-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Προσωπικα, πιστευω πως η καλυτερη θεση ειναι κατω αριστερη γωνια παρ μπριζ.
-Ειναι μεσα στο οπτικο πεδιο
-Δεν κρυβει τιποτα
-Βολευει απιστευτα αν εισαι αριστεροχειρας
-Το καλοκαιρι ειναι πανω απο τα τα vents του A/Cμε μόνο κίνδυνο να στο βουτήξει μέσα στη κίνηση κανένας απλοχέρης...
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Προσωπικα, πιστευω πως η καλυτερη θεση ειναι κατω αριστερη γωνια παρ μπριζ.
-Ειναι μεσα στο οπτικο πεδιο
-Δεν κρυβει τιποτα
-Βολευει απιστευτα αν εισαι αριστεροχειρας
-Το καλοκαιρι ειναι πανω απο τα τα vents του A/Cμε μόνο κίνδυνο να στο βουτήξει μέσα στη κίνηση κανένας απλοχέρης...
χμ.......
Τοι χω σκεφτει κ εγω αυτο.....Επισης.
Οταν βρεχει κ εχεις το παραθυρο ανοιχτο εστω και λιγο, υπαρχει κινδυνος να μπουν νερα που πεταξε καποιος.
Οταν στριβεις...... Μπορει απλα ν ακολουθησει την ορμη του.....
Δεν βολευει με το αριστερο χερι...
Κρεμοντε παντου καλωδια...
Ασε.....
Απορρω ακομα γιατι το βαζω εκει.... -
Μια χαρα ειναι στα αριστερά ,εγω εχω βαλει και 2η τροφοδοσία και συνδεση με εξωτερική κεραία GPS και όλα ειναι μια χαρά χωρίς να κρεμονται καλώδια...
http://img438.imageshack.us/my.php?image=powervh8.jpg
-
έχει κανεις ιδεα που-πως μπορω να βρω χαρτες και προγραμα πλοηγησης για ελλαδα αν εχω το μηχανημα.
θελουν να μου φερουν απο την αμερικη δωρω GPS, αλλα δεν θα δουλευει εδω αν δεν βαλω ελληνικα δεδομενα
-
Κανείς που να έχει GARMIN Nuvi 310 ή 360?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κανείς που να έχει GARMIN Nuvi 310 ή 360?Αν παρει καποιος Garmin, οπου στους ελληνικους χαρτες περιλαμβανεται μονο η Αθηνα, που μπορει να βρει την υπολοιπη Ελλαδα? Υπαρχει τροπος?
-
Ο χρήστης fatsa έγραψε:
Κανείς που να έχει GARMIN Nuvi 310 ή 360?
Αν παρει καποιος Garmin, οπου στους ελληνικους χαρτες περιλαμβανεται μονο η Αθηνα, που μπορει να βρει την υπολοιπη Ελλαδα? Υπαρχει τροπος?
Καλα θα κανει, πριν το παρει, να μαθει αν υπαρχουν χαρτες της υπολοιπης Ελλαδας.....
Το ΗΡ6515 ερχοταν με εγκατεστιμενο το ΤΟΜΤΟΜ Navigator
Το οποιο ειναι πολυ ελαφρυ, πρακτικο και ευκολο προγραμμα
που δεν εχει χαρτες της Ελλαδας.....
Την πατησα σαν πρωταρης και αναγκαστικα να πληροσω
επιπλεων 150Ευρω για να παρω το Destinator PN -
Μόλις μου έκαναν δώρο ένα MIO C510. Αναρωτιέμαι, να το ανοίξω, ή να το αλλάξω για ένα κανονικό PDA;
Σκέφτομαι ότι με το PDA θα μπορώ να κάνω και κάποιες άλλες δουλειές: να το χρησιμοποιώ ως κινητό, να γράφω κείμενα, να μεταφέρω αρχεία. Πόσο παραπάνω θα μου κοστίσει ένα PDA με Destinator;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Μόλις μου έκαναν δώρο ένα MIO C510. Αναρωτιέμαι, να το ανοίξω, ή να το αλλάξω για ένα κανονικό PDA;Σκέφτομαι ότι με το PDA θα μπορώ να κάνω και κάποιες άλλες δουλειές: να το χρησιμοποιώ ως κινητό, να γράφω κείμενα, να μεταφέρω αρχεία. Πόσο παραπάνω θα μου κοστίσει ένα PDA με Destinator;
-
Γιατί να μην έχει και αυτήν την δυνατότητα;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μόλις μου έκαναν δώρο ένα MIO C510. Αναρωτιέμαι, να το ανοίξω, ή να το αλλάξω για ένα κανονικό PDA;
Σκέφτομαι ότι με το PDA θα μπορώ να κάνω και κάποιες άλλες δουλειές: να το χρησιμοποιώ ως κινητό, να γράφω κείμενα, να μεταφέρω αρχεία. Πόσο παραπάνω θα μου κοστίσει ένα PDA με Destinator;
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Να το αλλαξεις χωρις δευτερη σκεψη με ενα κανονικο pda που δεν θα εχει και ικανοτητα κινητου τηλεφωνου.
Τουτεστιν,ενα απλο pda με gps receiver sirf.
Θα παθεις πλακα απο τις δυνατοτητες του.Εγω το πηρα για gps και με εχει σωσει στην δουλεια.
Και ο,τι προγραμματα θες,pm meδιαφωνω
αν πάρει για παράδειγμα το s200 με bluetouth GPS τι πειράζει. Μιά χαρά θα είναι το παιδί και θα έχει και τηλεφωνο και destinator
-
Πουλάω εγω πάντως ένα HW6915 στα 380 ευρά. Για περισσότερα μπορεί κάποιος να δεί εδω: http://seatclub.gr/forum/index.php?topic=12845.0
-
εμεις σημερα πηραμε για το ταξι το TIBO S1000 και τιμη 550 ευρω και εχει σχεδον ολη την ελλαδα.πραγματικα αξιζει τα λεφτα του
-
Μια χαρα ειναι τα 'ολα σε ενα' PDA
Εχω το HW6515 κανα χρονο τωρα και παρα τα 'μικρο-προβληματα' δεν εχω κανενα παραπονο!Χρυσος κανονας ....Αυτοματο back-up καθε μερα!!!
-
Γειά σας,
Έχω το Mio P350 με το Destinator 6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Βασικό έργαλείο σε ένα πλοηγό είναι οι χάρτες και νομίζω ότι η δουλειά της NGI είναι από τις καλύτερες.
Μιά ματιά στο forum της (http://www.ngi.gr) θα λύσει αρκετές απορίες.
Όσοι είναι κάτοχοι του ελληνικού Destinator PN (οι ...νόμιμοι !) μπορούν να το αναβαθμίζουν ΔΩΡΕΑΝ σε Destinator 6, που είναι πολύ καλύτερο και περιλαμβάνει εκτός των πολλών άλλων και όλα τα σημεία για τις θέσεις που υπάρχουν κάμερες, μπλόκα τροχαίας κλπ. και σε ειδοποιεί φωνητικά (ορίζεις εσύ το πόσο πριν, πχ. 1000 μ, 500μ κλπ).Φιλικά
Μάξιμος
Υ.Γ. Δεν τα έχω διαβάσει όλα από την αρχή και δεν ξέρω αν τάχει γράψει και άλλος. Άν ναι, sorry για την επανάληψη.
-
Γειά σας,
Που να δεις οι...μη νομιμοι τι αναβαθμισεις κανουν...ΜουρλιαΕίναι, πιστεύω, προφανές ότι δεν κάνω μάθημα ηθικής ή ...νομιμότητας, αφού και΄γώ έχω αρκετά 'σπασμένα' προγράμματα.
Καλό, όμως, είναι να βοηθάμε και κάποιες προσπάθειες, όταν μάλιστα αυτές γίνονται για να μας διευκολύνουν και είναι και ελληνικές.Φιλικά
Μάξιμος
Υ.Γ. Για την ...ιστορία, ο ελληνικός χάρτης του 'σπασμένου' Dest 6, είναι αρκετά παλιός και του λείπουν αρκετά σε σχέση με τον τελευταίο της NGI, (μιλάω για την έκδοση με τους ευρωπαϊκούς χάρτες).
-
Γειά σας,
Υ.Γ. Για την ...ιστορία, ο ελληνικός χάρτης του 'σπασμένου' Dest 6, είναι αρκετά παλιός και του λείπουν αρκετά σε σχέση με τον τελευταίο της NGI, (μιλάω για την έκδοση με τους ευρωπαϊκούς χάρτες).
Ποσο λαθος εχεις
Ασ΄το παιδι....
Δεν το χει ψαξει το θεμα!-Εγω παντως το δουλευα σπασμενο κανα 6 μηνο και μετα πηγα κ τ αγορασα για να χω την τεχνικη υποστιριξη.
-
Εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι και εγώ την απόκτηση ενός GPS και προσανατολίζομαι στην χρήση κάποιου με ενσωματομένο bluetooth carkit ώστα να τα έχω 2 σε 1. Υπάρχει το Pioneer AVIC-S1, αλλά δυστυχώς η κάλυψη της Ελλάδος στους χάρτες του είναι περιορισμένη...
Έχει δοκιμάσει κανένας, κάποιο άλλο GPS με ενσωματωμένο Bluetooth carkit?
-
Το destinator 6 είναι διαφορετικό από το PN;
Το πηρα αποφαση...GPS