-
Τι εννοείς 'αργότερα το Mio Map';
-
Eίναι PDA και οχι PNA άρα του βάζεις εσύ οτι λογισμικό θέλεις. Το Destinator είναι υπερπλήρες για Ελλάδα από άποψη χαρτών αλλά άθλιο σαν interface σε σύγκριση με το ΜioMap που δεν είναι ( ήταν? ) τόσο καλό στην χαρτογράφηση της Ελλάδας αλλά είναι πάρα πολύ καλό ( εξαιρετικό θα έλεγα ) στην Ευρώπή και με πολύ καλό interface
-
Κατάλαβα τι εννοείς.
Ωστόσο το να είναι PDA πέραν τις ευκολίας στο λογισμικό δε μου λέει κάτι περισσότερο, καθώς δε χρειάζομαι κάτι τέτοιο στην καθημερινότητα μου.
Τι μειονεκτήματα θα είχε μια τέτοια λύση; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926024' target='_blank
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!
-
- στον mirage
αυτό που λες δεν παίρνει destinator...
-
Το βλέπω, έχει MioMap. Η ερώτηση μου ειναι, σε καταστάσεις λειτουργίας τι ενδεχόμενα μειονεκτήματα εχω;
-
Δεν έχω εμπειρία με το πόσο σταθερό λειτουργικό ή ποσο γρήγορα είναι για να σου πω...
Πιθανόν έχουν καλύτερο δέκτη gps, κι αυτό με επιφύλαξη -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
- στον mirage
Και λοιπόν; Το ζητούμενο δεν είναι να έχεις πρόσβαση στο άθλιο Destinator, αλλά στους χάρτες της (N)GI και αν δεν κάνω λάθος* το καινούργιο MIO Map ακριβώς αυτούς χρησιμοποιεί και είναι μάλλον (για να μην πω σίγουρα) καλύτερο σαν πρόγραμμα.
*Πριν σε πάρω στον λαιμό μου, έλεγξε ότι ο χάρτης είναι όντως από την NGI.
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας, καθ' ότι τυγχάνω παντελώς άσχετος! Τα 173 ευρώ τελική τιμή δε μου φαίνονται καθόλου άσχημα, και σκέφτομαι να καταλήγω κάπου εκεί.
Ερώτηση τελευταία(αχρείαστη μαλλον αλλά καλύτερα να ρωτήσω): Η συγκεκριμένη συσκευή δέχεται να κατεβάσεις τα σημεία με τα ραντάρ της τροχαίας;
-
Ισχυουν φημες περι παυσης υποστηριξης της Ελλαδας απο την Ngi και για παυση δωρεαν ενημερωσεων χαρτων?
-
Κανείς δεν ξέρει. Κυκλοφορούν άπειρες φήμες στο navimania, ενώ οι υπεύθυνοι της NGI έχουν αφήσει να ενοηθεί ότι είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
-
Δηλαδή, τι ακριβώς θα συμβεί; Θα κλείσει η NGI; Αν δεν ενημερώνει τους χάρτες, ποιος ο λόγος υπαρξής της, αφού εν τέλει χάρτες πουλάει !
-
Οι ίδιοι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θα συνεργαστούν (και) με άλλες εταιρίες, χωρίς να λένε με ποιες. Έχει αναπτυχθεί τεράστια παραφιλολογία γύρω από το θέμα και έχουν πέσει στο τραπέζι όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά υποψιάζομαι ότι ούτε οι ίδιοι είναι σίγουροι για το ποιες συνεργασίες θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν. Επίσης λένε και ξαναλένε ότι εφόσον το θελήσει η MLS (κοινώς, αν δώσει χρήματα), θα εξακολουθήσουν οι δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών για τους χάρτες Destinator.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
- στον mirage
Και λοιπόν; Το ζητούμενο δεν είναι να έχεις πρόσβαση στο άθλιο Destinator, αλλά στους χάρτες της (N)GI και αν δεν κάνω λάθος* το καινούργιο MIO Map ακριβώς αυτούς χρησιμοποιεί και είναι μάλλον (για να μην πω σίγουρα) καλύτερο σαν πρόγραμμα.
*Πριν σε πάρω στον λαιμό μου, έλεγξε ότι ο χάρτης είναι όντως από την NGI.
Συμφωνώ απόλυτα μόνο αν ισχύει η υποσημείωση σου
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας, καθ' ότι τυγχάνω παντελώς άσχετος! Τα 173 ευρώ τελική τιμή δε μου φαίνονται καθόλου άσχημα, και σκέφτομαι να καταλήγω κάπου εκεί.Ερώτηση τελευταία(αχρείαστη μαλλον αλλά καλύτερα να ρωτήσω): Η συγκεκριμένη συσκευή δέχεται να κατεβάσεις τα σημεία με τα ραντάρ της τροχαίας;
Συγνώμη που επανέρχομαι, απλά ίσως δεν ήμουν σαφής:
-
Θεωρείτε λοιπόν πως θα κάνω καλή αγορά;
-
Θα μπορέσω να κατεβάσω/εγκαταστήσω τα σημεία των ραντάρ;
-
-
Δεν αγνόησα την ερώτηση σου, απλά δεν ξέρω να σου απαντήσω για ραντάρ κλπ. Φαίνεται καλό μηχάνημα και η τιμή είναι λογική.
Κάνε μια βόλτα και σε αυτό το thread, σίγουρα ξέρουν περισσότερα.
-
Ψάχνω κεραία GPS με σύνδεση USB κατα προτίμηση για να τη συνδέσω στο M912. Καμιά πρόταση?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν αγνόησα την ερώτηση σου, απλά δεν ξέρω να σου απαντήσω για ραντάρ κλπ. Φαίνεται καλό μηχάνημα και η τιμή είναι λογική.Κάνε μια βόλτα και σε αυτό το thread, σίγουρα ξέρουν περισσότερα.
Προς Θεού φιλε μου, δεν είπα ότι αδιαφόρησες, απλώς χάθηκε η ερώτηση μέσα στο γενικό χαμό!
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, καθώς και για το Link.
-
Και μια απάντηση του υπεύθυνου της NGI αναφορικά με την καθυστέρηση στον νέο χάρτη για το Destinator.
-
Λοιπον εχω εδω και καιρο τουτο το bluetooth gps http://www.fortuna.com.tw/slim.htm' target='_blank για το κιν μου(Νοκια Ε51),ολα μια χαρα αλλα μονο που αργει το ατιμο,δηλαδη εχει μια καθυστερηση γυρω στα 2 δευτερολεπτα απο τον πραγματικο χρονο,τοσο στους χαρτες αλλα και στην στιγμιαια ταχυτητα την μεση γενικα σε ολα,διορθωνεται η μπα?
-
Παιδιά, είμαι άσχετος από gps.
Τώρα μένω στη Γερμανία και θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα gps. Θέλω να ρωτήσω το εξής:
1)Αν το αγοράσω από εδώ, θα μπορώ να βάλω στο μέλλον ελληνικό μενού?
2)Οι χάρτες είναι ίδιοι για όλα τα gps ή εξαρτώνται από το λογισμικό, ή από την εταιρία?
3)όλα τα gps μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε λογισμικό, ή μόνο αυτό της μάνας τους?
4)Τα λογισμικά αυτά αναβαθμίζονται?
5)Για κάθε χώρα πρέπει να κάνω update, πχ ολλανδία, βέλγιο, κτλ, ή υπάρχουν συνήθως μέσα?Γενικά παιδιά, ό,τι έχετε να πείτε που θα μου είναι χρήσιμο πείτε το, γιατί είμαι άσχετος. Από εταιρείες? Αξίζει να δώσει κανείς περισσότερα χρήματα ή όλ την ίδια δουλειά κάνουν πάνω κάτω?
Το πηρα αποφαση...GPS