-
99% αλλάζει. Ποιά συσκευή έχεις;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
99% αλλάζει. Ποιά συσκευή έχεις;Έχω το live Traffic 400. Βασικά αν ήταν να διαλέξω, θα έψαχνα για κάτι άλλο. Απλά αυτό το χω κερδίσει στον περσινό διαγωνισμό της ΕΚΟ. Είναι όμως τόσο κακό, που έχει μείνει καινούργιο και αχρησιμοποίητο (συνολικά πρέπει να χει δουλέψει το πολύ 10 ώρες)
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Πριν 2 χρόνια περίπου αγόρασα Τομτομ one. Παράπονο δεν έχω, με γύρισε σ' όλη την Ελλάδα. Πάω να το ανοίξω και δεν ανοίγει. Που απευθύνομαι για σέρβις στην Θεσσαλονίκη?Απαντάω μόνος μου. Πήγα εκεί που το αγόρασα και μου δώσανε το νούμερο 0080044144676. Περίμενα κανα πεντάλεπτο και το παληκάρι που το σήκωσε μου είπε ότι το κουμπί εκκίνησης πρέπει να μείνει πατημένο 40 δευτερόλεπτα και όλα ΟΚ.
-
Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα.
Είχα δανειστεί ένα GPS Garmin Nuvi 205 από φίλο. Έκανα τη βλακεία και το άφησα για αρκετή ώρα στον ήλιο, στο παρμπριζ του παρκαρισμένου αυτοκινήτου μου. Το αποτέλεσμα ήταν να αποσπαστεί η βεντούζα από την υπόλοιπη συσκευή και η συσκευή να μου βγάζει μια μπλέ οθόνη. Επειδή είμαι άσχετος με τις συγκεκριμένες συσκευές, ξέρετε τί μπορεί να έχει συμβεί. Κάνουν επισκευή σε τέτοιες συσκευές αλυσίδες όπως το Πλαίσιο, ή υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα;
-
Ασε το σε δροσερο μερος μην και επανελθει η οθονη απο μονη της.Αν και συνηθως δεν μπλεδιζει αλλα μαυριζει απο την θερμοκρασια .
-
Εχεις να μοιρασεις 20 φακελους
Υπαρχει gps που να παιρνει τις 20 δνσεις απο excel και να φτιαχνει την ιδανικη διαδρομη? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εχεις να μοιρασεις 20 φακελους
Υπαρχει gps που να παιρνει τις 20 δνσεις απο excel και να φτιαχνει την ιδανικη διαδρομη?Μόνο χειροκίνητα.
-
Μια ξαδέλφη μου έχει αγορασμένο εδώ και σχεδόν 4 χρόνια το mio c320b
Αξίζει να προχωρήσει σε κάποια αναβάθμιση από εδώ
http://eu.mio.com/shop/index.php?cPath= ... rrency=EUR (μου έγραψαν 'you are entitled to a free map update within 30 days of the date of purchase' άρα απλά παίρνουμε και έναν νέο χάρτη, μαζί φυσικά με νέα συσκευή)Μήπως να πάω σε κάποια άλλη λύση τύπου driver deluxe ή don't panic (είναι ποιο βαρύ το δεύτερο) που τα γνωρίζω και βγάζουν ενημερώσεις χαρτών;
Μήπως κάτι άλλο; -
Χτες το βράδυ αγόρασα το Sygic Europe που ήταν σε έκπτωση. Για την ώρα το έχω εγκαταστήσει μόνο στο iPad γιατί στο τηλέφωνο δεν έχω αρκετό χώρο.
Με μια πρωτη ματιά, φαίνεται εύχρηστο, με γραφικά πιο όμορφα απο του Navigon. Με επιπλέον €0.79 εγκατεστησα το 3d και με αλλα τόσα τις πληροφορίες πόλεων.
-
Είναι φανταστικό πρόγραμμα και σε πολύ καλή τιμή!
-
μπορουμε να το παρουμε σε android;
-
Μπορείτε. Υπάρχει μαλιστα και σε δοκιμαστική δωρεάν έκδοση για 7 μέρες. Όταν μετά απο update τα έκλασε το CoPilot, το οποίο πάλι έχει πάθει κάτι ανάλογο αλλά σε μικρότερο βαθμό, το χρησιμοποίησ;. Δεν μπορώ να πως με ξετρέλανε ενώ κάνει κουλά και στις δρομολογήσεις τουλάχιστον σε Ολλανδία, Βέλγιο και Γαλλία. Νομίζω κι ο drdino μου είπε κάτι αντίστοιχο μετά απο χρήση στο Λονδίνο.
We want Tom Tom for Android -
Δεν ήξερα ότι δε βγαίνει TomTom για android
-
Οι Χολλανδοί μας έχουν στο ΘΑ εδω και ενα χρόνο. (θα έβαζα και λινκς αλλα βαριέμαι να ψάξω). Bεβαια υπάρχει το Navigon για οποιον θελει κατι πιο κλασσικο αλλά και λιγότερο παραμετροποιήσιμο απο το CoPilot το οποιο όμως α) έχει χάλια χάρτες για Ελλάδα και β) τρωει χαζά κολλήματα μετά απο κάθε ανανέωση
-
To TomTom μπορεί να υπολείπεται σε γραφικά, αλλά έχει σωστές δρομολογήσεις, κατανοητές οπτικές οδηγίες χωρίς ασάφειες (θεωρώ ότι έχει πιο σωστή επιλογή αυτόματου ζουμ για να σε ξελασπώνει σε περίπλοκους κόμβους) και σου επιτρέπει να διορθώνεις μόνος σου σφάλματα στον χάρτη. Αυτό το τελευταίο είναι πραγματικά ανεκτίμητο.
Το CoPilot θεωρώ ότι είναι ΓΤΠ και πραγματικά δεν καταλαβαίνω όσους γράφουν ότι έχει απλά μενού. Ένας αχταρμάς μπλεγμένων καταλόγων είναι, ενώ οι δρομολογήσεις του στην περιοχή μου είναι για γέλια.
-
Απλουστατο ειναι. Οι δρομολογησεις στην Ελλαδα ειναι χαλια το ειπαμε
Sent from my MB525 using nuclear power
-
1 και ίσως τελευταίο τεστ σήμερα για το Sygic. Οι δρομολογήσεις του ήταν κουλές. Επίσης, βλέπω ότι παρόλο που ισχυρίζεται ότι παίρνει χάρτες από την TomTom, ακόμα δεν έχει τον αυτοκινητόδρομο Σχηματαρίου-Χαλκίδας.
Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι άλλο. Όσο όμορφα δείχνουν τα γραφικά του όταν το χαζεύεις στο σαλόνι, τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις που σε πηγαίνει όταν είσαι στο δρόμο και ρίχνεις φευγαλέες ματιές στον πλοηγό. Ένα μεγάλο Respect και πάλι στην απλότητα του TomTom που κάνει την δουλειά του με την μέγιστη δυνατή σαφήνεια. Αυτό με ξελάσπωσε σήμερα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
1 και ίσως τελευταίο τεστ σήμερα για το Sygic. Οι δρομολογήσεις του ήταν κουλές. Επίσης, βλέπω ότι παρόλο που ισχυρίζεται ότι παίρνει χάρτες από την TomTom, ακόμα δεν έχει τον αυτοκινητόδρομο Σχηματαρίου-Χαλκίδας.Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι άλλο. Όσο όμορφα δείχνουν τα γραφικά του όταν το χαζεύεις στο σαλόνι, τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις που σε πηγαίνει όταν είσαι στο δρόμο και ρίχνεις φευγαλέες ματιές στον πλοηγό. Ένα μεγάλο Respect και πάλι στην απλότητα του TomTom που κάνει την δουλειά του με την μέγιστη δυνατή σαφήνεια. Αυτό με ξελάσπωσε σήμερα.
Ποσο εκανε το Συγκικ;
Εβαλε λιγο παραλληλα το ναβιγκον αιφον με ναβιγκον 2110 Μαξ και το αιφον ειναι γυρω στο 1 δευτερολεπτο πιο αργο να σου δειξει την θεση που βρισκεσαι. Πως το βλεπεις σαν αποδοση;
-
Στοίχιζε €29 και κάτι ψιλά αν θυμάμαι καλά. Στο 3Gs τρέχει μια χαρά. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε η οργάνωση και απόκριση των μενού (εξαιρετική), ούτε η κύλιση του που είναι πολύ ομαλή, όπως όλοι οι πλοηγοί στο iPhone. Το πρόβλημα είναι ότι τα πράσινα πάρκα, τα κτίρια και όλα τα πανέμορφα animations που κουβαλάει το πρόγραμμα αποσπούν το μάτι από την μοβ γραμμή που δείχνει που πηγαίνεις.
Αν συνυπολογίσεις ότι το αυτόματο ζουμ είναι πιο μακριά στους περισσότερους πλοηγούς (υποθέτω επειδή αυτό εντυπωσιάζει τον χρήστη δείχνοντας του περισσότερα πράγματα στην οθόνη), έχεις συνταγή για μπερδέματα όταν αυτό που θέλεις είναι να βρεις άκρη στα στενά και όχι να απολαμβάνεις το show.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
1 και ίσως τελευταίο τεστ σήμερα για το Sygic. Οι δρομολογήσεις του ήταν κουλές. Επίσης, βλέπω ότι παρόλο που ισχυρίζεται ότι παίρνει χάρτες από την TomTom, ακόμα δεν έχει τον αυτοκινητόδρομο Σχηματαρίου-Χαλκίδας.Το κυριότερο πρόβλημα όμως είναι άλλο. Όσο όμορφα δείχνουν τα γραφικά του όταν το χαζεύεις στο σαλόνι, τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις που σε πηγαίνει όταν είσαι στο δρόμο και ρίχνεις φευγαλέες ματιές στον πλοηγό. Ένα μεγάλο Respect και πάλι στην απλότητα του TomTom που κάνει την δουλειά του με την μέγιστη δυνατή σαφήνεια. Αυτό με ξελάσπωσε σήμερα.
igo για μένα. Οτι καλύτερο και παραμετροποιήσιμο υπάρχει.-
Το πηρα αποφαση...GPS