπως ABS, ESP(αυτό χρειάζεται άραγε), και αυτό που ήταν έκπληξη για μένα ήταν το BAS. Πίστευα ότι αυτό μπαίνει μόνο στα νέα μοντέλλα.
-
Από (έστω και μικρή) προσωπική εμπειρία, πρόκειται για πολύ καλό αυτοκίνητο, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις από αυτό. Έχει και ESP (εκτός από το ASR)?
http://www.mbtech.org/modellguide/mg/w210-E200-1.htm
Σε αυτό το site θα βρεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το μοντέλο αυτό.Οι μεγαλύτερες σε διάμετρο ζάντες δεν απιδρούν αρνητικά στις επιδόσεις? Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
-
Για χαρά σε όλους ....
Γράφω σε αυτό το τόπικ ... διοτι αυτό τον καιρό
εξετάζω την αγορά ενός 2ου αυτοκινήτου. Είτε ενός
καινούριου με κόστος έως 23-25Κ είτε μιας μεταχ/μενης
C180K W204 αν τα λέω καλά !!το ερώτημα είναι τι πρέπει να προσέξω για να σιγουρευτώ
ότι το αμάξι είναι σε καλή κατάσταση....άκουσα πριν λίγο κάποιον να λέει για SN και σχετικά .....
τα φώτα σας (xenon ) για να μην πιαστώ λαλάκας απο κανα
μαντρά ..... -
Μάλλον εννοείς την W203, η W204 είναι το καινούργιο μοντέλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
-
Ο χρήστης Dennis06 έγραψε:
Από (έστω και μικρή) προσωπική εμπειρία, πρόκειται για πολύ καλό αυτοκίνητο, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις από αυτό. Έχει και ESP (εκτός από το ASR)?http://www.mbtech.org/modellguide/mg/w210-E200-1.htm
Σε αυτό το site θα βρεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το μοντέλο αυτό.Οι μεγαλύτερες σε διάμετρο ζάντες δεν απιδρούν αρνητικά στις επιδόσεις? Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Η αλήθεια είναι ότι ο φίλος το λέει ESP, εγώ είδα στο κατνράν ASR, και πίστευα ότι είναι το ίδιο. Η εντύπωση μου είναι όμως ότι κάνουν την ίδια δουλειά απλά αλλάζει το όνομα...λάθος κάνω?
-
Λοιπόν. Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ έχω καταλάβει πλήρως την λειτουργία του ESP. Αν δεν κάνω λάθος το ESP υπήρχε το 97, όχι όμως σαν στάνταρ, αλλά σαν προαιρετικό σύστημα, αλλά και πάλι σε μεγαλύτερες εκδόσεις και σε άλλα μοντέλα όπως η S Class. Το ASR νομίζω είναι το 'Traction Control' (για όλες τις ταχύτητες) το οποίο εμποδίζει το σπινάρισμα των τροχών. Η λειτουργία του ESP είναι πιο πολύπλοκη, καλύτερα να το εξηγήσει κάποιος που ξέρει.
-
Μάλλον εννοείς την W203, η W204 είναι το καινούργιο μοντέλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.σωστά !!! W203
ια χαρά σε όλους ....
Γράφω σε αυτό το τόπικ ... διοτι αυτό τον καιρό
εξετάζω την αγορά ενός 2ου αυτοκινήτου. Είτε ενός
καινούριου με κόστος έως 23-25Κ είτε μιας μεταχ/μενης
C180K W203 αν τα λέω καλά !!το ερώτημα είναι τι πρέπει να προσέξω για να σιγουρευτώ
ότι το αμάξι είναι σε καλή κατάσταση....άκουσα πριν λίγο κάποιον να λέει για SN και σχετικά .....
τα φώτα σας (xenon ) για να μην πιαστώ λαλάκας απο κανα
μαντρά ..... -
Ρε παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι. Έχω παρατηρήσει πως στο ταχύμετρο πολλών παλιότερων μοντέλων (πχ w202, w210, w140 κλπ) υπάρχουν δύο πορτοκαλί ενδείξεις στα 35 και στα 55-60 χιλιόμετρα/ώρα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ρόλο έχουν? Απευθύνομαι κυρίως στους... βετεράνους!
-
Δείχνουν πού πρέπει να αλλάζεις ταχύτητα (1η, 2α, 3η) - για να διατηρείς χαμηλή την κατανάλωση?
-
κίτρινα Ι ΙΙ ΙΙΙ είναι και είναι μάλλον για τις αλλαγές. Έχουν και μια ένδειξη στα 50 για το όριο στην πόλη αν θυμάμε καλά!
-
Προχωρημένα πράγματα δηλαδή!
-
Αν σκεφτείς ότι τα στροφόμετρα ήταν έξτρα τότε μπορεί να ήταν και χρήσιμο!
-
Έξτρα το στροφόμετρο??? Για ποια χρόνια μιλάς?
-
Τα πέτρινα.
-
Καλό!
-
-
Έξτρα το στροφόμετρο??? Για ποια χρόνια μιλάς?Η Merc του Krusenstern στη βασική της τουλάχιστον έκδοση δεν είχε στροφόμετρο. Αν δεν κάνω λάθος μέχρι να βγει η E-Class του 95(?) οι 190Ε δεν είχαν όλες στροφόμετρο. Στη θέση του στροφόμετρου μάλιστα είχαν ένα τεράστιο ρολόι... για να βλέπεις τι ώρα πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
... για να βλέπεις τι ώρα πρέπει να αλλάξεις ταχύτηταKαλό!
-
Τι γελάς? Ρολόι είπε, όχι ημερολόγιο!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έξτρα το στροφόμετρο??? Για ποια χρόνια μιλάς?
Η Merc του Krusenstern στη βασική της τουλάχιστον έκδοση δεν είχε στροφόμετρο. Αν δεν κάνω λάθος μέχρι να βγει η E-Class του 95(?) οι 190Ε δεν είχαν όλες στροφόμετρο. Στη θέση του στροφόμετρου μάλιστα είχαν ένα τεράστιο ρολόι... για να βλέπεις τι ώρα πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα
Ορθόν
Τώρα ψάχνω να το βάλω το στροφομετράκι, που πάντως έχει αναλογικό ρολόι στο εσωτερικό του. Δεν είναι μόνο ότι θέλω στροφόμετρο, είναι ότι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολόι με αγχώνει
MERCEDES-BENZ FORUM