-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Διαβάζω πως έχεις Nokia, εχεις και 100 ευρώ επιδότηση. Άσε τις μλκίες των 100 ευρώ και πήγαινε για το Ideos X5. Θα είναι τα καλύτερα 100 ευρώ που θα έχεις δώσει (περαν των 100 της επιδότησης) Βασικά σε μια βδομάδα το Νοκια θα είναι απλά μια κακή ανάμνηση.
Τουλάχιστον προσπάθησατελικα πηρα το Χ5
πολυ καλο σαν ταμπλετ, δεν μπορω να πω το ιδιο και σαν τηλεφωνο (πρεπει να συνηθίσω λιγο καποιες ιδιαιτερότητες του)Εχω εγκαταστησει το Ndrive, αλλα δεν μου δινει χαρτες (εληξε μια προσφορα που ειχε )
Σκεφτομαι αντι να παρω τον χαρτη Ελλαδος που τον χρεωνει με 30€, να παρω Ανατολικης Ευρωπης.
Εχει Βουλγαρία, Κροατια, Τσεχια, Εσθονια, Ελλάδα, Ουγγαρια, Μαυροβουνιο, Πολωνια, Ρουμανια, Σκοπια, Σερβια, Σλοβακια, Σλοβενια, Τουρκια, Λιθουανία και Λετονια.
last update 2011.03
map provider: NAVTEQαυτο που δεν μπορω να βρω ειναι η αναλυση την οποια δεν μπορω να βρω πουθενα.
Βεβαια δε θελω και πολλα πολλα στο κινητο, αφου συνηθως ειμαι με το αυτοκινητο που εχω... ενημερωμενο GPS
επισης δεν αναφερεται κατι για ανανεωσεις...
-
Ανάλυση της οθόνης εννοείς; 480x800
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ανάλυση της οθόνης εννοείς; 480x800οχι, εννοω αν παρω τον χαρτη με τις πολλες χωρες θα εχει την ακριβεια που εχει ο μεμονομενος, ή θα δειχνει μονο κεντρικες αρτηριες και δρομους;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
εχω το mls destnator 3855 και ειναι αχριστο με βαζει να στριψω σε δρομους που δεν υπαρχουν καν, μου λεει να στριψω αριστερα ενω ο προωρισμος μου ειναι δεξια κλπ κλπ
γινεται να του αλλαξω το destinator και να βαλω κατι αλλοΤο ξεκλειδώνεις και βάζεις ο,τι θέλεις.
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εχω το mls destnator 3855 και ειναι αχριστο με βαζει να στριψω σε δρομους που δεν υπαρχουν καν, μου λεει να στριψω αριστερα ενω ο προωρισμος μου ειναι δεξια κλπ κλπ
γινεται να του αλλαξω το destinator και να βαλω κατι αλλοΨάξτο λίγο με την 'συντομότερη' ή 'γρηγορότερη' διαδρομή?
Σε πρόσφατη χρήση του Θεσσαλονίκη - Αθήνα, απο την Εθνική Οδό μας έβγαζε σε όλες τις εξόδους στην Παλαιά και σε κάποια σημεία ... μάλλον έδειχνε μέσω θαλάσσης!
Εντός πόλης (Αθήνα) πάντως ήταν αρκετά καλό. -
πραγματι και εγω εντος αθηνας και καλαματας ειναι μια χαρα στο εκτος μας τα χαλαει
θα το κοιταξω αυτο με τη διαδρομη -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
οχι, εννοω αν παρω τον χαρτη με τις πολλες χωρες θα εχει την ακριβεια που εχει ο μεμονομενος, ή θα δειχνει μονο κεντρικες αρτηριες και δρομους;
Ναι. Την ίδια ακρίβεια έχει.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
οχι, εννοω αν παρω τον χαρτη με τις πολλες χωρες θα εχει την ακριβεια που εχει ο μεμονομενος, ή θα δειχνει μονο κεντρικες αρτηριες και δρομους;
Ναι. Την ίδια ακρίβεια έχει.
ε, τοτε να παρω τον μεγαλο, στα Βαλκανια πηγαινω οποτε μπορω, οποτε θα χρειαστει.
δεν βρηκα πουθενα μεγεθος για να τα συγκρινω
-
συγχωρατε την τεμπελια μου για διαβασμα παλιοτερων συζητησεων τοπικο, μια απλη προταση θελω :
Ποια πλατφορμα για ελλαδα (και μονο), ευχρηστη (μεσηλικας) και με - σεξυ - φωνη με οδηγιες στριψε απ''εδω αχ και τετχοια.
mls ; navigon ; -
Μια βοήθεια plix...
Έχω το MLS Destinator 3855 με χάρτες Ελλάδας.
Τον άλλο μήνα θα πάω Γερμανία αεροπορικώς και θα νοικιάσω όχημα από το αεροδρόμιο για 6 μέρες...
Αντί να πληρώσω και κάνα 40άρi euro επιπλέον που κοστίζει το navigation εκεί σκέφτηκα να πάρω το δικό μου μαζί.Ένας φίλος μου έδωσε τον χάρτη της Γερμανίας και μόνο μιας και δεν χρειάζομαι από άλλες χώρες για να τον περάσω.
Η ερώτηση μοy είναι
Θα δουλέψει έτσι ;;;
Με τον γερμανικό χάρτη θα λέει της οδηγείες στα ελληνικά ή θα αρχίσει τα φλάχτεν φλούχτεν ;;;
Θα πρέπει να γυρίσω το πληκτρολόγιο στα αγγλικά για να εισάγω τις οδούς φαντάζομαι, θα παίξε έτσι ;;;
Είναι σχετικά καλοί οι χάρτες της MLS για το εξωτερικό ή θα μας πηγαίνει αλλού για αλλού ;;;Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ... -
θα σου μιλαει στα ελληνικα, αγου ετσι το εχεις προγραμματισμενο.
Πρεπει να γυρισεις τη γλωσσα γραφης στα λατινικα για να βαλεις τις διευθυνσεις που θελεις.Επειδη ειχα παλια Destinator, δε θυμαμαι ακριβως, αλλα νομιζω τον χαρτη τον παιρνει μονο του αναλογα που εισαι.
στο πιο παλιο που ειχα τον φορτωνα... μάνιουαλΤο μονο που δεν ξερω ειναι αν θα ειναι συμβατος ο χαρτης που θα σου δωσουν.
δοκιμασε το καλυτερα πριν φυγεις -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
συγχωρατε την τεμπελια μου για διαβασμα παλιοτερων συζητησεων τοπικο, μια απλη προταση θελω :
Ποια πλατφορμα για ελλαδα (και μονο), ευχρηστη (μεσηλικας) και με - σεξυ - φωνη με οδηγιες στριψε απ''εδω αχ και τετχοια.
mls ; navigon ;Navigon. Είναι το πιο απλό.
-
Το πιο απλό νομίζω ότι είναι το TomTom. Τα έχω και τα 2 στο iPhone και προτιμώ το TomTom παρόλα τα ελαττώματα του (δεν δουλεύει το iQ Routes, δεν μπορείς να το πάρεις με Ευρώπη ΚΑΙ Ελλάδα) και παρόλο που το Navigon έχει πιο εντυπωσιακά γραφικά.
Α, και στο TomTom, καμία από τις νυχτερινές χρωματικές επιλογές δεν μου αρέσει.
Τότε θα μου πεις γιατί το προτιμάς; Θεωρώ ότι ο τρόπος απεικόνισης στον χάρτη είναι πιο κατατοπιστικός και έχει την δυνατότητα να διορθώσει ο ίδιος ο χρήστης λάθη που διαπιστώνει ώστε την επόμενη φορά να τον πάει σωστά.
-
Το Navigon το βρίσκω πιο απλό από την άποψη του menu.
Ξεκινάς με τις 4 βασικές επιλογές και γενικά όλα τα βρίσκεις εύκολα.
Το tomtom το βρίσκω πιο περίπλοκο, ειδικά αν μιλάμε και για πιο μεγάλες ηλικίες. -
τουτω δω εχει φωνητικες οδηγιες ; (σε 200 μιλια στριψε κλπ)
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 301014.htm -
Όλα έχουν φωνητικές οδηγίες.
-
Έχω ένα παλιό mio spirit ξεκλειδωμένο με miopocket.
Πως μπορώ να βάλω καινούριο χάρτη γιατί δεν κάνει πια αναβάθμιση (παλιό). -
καλημερα!
εχω ενα mio p360 και εχω περασμενο destinator 7..
μπορει καποιος να μου πει ποιο tomtom κυκλοφορει τωρα και που μπορουμε να βρουμε το προγραμμα και τους χαρτες, για ... δοκιμαστικη χρηση? -
Πήρα ένα Garmin Nuvi 1410 και είμαι μέχρις στιγμής ευχαριστημένος.Ο χάρτης βεβαίως έχει κάποια σφάλματα αλλά ενημέρωσα την εταιρεία να τα διορθώσει στο επερχόμενο update.Το καλό είναι ότι οι ανανεώσεις χαρτών είναι δωρεάν.Επίσης έχει λειτουργία πεζού για μεγάλες πόλεις του κόσμου,και παίρνει και συντεταγμένες κάτι που με βοήθησε στο Acropolis.
-
Ειμαι σε διλημμα. Μου εσπασε η βαση στο GPS (Navigon 3310 max, η βαση συμπεριλαμβανοταν στη συσκευασια). Να παρω παλι γνησια ή καποια universal; . Ειμαι λιγο απογοητευμενος που εσπασε μετα απο μολις εναν χρονο πολυ καλης χρησης. Οι universal εχουν το πλεονεκτημα οτι ειναι εφικτο να χρησιμοποιουνται και με αλλα gps/smartphones κλπ, ενω ειναι και φθηνοτερες. Ομως οι universal βασεις ειναι ολιγον τι γκουμουτσες σε σχεση με τη γνησια που κουμπωνει στο πισω μερος...
Α, επισης τη γνησια μου ειπαν θα τη βρω μονο στον αντιπροσωπο στα καταστηματα που ρωτησα (πλαισιο κλπ) αρα θα πρεπει να τρεχω μεχρι τη Μεταμορφωση..
Ιντα να καμω λετε;
Το πηρα αποφαση...GPS