-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Η καγκουρεμένη carlsson ήταν η κορυφή του παγόβουνου... αν θέλεις, διάλεξε στην τύχη μια σελίδα στο thread και αν σε δέκα στη σειρά απαντήσεις δεν υπάρχει μια τουλάχιστον ειρωνική προς την Μ-Β εμένα τρύπα μου τη μύτη.Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο (ή όσες φορές έγινε έστω) με τις Αλφα και πολύ περισσότερο με τους VAGέληδες θα είχε γίνει της Τροίας.
Πες μου, ότι λέω ψέματα, mirage...
Να σου πώ την αλήθεια όταν διαβάζω post με ειρωνείες κλπ ( χωρίς λόγο και αιτία και με στύλ 'ναι αλλά εμένα ο μπαμπάς μου είναι λοκατζής και θα σε σπάσει στο ξύλο' ) τα προσπερνάω και συνεχίζω παραπέρα. Νομίζω οτι δεν έχει γίνει της Τροίας είναι προς τιμήν των μελών που γράφουν σε αυτό thread . Ίσως γι αυτό να μην έχω προσέξει ιδιαίτερα τα όσα αναφέρεις γιατί πολύ απλά δεν ασχολούμαι.
Δεκτό το ξέσπασμα σου πάντως -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν και δεν με λένε mirage, λες ψέματα, ναι. Σε όλα μα όλα τα υποφόρουμ υπάρχουν ανελέητα θαψίματα, ρεαλιστικά ή μη για όλα τα αυτοκίνητα.Ντίνε που δε σε λένε mirage, το ζήτημα με τις ΜΒ δεν έχει να κάνει με την αθώα πλακίτσα που πρώτοι εμείς κάνουμε μεταξύ μας... Προσωπικά βλέπω, ένα μίσος και μια αποστροφή που δε μου φαίνονται καθόλου φυσιολογικά και (πάλι προσωπική μου άποψη) τα αποδίδω στον ανάστροφο συμπλεγματισμό (κάποιοι συμπλεγματικοί κάνουν ένα πράγμα->όποιος κάνει αυτό είναι συμπλεγματικός).
Το thread ξεκίνησε σαν θέμα για ταξιτζήδες και εργολάβους κηδειών πρωτού το κατεδαφίσουν, μην το ξεχνάς. Για να μην πω για τις παρουσιάσεις μοντέλων...Και ένα γενικότερο συμπέρασμα: όσοι θέλουν να χαριεντίζονται για την ανωτερότητα των αυτοκινήτων τους ας μείνουν στα δεκάδες εξειδικευμένα κλαμπ. Εδώ είναι γενικό φόρουμ και είναι λογικό (και ευπρόσδεκτο) να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
Αλήθεια, με έχεις για τέτοιον άνθρωπό;
Μίλησα ποτέ για την 'ανωτερώτητα' των προϊόντων της τάδε βιομηχανίας; Σαν άνθρωπος έχω και εγώ τις προτιμήσεις μου, αλλά δε νομίζω ότι ξεκίνησα ποτέ καμιά σταυροφορία!
Ο πλουραλισμός απόψεων, να είσαι βέβαιος, είναι το μοναδικό πράγμα που με κρατάει στο φόρουμ αυτό αλλά η χολή δεν είναι άποψη, φίλε μου... -
Αλέξανδρε, δεν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός. Θάβουμε όλα ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα. Αν εσύ βλέπεις κάτι τέτοιο μόνο για τις MB, είναι μάλλον επειδή αυτές σε ενδιαφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και δεν προσέχεις αντίστοιχα σχόλια.
Μπες και στο Opel forum να διαβάσεις εκεί μέσα τι γίνεται. Ο καθένας κάνει κι από ένα (τουλάχιστον) ευθύ σχόλιο (pun intended).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Aν και δεν με λένε mirage, λες ψέματα, ναι. Σε όλα μα όλα τα υποφόρουμ υπάρχουν ανελέητα θαψίματα, ρεαλιστικά ή μη για όλα τα αυτοκίνητα.
Ντίνε που δε σε λένε mirage, το ζήτημα με τις ΜΒ δεν έχει να κάνει με την αθώα πλακίτσα που πρώτοι εμείς κάνουμε μεταξύ μας... Προσωπικά βλέπω, ένα μίσος και μια αποστροφή που δε μου φαίνονται καθόλου φυσιολογικά και (πάλι προσωπική μου άποψη) τα αποδίδω στον ανάστροφο συμπλεγματισμό (κάποιοι συμπλεγματικοί κάνουν ένα πράγμα->όποιος κάνει αυτό είναι συμπλεγματικός).
Το thread ξεκίνησε σαν θέμα για ταξιτζήδες και εργολάβους κηδειών πρωτού το κατεδαφίσουν, μην το ξεχνάς. Για να μην πω για τις παρουσιάσεις μοντέλων...Και ένα γενικότερο συμπέρασμα: όσοι θέλουν να χαριεντίζονται για την ανωτερότητα των αυτοκινήτων τους ας μείνουν στα δεκάδες εξειδικευμένα κλαμπ. Εδώ είναι γενικό φόρουμ και είναι λογικό (και ευπρόσδεκτο) να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
Αλήθεια, με έχεις για τέτοιον άνθρωπό;
Μίλησα ποτέ για την 'ανωτερώτητα' των προϊόντων της τάδε βιομηχανίας; Σαν άνθρωπος έχω και εγώ τις προτιμήσεις μου, αλλά δε νομίζω ότι ξεκίνησα ποτέ καμιά σταυροφορία!
Ο πλουραλισμός απόψεων, να είσαι βέβαιος, είναι το μοναδικό πράγμα που με κρατάει στο φόρουμ αυτό αλλά η χολή δεν είναι άποψη, φίλε μου...Με λένε Κωνσταντίνο. Όπως και να 'χει, διαφωνώ στο ότι αυτά τα φαινόμενα που περιγράφεις συναντώνται μόνο στο υποφόρουμ των mercedes. Τέτοιοι 'κομπλεξισμοί' είναι διάχυτοι παντού σε όλες τις μάρκες. Και εμένα με ενοχλεί αυτό, αλλά δεν πέφτω στο επίπεδο των ατόμων αυτών , ούτε χαλάω την διάθεσή μου για αυτούς.
Το 'γενικότερο' σχόλιο μου δεν αναφερόταν σε εσένα φυσικά.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αλέξανδρε, δεν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός. Θάβουμε όλα ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα. Αν εσύ βλέπεις κάτι τέτοιο μόνο για τις MB, είναι μάλλον επειδή αυτές σε ενδιαφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και δεν προσέχεις αντίστοιχα σχόλια.Μπες και στο Opel forum να διαβάσεις εκεί μέσα τι γίνεται. Ο καθένας κάνει κι από ένα (τουλάχιστον) ευθύ σχόλιο (pun intended).
εμα ειναι αυτοκινητα τωρα αυτα???
ωχ ερχεται ο αντρεας με τσεκουρι....την κανω....
-
Παιδια να ρωτησω η SL-500 ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ?
-
τα καγκουρο πανε και γρηγορα ομως
Youtube Video -
Ο χρήστης grkostis έγραψε:
Παιδια να ρωτησω η SL-500 ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ?Nαι.
-
Παιδια εισαστε σιγουροι οτι εχει τεκμηριο,γιατι ο εμπορος που θελει να μου το πουλησει λεει πως δεν εχει
-
μαλλον θα εννοει για τον εαυτο του αν τη πουλησει..
-
Ο χρήστης grkostis έγραψε:
Παιδια εισαστε σιγουροι οτι εχει τεκμηριο,γιατι ο εμπορος που θελει να μου το πουλησει λεει πως δεν εχειΗ εργοστασιακή του αξία είναι πάνω από 50.000Ε και προφανώς είναι πάνω από 2.000cc οπότε λογικά έχει.
Τώρα αν λόγω παλαιότητας πέφτει τόσο πολύ η εργοστασιακή αξία δεν το ξέρω.
Μπορείς να ρωτήσεις και σε μία αντιπροσωπεια Mercedes. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εδώ που τα λέμε ενώ βλέπεις τόσες ανακρίβειες και εμπάθειες κατα των MB στο περιοδικό (τους 4Τ) που αποτελεί δημοσιογραφικό έντυπο,φυσικό είναι να βλέπεις τέτοιες αηδίες σε ένα φόρουμ...
Για πες μας τις ανακρίβειες και τις εμπάθειες κατά των MB, να τις μάθουμε κι εμείς
Σε παρακαλώ καθησε και διάβασε οποιοδήποτε άρθρο έχει το περιοδικό με MB. Ε τα σάλια που φαίνεται οτι τρέχουν απο τους συγγραφείς όταν γράφουν για κανα audi,με αυτό το πάθος ποτέ δεν έχει γραφτεί τίποτα για MB τα τελευταία 10 χρόνια στους 4Τ. Ξέρω οτι αποκλείεται να το παραδεχτείς για λόγους όπως οι (απόλυτα σεβαστές) προσωπικές πεποιθήσεις. Απο την άλλη κ εγώ δεν επιβραβέυω κάθε μα κάθε κίνηση της MB,ήταν μεγάλη η δυσαρέσκεια μου όταν πρίν απο 8-9 χρόνια άρχισε να κάνει τα αυτοκίνητα της....gameboy ισως πολλές φορές πιεζόμενη απο τον ειδικό τύπο να κάνει κάτι το οποίο δεν ήταν του χαρακτήρα της. Δεκτή η πλάκα,δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε δελτίο ειδήσεων αλλα όπως λέει και ο D-jet η χολή ας μείνει μέσα....
-
Μα ο Krusenstern έχει Mercedes...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα ο Krusenstern έχει Mercedes...Και;;;
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Ξέρω οτι αποκλείεται να το παραδεχτείς για λόγους όπως οι (απόλυτα σεβαστές) προσωπικές πεποιθήσεις. -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Μα ο Krusenstern έχει Mercedes...
Και;;;
ΚΟΛΠΟ!!!! ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ για να ρίξει στάχτη στα μάτια των μερσεντάκηδων και να τους θάβει ελεύθερα πίσω απο την πλάτη τους.
Για να σοβαρευτούμε τώρα όντως στο συγκεκριμένο υποφορουμ σχεδόν κάθε σελίδα έχει και μια 'κακία' για τις ΜΒ
Σαν αριθμός βέβαια δεν είναι μεγάλος, αλλά είναι σαν πυκνότητα. Βλέπετε δεν υπάρχουν και πολλοί ιδιοκτήτες ΜΒ ανάμεσα μας αναλογικά, και αν εξαιρέσουμε το γκαντεμόσαυρο Wagner που η Ε Class του βασανίζει κάποιο άτυχο κλεφτρόνι, ούτε ζουάν βγάζουν οι ΜΒ ούτε λάδια καίνε ούτε πέφτουν τα παράθυρα για να πέσει κάπως η πυκνότητα κακίαςΟπότε ας αφήσουμε αυτό και τα αντίστοιχα φορουμ καθαρά απο περιττά offtopic σχόλια και ραντεβού στον αντίλογο ή και στο 'θάψτε το ...ατιμωρητή'
BTW εκτός απο τα νικελωμένα και τις ζάντες μια χαρά μου φάνηκε η Carlsson
-
Αν αρχίσουμε να μιλάμε για τα ηλεκτρονικά προβλήματα των σύγχρονων Mercedes, για το φινίρισμα και τα υλικά των προηγούμενων ML και Α νομίζω οτι θα άλλαξει το ύφος της συζήτησης περι αξιοπιστίας αλλά και κόστους βλαβών για τα καινούργια μοντέλα. Άλλωστε και η ίδια η Mercedes το παραδέχεται ( και πώς να μην το παραδεχτεί οταν βρέθηκε από την κορυφή στον πάτο σε μια σειρά από έρευνες με κυριότερες τις JD ) και δουλεύει στον τομέα αυτό.
Τέσπα εγώ όπως είπα αγνοώ τις χολές και τις σπλήνες και διαβάζω αυτά που μ' ενδιαφέρουν. -
η και Α και ML αλλά και η προηγούμενη S Klasse όντως είχαν σοβαρά θέματα ποιότητας, οι ΜΒδες τα αποδίδουν στην καθόλου καλή συνύπαρξη με την Chrysler. Όμως η 'συνεργασία' έχει τελειώσει πλέον και οι τρέχουσες Α,Β που είναι σχεδόν ίδια, ML και S είναι proper Mercedes
η Ε έχει μείνει απο την παλιά κακή γενιά αλλά ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν απο την αντικατάσταση.πάντως κάπου εδώ πρέπει να διαχωρίσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν στα οχήματα όλων των εταιριών και οφείλονται σε αστοχίες υλικού και λοιπά τυχαία γεγονότα, στα προβλήματα που οφείλονται σε συναρμολογήσεις & ανταλλακτικά εκτός προδιαγραφών και οφείλονται κυρίως στην υποβαθμισμένη/φτηνη γραμμή παραγωγής-συναρμολόγησης και στα προβλήματα που οφείλονται σε κακο engineering και χαρακτηρίζονται απο τη συχνότητα επανάληψης.
-
απιστευτος ηχος.......!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vA1_uRuq ... ed&search= -
To κανονικό 190Ε evo II W201 είναι βασισμένο στο 2.5-16, απλώς κάποια φορούσαν κιτ της AMG και κέρδιζαν καμιά πενηνταριά άλογα.
Το 3.2AMG ήταν φτιαγμένο 190Ε δρόμου αλλά δεν το πουλούσαν μεσω του δικτύου ΜΒ...To σχολιαζω εδω μιας και στο αλλο τοπικ ειναι off topic
At the early time of the 190's production, AMG was still not a part of Mercedes-Benz, but a separate racing and tuning company in its own right. Because of its many racing victories since 1967 it became world famous and a lot of people wanted AMG to tune their Mercedes-Benz cars. As they had a lot of racing experience they were tuning all the factory petrol engines for the customers and 190e was one of them. Engine tuning added approximately 25bhp by conventional methods. They also fitted aerodynamic features (spoilers) improving Cw and high speed stability, alloy wheels, leather interior and also larger engines up to V8 6 liter! After number of victories in DTM with AMG 190e 16v's (Deutsche Tourenwagen Meisterschaft = German Touring Car Championship) Mercedes bought AMG in 1991 and AMG 190E 3.2 was the first AMG model sold officially through Mercedes-Benz dealerships worldwide with official Mercedes-Benz new car warranty. Only about 200 complete cars were ever made, available in black or silver and they were very expensive at the time (about $90.000). They cost as much as 6 liter V12 S-Class saloons. Beside 200 complete AMG 190e 3.2 cars Mercedes-Benz was selling also AMG body kits and AMG 3.2 engines separately so there are number of 190's fitted with those features from factory or later. Sporty AMG 190e 3.2 straight-six 12 valves engine produced 234 bhp and car was capable of reaching speeds up to 260km/h.
απο εδω το βρηκα διοτι κατι θυμομουνα
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W201
MERCEDES-BENZ FORUM